#دتاکس_واتر
#دتوکس_واتر
#آب_طعمدار
#آب_سم_زدا
دتاکس واتر چیست؟
دتاکس واتر آبی است خاص نه آشامیدنی که میوههای تازه و سبزیجات را به آن اضافه کردهاند که گاهیاوقات به آن آب طعمدار هم میگویند. شما میتوانید با ترکیب میوه، سبزی و گیاهان مختلف دتاکس واتر خودتون رو درست کنید.
ازآنجاییکه فقط از عصارهی میوه و سبزی برای مزهدهی استفاده شده، دتاکس واتر کالری کمتری نسبت به آبمیوهها دارد وفاقد شکر و قند میباشد بههمیندلیل برای بدن بسیار مفید میباشد. مثلا برای رژیمهای سمزدایی لیمویی و پاکسازی خیلی مفید است.
دتاکس واتر را برای کاهش وزن هم توصیه میکنند، چراکه میتوان آن را جایگزین نوشیدنیهای پر از شکر و آبمیوهها کرد.
اگر میخواهید نوشیدنی خنکی درست کنید، دتاکس واتر را بهمدت ۱ تا ۴ساعت درون یخچال نگهداری کنید. بعد از پایان این مدت زمان، ترکیبات را از درون ظرف خارج کنید تا فاسد نشوند.
اگر عجله دارید فشار دادن میوه و سبزی کمک میکند تا طعم آنها زودتر آزاد شود. این هم تعدادی ترکیب دتاکس واتر:
خیار و نعناع
لیمو و زنجبیل
توت سیاه و پرتقال
لیمو و فلفلهندی
هندوانه و نعناع
گریپ فروت و آویشن
پرتقال و لیمو؛
توتفرنگی و ریحان
سیب و دارچین
دتاکس میوه خود رو با آب معدنی گابی ین درست کنید و برای ما بفرستید
@mivhe71
#بیسکوئیت_خوش_قلق😋😋
آرد قنادی 350 گرم - کره یا مارگارین منجمد 150 گرم - پودرقند 100 گرم - تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد و مقدار کمی نمک و وانیل .
طرز تهیه : آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید .
برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند .
وقتی خنک شدند اگر لازم بود آنها را تزیین کنید ، از کرم رویال رنگ شده استفاده نمائید .
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃
#رول_پنيري_مكزيكي
⭕️👈مواد لازم:
پنیر خامه ای : 1 بسته
پنیر چدار : 1 فنجان
خامه ترش : 1 فنجان
زیتون خرد شده : 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان
پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سیر : مقداری
نمک : مقداری
نان لواش نازک : به تعداد لازم
طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
😍 @mivhe71😍
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
#شکلات_مغزدار_و_آجیلی
👈مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
😍 @mivhe71
#سالاد_هویج_و_کلم_بنفش💜🧡
به این مدل غذاها مانتی سیب زمینی یا پاتاتس چاناک (کاسه سیب زمینی) هم میگن چون پایه اش سیب زمینی است که با مواد دیگر مخلوط میشود و در رنگ های مختلف میتوان تهیه کرد
مثلا سیب زمینی و لبو رنگش سرخابی میشه که با مواد هویجی پر میشه و یا سیب زمینی و جعفری که داخلش مواد گوشت چرخ کرده مثل مایه ماکارانی میریزن و با ماست و سیر تزیین میکنن
مواد لازم👇
۳ عدد سیب زمینی آبپز
نصف یک عدد کلم بنفش کوچک
۲ عدد هویج
۲ حبه سیر
۱/۵ ق م سس مایونز
۱ کاسه ماست
نمک
طرز تهیه👇
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و له کنید
نصف کلم بنفش را با غذا ساز حسابی ریز خرد کنید
داخل ظرفی سیب زمینی له شده و کلم بنفش خرد شده و نمک را هم مخلوط کنید
از مواد با دست به بزرگی گردو بردارید و گرد کرده و با انگشت کمی وسطش گودی ایجاد کنید و داخل ظرف سرو بچینید
هویج ها را رنده کنید و داخل تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود
داخل ظرفی ماست و مایونز و سیر رنده شده و نمک را مخلوط کنید و هویج های خنک شده را هم اضافه کنید و هم بزنید و از این مواد داخل مانتی ها پر کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸
#شات_پاستا
#پاستا_پنه_با_سس_آلفردو
طرز تهیه :
براى درست كردن سس پاستا ،من يه بسته كره پنجاه گرمى رو توى تابه ميندازم، دو قاشق غ آرد رو كمى توى كره تفت ميدم ، يك ليوان و نيم شير رو كم كم بهش اضافه ميكنم و مرتب هم ميزنم تا سس يكنواخت بشه ، نمك و فلفل و يه عالمه پودر سير بهش اضافه ميكنم، حدود يك پيمونه پنير پارمزان رنده شده رو ميريزم تو تابه و هم ميزنم تا ذوب بشه ، بعد قارچ رو كه از قبل تفت دادم ميريزم توش ، سه قاشق خامه و يه مشت جعفرى خرد شده رو بهش اضافه ميكنم و هم ميزنم و شعله رو خاموش ميكنم.. اين سس رو به صورت داغ با پاستا كه همزمان با درست كردن سس ، به مدت بيست سي دقيقه جوشيده و پخته شده، مخلوط ميكنم .سينه مرغ رو هم كه با نمك و فلفل و روغن زيتون و پودر سير از قبل مزه دار كرده بودم گريل كردم ...مرغ گريل شده رو ميتونيد خرد كنيد و با سس مخلوط كنيد يا جدا بذارين روى پاستا.
@mivhe71