eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
💝: ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ : ﺷﻜﺮ 500 ﮔﺮﻡ ﺁﺏ 200 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ : ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺧﺎﻟﺺ ﻧﺒﻮﺩ، ﺑﺎ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﻔﻴﺪﻩ ﻱ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺿﺎﻳﻌﺎﺕ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ‏( ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺟﻮﺵ، ﺳﻔﻴﺪﻩ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻛﻪ ﺳﻔﻴﺪﻩ ﻳﻚ ﺳﻤﺖ ﻇﺮﻑ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺟﺮﻡ ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ‏). ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ 110 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﺳﻴﺪ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ. ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﺗﻤﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 24 ﺗﺎ 48 ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻠﻮﺭﻫﺎﻱ ﻧﺒﺎﺕ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﻧﺦ ﻫﺎ ﻳﺎ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺷﻮﺩ. @mivhe71
💝: 💝:@mivhe71 مواد لازم: آب : دو فنجان  ، شکر: يک فنجان, آب ليمو ترش : نصف فنجان ,سفيده تخم مرغ : 2 عدد طرز تهيه: (1 آب و شكر را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد. (2  آب ليمو ترش را اضافه مي كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد ولي سفت نشود. (3 بعد از آن ، با همزن برقي آن را به هم مي زنيم و سفيده هاي تخم مرغ را نيز به آن اضافه مي كنيم . دوباره به هم مي زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو مي كنيم. (4 براي بهتر شدن طعم و ظاهر اين بستني مي توانيد از پره هاي پوست گرفته شده ليمو هم استفاده کنيد. (5 براي تزئئن نيز از کمي ژله ليمو و يک برش ليمو ترش مي توانيد کمک بگيريد. 💝:
دیزاین سالاد
دیزاین سالاد
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
💝: @mivhe71 ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻥ ﮐﺮﭖ :ﺁﺭﺩ 3/2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﯿﺮ 4/1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ 4/1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 3 ﻋﺪﺩ ﻧﻤﮏ 4/1 ﻕ ﭺ ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺮﭖ: ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺁﺑﭙﺰ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ 2 ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ 3 ﺗﺎ 4 ﻋﺪﺩ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ 3 ﻕ ﻍ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ 2 ﺗﺎ 3 ﻋﺪﺩ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﻭﺭﻗﻪ ﺍﯼ ﯾﺎ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ 8 ﻭﺭﻕ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺮﭖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ 3 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ ﻭ ﯾﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﺭﺩ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ ﺭﯾﺰﯼ ﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ .ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺴﺘﻄﯿﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﻤﯽ ﭼﺮﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﭖ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯼ ﺗﺎﺑﻪ ﭘﺨﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺑﭙﺰﺩ ﺳﭙﺲ ﺑﺮ ﻣﯿﮕﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ . ﺍﮔﺮ ﺗﺎﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎﺷﺪ 1 ﻧﺎﻥ ﮐﺮﭖ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺗﺎﺑﻪ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﻮﺍﺩ 2 ﻋﺪﺩ ﻧﺎﻥ ﮐﺮﭖ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ‏( ﺍﮔﺮ ﺗﺎﺑﻪ ﻫﭙﯽ ﮐﺎﻝ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ 2 ﻋﺪﺩ ﮐﺮﭖ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ‏)ﮐﺮﭘﻬﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻟﻬﺎﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﺗﻤﯿﺰﯼ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺭﻭﻝ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﮐﻨﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮐﺮﭖ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ. ﮐﺮﭘﻬﺎﯼ ﺧﻨﮏ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﯾﮏ ﻻﯾﻪ ﺳﺲ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ ﻭﺭﻗﻬﺎﯼ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺮﭘﻬﺎ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮊﺍﻣﺒﻮﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﺎﻻﺩ ﻣﯿﭙﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﮐﺮﭖ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﭘﯿﭽﯿﺪﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺯ ﺭﻭﻟﺖ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻧﺮﯾﺰﻧﺪ ﮐﺮﭘﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﻝ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺭﻭﻟﺘﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻮﯾﺠﻬﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﯾﺎ ﻟﺒﻮ ﻭ ﻧﻌﻨﺎ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﮑﺘﻪ: ﮐﺮﭘﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺧﻨﮏ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﯿﺎﻓﺘﺪ. ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ - 💝:
💝: شکر 140 گرم تخم مرغ 6 عدد کره 50 گرم پنیر خامه ای 250 گرم شیر 100 میلی لیتر آب لیمو 1 ق غ آرد 60 گرم نشاسته ذرت 20 گرم وانیل 1 ق چ فر روی 160 درجه روشن میکنیم پنیر خامه ای و شیر و کره رو داخل ظرف ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدیم وقتی کره ذوب و مواد یکدست شد میذاریم کنار تا سرد بشه. آرد و نشاسته رو داخل پنیر الک میکنیم. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفید بشه بعد شکر رو اضافه و مجدداً میزنیم تا کاملاً فرم بگیره زرده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو به پنیر اضافه و هم میزنیم. مخلوط پنیر رو به سفیده اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم. کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و قالب رو داخل یک ظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و میره داخل فر برای حدود یک ساعت و ربع. اگر خواستید روش طلایی تر بشه بذارید کمی بیشتر بمونه. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید حتماً زیر و دیواره ها رو فویل بپیچید که آب به هیچ عنوان وارد قالب نشه. ♥اینقدر خوشمزه هست که تمامش رو ی جا میشه خورد♥ 💝:@mivhe71
سیب زمینی۳ عدد بزرگ سینه مرغ ۱ عدد پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ سرخ شده جعفری ۱۰۰ گرم نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد ارد سوخاری به مقدار نیاز ابلیمو یک قاشق س اب یک قاشف س طرز تهیه سیب زمینی ها را آبپز کنید وبکوبیدمرغ را آبپز کنید وریش ریش کنید قارچ وفلفل دلمه رو نگینی خورد کنید وسرخ کنید مرغ را اضافه کنید حالا پیاز داغ وجعفری را اضافه کنید ومخلوط که شد گاز را خاموش کنید اندازه یک نارنگی از سیب زمینی برداری وکف دستتون پهنش کنید از مواد داخلش بگذارید وپنیر پیتزا یه مقدار بگذارید روش وبپیچید وداخل تخم مرغ بعد داخل ارد سوخاری میزند و در روغن داغ شده سرخ کنید نکته : ۱شعله گاز باید زیاد باشد که سیب زمینی وا نرود ۲ اینکه این دلمه نیازی به روغن زیاد ندارد که در آن غوطه ور باشد دوستان خوبم یه نکته اینکه تخم مرغ واب وآبلیمو ومقداری نمک رو با چنگال میزنیم بعد دلمه رو داخلش میزنیم اب وابلیمو به خاطر اینکه دلمه موقع سرخ شدن کف نکنه @mivhe71
دیزاین میوه
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا