لقیمات پنیری
یک سوم پیمانه روغن مایع
سه عدد پنیر مثلثی
نصف پیمانه شیر نیدو
یه قاشق غذاخوری مایه خمیر
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر
سه قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
نصف پیمانه آب ولرم
دو پیمانه آرد سفید
همه مواد به غیر از آرد رو قاطی کرده بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که نه شل باشه ونه سفت خمیر و یک ساعت استراحت داده بعد خمیر رو در قیف پلاستیکی میریزیم و کم کم از خمیر تو روغن داغ وشناور میریزیم وبا قاشق لگیمات ها رو تو روغن میچرخونیم تا به شکل توپ در بیادبعد رو دستمال آشپزخونه میذاریم روغن اضافی آن بره و آخر داخل شهد میریزیم وسریع بیرون میاریم یا میتونید روش عسل رقیق شده بریزید
@mivhe71
دسر ارده شیره🍮
6 لیوان شیر
1 لیوان نشاسته
1 فنجان ارده
1 فنجان شکر
1 لیوان شیره
1 قاشق غذاخوری کره
گردوی خرد شده درشت برای رویش
شیر ، نشاسته ، شکر ، ارده و شیره را در قابلمه با هم مخلوط کنید و قبل از قرار دادن روی اجاق گاز ، آن را خوب با لیسک مخلوط کنیم تا توده ای باقی نماند.سپس بیایید آن را روی حرارت اجاق بذاریم و بعد از 15 دقیقه روی حرارت کم ، بیایید حرارت را خاموش کنیم در حالی که قوام غلیظ اما مایع دارد با هم زدن مداوم و کره را اضافه می کنیم و آن را در کاسه ها تقسیم می کنیم
@mivhe71
سالاد مرغ و هویج 😋🥗
_مرغ پخته شده ۳ پیمانه_هویج رنده شده ۳ پیمانه_فلفل دلمه ای قرمز یک پیمانه_ذرت پخته شده ۱ پیمانه_ماست یونانی یا پرچرب نصف پیمانه_سس مایونز ۱ الی ۲ ق غ_نصف قاشق چایخوری عسل_آبلیمو ۲ ق چ_نمک و فلفل سیاه
در ابتدا مواد سس شامل ماست ، مایونز ،آبلیمو ، عسل ، نمک و فلفل در یک ظرف باهم کاملا مخلوط کنید هویج های درشت رنده شده را کمی تفت دهید تا نرم شود . آن را به مرغ، فلفل دلمه ای ، ذرت ، اضافه کنیدو به آرامی هم بزنید و ترکیب کنید اگر لازم بود نمک و فلفل اضافه کنید
@mivhe71
#بادمجان_سوخاری
#پیش_غذا
#فینگرفود
#دورچین_بشقاب
میخوام بهتون یک اسنک یا پیش غذای خوشمزه و خوشگل آموزش بدم.
اینجوری درست کنید:بادمجونها رو مثل تصویر مکعبی برش بزنید.بعد اول توی آرد سفید،بعد تخم مرغ که بهش نمک زدید،بعد آرد سوخاری بزنید (به آرد سوخاری فلفل و پودر سیر اضافه کنید)و توی روغن داغ سرخ کنید.روی دستمال بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه و بعدشم با سس دلخواهتون سرو کنید.
بخاطر پوشش آردی که داره ،زیاد روغن جذب نمیکنه،فقط با حرارت بالا سرخ کنید تا ترد بمونه.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_الویه
#پیش_غذا
#الویه
#مجلسی
#یخچال_عروس
@mivhe71
zary.dehlary
اول سالاد الویه رو درست میکنیم فقط باید کمتر سس بزنید که زیاد شل نشه و از خیار شور هایی که زیاد اب دارن استفاده نکنید تا جایی که ممکنه سفت باشه خیار شورهاتون .حالا کف یک قالب دلخواه رو پلاستیک فریزر پهن میکنید و کاملا کف و دیواره هاش رو با پلاستیک میپوشونید اگه با یک پلاستیک نشد دوتا استفاده کنید تا دیواره هاش رو هم بگیره برای اینکه پلاستیک ثابت بمونه اول کف قالب رو کمی خیس کنید تا پلاستیک بهش بچسبه .
بعد کف قالب یک لایه نان فرانسوی بچینید کاملا گوشه های قالب رو پر کنید با خرده نون .همچنین دیواره های قالب رو یک ردیف نان بچینید بعد از مواد الویه روی نانها بریزید میتونید برای انسجام بیشتر لایه لایه از نان تستها بچینید یا اگه دوست ندارین لابه لاش نان باشه مثل من فقط الویه بریزید من خودم فقط یک لایه وسط سالادم نان چیدم که بنظرم لازم نبود چون استحکام سالاد خوب بود خودش .بعد که قالب رو پر کردم در اخر هم یک لایه نان تست چیدم روش و گذاشتم فریزر حدود ۷ ساعت تا کاملا سفت و منسجم بشه .برای از قالب در اوردن کمی پلاستیک های دور قالب رو میکشیم اروم و قالب فلزی رو که برعکس کردیم تکون میدیم کیکمون راحت میاد بیرون حالا روش کاملا منسجمه با سس مایونز کاورش کردم و روشو با شکوفه هایی از پوره ی سیب زمینی و کمی مایونز و زعفران تزیین کردم . توجه داشته باشین که چون الویه مدت زیادی فریز بوده حتما یکی دو ساعت داخل یخچال یا فضای باز باشه تا موقع سرو زیادی سرد نباشه
@mivhe71
#سالادقالبی
#پیش_غذا
@mivhe71
سالاد جديدي شايد نباشه و خيلياتونم شايد بلد باشين
ولي واسه مهمون بازي و اين حرفا جدا از طعم دلپذيرش ظاهر قشنگي هم داره 😋😍
توو هر قالبي ميتونيد درست كنيد جنس و قيافش اصلا مهم نيس من بعضي وقتا توو قابلمه و ماهيتابه هم درست كردم
فقط حتما حتما بايد پلاستيك فريزر بزاريد توي قالب ..😌
ابتدا كلم سفيد و بنفش و هويج رو هر كدوم جداگانه با رنده درشت رنده ميكنيم ( با غذاساز هم ميشه ) فقط مواردتون بايد حسابي خشك باشن يني وقتي شستين بزارين كامل خشك بشه بعد خردش كنيد چون غير ازين باشه اب ميندازه بعد به هر كدوم يك قاشق غذاخوري خيلي نبايد سس بزنيد چون شل ميشه (ترجيحاسس فرانسوي)و نمك و اويشن ميزنيم بعد داخل قالب پلاستيك فريزر ميندازيم به ترتيب لايه ها رو ميريزيم و با پشت قاشق فشرده ميكنيم بعد از اتمام كار اضافه هاي پلاستيك رو روي اون ميكشيم و به مدت دو ساعت در يخچال نگه ميداريم بعد بيرون مياريم برميگردونيم داخل ظرف سرو و پلاستيك رو بر ميداريم و تزيين ميكنيم و سپس نوش جان 😍😋