میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
گز
200 گرم شکر معادل 1 لیوان
50 گرم آب
50گرم گلاب
150گرم گلوکز
2 عدد سفیده تخم مرغ
1 لیوان ارد
طرز تهیه :
شکر و اب و گلاب و گلوکز را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا قوام بیاد و بعد تست میکنیم بین دو انگشت باید مثل نخ کش بیاد و پاره نشه
بعد قوام اومدن این شهد رو روی بخار کتری میذاریم نباید شهد سرد بشه
در مرحله بعد دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم ب حدی برسه ک وقتی برعکس میکنیم ظرف رو از دورنش چیزی بیرون نریزه و بعد از شهدی ک آماده کردیم 2 قاشق غذاخوری ب سفیده تخم نرغ شهد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا حل بشه و بعد حل شدن سفیده تخمه مرغ ها رو کاملا داخل شهد میریزیم و روی حرارت کم روی اجاق گاز یک ربع میزنسم تا سفت بشه و ب یک کنار جمع بشه و بعد ک ب این حالت رسید زیرشو خاموش میکنیم و ب دلخواه ب اون مغزیجاتی ک داریم و اضافه میکنم و هم میزنیم
در ظرف مورد نظر پلاستیک فریزر را باز کرده و نصف لیوان ارد رو کف اون میریزیم و گز هایی ک اماده کردیم رو روی ارد ها میریزیم و بعد دوباره نصف دیگه لیوان ارد رو روی گز ها میریزم و با قاشق صاف میکنیم و لبه های کیسه فریزر رو روش میکشیم و 5 ساعت داخل فریزر میذاریم
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کالباس_خونگی
سینه مرغ۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ۱عدد
سیرریزخوردشده یاچرخ شده۴عدد
هویچ نگینی وابپزشده۱عددکوچک
روغن مایع۲قاشق غذاخوری
آردذرت۱قاشق غذاخوری
نمک۱قاشق چاییخوری
فلفل سیاه کمی
فلفل قرمزکمی
زنجبیل نصف قاشق چاییخوری
پودرهل نصف قاشق چاییخوری
طرزتهیه:
سینه مرغ راباسیرداخل چرخ گوشت یاغذاسازمیزاریم خوب لهش میکنیم .نمک وزرده تخم مرغ وآردوفلفل هاوزنجبیل وپودرهل وروغن مایع رومیریزیم وخوب ورزمیدیم تاموادچسبنده شوند.هویچ وقارچ راقبلا به صورت جداخوردواب پزکردیم اضاف میکنیم
حالاسلفون پهن میکنیم وموادوروش میریزیم وخوب فرم میدیم ورول میکنیم وچنددور سلفون پیچ میکنیم وانتهاهای سلفون روبانخ گره میدیم وداخل قابلمه ای که آبجوش داره میزاریم دوساعت بپزه دراین زمان کالباس روزیرورومیکنیم تاهمه جاش خوب بپزه.بعددرش میاریم ۱۲ساعت دریخچال قرارمیدیم تاآماده بشه وخوب برش بخوره
@mivhe71