#حلوا_آرد_برنج🍚🍚
⚪️ مواد لازم :👇🏻
آرد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
آب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
.
⚪️ طرز تهیه :👇🏻
ابتدا شکر، آب، گلاب و هل روی حرارت بزارین تا شهد آماده بشه، همین که شکر حل شد کافیه، لازم نیست جوش بزنه.
بعد آرد الک کنید تفت بدین حدودا یک ربع تا کمی تغییر رنگ بده
حالا ارد یکبار دیگه الک کنید رو غن مایع بهمراه روغن نیمه جامد اضافه کنید ۵ دقیقه دیگه تفت بدین، از اینجا به بعد هر چقدر آرد بیشتر حرارت بخوره رنگ آرد طلایی میشه در نتیجه حلوا رنگ تیره تری دارید کاملا سلیقه ایه.
در اخر شهد اضافه کنید خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفته گوشه تابه جمع بشه حلوا ما امادست نوش جان 😍😍
تو این حلوا به دلخواه میشه گردو و زعفرون ریخت.
🟤 برای تهیه آرد برنج :
اگه تونستید خودتون برنج با گلاب هشت ساعت خیس کنید میشه از شب تا صبح، صبح روی پارچه نخی پهن کنید جلوی افتاب بزارید وقتی که خشک بشه خودش ترک ترک میشه کارتون راحت تر میشه، در اخر اسیاب کنید.
اگه نتونستید از آرد برنج بازاری استفاده کنید.
fereshteh.n
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رولت_مرغ
مرغ روبا پیازوسیب زمینی دوبارچرخ کردم بعد۵دقیقه ورزدادم ی ساعت داخل یخچال استراحت دادم ودرکیسه فریزربازکردم داخلش (پیاز،فلفل دلمه،نخودفرنگی ویکم زرک سرخ کردم)ریختم ورول کردم ودرداخل ماهیتابه سرخ کردم(موادداخل رولت دلخواهه)
🔹🔹از🧑🍳🧑🍳 mivhe71@
#سالاد_کدووهویج🥒🥕
#رژیمی
۳ عدد کدو سبز متوسط
۳ عدد هویج متوسط
۴-۵ ق غ روغن مایع
۶ ق غ ماست چکیده
۱ فنجان گردو درشت خرد شده
۲ حبه سیر
نمک به میزان لازم
طرز تهیه👇🏾👇🏾
هویج و کدو هارو خوب بشورید و فقط هویج را پوست بکنید و جداگانه رنده کنید و داخل تابه ای روغن ریخته تا داغ شود و اول کدو ها رو اضافه کنید(کدوها آب میندازن) بعد از اینکه کمی آب کدو ها کشیده شد هویج ها رو اضافه کنید ۵ دقیقه همراه هم تفت دهید و کنار بزارید تا خنک شود در این هنگام سیر له شده رو همراه نمک داخل ماست بریزید و هم بزنید بعد گردو ها و مخلوط کدو و هویج را هم اضافه کنید و مخلوط کنید، سالاد آماده سرو است
🆔 @mivhe71
#تارت_کاراملی
مواد تارت:
125 گرم کره
نصف لیوان پودر قند
یک عدد تخممرغ
نصف استکان بادام پودر شده
حدود دو لیوان آرد
وانیل
طرز تهیه:
همهی مواد خمیر را مخلوط میکنیم آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیری که به دست نمیچسبد تهیه شود خمیر را داخل نایلکس پیچیده و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
بعد خمیر را به اندازهی قالب باز کرده و داخل قالب بیاندازید با چنگال خمیر را سوراخ کنید تا پف نکند برای روی تارت میتوانید از خمیر اضافی قالب بزنید در فری که روی 180 درجه گرم شده با کنترل بپزید.
مواد سس کاراملی:
نصف لیوان شکر
یک قاشق غذاخوری آب یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق چایخوری کره
یک پاکت خامه(200 میلی)
200 گرم شکلات
طرز تهیه:
شکر و آب آبلیمو را داخل تابه ریخته و با حرارت کم کاراملیزه میکنیم وقتی شکر کامل حل شد کره را اضافه میکنیم و بعد خامه را اضافه کرده و روی حرارت هم میزنیم تا شکر دوباره حل شود از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکلات حل شود.
بعد از خنک شدن تارت از مغزیجات دلخواه روی تارت میریزیم و سس کاراملی را که هم دمای محیط شده روی مغزیجات پخش میکنیم.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایس پک
غذا ها و شیرینی های بیشتر در لینک زیر
👇👇👇👇👇👇👇
@shirini71