#غضب
🔻شايد اگر الآن به ما بگويند: «گاهى مى شود كه افراد خودشان سنگ جهنم مى شوند» تعجب كنيم؛ ولى مگر سنگ جهنم شدن چیست؟ سنگ جهنم شدن اين است كه خود انسان بدون اغراض خدايى و بر اساس اغراض نفسانى پشت سر هم خشم و غضبش فوران کند. اين شخص سنگ جهنم مى شود.
🔸در قرآن هم در مورد حالات جهنم فرمود:
وَإِذَا الْجَحِيمُ سُعِّرَتْ (تکویر،13)
ترجمه: و چون جهنم افروخته گردد.
اين شخص هم که مرتب خشمش برافروخته می شود، مانند جهنم می شود. او از همين الآن دارد پیوسته دستش را در كوره ی جهنم مى گذارد كه اينجا آتشش روشن بماند. اگر به ما بگويند بعضى ها آتش جهنم خودشان را روشن مى كنند، مى گوييم نه بابا! مگر كسى اين كار را مى كند؛ ولى من كه براى اغراض غير خدايى، آتشی درون خودم ايجاد بكنم، در واقع همان حالت ایجاد شده است؛ دارم آتش جهنمم را خودم داغ مى كنم. بالأخره جهنم هم بی جهت نيست.
🔹خداوند مؤمن را آرام و متذكّر مى خواهد و اينگونه خشم و غضب کردن ها از عوارض نسيان حق تعالى است. گاهى مى شود كه من يك مقدماتى ايجاد مى كنم که به این حالتها می رسم و الا خداوند به كسى ظلم نمى كند:
إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَٰكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ (یونس،44)
خداوند هیچ ستمی به مردم نمی کند؛ ولی این مردمند که به خویشتن ستم می کند!
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
* #امام_حسین
🔻ما دچار مشکلات متعددی هستیم که بخشی از آنها از طرف آباء و اجداد و از طریق ژن و مقداري از آن از دوران طفوليت است. مواردی از آنها تاثيرات منفی محیط مانند مدرسه است یا تاثيرات منفي همنشینان و دوستان هستند.
🔹ولي باز خداي متعال به انسان قدرت و سلطنتي داده كه می تواند همه اين موارد را اصلاح و درمان كند؛ خداوند متعال راه هاي كوتاه را هم برای این درمان نمودن قرارداده است.
🔹يكي از آن راه هاي كوتاه توسل به حضرت اباعبدالله عليه السلام است که واقعًا راه را كوتاه مي كند؛ واقعًا در درون انسان با يك توسل به حضرت سید الشهداء اتفاق عظيمي می افتد.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
#آیت_الله_حاج_آقاحسین_قمی #سیره_بزرگان
🔻مرحوم آیتالله حاج آقا حسين قمى را براى مرجعيت از كربلا به نجف آوردند. واقعا ديگر كسى در این حدها نبود و نوبت به ايشان رسيد.
ایشان سيدِ باطن دارِ فاضلِ عالم بود و مرحوم آيت اللّه العظمى ميلانى شاگرد ايشان بوده است. در همان ایام ايشان به آيت اللّه ميلانى مى فرمايند:
آقاى ميلانى! به كربلا برو و كنار ضريح حضرت سيدالشهداء عليه السلام دعا و التماس كن كه اگر اين مرجعيت به ضرر دين من است، عمر من را تمام كنند و من را ببرند، من نمى خواهم اين ضرر را بكنم.
🔹بعد از مدتى ایشان از مرحوم آيت اللّه ميلانى مى پرسند كه شما رفتيد كربلا آن دعا را بكنيد؟! ايشان مى گويند نه آقا من آخر بروم چه بگويم؟! مى فرمايند: من بر شما حكم مى كنم كه بروى. ایشان هم مى گويند: چشم. مرحوم آيت اللّه ميلانى كنار ضريح مى روند و به همين سبك دعا مى كنند.
🔸حضرت ابوی ما، آیت الله ناصری، می فرمودند: وقتى كه آیت الله میلانی بر مى گردند، يك هفته يا ده روز نشد كه مرحوم حاج آقا حسين قمى مرحوم شدند.
هر چيزى اندازه اى دارد؛ هر چيزى ارزشى دارد؛ كجاست آن ترازو و قواى عقلانى که مورد تأیيد عالم غيب باشد و ما قضايايمان را با آن اندازه بگيريم و تراز بکنیم. همه ی دنيا کوچک و کم است، چنانچه قرآن فرمود:
قُلْ مَتَاعُ الدُّنْيَا قَلِيلٌ (نساء،77)
ترجمه: بگو: زندگانی دنیا متاعی اندک است.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
( #بازنشر )
#شعبان
🔻حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شب اول ماه شعبان چنین فرمودند:
خدا به ما رحم كند، كاري نكرديم...
ماه رجب رفت و ماه شعبان آمد؛ پناه به خدا
دسته گل می برند مردم از اين باغ
بسته به ما روزگار راه تماشا
🔺 @nasery_ir
* #روزه #قرآن #رجب #شعبان
🔻اطبّاء در گذشته براى تعديل بیمار يك مُسهل مى دادند براى اينكه مزاج به تعديل برسد و خِلط غالب را از بدن، خارج مى كردند؛ بعد يك داروی تقويتى هم مى دادند از جمله معجونها و مفرّحات ياقوتى بود که براى تقویت و نشاط استفاده می شد، تجویز می کردند.
🔸روزه هم در ماه رجب و شعبان طبائع ارواح را تعديل مى كند و موانعى كه براى ارواح هست را از بین می برد و تلاوت قرآن هم همان کار تقویت کننده را برای روح دارد و روح را تقویت مى نماید.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥معرفی منابعی برای مطالعه
🔺 @nasery_ir
( #بازنشر )
#شعبان #امام_سجاد
🔻یک پیام و یک هدیه از ناحیه حضرت سجاد علیه السلام همین دعای «اللهم صل علی محمد و آل محمد ، شجره النبوه» است که در ماه شعبان وارد شده است. این مال امام زین العابدین (ع) است.
این را حضرت قبل از ظهر، عند الزوال می خواندند.
🔸اگر بتواند انسان این دعا را از ابتدای ماه شعبان ملتزم بشود، قبل از زوال دو رکعت نماز در مسجد- یا غیر مسجد- بخواند و بعد این دعا را بخواند خیلی خوب است.
🔹یک روایت دیگر هست از امام باقر (ع) که به مناسبت برخورد کردم و تعجب کردم که آقا امام باقر (ع) فرمودند پدر من وقت استجابت دعا را قبل از ظهر، عند الزوال می دانستند.
البته مردم غالبا این دعا را بعد از نماز می خوانند چون می خواهند ترک نشده باشد و مردم هم که قبل از ظهر یک جا جمع نمی شوند.
🔸این دعا هدیه ای است که حضرت دادند اگر به شرائطش عمل بشود آن وقت این دعا خودش یک مرکز استجابتی میشود.
این دعا خودش از اسرار است. خواندن این دعا یک نظمی لازم دارد. معمولا این دعا را برای حوائج در ماه شعبان، از اول ماه شعبان تا آخر ماه خوانده می شود. فقط قبل از ظهر و قبل از زوال چند تا شرط دیگر هم دارد من جمله اینکه در منزل همه مجموعهای مشغول باشند همه این دعا را بخوانند...
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
( #بازنشر )
#شعبان #قرآن
🔻در این ماه (شعبان) در حد توان یک ارتباط محكمى با قرآن میخواهد.
بخشى از شب را بايد انس با قرآن داشت و اين ماه شعبان را هم انسان ادامه بدهد آن وقت در ماه رمضان جواب مى دهد.
🔸جواب میدهد به اين معنا كه آن ايامى كه ايام نزول قرآن هست انسان حس انس فوق العاده اى با قرآن خواهد كرد.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
اهمیت_ماه_شعبان_و_لزوم_استفاده_از_1397-1-29-9-03.mp3
5.36M
#سخنرانی_صوتی #شعبان
🎧 اهمیت ماه شعبان و لزوم استفاده از آن
🗓تاریخ: 1397/1/28
👈به عموم همراهان عزیز استفاده از این فایل سفارش می گردد.
🔺 @nasery_ir
🔻چگونه خود و خانواده خود را از بلاها و مشکلات حفظ کنیم؟
🔹حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در گفتار زیر راهکار عملی مهم و آسانی را ارائه داده اند که مطالعه آن به همه دوستان سفارش می شود:
http://bonyadhad.ir/12090
بسمه تعالی
🔻باتوجه به احتمال محدودیت دسترسی به تلگرام، شما می توانید مطالب کانال را با همین آی دی در پیامرسانهای ایرانی دریافت کنید.
🔸آی دی رسمی در همه پیام رسان ها، nasery_ir می باشد، برای مثال لینک کانال در دو پیام رسان سروش و ایتا به این صورت است:
✔️ سروش:
http://Sapp.ir/nasery_ir
✔️ ایتا:
http://Eitaa.com/nasery_ir
#مراقبه
🔻اگر درست به «يوم الدين» [قیامت] توجه بشود، خيلى از برنامه های انسان متفاوت مى شود؛ ما به «يوم الدين» درست فكر نكرده ايم تا سلطنت «مالك يوم الدين» را و مؤاخذاتی را که در آن روز می شویم، حس كنيم.
🔸همان «مالك يوم الدين» همه ی دنيا را كوچك مى داند و مى بيند؛ متاع دنيا را قليل مى داند. به هر حال بخشى از نسيان ما در اين زوايا هم هست که ما از تجلّی اسماء الهى غافل هستيم. همانطور که فرمود:
كلَّ يَومِ هو فى شأن(الرحمن،29)
ترجمه: و او هر روز در شأن و کاری است!
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
#تشتت #نفی_خواطر #توجه
🔻ما الآن گرفتاريمان در تشتّت فكرى است. درمانش هم عدم تشتت است و الا تذكّر مراتب دارد؛ اولين قدم تذكّر کم کردن تشتّت است؛ توجه چيز ديگرى است که اصلاً بعد خودش مى آيد.
🔸فعلا در ما توجه اين گونه (عدم تشتت) معنا مى شود. وقتى كه قواى عقلانى درون من خواب هستند، توجه يك رقم در من معنا پيدا مى كند؛ اما وقتى كه قوا بيدار شد و ارتباط با عالم غيب برقرار شد، توجه معنای ديگرى خواهد داشت که يك نوع نگهدارى و يك نوع ارتباط دائم است.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
#رحمت
🔻وقتی که انسان در آيات و روايات برخورد مى كند به جريان هايى كه مربوط به افرادی بوده كه ارتباطى با حق تعالى داشته اند، می بیند خداى متعال خيلى عنايت و تفضّل دارد و به آن عبدى كه درصدد توجهات است، توجه دارد و هوای او را دارد و كارهايش را حل می كند.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
🔻ایام ولادت با سعادت حضرت اباعبدلله الحسین، حضرت زین العابدین و حضرت اباالفضل العباس علیهم السلام را به محضر حضرت ولی عصر علیه السلام و همه محبین تبریک عرض می نماییم.
🔺 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥 قطعی بودن هدایتهای الهی
🔺 @nasery_ir
( #بازنشر )
#امام_حسین #دعا
🔻به مناسبت ولادت حضرت سید الشهداء علیهالسلام دعای خیلی جالبی از امام حسین علیهالسلام هست که در روز عاشورا میخواندند و در اعمال امروز هم وارد شده است، خیلی مضامین بلند و جالبی دارد.
🔸دعای حضرت این است:
اللَّهُمَ انْتَ مُتَعالِي الْمَكانِ، عَظِيمُ الْجَبَرُوتِ، شَدِيدُ الْمُحالِ، غَنِيٌّ عَنِ الْخَلائِقِ، عَرِيضُ الْكِبْرِياءِ، قادِرٌ عَلى ما يَشاءُ، قَرِيبُ الرَّحْمَةِ، صادِقُ الْوَعْدِ، سابِغُ النِّعْمَةِ، حَسَنُ الْبَلاءِ، قَرِيبٌ إِذا دُعِيتَ، مُحِيطٌ بِما خَلَقْتَ قابِلُ التَّوْبَةِ لِمَنْ تابَ الَيْكَ، قادِرٌ عَلى ما أَرَدْتَ، وَ مُدْرِكٌ ما طَلَبْتَ، وَ شَكُورٌ إِذا شُكِرْتَ، وَ ذاكِرٌ إِذا ذُكِرْتَ، ادْعُوكَ مُحْتاجاً، وَ ارْغَبُ الَيْكَ فَقِيراً، وَ افْزَعُ الَيْكَ خائِفاً، وَ أَبْكِي الَيْكَ مَكْرُوباً، وَ اسْتَعِينُ بِكَ ضَعِيفاً وَ أَتَوَكَّلُ علیک كافِياً احْكُمْ بَيْنَنا وَ بَيْنَ قَوْمِنا، فَانَّهُمْ غَرُّونا وَ خَذَلُونا وَ غَدَرُوا بِنا وَ قَتَلُونا، وَ نَحْنُ عِتْرَةُ نَبِيِّكَ وَ وُلْدِ حَبِيبِكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ، الَّذِي اصْطَفَيْتَهُ بِالرِّسالَةِ وَ ائْتَمَنْتَهُ عَلى وَحْيِكَ، فَاجْعَلْ لَنا منأَمْرِنا فَرَجاً وَ مَخْرَجاً بِرَحْمَتِكَ يا ارْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
(الإقبال،ج3، ص305)
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
#امام_زمان
🔻چه نسيانى بدتر از اينكه گاهی ممکن است ما در يک محيطى مانند حرم آقا امام رضا عليه السلام یا حرم حضرت معصومه عليها السلام یا یکی از مشاهد مشرفه باشیم و آقا بقية اللّه هم در آنجا حاضر باشند و ما متوجه حضور آقا نشويم؟
🔸یعنی ما را آن قدر نسيان گرفته باشد كه چه بسا مشغول عبادت هم باشيم؛ اما حضور آقا را حس نکنیم. چه نسیانی بدتر از این نسیان است؟!
🔹در حالی که يكى از مشخصه هاى حضور حضرت چنانچه بعضى از بزرگان نقل مىكردهاند این است كه حضرت صاحب عليه السلام اگر در يک محيطى حاضر بشوند، در و ديوار و سنگ و جمادات به وَجد مى آيند. آن وقت من به عنوان يك نفر اهل ايمان آنجا نشسته ام و هيچ حسّى و حركتى و تكانى برنمی دارم. اينها از موارد ادبار قلب و نسيان است.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
#نبی_اکرم
🔻یکی از موضوعات قابل توجه، بحث سعه ی وجودی افراد است. بحث سعه ی وجودى از شاخه ها و ميوه هاى ولايت است. بايد این موضوع را در قرآن پيدا كرد كه به چه معنایی است؟
🔸قرآن در جريان انبياء، در مورد حضرت يونس عليه السلام مى فرمايد:
«وَ أَرْسَلْناهُ إِلى مِائَةِ أَلْفٍ أَوْ يَزيدُون»
و او را به سوی جمعیّت یکصد هزار نفری یا بیشتر فرستادیم!
(الصافات، 147)
🔹ولى قرآن براى حضرت رسول صلى الله عليه و آله و سلم می فرماید:
«وَ ما أَرْسَلْناكَ إِلاَّ رَحْمَةً لِلْعالَمين»
و ما تو را جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم.
(انبیاء، 107)
ببینید تفاوت راه از كجاست تا به كجا!
ادامه دارد...
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
* #حضرت_عباس
🔻در ایام ولادت حضرت اباالفضل عليه السلام به یک بیت شعر راجع به حضرت ابالفضل عليه السلام برخوردم خيلي جالب بود و آن اين بود كه ميگويد:
دستت به آب لب نزد و لب به آب دست
حيران نهاده ای به لب انگشت آب را
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
🔻چرا موقع ذکر برخی از القاب امام زمان علیه السلام از جا بر می خیزیم؟
🔹حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری نکته مهم و جذابی را در پاسخ این سوال ارائه کرده اند که مطالعه آنرا به همه دوستان سفارش می نماییم:👇👇👇
http://bonyadhad.ir/11827
ادامه مطلب قبل...
#حضرت_ابراهیم #توحید
🔻قواعد عالم خیلی روی برنامه و خيلى منظم است. كسى مى تواند خير را به بعد منتقل كند و ماندگار كند كه آن خير در وجود خودش معنا شده باشد.
🔸محدوده ی خير رسانی افراد با سعه ی وجودیشان منطبق است چه در دنيا و چه در آخرت. بزرگى و كوچكى خود انسان است كه بزرگى و كوچكى بهشتش را تعیین مى كند.
🔹شما در ديدگاه حضرت ابراهيم عليه السلام كه نگاه كنيد مى بينيد همه ی مبانى و دیدگاه های ایشان توحيدى است؛ لذا قرآن درباره ی او می فرماید:
«مِلَّةَ أَبيكُمْ إِبْراهيمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمين»
از آیین پدرتان ابراهیم پیروی کنید؛ خداوند شما را در کتاب های پیشین و در این کتاب آسمانی «مسلمان» نامید.
(حج، 78)
🔸يعنى چه؟ يعنى همه ی شما سر سفره ی حضرت ابراهيم نشسته ايد. چرا؟ چون ديدگاه او، ديدگاه توحيدى و خدايى است نه دنیایی.
[لذا فردی مثل حضرت ابراهیم علیه السلام می تواند خیر توحید و اسلام را به افراد بعد از خود منتقل کند تا جایی که منصب پدری نسبت به آنها پیدا می کند آن هم نسبت به همه ی امت. این، بیانگر سعه ی وجودی ایشان است.]
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥 آثار غفلت از یاد خدا
🔺 @nasery_ir
صلوات شعبانیه- حاج شیخ جعفر__1397-2-2-11-26.mp3
1.44M
#کلیپ_صوتی #شعبان
🎧 قرائت صلوات شعبانیه با نوای حضرت حجت السلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
📥کیفیت متوسط
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir