Modiryar | مدیریار
✍ ابعاد سبک زندگی سالم #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ ابعاد سبک زندگی سالم
✅ تدوین یک #سبک_زندگی_سالم که در آن بتوان تمامی ابعاد زندگی بشر را پوشش داد و وی را برای یک زندگی سعادتمندانه و کار و فعالیت سازنده اجتماعی آماده ساخت، نیاز به علم و دانش گستردهای دارد. سازمان بهداشت جهانی همیشه معیارهای جالبتوجهی را برای یک زندگی سالم معرفی میکند، اما باید قبول کرد که مشخصههای ذکرشده در هر کشور، جامعه و سرزمینی باهم متفاوت است. شاید در یک جامعه رفاه نسبی بتواند راضیکننده باشد، اما در منطقهای دیگر این فقط سبک زندگی سالم و فعال است که راه گشا میگردد. ولی در حالت کلی جدول سبک زندگی سالم راهنمای خوبی برای کسانی است که به تعادل روحی، روانی و جسمی خود میاندیشند.
✅ وقتی سخن از #سبک_زندگی سالم به میان میآید، بهواقع هدف مطلوبی فراتر از تناول چند وعده سالاد در ماه یا پرداختن به پیادهروی آنهم هرچند هفته یکبار است. بلکه شیوهای از زندگی بوده که بهصورت روتینگ و هرروزه انجامشده و به عادتی ماندگار بدل میشود. به همین دلیل است که در اولین گام، ابتدا به پیادهسازی یک برنامه مناسب بر اساس جدول سبک زندگی سالم میپردازند و افراد را به پیروی از آن وامیدارند.
✅ در این جدول بهترین جایگزینها برای #مواد_غذایی ذکر میشود. برای مثال بهجای نانهای حجیم صنعتی نان سبوسدار، نوشابه گازدار دوغ بدون گاز و چربی، گوشت قرمز انواع ماهی، میگو، حبوبات و تخممرغ جایگزین میگردد. بدین ترتیب ابعاد گسترده زندگی افراد تحت سیطره چنین الگوی مناسبی از یک زندگی بیبرنامه و ناهنجار به سمت انواع سبک زندگی سالم هدایت میشود. با این رویکرد، تأثیرات شگرف مادامالعمری برای افراد پدید میآید که مدیریت وزن، مدیریت استرس و مدیریت فاکتورهای بیماریزا در کنار چنین سبکی راحتتر انجام میپذیرد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تصمیم گیری در مدیریت
✅ «#تصمیم_گیری_در_مدیریت» اصطلاحی است که به فرایند انتخاب بین دو یا چند گزینه پیشروی مدیر سازمان گفته میشود. این فرایند شامل ارزیابی مزایا و معایب هرکدام از این انتخابها و سپس انتخاب بهترین گزینه از میان آنها جهت دستیابی به یک نتیجهدلخواه است
✅ برای اتخاذ یک #تصمیم مساعد باید بتوان، ارزش هر یک از نتایج احتمالی را که پس از انجام تصمیم او حاصل خواهد شد، پیش بینی کرده و به طور ضمنی این ارزش ها را با نوعی مقیاس کمی مقایسه، و احتمال موفقیت را بررسی نماید، که این کار همیشه ساده نخواهد بود.
1⃣ تعیین هدف
2⃣ مشخص کردن تصمیم
3⃣ جمع آوری اطلاعات برای تصمیم
4⃣ شناسایی گزینه های جایگزین و مناسب
5⃣ سنجیدن شواهد و قرائن ناشی از تصمیم
6⃣ انتخاب راهکار نهایی به عنوان تصمیم اخذ شده
7⃣ اقدام کردن برای اجرایی نمودن مورد انتخاب شده
8⃣ بررسی نتایج و پیامدهای حاصل از تصمیم اتخاذ شده
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ بعضیها هیچوقت تب نمیکنند
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ تمام هستیات را به پایش بریزی، عمر و جوانیات را دو دستی تقدیمش کنی، از جان و مالت بهخاطرش بگذری باز هم فرقی ندارد. برخی آدمها تمام وجودشان خودشان هستند و هرگز احدی را درون فکر و قلبشان راه نمیدهند.
⛱ بعضیها هیچوقت تب نمیکنند حتّی اگر هزار بار برایشان بمیری و زنده شوی. اینها در واقع همان کسانی هستند که صرفاً محبّت و خدمت دیگران را میخواهند و هیچگاه آنها را واقعاً دوست ندارند. باور نمیکنید امتحانش کنید کارهایی را که همیشه برایش میکردی انجام نده تا با چشمانت ببینی.
⛱ بگردید و بچرخید و پرسوجو کنید تا «مَردِ رَهِ عشق بیابید» که حرف شما را بفهمد، فکرتان را بخواند، دلتان را بهدست آورد و شما را از تهدل، عمق وجود و سویدای جان فقط و فقط برای خودتان بخواهد نه چیزهایی که دارید و کارهایی که میکنید، زحماتی که میکشید و خدماتی که ارائه میدهید.
⛱ هیچ کسی نمیتواند و حق ندارد بگوید محبّت نکنید، نبخشید، فداکاری و ایثار نکنید امّا یادتان باشد تا جایی پیش بروید، محبّت کنید، از خود بگذرید و عشق بورزید که روزی محتاج همین آدمهایی که امروز برایشان جان میدهید و فردا شما را نادیده میگیرند و چشمانشان را بر شما و خوبیهایتان میبندند، نشوید.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نشانه های هوش هیجانی بالا
▪احترام
▪همدردی
▪کنجکاوی
▪خودآگاهی
▪خودتنظیمی
▪روابط سـالم
▪حمـایت گری
▪درک احساسات
▪تعیین چهارچوب
▪مخالفت محترمانه
▪تعاملات مثبت اجتماعی
▪مدیریت اختلاف و تعارض
✅ #افلاطون می گوید هر نوع یادگیری بر اساس هیجانات خاصی صورت می گیرد، و شاید کاملاً درست هم گفته باشد. شیوه ای که با هیجانات مان تعامل می کنیم و آنها را کنترل می کنیم، تقریباً در همه ی جنبه های زندگی مان دارای پیامدهای غیرارادی است.
✅ به زبان محاوره ای، #هوش_هیجانی (EQ) مانند “علم تجربی” در مقابل “علم نظری” (این که چیزی را در دنیای واقعی و با تجربه ی شخصی یاد گرفته باشیم یا فقط آن را از روی کتاب و به صورت نظری مطالعه کرده باشیم) است، و چشم انداز بزرگی از توانایی یک فرد برای هدایت مؤثر زندگی اش تلقی می شود.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ سی فرمول پیشرفت
🔴 #توسعه_فردی
▪کمک گرفتن
▪هدفمند بودن
▪مسئولیت پذیری
▪آمادگی برای تغییر
▪یـادگیری از دیگران
▪پذیرفتن چالش ها
🔴 #تعیین_اهداف
▪حفظ انگیزه
▪بازخوردگیری
▪تطبیق با شرایط
▪تعیین اولویت ها
▪برنامه ریزی برای هدف
▪تعیین مهلت برای کارها
🔴 #مدیریت_زمان
▪برون سپاری
▪نه گفتن به دیگران
▪برنامـه ریزی از قبل
▪مقابله با اهمال کاری
▪حذف حواس پرتی ها
▪استفاده از قانون ۲۰ / ۸۰
🔴 #اعتماد_به_نفس
▪خودمراقبتی
▪مثبت اندیشی
▪اجتناب از کمال گرایی
▪پذیرفتن ایرادهای فردی
▪شناسایی استعداد فردی
▪عدم مقایسه خود با دیگران
🔴 #خوددوستی
▪سفرکردن
▪ورزش و مراقبه
▪رژیم غذایی سالم
▪خواب خوب و استراحت
▪داشتن تفریـح و سرگرمی
▪اهمیت دادن به موفقیت ها
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نگرش خود را تغییر دهید
✅ انسانها در طول مسیر #زندگی با فراز و نشیبهای زیادی روبهرو میشوند که خب از روال عادی زندگی دور میشوند و لحظات سختی را تجربه میکنند. مثل اوضاع نابسامان اقتصادی و کار برای کارجویان، تلاش برای قبولی در یک آزمون مهم، دستوپنجه نرم کردن با یک بیماری، از دست دادن عزیز و خیلی موارد دیگر که برای هرکس متفاوت است.
✅ در تمام این شرایط این خود ما هستیم که برای مقابله با آن باید قدرت کافی داشته باشیم. حضور دوستان، خانواده و... برای گذشتن از چنین لحظاتی کمککننده است، اما #نگرش خود ما تعیینکننده است.
✅ نگرش و دید هر کس نسبت به اتفاقات اطرافش متفاوت است و از باورها و احساسات درونیاش سرچشمه میگیرد و اگر این #احساسات و باورها منفی باشد، حال شما در بهترین شرایط هم بد خواهد شد.
✅ نگرش، تأثیر مستقیمی بر اخلاقیات، عملکرد، حرکات و روش زندگیمان میگذارد. پس مهم است که آن را به سمت مثبت بودن و #افکار_خوب سوق دهیم تا مبادا خودمان با دست خودمان لحظات شاد را تباه کنیم.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اشتباهات زبان بدن
✅ آشنایی با انواع مختلفی از اشتباهات #زبان_بدن برای هر فردی که تمایل دارد رفتاری کاریزماتیک داشته باشد و بر دیگران تاثیر بگذارد، ضروری است. برخی از افراد تصور می کنند فقط کلام و صحبت هستند که می توانند سبب جذابیت شخصیت و تاثیر بر دیگران شوند. در حالی که این تصور اشتباه است، حرکات بدن یا در واقع زبان بدن نیز بیانگر ذهنیت افراد بود و منتقل کننده پیام های مهمی هستند.
✅ بدن ما به خوبی می تواند #احساسات را نشان داده و گاهی اوقات برخلاف کلام، عکس العمل نشان دهد. همانگونه که زبان بدن می تواند در برقراری روابط اجتماعی و تعامل با دیگران تاثیرات مثبتی را به همراه داشته باشد، در صورت استفاده از تکنیک های اشتباه زبان بدن، روابط افراد با یکدیگر دچار لطمه خواهد شد. با توجه به تاثیرات زبان بدن بر روابط اجتماعی، ما قصد داریم در این نوشتار به بررسی چند مورد از اشتباهات زبان بدن بپردازیم:
▪اخم کردن
▪خمیده شدن
▪ناقص دست دادن
▪تکیه دادن به دیوار
▪نگاه کردن به ساعت
▪روی برگرداندن از دیگران
▪تمـاس چشمی نامتعادل
▪تکان دادن بیش از حد سر
▪تکان دادن بیش از حد صندلی
▪چک کردن موبایل و بازی با وسایل
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ما و تکنولوژی
✅ این تغییرات در فاصله چهل و دو سال اتفاق افتاده اس دیگر نمی شود ابزاری را دوست داشت چون تبدیل به #اپلیکشن می شود. واقعاً نیاز است این مقدار سریع تغییر کنیم؟
✅ همه اینها در عینکی خلاصه می شود. انسان مصرفی و راحت طلب از این به بعد فقط به دنبال #گجت های پیشرفته تر، اینترنت قوی تر و مکانی برای شارژ کردن این هاست.
✅ نه می شود گفت خوب است نه بد. فقط این را می دانیم که عمر ما را این #تکنولوژی می خورد و همه چیز ما بدان وابسته است.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 زیبایی خلقت
🔺تغییر جهت
🔻تغییر طیفرنگ متحیرکننده
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ جایگاه انگیزه در کیفیت کار کارکنان
✅ اگر هر شرکت را تیمی در مسابقات #طناب_کشی تصور کنیم، به عنوان کارفرما و سازندهی گروه، دانستن این که "اگر اعضای گروه من با قدرتی که می دانم دارند، طناب را همراه با من می کشیدند قطعاً برنده بودیم،
✅ اما اکثر اعضا انگیزهای برای مسابقه نداشته و فقط طناب را گرفتهاند تا حقوق این ماه را دریافت کنند." قطعا دردناک است! چگونه تیمی با انگیزه، همراه و همکار داشته باشیم تا به #پیروزی در این مسابقات برسیم؟
🔴 چگونه مدیران، دنیا را رهبری میکنند؟
✅ قبل از اینکه مبحث انگیزهی کاری را عمیقتر بررسی کنیم خوب است به خلاصهای از تحقیقات ویکتور لیپمن نویسندهی کتاب «چگونه مدیرها این دنیا را #رهبری می کنند» نگاهی بیندازیم.
✅ #ویکتور_لیپمن با بررسی انگیزه کاری ۲۰۰۰۰۰ کارمند در پستهای شغلی متفاوت در بیش از ۵۰۰ شرکت و مصاحبه با آنها متوجه شد، با اینکه "حقوق و مزایا" از جمله اصول مهم کار به حساب میآیند فقط ۷ درصد از کارمندانی که کارهای فوق العاده تحویل کارفرما میدهند با این انگیزه در محیط کار به فعالیت خود ادامه میدهند.
✅ این درحالی است که وجود #انگیزه_کاری در محیط کار ۲۰ درصد و"تشویق شدن توسط همکاران و دیده شدن کار خوب آنها" ۱۴ درصد از این آمار را به خود اختصاص می دهد.در ادامه دلیل این موضوع برای شما روشن خواهد شد!
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar