eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ریحان تازه : 2 مشت روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان: 3 قاشق غذا خوری گردو : 4 الی 5 عدد نمک : به مقدار لازم مراحل تهیه سس پستو برای تهیه سس پستو معمولا از دانه کاج استفاده میشه ولی در صورتی که دانه کاج در دسترستون نبود میتونین از گردو هم استفاده کنین. گردو هارو کمی با دست خورد کنیم و برای 5 الی 10 داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم بذاریم تا کمی بو داده بشن و طعم بهتری بگیرن.چند عدد از اینکه گردو هارو از فر دراوردیم و سرد شدن پوست رویی رو ازشون جدا کنیم. ریحون، گردو، نمک، پنیر پارمزان و سیر رو داخل غذاساز میریزیم.غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد کاملا خورد بشن اینکه موادمون چقدر ریز بشن به این بستگی داره که سسمون رو چطور میپسندیم.در مرحله آخر روغن زیتون رو هم کم کم اضافه کرده و باز غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط بشن و سسمون کمی نرم تر بشه.سس پستو حاضره و برای استفاده در انواع پاستا ، پیتزا ، سالاد و ساندویج گزینه خیلی خوش طعم و خوش بویی است. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات شونیز خونگی 1 بسته بیسکویت کاکائویی(125 گرم استفاده کردم) 3 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه 20 عدد فندق 1 فنجان آجیل(مغز دلخواه) شکلات تخته ای ​​120 گرم بیسکوییت هارو پودر کنید و با شکلات صبحانه مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود.به اندازه گردو ازش بردارید.یک عدد فندق در وسطش قرار بدید و گردش کنید.توپک هارو روی کاغذ روغنی در سینی بچینید.و به مدت 30 دقیقه در یخچال بذارید شکلات تخته ای رو در ظرفی ذوب کنید.و آجیل را داخل آن بریزید توپک هارو از یخچال خارج کرده و داخل ظرف شکلات ذوب شده بغلطونید.و مجددا در سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بذارید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشیدنی کاسترد داریم به چه خوشمزگی😋 مواد لازم شیر 3 لیوان به ازای هر لیوان شیر یه ق غ خ پودرکاسترد شکر بنابه ذائقه من 4 ق غ خ ریختم زعفران ساییده هرچی کَرَمِتون😄1/4 ق چ خ هل پودرشده 1 ق م خ تمام مواد باهم قاطی کرده و روی اجاق گاز میذاریم و هم میزنیم دوستان اصلا نباید مث فرنی غلیظ بشه. تا جای هم میزنیم که کمی غلیظ بشه در حد نوشیدنی. اگه دیدین خیلی غلیظ شد با شیر رقیقش کنید و توی فلاکس بریزید. و نوش جان کنید. بجای هل میتونید دارچین. وانیل بریزید ولی با هل و زعفرون محشره😍 ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
@shirini71 نان_شوید_ترکی یک نون خوشمزه با عطر وبوی شوید مناسب صبحانه👌توی ماه مبارک رمضان میتونید برای افطار درست کنید وبا پنیر نوش جان کنید ولذتشو ببرید . مواد لازم 👇👇👇👇 تخم مرغ ۱عدد(زرده جهت رومال) روغن مایع نصف لیوان کره آب شده نصف لیوان شیر ۱لیوان خمیر مایه فوری ۱ق غ بیکینگ پودر ۱ق م نمک ۱ق م آرد (بهتره سبوس دار باشه) ۳الی ۴لیوان شوید تازه ریز خرد شده ۱۵۰گرم طرز تهیه: زرده را از سفیده جدا کرده ،سفیده را با بقیه مواد مخلوط کرده وخوب ورز دهید خمیر کمی چرب خواهد بود که طبیعیه. بعد از ورز دادن روی خمیر رو پوشانده ودر یک جای گرم به مدت ۴۰ دقیقه بزارید استراحت کنه و ور بیاد .بعد از ور اومدن پف خمیر را با دست گرفته وشوید خرد شده رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وخمیر رو به شکل دلخواه درآورده و رومال کنید ( مواد رومال: زرده رو با کمی زعفران مخلوط کنید) وروی کاغذ روغنی گذاشته سیاه دانه بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد بزارید تا زمانی که سطح نان طلایی شه.همیشه موقع پخت نان یک ظرف کوچک حاوی آب جوش هم بزارید تو فر تا نونتون خشک نشه . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛خورشت رنگارنگ🍛 مواد لازم برای۴ نفر گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم عصاره گوشت ۱ بسته پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه کره ۱۵۰ گرم برنج 0.5 کیلوگرم روغن به مقدار لازم فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری زعفران به مقدار لازم 🥘(طرز تهیه) ۱- ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. ۲- سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند. ۳- فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند . ۴- سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم. ۵- برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مواد لازم 🔹سیب زمینی 🔹هویج 🔹لبو 🔹کلم قرمز 🔹جعفری ♨️طرز تهیه سیب زمینی و هویج رنده شده و لبو رنده شده رو آبپز میکنیم. کلم قرمز رو ریز ریز رنده کرده و جعفری رو خورد میکنیم. سیب زمینی پوره شده با سس مایونز و نمک مخلوط کرده و به 5 قسمت تقسیم میکنیم. لایه اول بصورت ساده لایه دوم با هویج رنده شده لایه سوم لبو رنده شده لایه چهارم با کلم قرمز ولایه آخر با جعفری خورد شده مخلوط کردم . @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍مواد لازم: سینه مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد تخم مرغ کامل 1 عدد ماست ترش و کمی سفت و چرب 1 پیمانه برنج 3 پیمانه پیاز 1 عدد زعفران دم کرده و نمک و فلفل به مقدار لازم روغن مایع نصف پیمانه کره آب شده نصف پیمانه زرشک نصف پیمانه ✍طرز تهیه ابتدا برنج رو تو آب و نمک از چند ساعت قبل خیس میکنیم.بعد سینه های مرغ رو همراه آب و نمک و زردچوبه و یه دونه هویج میزاریم تا خوب بپزن.بعد از پختن مرغ هویج رو دور میندازیم. 🔸داخل ماهیتابه ای پیاز رو خرد کرده و روغن مایع ریخته و پیازها رو سرخ میکنیم بعد از پختن مرغ اونا رو ریش ریش کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد نمک و فلفل و زرشک و کمی زعفران رو میریزیم و کنار میزاریم برنج رو در قابلمه حاوی آب جوش و نمک ریخته و بعد برنج رو آبکش میکنیم 🔸در داخل ظرفی تخم مرغها و نمک و ماست و برنج آبکش و زعفران رو ریخته و همه رو خوب مخلوط میکنیم.کف قالبها رو چرب کرده و مقداری از مواد برنجی ریخته بعد از مواد گوشتی و دوباره از مواد برنجی میریزم در آخر روشون کره آب کرده میدیم و بعد روی قالبها فویل بکشید و بعد داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بزارید. 🔸بعد از در آوردن از فر میزاریم کمی از داغی بیفتن بعد برشون میگردونیم و موقع سرو میتونید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 شير 3 ليوان زرده تخم مرغ 2 عدد وانيل 1 ق م شكر 1 ليوان نشاسته ذرت و يا گندم 4 ق غ خامه صبحانه 200 گرم كره2 ق غ ليدي فينگر1بسته ♨️طرز تهیه شير،شكر،خامه،نشاسته،وانيل،زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ريخته باهم مخوط ميكنيم ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيممم تا بجوش بياد و سفت بشه بعد از رو حرارت برداشته كره را اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم داخل ظرف مورد نظر ابتدا كمي از مواد ريخته بعد بيسكوييت رو چيده بعد يك لايه موز چيده دوباره از مواد ريخته بمدت 2 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺️ 🔺️ 🔷️مواد لازم گل‌کلم کوچک 1 عدد تن ماهی 2 قاشق غذاخوری زیتون سبز 10 عدد خیار شور 2 عدد نخودفرنگی 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای 1/2 عدد سرکه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 🔶️طرز تهیه گل‌کلم را خرد کنید. داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد، گل‌کلم‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید گل‌کلم به مدت 10 – 15 دقیقه داخل آب نمک بجوشد. گل‌کلم‌ها را با آب سرد خوب آبکشی کنید و کناری بگذارید تا آب اضافی‌اش برود. سپس، فلفل دلمه‌ای را خلالی خرد کنید و هسته‌های زیتون‌ها را بگیرید. خیارشورها را نیز حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای خردشده، زیتون‌ها، خیارشور، گل‌کلم پخته، نخودفرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید. سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و میل کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم پیاز 1 عدد لوبیا سبز خرد شده 350 گرم گوشت تکه ای 300 گرم رب 3 قاشق غذاخوری زعفران،نمک و دارچین به میزان لازم برنج 3 پیمانه روغن 2 قاشق غذاخوری 🔷️طرز تهیه پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. لوبیا سبز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد گوشت تکه ای را به آن ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب را به مواد افزوده و هم بزنید. بهتر است درب قابلمه را بگذارید تا کمی آب گوشت کشیده شود. بعد از چند دقیقه حدود ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از حدود ۲ ساعت پختن، در انتها نمک، دارچین و زعفران را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید. مایع لوبیا پلو دمی باید کمی آبدار باشد. برنج را شسته و به مدت ۲ ساعت در ۳ پیمانه آب خیس کنید و داخل آب آن ۳ قاشق چایخوری نمک بریزید. سپس برنج را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و مایع لوبیا پلو خوب با هم ترکیب شوند. سپس روغن را به آن ها اضافه کرده و بعد از آن که آب برنج تمام شد یک دم کنی در درب قابلمه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد. 🔶️روش دوم: می توانید برنج را کته کرده (کمی خام) و بعد که آب آن تمام شد، کف قابلمه ای دیگر کمی روغن بریزید، از هر ته دیگی که می خواهید استفاده کنید، بعد یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته و روی آن مایع لوبیا پلو را که آب آن جمع شده بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با ترشی یا سالاد نوش جان کنید ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا