eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 آب هویچ دو پیمانه بستنی لیوانی زعفرانی یک عدد خامه سه ق غ پودر ژلاتین یک ق غ آب سرد ۱/۴ پیمانه 👇🏽👇🏽👇🏽 @mivhe71 ✍مواد لازم برای پاناکوتا : شیر یک لیوان شکر نصف لیوان خامه ۳ ق غ آب سرد ۱/۴پیمانه وانیل یک ق م ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میزاریم تا ژلاتین شفاف بشه آب هویچ را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع میریزیم و یک ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و رو ی حرارت ملایم گاز میزاریم تا شکر حل بشه و مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم و و از رو حرارت برمی داریم و خامه رو اضافه میکنیم و میزاریم تا کامل خنک بشه بعد از بستن مایع هویج مایع پاناکوتا رو کمی میریزیم و باز یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره وبه این روال ادامه میدیم تا مایع ها تموم بشه و در آخر دو ساعت در یخچال میزاریم تا کامل جا افتاده باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم آب انار یک ونیم لیوان نشاسته ذرت۱ق غ آرد۱ق غ شکر یک چهارم لیوان وانیل نوک ق چ شیریک ونیم لیوان نشاسته ۱ق غ آرد ۱ق غ شکر یک چهارم لیوان وانیل نوک ق چ برای پودینگ انار،آب انار ونشاسته وآرد وشکر را مخلوط وروی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل رو اضافه وحرارت رو خاموش میکنیم.برای پودینگ سفید،شیر،نشاسته وشکر را مخلوط و روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل را اضافه وحرارت را خاموش میکنیم. قالب رو جزئی چرب کردم بعد یک قاشق پودینگ انار ویک قاشق پودینگ سفید ریختم وتا پرشدن قالب ها و تموم شدن مواد ادامه دادم بعد قالب هارو تو یخچال گذاشتم تا پودینگ خودشو بگیره بعد از یخچال بیرون آورده بعد از قالب خارج کردم بعد تو پودر نارگیل آغشته کردم تو ظرف سرو قرار دادم بعد با چاقو از وسط برش داده. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲سوپ عدس و بلغور 🍵امروز اين سوپ ساده و خوش طعم رو آموزش ميدم كه يك غذاي تركيه ايه و براي دوستاني كه غذاي تند ميپسندن عاليه،البته تنديشو ميتونيد با توجه به ذائقه كم و زياد كنيد،براي در اين دستور از استفاده شده كه ميتونيد با عدس معمولي هم جايگزين كنيد. 🍲مواد لازم:بلغور گندم نصف ليوان،دال عدس نصف ليوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،رب فلفل يك ق غ (يا يك ق غ سرخالي رب گوجه+يك ق مرباخوري سر پر فلفل قرمز،مقدار فلفل سليقه ايه)،پياز ريز خرد شده يك عدد متوسط،نعناع خشك يك و نيم ق مرباخوري،روغن زيتون دو ق غ،آب تقريبا هفت ليوان،نمك،ليموي تازه و برگ نعناع تازه براي سِرو 🍃🌾طرز تهيه:پياز رو در روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد رب فلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديد ميتونيد يه كوچولو زردچوبه هم بريزيد،حالا بلغور+عدس رو يك دقيقه با مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه و جابيفته.اواخر پخت نمك رو اضافه كنيد و موقع سِرو با برشهاي ليمو و برگ نعناع تازه تزيين كنيد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊 کیک فنجونی پرتقال بدون نیازبه فر ازنوع توقابلمه ای😍 📝... اول ازهمه یه دو سه تاپرتقال پوستشو رنده می کنیم 👆سفیدشو نباید رنده کنین تلخ میشه به اندازه ۲تاقاشق غذاخوری سرپر کافیه. دوتاتخم مرغ روباکمی وانیل حدود ۱/۴قاشق چایخوری باچنگال می زنیم وهفت تاقاشق غذاخوری شکر بهش اضافه می کنیم هم می زنیم ورنده پوست پرتقال روهم بهش اضافه خوب هم می زنیم بهش شش قاشق غذاخوری روغن وهمین میزان یعنی شش قاشق غذاخوری آب پرتقال هم اضافه می کنیم خوب هم می زنیم وجداگانه ۱۰قاشق غذا خوری آرد و۲قاشق چایخوری سرپر بکینگ پودر رو الک وکم کم به مواد اضافه وبه آرومی هم می زنیم . وفنجونا روچرب وازقبل می چینیم توقابلمه تانصفه فنجون توقابلمه آب می ریزیم میزاریم روحرارت تاجوش بیاد ودرآخر نصف فنجونا روازمواد پر ومی چینیم توقابلمه رو حرارت کم دم کنی رومیزارین بمدت ۲۰دقیقه بعد ۲۰دقیقه حرارت روخاموش ومیزاریم دم کنی یه ۱۰دقیقه دیگه هم روقابلمه باشه وبعد برمیداریم ونوش جان😍 Shirin. 5189 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم اسفناج نیم کیلو لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس نصف پیمانه نخود نصف پیمانه پیاز ۳عدد(هر چه پیاز آش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه) رشته آشی به میزان لازم(من یک کاسه ریختم) سیر۴حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم کشک،نعنا داغ،پیاز داغ تمام حبوبات را از شب قبل خیس کردم. نخود ولوبیا رو جداگانه گذاشتم بپزه. تو قابلمه ای پیاز رو خرد کردم وبا روغن تفت دادم،سیر رنده شده ،زردچوبه و۱ق غ نعنا اضافه کمی تفت عدس را اضافه کردم آب ومقداری آب قلم هم ریختم، کمی بپزه بعد نخود ولوبیا پخته واسفناج پاک وخرد شده ونمک را اضافه کردم ووقتی موادآشمون خوب پخت رشته آشی رو اضافه کردم ونیم ساعت دیگه پخت بعد همراه پیاز ونعنا داغ وکشک سرو کرده. @mivhe71