eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩خوراک مرغ آبپز 🔹مواد لازم ران مرغ : ۲ عدد رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری زردچوبه : ۱/۴ قاشق چایخوری آلو خورشتی : ۴ عدد نمک وفلفل : به مقدار لازم پیاز : ۲ عدد گوجه : ۲ عدد 🔹طرز تهیه : برای پخت مرغ آب پز ابتدا یک قاشق رب گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به رب بیفزایید و رب را درون آب حل کنید. مقداری نمک و زردچوبه و فلفل به سس مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که برای خوش طعم تر شدن مرغ آب پز می توانید به جای زردچوبه مقداری زعفران به مرغ بیفزایید. در مرحله بعد پیاز را به صورت حلقه ای برش دهید و پیازهای برش زده شده را در کف قابلمه بچینید سپس ران مرغ تکه شده و آلو خورشتی درون قابلمه همراه با گوجه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت به خوبی پخته شود و به روغن بیفتد توجه داشته باشید که هر چقدر آب مرغ جذب آن شود مرغ خوش طعم تر می شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : نخود دولیوان نصف سینه مرغ تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت عصاره مرغ یکعدد نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه کنجد یک ق.غ طرز تهیه : نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره،بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه ،بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. 👈سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن،این اصل نیست و ازین قبیل سوالها،در جواب بگم این شیوه بنده ست،شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه😁 دنیای آشپزی ،دنیای تغییر و کشف طعمهای جدیده✌✌✌ leila_arash @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥖🥖🥖🌯🌯🌯🌯 دوستان يه طرز پخت متفاوت فلافل رو امتحان كرديم كه حيفم اومد به اشتراك نزارم شما هم امتحانش كنيد مواد لازم لپه .....دوپیمانه سیر .....یک بوته متوسط پیاز .....یک عدد کوچک تخم مرغ ......یک عدد بکینگ پودر......یک قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب شده....یک قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه لپه را از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم؛به همراه سیرو پیاز چرخ میکنیم در آخر نمک و فلفل و ادویه تند و تخم مرغ و بکینگ_پودر را اضافه کنید .بعد با استفاده از قالب فلافل ها ف سرخ میکنیم .نوش جان پ ن اگر دوست داشتید خیلی پوک بشه می تونید کمی جوش شیرین استفاده کنید ؛من نزدم طعم عالی میشه حتما امتحان کنید👌👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره😉 یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره😉 ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه🤗 sanaz.moazzeni 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم آرد سوخاری، ½ پیمانه پنیر پارمسان، ½ پیمانه جعفری ریز خرد شده، ½ پیمانه، بیشتر برای تزئین گوجه فرنگی خشک شده، حدود 4 عدد، ¼ پیمانه بادام زمینی ، 2 قاشق غذاخوری (یا هر مغزیجات دیگه‌ای) سیر، 2 حبه، خرد شده نمک (دریایی)، ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده، مقداری قارچ بزرگ کرمینی، 20 تا 24 عدد، (یا قارچ سفید دکمه ای) روغن زیتون بکر پوسته فلفل قرمز، اختیاری فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد سوخاری، پنیر پارمسان، جعفری، گوجه فرنگی خشک شده، دانه کاج، سیر، نمک و مقداری فلفل آسیاب شده رو با هم مخلوط کنید قارچ ها رو از قسمت حفره دارش به سمت بالا و روی سینی فر قرار بدید. روی قارچ ها مقداری روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بپاشید. داخل قارچ‌ها رو با یه قاشق از مواد پر کنید. اون‌ها رو داخل فر بپزید تا قارچ ها نرم شوند و رویشان طلایی بشه، حدودا 18 تا 22 دقیقه زمان می‌بره. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71