eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ‌مواد لازم: ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان شیر ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲ ق غ شکر ۱ پاکت خمیر مایه فوری ۱ ق م نمک ۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای روش) ۶ لیوان آرد ‌ برای مواد داخلش: ۷ عدد سیب زمینی متوسط ۱۰۰_۱۵۰ گرم پنیر چدار رنده شده نمک ادویه به دلخواه زرده تخم مرغ کنجد سیاهدانه ‌ طرز تهیه: با مواد لازم یه خمیر نرم درست می‌کنیم و می‌ذاریم عمل بیاد. تا خمیر عمل میاد سیب زمینی ها رو آب پز کرده و پوست می‌کنیم و تا گرمه خوب له می کنیم بعد روش پنیر چدار رنده شده و نمک اضافه کرده و پوره سیب زمینی رو آماده می‌کنیم. از خمیر عمل اومده ۱۲ تا چونه درست می‌کنیم و به اندازه نعلبکی باز کرده وسطش پوره سیب زمینی گرد شده می ذاریم. بعد گوشه های خمیر رو یکی کرده و گرد می‌کنیم سپس دوباره به اندازه نعلبکی بازش می‌کنیم و بهش شکل پیده می‌دیم و روش زرده تخم مرغ می‌مالیم. کنجد و سیاهدانه می‌پاشیم سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می‌پزیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
امروز براتون دستور یک مرغ خیلی خوشمزه رو نوشتم که می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید و نوش جان کنید 😋😍 مواد لازم : مرغ ۵۰۰ گرم ۴ قاشق غذاخوری روغن ۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀ ۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀ نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک) ریحان تازه یک لیوان فلفل به میزان لازم ❗طرز تهیه مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید . در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید 👌 *تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. . میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میز نهار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
chichakfood یه پيراشكي خوشمزه كه پيشنهاد ميكنم درست كنيد و لذت ببريد اين بار من پونصد خمير اماده رو از نونوايي يعني از نون سنگكي خريدم خمير مقداري چسبندگي داشت در اينجا بايد نصفه فنجون روغن مايع و مقداري ارد بهش اضاف كنيد كه از حالت چسبندگي در بياد و بتونيد بهش شكل بديد، با اين ميزان مواد تقريبا ده تا پيراشكي بزرگ ميتونيد تهيه كنيد ميتونيد خمير نون باگت هم از نان فانتزي ها تهيه كنيد كه ديگه نيازي به روغن هم نداره ، ميتونيد خودتون خمير رو درست كنيد اينم طرز تهيه👈🏻👈🏻 مواد لازم رو براي تهيه خمير براتون ميزارم: مواد لازم براي تهيه خمير : شير نيم ليوان . شكر يك ق غ نمك كمي پودر سير كمي تخم مرغ يك عدد. روغن مايع نيم ليوان ، اب نيم ليوان پودر خمير ترش يك ق غ ، و ارد سفید به مقدار لازم تقریبا سه لیوان. اين همون خمير جادويي هستش ك برا پيراشكي هم درست ميشه ابتدا اب معمولی و پودر خمير مایه رو با هم مخلوط كنيد نياز ب استراحت نداره بعد شير تخم مرغ و نمك و پودر سير و روغن اضاف كنيد و هم بزنيد و كم كم ارد تا زماني ارد بريزيد ك خمير بدست نچسبد و بعد روي خمير را پوشانده و در جاي گرمي ب مدت دو ساعت استراحت دهيد و از خمير بع اندازه يه گردوي بزرگ برداشته و با كف دست و انگشت خمير را صاف كنيد و از مواد مياني داخل خمير ريخته و بعد خمير را جمع كنيد و با پشت چنگال لبه هاي خمير را بهم وصل كنيد و روي خمير را كمي زعفران دم كرده و يك زرده تخم مرغ هم زده و با برس روي انها بكشيد و كمي كنجد بريزيد مواد مياني اين خمير مقداري پياز داغ و قارچ و هويج و مرغ پخته و ريش ريش شده و كمي پنير پيتزا و ادويه جات بود طبقه وسط دمای صد و هشتاد تا زمانی که روی نون طلایی بشه. اگه فر ندارید میتونید توی روغن سرخش کنید. منظور از پودر خمیر ترش همون خمیر مایه هست ک لوازم قنادی ها دارن @mivhe71