#دسرترکی 🍸
👉🏽 @mivhe71
▫️آرد برنج: ۳ ق غ
▫️بادام آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
▫️پسته خلال: ۴ ق غ
▫️گلاب: ۲ ق سوپ خوری
▫️شیر: ۲.۵ پیمانه
▫️نمک: کمی به اندازه نوک انگشتان
▫️شکر: ۵ ق غ
▫️آب جوش: ۳ الی ۴ ق غ
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
پودربادام را در آب جوش ریخته تا روغنش دربیاید وتبدیل به خمیر بشه.
در قابلمه دیگری شیر ریخته و قبل ازجوش آمدن آرد برنج را در آن ریخته و هم می زنیم تا گلوله نشود بعد خمیر بادام را در قابلمه می ریزیم، با شعله ملایم حدود بیست دقیقه مدام هم می زنیم و بعد شکر را اضافه کرده و هم می زنیم بعد کمی نمک را اضافه کرده و پسته را می کوبیم و مقداری را برای تزئین گذاشته و بقیه را در ظرف مورد نظر ریخته وقتی قوام پیدا کردگلاب را در قابلمه ریخته چند قل که زد آن را خاموش کرده تا عطر گلاب از بین نرود و در ظرف مورد نیاز کشیده تا سرد شود و تزئین می کنیم.
برای آسیاب کردن بادام خلال بادام یا بادام پرک را با یک قاشق آرد که در دستور آمده در آسیاب بریزید تا راحت آسیاب سود
#كاناپ_خيار
خيار درشت رو حلقه كن و بعد توخالي كردن مخلوط ماست چكيده يا خامه رو با سبزيجات معطر پر كن و با قيف طرح دار بزن
#صبحانه
#عصرانه
#مزه_هاي_مهموني
👉🏽 @mivhe71
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭
🍥 #دیزاین_سالاد
🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌
🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
#دسر_آب_هویچ_پاناکوتا
@mivhe71
آب هویچ دو پیمانه
بستنی لیوانی زعفرانی یک عدد
خامه سه ق غ
پودر ژلاتین یک ق غ
آب سرد ۱/۴ پیمانه
👇🏽👇🏽👇🏽
@mivhe71
✍مواد لازم برای پاناکوتا :
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
خامه ۳ ق غ
آب سرد ۱/۴پیمانه
وانیل یک ق م
ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میزاریم تا ژلاتین شفاف بشه
آب هویچ را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع میریزیم و یک ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و رو ی حرارت ملایم گاز میزاریم تا شکر حل بشه و مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم و و از رو حرارت برمی داریم و خامه رو اضافه میکنیم و میزاریم تا کامل خنک بشه
بعد از بستن مایع هویج مایع پاناکوتا رو کمی میریزیم و باز یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره وبه این روال ادامه میدیم تا مایع ها تموم بشه و در آخر دو ساعت در یخچال میزاریم تا کامل جا افتاده باشه
#پودینگ_زبرایی
👩🍳موادلازم
آب انار یک ونیم لیوان
نشاسته ذرت۱ق غ
آرد۱ق غ
شکر یک چهارم لیوان
وانیل نوک ق چ
#قسمت_سفید
شیریک ونیم لیوان
نشاسته ۱ق غ
آرد ۱ق غ
شکر یک چهارم لیوان
وانیل نوک ق چ
#طرز_تهیه
برای پودینگ انار،آب انار ونشاسته وآرد وشکر را مخلوط وروی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل رو اضافه وحرارت رو خاموش میکنیم.برای پودینگ سفید،شیر،نشاسته وشکر را مخلوط و روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل را اضافه وحرارت را خاموش میکنیم. قالب رو جزئی چرب کردم بعد یک قاشق پودینگ انار ویک قاشق پودینگ سفید ریختم وتا پرشدن قالب ها و تموم شدن مواد ادامه دادم بعد قالب هارو تو یخچال گذاشتم تا پودینگ خودشو بگیره بعد از یخچال بیرون آورده بعد از قالب خارج کردم بعد تو پودر نارگیل آغشته کردم تو ظرف سرو قرار دادم بعد با چاقو از وسط برش داده.
@mivhe71