eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده برای تزیینات کیک 👆👆👆👆👆👆👆
👩‍🍳مواد لازم بال مرغ ۱۶-۱۲ عدد سس سویا ۴ قاشق غذا خوری آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری سس تند ۱ قاشق غذا خوری پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری پرک فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری پوست لیمو ترش رنده شده ۱ قاشق چای خوری ۱- بالهارو با مخلوط سسها و آبلیمو و ۲ قاشق از مخلوط ادویه ها در کیسه می ریزیم و حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا طمع بگیرند. ۲- بعد از اینکه بالها مزه دار شد فر را با دمای۲۰۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم. ۳- بالهارو در سینی فر در یک لایه می چینیم طوری که پوست آن به سمت بیرون قرار گیرد و به مقدار لازم مخلوط ادویه روی اونها می پاشیم و رنده پوست لیمو روشون می ریزیم. ۴- به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که پوست بالها برشته بشه در فر می پزیم. ۵- اگر لازم دونستید یکبار بالهارو برگردونید تا زیرشون هم برشته بشه. @mivhe71
تزیین کو کو سبزی
🍴‌ ‌ 💢مواد لازم 3لیوان هویج رنده شده 1لیوان شڪر 1/5لیوان بیسڪوییت bebeیا بیسڪوییت سبوسدار یا پتے بور ڪه در غذاساز پودر شده 1استڪان گردو پودر شده در غذا ساز (اگر دوست دارید درشت تر خرد ڪنید و زیاد پودر نڪنید) پودر نارگیل ‌ براے روے دسر:👇 گردو ڪامل 👩‍🍳👩‍🍳🍳@mivhe71 🍄~♧____~___♧~🍄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این همون رنده ساده ایه که میتونید سبزیجات رو باهاش رشته کنید و باهاشون سالاد درست کنید یا در تزیین سالاد و دورچین بشقابها استفاده کنید. همونطور که میبینید شبیه پوستکن هست. حتی بعضی پوستکنها دو تا سر دارن و یکطرفشون همین رنده ی رشته کن هست. فروشگاههای لوازم خانگی دارن و میتونید تهیه کنید.ابزار کاربردی و خوبی هست 👌 @mivhe71
سلام دوستای گلم. خیلی از دوستان ازم پرسیده بودن در مورد لوازم تزیین سبزیجات. یکی از ساده ترین این ابزارها تراش بزرگ هست که میشه با اون هویج، خیار و کدو و چیزای دیگه رو تراشید و مثل گل تزیین کرد و تزیینات زیبا رو ایجاد کرد. نمونه های زیادی از این نوع تزیین در پیج هست که میتونه به عنوان یه طرح ساده کمکتون کنه. @mivhe71
💠مصرف زنجبیل تازه، باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می شود و به بدن کمک می کند تا توان بیشتری برای مقابله و پیشگیری از سرما خوردگی داشته باشد. . 💠از آنجا که زنجبیل خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی فوق العاده ای دارد،به عنوان یکی از بهترین دارو های گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی به شمار می رود. . 👇🏻دمنوش عسل، زنجبیل، لیموترش، دارچین👇🏻 . 📍مواد لازم: . 🍶آب جوشانده شده ۲۵۰ میلی لیتر (یک لیوان) 🍯عسل ۲۵ گرم (یک قاشق غذاخوری) 🍋آب لیموترش یک قاشق چایخوری یا چند برش لیموی تازه 🔪زنجبیل آسیاب شده، نصف قاشق چای‌خوری یا چند تکه زنجبیل تازه 🥄دارچین، یک و نیم قاشق چای‌خوری یا چوب دارچین . 🥣طرز تهیه: . زنجبیل و دارچین رو با هم مخلوط کنید و به همراه آب لیمو یا لیموی تازه داخل آب جوشانده شده ای که ولرم شده بریزید و اجازه دهید بین ۵ تا ۷ دقیقه دم بکشد و سپس با عسل میل کنید. . 🔆این دمنوش برای افرادی که فشار خون بالا دارند پیشنهاد نمی‌شود و حتما مشورت با پزشک لازم است. @mivhe71
این روزا بهداشت شخصی رو رعایت کنیم ,کمتر از خونه در بیاییم ,حتی الامکان تو جاهای شلوغ نریم ,با خوردن ویتامینهای مورد نیاز با میوه ,سبزی ,دمنوشهای گرم ,ایمنی بدنمون رو بالا ببریم ,انشالله این روزها هم هرچه زودتر تموم شه و همه مون از خطر رهایی پیدا کنیم مراقب خودتون و خوانواده تون باشید تن همه تون سلامت 🙏😘 👆
طرز تهیه: برای این اش ماش و عدس رو جداگانه پختم . یه پیاز درشت رو کمی تفت دادم ، ترخینه رو اضافه کردم ، آب ریختم ، وقتی به جوش اومد ، جو پرک ، عدس و ماش پخته رو اضافه کردم . کمی شلغم رنده شده هم اضافه کردم . وقتی کمی جوشید . سبزی اش ( اسفناج ، تره و گشنیز و سیر سبز ) و چند تکه شلغم درشت رو اضافه کردم . اسفناج این اش زیاد هست . بعد گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و قلقلی درست کردم ، توی اش ریختم . شعله رو کم کردم تا کاملا بپزه و لعاب دار بشه . نمک و فلفل اون رو تست کردم . اگه مشکل بیماری ندارید ، پیاز داغ فراوان روی اون بریزید . می تونید کمی آبغوره توی اش بریزید و با موقع خوردن ، آب لیموی تازه یا آب نارنج ، روی اون بریزید . هم خوشمزه است ، هم خیلی خیلی مقوی . می تونید گوشت رو حذف کنید . اگه اواخر پخت ، کمی ترخون خشک اضافه کنید ، حسابی معطر میشه . 🍔 @mivhe71
نان تست۷ عدد سینه مرغ چرخ شده۱ عددتخم مرغ۱ عدد عددسیر رنده شده۳ تا ۴ حبه بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری شیربه میزان لازم سس خردل 1قاشق نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم روغن سـرخ کـردن یبه میزان لازم کنجد به میزان لازم سینه مرغ را چرخ کرده و نان‌های تست را در شیر خیس کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با دست فشار دهید و شیر اضافه آن را بگیرید.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافی است سپس مرغ، ، نان تست و سیر را مخلوط کرده، تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویه‌کاری و بکینگ پودر و سس خردل را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید . از مواد برداشته به صورت دونات شکل دهید و روی ان را کنجد بپاشید و در روغن شناور سرخ کنید. 😍@mivhe71
ژله لاله من تو قسمت گل و برگ ها ژله آلوئه ورا و شیر ریختم و وقتی ژله رو از قالب دراوردم با رنگ خوراکی و قلم مو رنگش کردم قالبو چرب کنین بذارین تو فریزر هر نصف بسته پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین و بذارین رو بخار آب جوش هم بزنین تا ژله شفاف شه بذارین ژله خنک شه و بعد بهش یک سوم لیوان شیر بهش اضافه کنین نکته:واسه قسمت آبی یک بسته ژله استفاده کردم، نصفشو با رنگ خوراکی پررنگ تر کردم تو قسمت برگ و گل ژله الوئه ورا و شیر بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند شه، بعد از اینکه نیمبند شد با قاشق آروم ژله آبی رو بریزین تو قالب، به همین ترتیب تا پر شدن قالب لایه لایه رنگا رو بریزین آخر کار بذارین حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه تا ژله خوب خودشو بگیره اطراف ژله رو با دست به سمت داخل بکشین تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سروبا قلم مو و رنگ خوراکی ژله ای قسمت گل و برگ رو رنگ کنین @mivhe71
کوزالاک_مانتی ابتدابرانی بادمجان درست کردم.دوعددبادمجان وکبابی میکنید(میتونیدداخل فربزاریدکه گازتون کثیف نشه)بعدپوستش ومیکنید وساطوری میکنیدودوعددسیررنده شده ودوتاسه قاشق ماست ونمک فلفل اضافه ومخلوط کنید. خمیرهای مثلثی یوفکا رو ازطول بریده(یعنی دومثلث بدست بیاد) حالا ازقسمت پایین توسط نی(یاهر وسیله دیگه ای که به ذهنتون میرسه) به سمت نوک مثلث رول میکنیم وداخل روغن سرخ شده سرخ کنید حالا یک حبه سیر به دوعدد پیازسرخ شده اضافه کرده زردچوبه ونمک وفلفل زده و۲۰۰تا۳۰۰گرم گوشت چرخکرده ودوقاشق رب هم میزنیم وخوب تفت میدیم حالا خمیریوفکاهای سرخ شده رو درظرف چیده وبرانی بادمجون ومایع گوشت و روی اونها میریزیم وباجعفری یاگشنیز تزیین میکنیم @mivhe71
‍ کراکت سیب زمینی پنیری طرز تهیه چند تا سیب زمینی رو ابپز می کنیم,نمک وفلفل و زردچوبه و پاپریکا و کمی جعفری و شوید تازه و خرد شده اضافه میکنیم ,کمی هم پنیر موزارلا اضافه میکنیم وهمه رو با هم مخلوط میکنیم و اندازه ی نارنگی بر میداریم و اول توی ارد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد تو ارد سوخاری می غلتونیم و توی روغن فراوون سرخ میکنیم و بعد روی یه دستمال میذاریم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❦┅ @mivhe71 ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵ عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین تخم مرغ و ذرت و اسفناج
دیزاین صبحانه
طرزتهیه: برای کیک قالب مربع ۱۸×۱۸ رو با یه ورق آلومینیوم که چندبار تا خورده و ضخیم شده از وسط به دو نیم کنید و با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید. سپس ۱/۲ ق غذاخوری سرکه را با ۱/۲پیمانه شیر مخلوط کنید. داخل همزن ۱/۲ پیمانه + ۲ ق غ کره نرم + ۲ ق غ روغن مایع + ۱/۴پیمانه پودر شکر و مخلوط شیر و سرکه رو هم بزنید تا یکدست شود، سپس مخلوط ۱ پیمانه آرد و ۱ ق چ بکینگ پودر و ۱ ق چ جوش شیرین را که ۳ بار الک کردید رو به مایه قبلی اضافه و با لیسک مخلوط کنید.مواد کیک رو ۲ قسمت کنید برای قسمت شکلاتی ۱ ق غ پودر کاکائو و ۱ ق چ آب اضافه و مخلوط کنید و در قالب دو تکه بریزید و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ در جه بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید. برای روکش شکلاتی ۱ پیمانه پودر بادام ، ۱/۲ پ پودر شکر و ۱ ق غ پودر کاکائو رو در غذاساز مخلوط و ۱/۴ پیمانه سیروپ_شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبنده ای بدست بیاد. مطابق تصویر بعد از پخت کیکها رو برش بزنید و ۴ طرفشون رو با مارمالاد مرطوب کنید.خمیر شکلاتی رو بین دو کیسه با وردنه باز کنید و کیکها روی آن قرار بدید و محکم بپیچید. برای بدون فر ؛ داخل یه قابلمه بزرگ سه پایه بزارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار بدید و سپس قالب کیک رو بمدت ۳۰ تا ۴۵ روی سه پایه بزارید و در قابلمه رو ببندید. 🍔 @mivhe71
دیزاین پرتقال
مواد لازم: جو پوست کنده پخته شده:2 لیوان قارچ اسلایس شده:3 لیوان هویج نگینی خورد شده :یک لیوان کره:1 ق غ ماست:نیم کیلو تخم مرغ :یک عدد سیر: 3حبه برگ گشنیز خرد شده: 1 لیوان آب:1 لیوان سینه مرغ:سه دو تکه کوچیک آب مرغ:5لیوان نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا دو تکه سینه مرغ را گذاشتم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد. هویج نیم‌پز شده و جوی کامل پخته شده ؛ را درون قابلمه ریختم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن ریختم و گذاشتم تا بپزد قارچ را تفت دادم و برای اینکه رنگش سیاه نشه مقداری ابلیمو زدم و آبش که گرفته شد کره را اضافه کردم و قارچ رو تفت دادم و به سوپ اضافه کردم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و باکمی روغن گذاشتم سرخ بشه و به سوپم اضافه کردم سیر را رنده ریز کردم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کردم و فلفل سیاه را در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد) ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ(زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛ هم باعث میشه ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمیشه) هم زدم و روی حرارت گذاشتم همینکه جوشید به سوپ اضافه کردم و هم زدم و پنج دقیقه اجازه دادم که باهم پخته بشن در اخر پیاز داغ و قلقلی براش سرخ کردم(در صورت تمایل) گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه  من از ماست کم چرب محلی استفاده کردم فقط ی کم سوپتون سفت باشه که موقع اضافه کردن ماست شل میشه بوی زرده تخم مرغ اصلا توی سوپ حس نمیشه. 🍔 @mivhe71
اسفناج : 400 گرم تخم مرغ :4 عدد پیاز درشت : 2عدد سیب زمینی : 3عدد ریز قارچ : 5 یا6 عدد پنیر پیتزا : 150گرم نمک و زرچوبه : به میزان لازم ۱.موقع ترکیب کردن مواد حتما خنک شده باشند. ۲.کوکو اسفناج بعد از پخت یک ربع ساعت بادر فربسته یا در قابلمه بسته بمونه تا اگر برشته شده بودبابخارخودش نرم بشه و راحت رول بشه.ضمنا حتما اسفناجهاخوب پوره شده باشن تاموقع رول کردن دچار مشکل نشید. ۳.برای اینکه رولت خوب برش بخوره لازمه سرد بشه من تو اسلاید اول یک ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد برش زدم و در اسلاید دوم همونطور گرم برش زدم 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
تزیین میوه کودک
تزیین پیاز
😍😍😍 دوعدد تخم مرغ را با 1/8 قاشق مرباخوری وانیل هم بزنید.سه چهارم پیمانه ماست پرچرب ، یک قاشق سوپخوری بیکینگ پودر و یک سوم پیمانه روغن مایع به تخم مرغها اضافه کنید.حالا باید کم کم آرد اضافه کنید.مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبدو خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.روی خمیر را با پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت بدید.بعد از این مدت خمیرتون رو به ضخامت سه تا چهار میلی متر با وردنه باز کنید و با سه قالب گرد با اندازه های مختلف قالب بزنید.روی خمیرهای قالب زده رو با چاقو شش برش ایجاد کنید به صورتیکه در مرکز به هم نرسند.وسط خمیرهارو با آب مرطوب کنید و سه عدد خمیر رو از بزرگ به کوچک روی هم قرار بدید و کمی فشار بدید تا به هم بچسبند.روی خمیر هارو دوباره به مدت ده دقیقه بپوشانید و استراحت بدید.سپس در روغن شناور سرخ کنید.خمیرهارو درروغن زیاد حرکت ندین تا پره های خاگینه از هم جدا نشن. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
دیزاین میوه
60 گرم کره روروی حرارت ذوب کرده.1/2پیمانه آرد سفید رو چند دقیقه تفت میدیم،2پیمانه شیر و1پیمانه شکر و1/8ق چ وانیل رو اضافه کرده وکاملا مواد روباهم مخلوط میکنیم رو حرارت گذاشته تا وقتی که غلیظ شه مرتب هم بزنید.در ظرف موردنظر سلفون کشیده وکمی پودر پسته پاشیده وروی آن پودر نارگیل رامیریزیم از مواد فوق به صورت یک لایه روی پودر نارگیل پهن میکنیم وتا موادداغ است روی آن راصاف میکنیم چون زود خودش رومیگیره2الی3ساعت دریخچال بماندتاکاملا خودش روبگیره سپس موز رابه اندازه دلخواه برش زده وبه اندازه طول موز موادراهم برش بزنید .موز راروی نواربرش زده گذاشته ورول میکنیم. @mivhe71