#کاپ_کیک_کره_بادام_زمینی
👇👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم:
آرد 1 و ¼ پیمانه
بیکینگ پودر 1و ½ قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
کره 50 گرم
کره بادام زمینی ½ پیمانه
شکر قهوه ای ½ پیمانه
تخم مرغ درشت 1 عدد
وانیل ¼ قاشق چای خوری
شیر 2/3 پیمانه
طرز تهیه :
قر را با روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. کره، کره ی بادام زمینی و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده حدود 1 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد و شیر را به تدریج اضافه کرده با دور کند همزن مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند. داخل قالب کاپ کیک کاغذ بیاندازید و دو سوم حجم قالب را از مواد پر کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه قرار دهید. با خلال دندان تست کنید اگر پخته بود از فر خارج کرده اجازه دهید سرد شود.
نکات: اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید از شکر سفید استفاده کنید.
میتوانید همه مواد را داخل یک قالب بزرگ بریزید که در این صورت زمان پخت حدود 5 دقیقه بیشتر میشود.
نوش جان
@mivhe71
#کوکی ساده بدون نیاز به همزن🍪
#شیرینی_عید❤️
۱۰۰ گرم کره نرم شده در محیط
۵۰ گرم روغنمایع
شکر وانیلی یک ق چ
یک عدد تخم مرغ
۷۵ گرم نشاسته ذرت
۳۰۰گرم آرد
نصف ق چ بکینگ پودر
گردو یا مغز دلخواه یا شکلات نسوز
نصف لیوان
۱۲۰ گرم پودر قند
خیلی ساده بدون نیاز به همزن
اول کره و روغن مایع را خوب مخلوط کنید ، پودر قنداضافه و خوب مخلوط بشه ، وانیل و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط حالا آرد و بکینگ پودر را اضافه و خوب مخلوط کنید وقتی ار خمیر گلوله در دست گرفتید و گرد شد یعنی مواد خوب مخلوط شده مغزیجاتیا شکلات را اضافه و فقط مخلوط کنید . فر را روی ۱۷۰ از قبل روشن کنید و گلوله هایی را درست کنید یا با دست یا قاشق یمدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه داخل فر بزارید.
تمام مراحل را هم میتونید یا همزن انجام بدید هم با دست و استفاده از دستکش 🤣 حتما فر از قبل گرم باشه و نکته دیگه اصلا کوکی نیاز به همزدن زیاد نداره در حد مخلوط و یکدست شدن کافیه
@mivhe71
#دیپ_بادمجان😍
👩🍳مواد لازم
بادمجان ۵ عدد
سیر ۳ حبه
جعفری چند برگ
آب لیمو ۲ قاشق
ارده ۳ قاشق(یا ۲ قاشق کنجد)
ادویه.نمک.فلفل
روغن زیتون ۱ قاشق
#طرز_تهیه
بادمجان و سیر و کباب کنید.
داخل میکسر؛بادمجان و سیر رو با ارده وجعفری و ادویه و آب لیمو؛پوره کنید
با روغن زیتون و کمی زیتون و دانه انار سرو کنید.
@mivhe71
#حلوا-زنجبیل -گردو
#حلوا -آرد-گندم_گل سرخ
#حلوا _زنجبیل
ارد یک پ
کره صد گرم
پودر قند دو سوم پ
گردوی خورد شده نصف پ
زنجبیل به میزان دلخواه
ارد رو توی ماهی تابه کمی تفت میدیم با شعله ی ملایم نباید رنگش تیره بشه کره رو اضافه میکنیم و خوب با ارد مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم و سپس پودر قند و گردوی خورد شده و زنجبیل رو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم من موادمو توی کیسه فریزر ریختم و کمی با دست ورز دادم با این کار حلوا بهتر فرم میگیره
#حلوا- آرد- گندم
آرد گندم یک لیوان
روغن جامد یا کره ی آب شده نصف پیمانه
شکر دو سوم پ
آب یک پ
گل محمدی آسیاب شده یک ق غ
پودر هل یک ق چ
زعفران
ابتدا آب و شکر و زعفران رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم بعد پنج دقیقه از روی حرارت ب رمیداریم و پودر گل محمدی و پودر هل رو هم بهش اضافه میکنیم و میزاریم کنار
آرد رو در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا بوی خامی آرد بره سپس روغن جامد رو اضافه کرده و تفت میدیم تا رنگ آرد کمی تیره بشه سپس شهدی رو که از قبل آماده کرده بودیم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و میزاریم با شعله ی ملایم بیست دقیقه روی حرارت بمونه البته یه چند باری هم میزنیم تا نسوزه سپس از روی حرارت برمیداریم
@mivhe71
🍵#شیر_برنج
✅ مواد لازم:
برنج نیم کوب: (یک پیمانه)شیر محلی: (سه پیمانه)گلاب: (دو قاشق غذاخوری)شکر قهوه ای یا عسل: (در صورت تمایل)خامه: (در صورت تمایل)
🍚برنج را از شب قبل خیس کرده و با 4 برابر آب می پزیم (به ازای یک پیمانه برنج، 4 پیمانه آب میریزیم). برنج آنقدر باید پخته شود تا نرم شود. در این مرحله برنج را مرتب هم می زنیم. سپس شیر را اضافه کرده و 30 دقیقه می پزیم. 10 دقیقه مانده به پایان پخت گلاب را اضافه می کنیم. اگر از شکر استفاده می کنید، می توان آن را به همراه شیر به برنج اضافه کرد؛ در غیر این صورت هنگام میل کردن از عسل یا شیرۀ خرما یا شیرۀ انگور استفاده گردد.
🍎🍹🍎🍹🍎🍹🍎🍹🍎
@mivhe71
فینگر نون و پنیر سبزی ها
نون های تست رو میتونید به هرشکلی که میخواید قالب بزنید و مابینش رو پنیر و سبزی خوردن و گردو بزارید و داخل کپسول های کاغذی بزارید. و روش رو به دلخواه تزیین کنید.
@mivhe71
#شیرینی_کاکائویی
در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتره
125 گرم کره
1 تخم مرغ
نزدیک 1/2 پیمانه روغن مایع(کمی کمتر)
نزدیک 1/4 پیمانه نشاسته ذرت(کمی کمتر)
1 انگشت کمتر از 1 پیمانه پودر قند
2 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
آرد حدود 2 پیمانه
#طرز_تهیه
همه موادو بجز آرد و بکینگ، مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین، همینکه از دستتون جدا شد دیگه آرد نزنین، خمیر نرمی میشه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه کمی بزرگتر از گردو تقسیم کرده و گرد کنین و روی هرکدوم فندق بزارین و با سر بطری روشون خط بندازین، در فر گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین، بعد از 10 دقیقه چک کنین.بعد از سرد شدن،روشون پودر قند الک کنین و نوتلا رو داخل قیف بریزین و شیرینی هارو تزیین کنین.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#موساکا😍😍
سیب زمینی و بادمجان رو به صورت ورقه ای برش بزنید سرخ کنید.
مواد میانی :
پیاز نگینی کاراملی فراوان، فلفل دلمه ای نگینی رو به پیاز اضافه کنید، گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کنید و ادویه جات بزنید، قارج اسلایس شده رو هم به مخلوط اضافه کنید و نمک بزنید و یک قاشق غذاخوری رب گوجه بذارید سس به روغن بیفته.
سس بشامل :
آرد رو داخل شیر سرد حل کنید بذارید روی حرارت نمک و فلفل سیاه بزنید و مدام هم بزنید و در آخر کره اضافه کنید.
کف ظرف مورد نظر، لایه اول سیب زمینی سرخ شده، کمی پنیر پیتزا، لایه دوم سس گوشت و قارچ، لایه سوم بادمجان سرخ شده، لایه چهارم سس گوشت و قارچ، لایه پنجم سس بشامل، لایه ششم پنیر پیتزا لایه هفتم فلفل دلمه ای رنگی و گوجه نگینی روی پنیر، در آخر هم داخل فر از قبل گرم شده درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، نوش جان
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃