eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت يا مرغ چرخ کرده سرخ شده، کالباس خام يا سرخ شده، قارچ سرخ شده يا خام، پياز داغ يا پياز خام يا پيازچه ، گوجه فرنگي کبابي يا سرخ شده يا خام ، گوجه فرنگي گيلاسي،خيار شور،کيپر، فلفل دلمه اي خام يا کبابي، روغن زيتون ، انواع سس مثل مايونز ،کچاب يا خردل يا پستو ، ماست خامه اي ، انواع پنير ، نخود يا لوبيا سبز، کلم بروکلي، کدو سبز يا حلوايي سرخ يا کباب شده يا پخته، هويج خام رنده شده يا پخته، انواع لوبياي پخته ، برگ هاي سبز مثل ريحون و نعناع ، پاپريکا يا فلفل سياه ، چيپس و  توک و نان خشک    @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ‌مواد لازم: ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان شیر ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲ ق غ شکر ۱ پاکت خمیر مایه فوری ۱ ق م نمک ۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای روش) ۶ لیوان آرد ‌ برای مواد داخلش: ۷ عدد سیب زمینی متوسط ۱۰۰_۱۵۰ گرم پنیر چدار رنده شده نمک ادویه به دلخواه زرده تخم مرغ کنجد سیاهدانه ‌ طرز تهیه: با مواد لازم یه خمیر نرم درست می‌کنیم و می‌ذاریم عمل بیاد. تا خمیر عمل میاد سیب زمینی ها رو آب پز کرده و پوست می‌کنیم و تا گرمه خوب له می کنیم بعد روش پنیر چدار رنده شده و نمک اضافه کرده و پوره سیب زمینی رو آماده می‌کنیم. از خمیر عمل اومده ۱۲ تا چونه درست می‌کنیم و به اندازه نعلبکی باز کرده وسطش پوره سیب زمینی گرد شده می ذاریم. بعد گوشه های خمیر رو یکی کرده و گرد می‌کنیم سپس دوباره به اندازه نعلبکی بازش می‌کنیم و بهش شکل پیده می‌دیم و روش زرده تخم مرغ می‌مالیم. کنجد و سیاهدانه می‌پاشیم سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می‌پزیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
امروز براتون دستور یک مرغ خیلی خوشمزه رو نوشتم که می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید و نوش جان کنید 😋😍 مواد لازم : مرغ ۵۰۰ گرم ۴ قاشق غذاخوری روغن ۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀ ۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀ نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک) ریحان تازه یک لیوان فلفل به میزان لازم ❗طرز تهیه مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید . در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید 👌 *تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. . میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا