eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
خيار درشت رو حلقه كن و بعد توخالي كردن مخلوط ماست چكيده يا خامه رو با سبزيجات معطر پر كن و با قيف طرح دار بزن 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 آب هویچ دو پیمانه بستنی لیوانی زعفرانی یک عدد خامه سه ق غ پودر ژلاتین یک ق غ آب سرد ۱/۴ پیمانه 👇🏽👇🏽👇🏽 @mivhe71 ✍مواد لازم برای پاناکوتا : شیر یک لیوان شکر نصف لیوان خامه ۳ ق غ آب سرد ۱/۴پیمانه وانیل یک ق م ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میزاریم تا ژلاتین شفاف بشه آب هویچ را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع میریزیم و یک ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و رو ی حرارت ملایم گاز میزاریم تا شکر حل بشه و مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم و و از رو حرارت برمی داریم و خامه رو اضافه میکنیم و میزاریم تا کامل خنک بشه بعد از بستن مایع هویج مایع پاناکوتا رو کمی میریزیم و باز یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره وبه این روال ادامه میدیم تا مایع ها تموم بشه و در آخر دو ساعت در یخچال میزاریم تا کامل جا افتاده باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم آب انار یک ونیم لیوان نشاسته ذرت۱ق غ آرد۱ق غ شکر یک چهارم لیوان وانیل نوک ق چ شیریک ونیم لیوان نشاسته ۱ق غ آرد ۱ق غ شکر یک چهارم لیوان وانیل نوک ق چ برای پودینگ انار،آب انار ونشاسته وآرد وشکر را مخلوط وروی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل رو اضافه وحرارت رو خاموش میکنیم.برای پودینگ سفید،شیر،نشاسته وشکر را مخلوط و روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل را اضافه وحرارت را خاموش میکنیم. قالب رو جزئی چرب کردم بعد یک قاشق پودینگ انار ویک قاشق پودینگ سفید ریختم وتا پرشدن قالب ها و تموم شدن مواد ادامه دادم بعد قالب هارو تو یخچال گذاشتم تا پودینگ خودشو بگیره بعد از یخچال بیرون آورده بعد از قالب خارج کردم بعد تو پودر نارگیل آغشته کردم تو ظرف سرو قرار دادم بعد با چاقو از وسط برش داده. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲سوپ عدس و بلغور 🍵امروز اين سوپ ساده و خوش طعم رو آموزش ميدم كه يك غذاي تركيه ايه و براي دوستاني كه غذاي تند ميپسندن عاليه،البته تنديشو ميتونيد با توجه به ذائقه كم و زياد كنيد،براي در اين دستور از استفاده شده كه ميتونيد با عدس معمولي هم جايگزين كنيد. 🍲مواد لازم:بلغور گندم نصف ليوان،دال عدس نصف ليوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،رب فلفل يك ق غ (يا يك ق غ سرخالي رب گوجه+يك ق مرباخوري سر پر فلفل قرمز،مقدار فلفل سليقه ايه)،پياز ريز خرد شده يك عدد متوسط،نعناع خشك يك و نيم ق مرباخوري،روغن زيتون دو ق غ،آب تقريبا هفت ليوان،نمك،ليموي تازه و برگ نعناع تازه براي سِرو 🍃🌾طرز تهيه:پياز رو در روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد رب فلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديد ميتونيد يه كوچولو زردچوبه هم بريزيد،حالا بلغور+عدس رو يك دقيقه با مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه و جابيفته.اواخر پخت نمك رو اضافه كنيد و موقع سِرو با برشهاي ليمو و برگ نعناع تازه تزيين كنيد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا