#نوشیدنی_کاسترد
#نوشیدنی_گرم
نوشیدنی کاسترد داریم به چه خوشمزگی😋
مواد لازم
شیر 3 لیوان
به ازای هر لیوان شیر یه ق غ خ پودرکاسترد
شکر بنابه ذائقه من 4 ق غ خ ریختم
زعفران ساییده هرچی کَرَمِتون😄1/4 ق چ خ
هل پودرشده 1 ق م خ
تمام مواد باهم قاطی کرده و روی اجاق گاز میذاریم و هم میزنیم دوستان اصلا نباید مث فرنی غلیظ بشه. تا جای هم میزنیم که کمی غلیظ بشه در حد نوشیدنی. اگه دیدین خیلی غلیظ شد با شیر رقیقش کنید و توی فلاکس بریزید. و نوش جان کنید.
بجای هل میتونید دارچین. وانیل بریزید ولی با هل و زعفرون محشره😍
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
🆔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_شویدترکی
#صبحانه
#افطاری
@shirini71
نان_شوید_ترکی
یک نون خوشمزه با عطر وبوی شوید مناسب صبحانه👌توی ماه مبارک رمضان میتونید برای افطار درست کنید وبا پنیر نوش جان کنید ولذتشو ببرید .
مواد لازم 👇👇👇👇
تخم مرغ ۱عدد(زرده جهت رومال)
روغن مایع نصف لیوان
کره آب شده نصف لیوان
شیر ۱لیوان
خمیر مایه فوری ۱ق غ
بیکینگ پودر ۱ق م
نمک ۱ق م
آرد (بهتره سبوس دار باشه) ۳الی ۴لیوان
شوید تازه ریز خرد شده ۱۵۰گرم
طرز تهیه:
زرده را از سفیده جدا کرده ،سفیده را با بقیه مواد مخلوط کرده وخوب ورز دهید
خمیر کمی چرب خواهد بود که طبیعیه.
بعد از ورز دادن روی خمیر رو پوشانده ودر یک جای گرم به مدت ۴۰ دقیقه بزارید استراحت کنه و ور بیاد .بعد از ور اومدن پف خمیر را با دست گرفته وشوید خرد شده رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وخمیر رو به شکل دلخواه درآورده و رومال کنید ( مواد رومال: زرده رو با کمی زعفران مخلوط کنید) وروی کاغذ روغنی گذاشته سیاه دانه بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد بزارید تا زمانی که سطح نان طلایی شه.همیشه موقع پخت نان یک ظرف کوچک حاوی آب جوش هم بزارید تو فر تا نونتون خشک نشه .
@mivhe71
🍛خورشت رنگارنگ🍛
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ بسته
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱۵۰ گرم
برنج 0.5 کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم
🥘(طرز تهیه)
۱- ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
۲- سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.
۳- فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند .
۴- سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم.
۵- برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم.
@shirini71