دوپیازه
غذای اصیل شیرازی
🥔🍅
چنتا سیب زمینی را آب پز کردم پیاز و سرخ کردم
رب گوجه اضافه کردم و
تفت دادم نمک وفلفل اضافه کردم دوباره کمی تفت دادم
بعد سیب زمینی له شده را اضافه کردم و تفت دادم
میتونین تو تابه بزرگ درست کنین تا زیرش یکم تهدیگی بشه
😋👩🍳@mivhe71
#بادمجان_پلو
#پلو
اول جداگانه بادمجان حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم بعد یه عدد پیاز رنده کرده در روغن سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه دوقاشق رب بهش اضافه کردم کمی تفت دادم برنج به مرحله آبکش رسونده و با پیاز و رب مخلوط میکنیم کف قابلمه رو با روغن چرب میکنیم برنج داخل قابلمه میریزیم بعد بادمجان که حلقه حلقه کردیم روی برنج می ریزیم و از دوباره برنج روی بادمجان ریخته و در قابلمه میذاریم یک ساعت روی گاز بمونه کافیه😊 .
مرغ جداگانه اول بانمک و آب لیمو و زردچوبه آبپز کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم موقعه سرخ کردن کمی زعفران زدم 😊 .
@mivhe71
#غذای_گیاهی
#رژیمی
#شیرازی_پلو
طبع این غذا معتدله، برای کبد مفیده، برای تقویت عمومی بدن خوبه، ضد کلسترول و ضدچربی خونه
.
مصلح این غذا ادویه ای هست که تو تهیه غذا استفاده میشه .
. 📝 روش تهیه:
برنج رو از قبل خیس می کنیم. پوست بادمجان ها رو جدا کرده اونها را یک سانتی خرد می کنیم. بعد بادمجان های خرد شده رو مدتی در آب نمک خیس کرده و اونا رو آبکش می کنیم. بادمجان ها رو با کمی روغن کنجد تفت می دیم. پیاز رو با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و بعد سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و به همراه ادویه و نمک به پیاز اضافه میکنیم و مدتی تفت می دیم. در انتها فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و به همراه بادمجان تفت داده شده به کل مواد اضافه می کنیم. گوجه رو با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم بشه و مدتی اون رو می پزیم. وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد برنج رو را بهش اضافه میکنیم و مدتی حرارت می دیم تا آب گوجه تقریبا تموم بشه. آخر هم مواد آماده شده رو به برنج اضافه میکنیم و پلو رو با حرارت ملایم دم می کنیم. .
@mivhe71
💝:
#نباتهای_رنگی
#نبات
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺷﻜﺮ 500 ﮔﺮﻡ
ﺁﺏ 200 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ
ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ
ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ :
ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺧﺎﻟﺺ ﻧﺒﻮﺩ، ﺑﺎ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﻔﻴﺪﻩ
ﻱ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺿﺎﻳﻌﺎﺕ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ( ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻪ ﺩﺭ
ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺟﻮﺵ، ﺳﻔﻴﺪﻩ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻛﻪ
ﺳﻔﻴﺪﻩ ﻳﻚ ﺳﻤﺖ ﻇﺮﻑ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺟﺮﻡ ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ). ﺳﭙﺲ
ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ 110 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﺳﻴﺪ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺭﺍ
ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ.
ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﺗﻤﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ
ﻇﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ
24 ﺗﺎ 48 ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻠﻮﺭﻫﺎﻱ ﻧﺒﺎﺕ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﻧﺦ ﻫﺎ ﻳﺎ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺷﻮﺩ.
@mivhe71
💝:
#بستنی_خونگی_باروشی_ساده
#کافی_شاپ
💝:@mivhe71
مواد لازم:
آب : دو فنجان
، شکر: يک فنجان,
آب ليمو ترش : نصف فنجان
,سفيده تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهيه:
(1
آب و شكر را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد.
(2
آب ليمو ترش را اضافه مي كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد ولي سفت نشود.
(3
بعد از آن ، با همزن برقي آن را به هم مي زنيم و سفيده هاي تخم مرغ را نيز به آن اضافه مي كنيم . دوباره به هم مي زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو مي كنيم.
(4
براي بهتر شدن طعم و ظاهر اين بستني مي توانيد از پره هاي پوست گرفته شده ليمو هم استفاده کنيد.
(5
براي تزئئن نيز از کمي ژله ليمو و يک برش ليمو ترش مي توانيد کمک بگيريد.
💝:
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
💝:
#رولت_کالباس
#شام
#پیش_غذا
#فینگرفود
#کالباس
@mivhe71
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻥ ﮐﺮﭖ :ﺁﺭﺩ 3/2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺷﯿﺮ 4/1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ 4/1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 3 ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ 4/1 ﻕ ﭺ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺮﭖ:
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺁﺑﭙﺰ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ 2 ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ 3 ﺗﺎ 4 ﻋﺪﺩ
ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ 3 ﻕ ﻍ
ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ 2 ﺗﺎ 3 ﻋﺪﺩ
ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﻭﺭﻗﻪ ﺍﯼ ﯾﺎ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ 8 ﻭﺭﻕ
ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺮﭖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ 3
ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ ﻭ ﯾﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ
ﺩﺳﺘﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﺭﺩ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ
ﺭﯾﺰﯼ ﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ .ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺴﺘﻄﯿﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ
ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﻤﯽ ﭼﺮﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺎﺩﯼ
ﻧﺪﺍﺭﺩﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﭖ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ
ﺟﺎﯼ ﺗﺎﺑﻪ ﭘﺨﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺑﭙﺰﺩ ﺳﭙﺲ
ﺑﺮ ﻣﯿﮕﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ . ﺍﮔﺮ
ﺗﺎﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎﺷﺪ 1 ﻧﺎﻥ ﮐﺮﭖ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺷﺖ
ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺗﺎﺑﻪ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ
ﻫﻤﯿﻦ ﻣﻮﺍﺩ 2 ﻋﺪﺩ ﻧﺎﻥ ﮐﺮﭖ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ( ﺍﮔﺮ ﺗﺎﺑﻪ
ﻫﭙﯽ ﮐﺎﻝ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ 2 ﻋﺪﺩ ﮐﺮﭖ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ)ﮐﺮﭘﻬﺎﯼ
ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻟﻬﺎﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﺗﻤﯿﺰﯼ
ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺭﻭﻝ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﮐﻨﺎﺭ ﻣﯽ
ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﻧﺪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮐﺮﭖ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ
ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﺟﻌﻔﺮﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ. ﮐﺮﭘﻬﺎﯼ
ﺧﻨﮏ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﯾﮏ ﻻﯾﻪ ﺳﺲ
ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ ﻭﺭﻗﻬﺎﯼ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺮﭘﻬﺎ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ
ﻭ ﺭﻭﯼ ﮊﺍﻣﺒﻮﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﺎﻻﺩ ﻣﯿﭙﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ
ﮐﺮﭖ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﭘﯿﭽﯿﺪﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺯ
ﺭﻭﻟﺖ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻧﺮﯾﺰﻧﺪ ﮐﺮﭘﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﻝ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ
ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻓﺮﻡ
ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺭﻭﻟﺘﻬﺎ ﺭﺍ
ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻮﯾﺠﻬﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﯾﺎ ﻟﺒﻮ ﻭ
ﻧﻌﻨﺎ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﮑﺘﻪ: ﮐﺮﭘﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺧﻨﮏ
ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﯿﺎﻓﺘﺪ.
ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ -
💝:
💝:
#چیزکیک_ژاپنی
#چیزکیک_تنوری
#کیک
#صبحانه
#عصرانه
شکر 140 گرم
تخم مرغ 6 عدد
کره 50 گرم
پنیر خامه ای 250 گرم
شیر 100 میلی لیتر
آب لیمو 1 ق غ
آرد 60 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
وانیل 1 ق چ
فر روی 160 درجه روشن میکنیم
پنیر خامه ای و شیر و کره رو داخل ظرف ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدیم وقتی کره ذوب و مواد یکدست شد میذاریم کنار تا سرد بشه.
آرد و نشاسته رو داخل پنیر الک میکنیم.
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفید بشه بعد شکر رو اضافه و مجدداً میزنیم تا کاملاً فرم بگیره زرده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو به پنیر اضافه و هم میزنیم. مخلوط پنیر رو به سفیده اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم. کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و قالب رو داخل یک ظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و میره داخل فر برای حدود یک ساعت و ربع. اگر خواستید روش طلایی تر بشه بذارید کمی بیشتر بمونه. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید حتماً زیر و دیواره ها رو فویل بپیچید که آب به هیچ عنوان وارد قالب نشه.
♥اینقدر خوشمزه هست که تمامش رو ی جا میشه خورد♥
💝:@mivhe71