😍🤗
#نودالیت_و_موزارلا
🍜نودالیت گوشت الیت 2بسته - سیر خرد شده 1حبه - گوجه فرنگی خرد شده 400گرم - پنیر پارمزان رنده شده 50گرم - پنیر موزارلا خرد شده 250گرم - فلفل دلمه ای 2عدد
🥣ابتدا سیر را کمی تفت داده، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
بعد از اینکه کمی تفت دادید آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
نودالیت ها را طبق دستور روی بسته آماده نموده و پس از آبکشی، با ترکیبی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید.
ترکیب نودالیت را به ظرف انتقال داده و به ترتیب پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید. (در صورت کوچک بودن ظرف یا زیاد بودن مواد، لایه ها را تکرار کنید.)
در نهایت به مدت 15-20 دقیقه درون فر و یا روی گاز قرار دهید تا پنیر ها آب شود
🎀 @mivhe71
#فینگر_فود
#تارتلت_مرغ
پیاز رو تفت دادم تکه های مرغ رو اضافه کردم ،قارچ وفلفل دلمه ای و جعفری خورد شده رو تفت دادم،
اورگانو،فلفل سیاه ،زردچوبه ونمک اضافه کردم ،خمیر یوفکارو مربعی برش دادم روی هر لایه ترکیب ،شیر ،روغن مایع و زرده تخم مرغی رو که مخلوط کرده بودم مالیدم ،
سه لایه ش رو چیدم داخل قالب کاپ کیک داخلش از مواد سرخ شده ریختم روش پنیر پیتزا و یک ربع گذاشتم داخل فر ۱۸۰ درجه
.@mivhe71
#دلمه_برگ_مو
#دلمه
مواد لازم برای۴ نفر
برگ مو به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون) ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
لپه ۱ پیمانه
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای چاشنی دلمه
آب ۱ پیمانه
سرکه ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- باید لپه و برنج را از قبل خیس کنید.
۲- پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت دهید. کمی که رنگش طلایی شد گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفتش دهید.
۳- برنج و لپه ها را هم نیم پز کنید و به گوشت در حال تفت اضافه کنید. فقط حواستان باشد که تا حد زیادی پخته باشند.
۴- بعد هم سبزی را اضافه کنید و اگر دوست داشتید یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنید. اگر زرشک دوست داشته باشید می توانید به مواد، زرشک هم اضافه کنید.
۵- مواد را داخل برگ ها بپیچید و به پشت در قابلمه بچینید.
۶- دلمه ها را کنار هم بچینید و چاشنی را رویش بریزید. حواستان باشد که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه را پر کند و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته شوند.
۷- در قابلمه را بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت بگذارید تا بپزد.
سایر نکات
برای پیچیدن دلمه ها روش های مختلفی وجود دارد که مرسوم ترینشان بقچه ای است و رولی
اگر برگ هایی که استفاده می کنید تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشد تا نرم شود و موقع پیچیدن نشکند. برگ ها را که آماده کردید، پهن کنید و مواد را داخلش بریزید و بپیچید🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@mivhe71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#دونات_سیب_زمینی
یه فینگرفود خوشمزه و جذاب واس مهمونیاتون میتونه باشه ک بچها هم عاشقش میشن.۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
#سالاد_الویه
سینه مرغ یک عدد
هویج دوعدد متوسط
خیارشور رنده شده سه چهارم لیوان
تخم مرغ 4 عدد
نخود فرنگی نصف لیوان
پیاز یک عدد
سیب زمینی چهارعدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه بمقدارلازم
ابلیمو یک قاشق
مایونز بمیزان لازم
شوید و شنبلیله خشک هرکدام نصف قاشق(اختیاری)
👉🏽 @mivhe71