eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 🍜نودالیت گوشت الیت 2بسته - سیر خرد شده 1حبه - گوجه فرنگی خرد شده 400گرم - پنیر پارمزان رنده شده 50گرم - پنیر موزارلا خرد شده 250گرم - فلفل دلمه ای 2عدد 🥣ابتدا سیر را کمی تفت داده، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. بعد از اینکه کمی تفت دادید آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. نودالیت ها را طبق دستور روی بسته آماده نموده و پس از آبکشی، با ترکیبی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید. ترکیب نودالیت را به ظرف انتقال داده و به ترتیب پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید. (در صورت کوچک بودن ظرف یا زیاد بودن مواد، لایه ها را تکرار کنید.) در نهایت به مدت 15-20 دقیقه درون فر و یا روی گاز قرار دهید تا پنیر ها آب شود 🎀 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز رو تفت دادم تکه های مرغ رو اضافه کردم ،قارچ وفلفل دلمه ای و جعفری خورد شده رو تفت دادم، اورگانو،فلفل سیاه ،زردچوبه ونمک اضافه کردم ،خمیر یوفکارو مربعی برش دادم روی هر لایه ترکیب ،شیر ،روغن مایع و زرده تخم مرغی رو که مخلوط کرده بودم مالیدم ، سه لایه ش رو چیدم داخل قالب کاپ کیک داخلش از مواد سرخ شده ریختم روش پنیر پیتزا و یک ربع گذاشتم داخل فر ۱۸۰ درجه .@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای۴ نفر برگ مو به مقدار لازم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون) ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد لپه‎ ۱ پیمانه نمک به مقدار لازم مواد لازم برای چاشنی دلمه آب ۱ پیمانه سرکه ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه ۱- باید لپه و برنج را از قبل خیس کنید. ۲- پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت دهید. کمی که رنگش طلایی شد گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفتش دهید. ۳- برنج و لپه ها را هم نیم پز کنید و به گوشت در حال تفت اضافه کنید. فقط حواستان باشد که تا حد زیادی پخته باشند. ۴- بعد هم سبزی را اضافه کنید و اگر دوست داشتید یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنید. اگر زرشک دوست داشته باشید می توانید به مواد، زرشک هم اضافه کنید. ۵- مواد را داخل برگ ها بپیچید و به پشت در قابلمه بچینید. ۶- دلمه ها را کنار هم بچینید و چاشنی را رویش بریزید. حواستان باشد که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه را پر کند و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته شوند. ۷- در قابلمه را بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت بگذارید تا بپزد. سایر نکات برای پیچیدن دلمه ها روش های مختلفی وجود دارد که مرسوم ترینشان بقچه ای است و رولی اگر برگ هایی که استفاده می کنید تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشد تا نرم شود و موقع پیچیدن نشکند. برگ ها را که آماده کردید، پهن کنید و مواد را داخلش بریزید و بپیچید🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@mivhe71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه فینگرفود خوشمزه و جذاب واس مهمونیاتون میتونه باشه ک بچها هم عاشقش میشن.۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ یک عدد هویج دوعدد متوسط خیارشور رنده شده سه چهارم لیوان تخم مرغ 4 عدد نخود فرنگی نصف لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی چهارعدد بزرگ نمک و فلفل سیاه بمقدارلازم ابلیمو یک قاشق مایونز بمیزان لازم شوید و شنبلیله خشک هرکدام نصف قاشق(اختیاری) 👉🏽 @mivhe71