سخنرانی حجت الاسلام ناصری در اربعین آیت الله ناصری 1401.7.12.mp3
9.86M
#سخنرانی_صوتی #الگو #آیت_الله_ناصری
🎧 بررسی جایگاه الگوها در قرآن با تاکید بر سیره مرحوم آیت الله ناصری
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ: ۱۴۰۱/۷/۱۲
⏱ زمان: ۴۰ دقیقه
📍مدرسه علمیه صاحب الزمان علیهالسلام اصفهان، مراسم اربعین ارتحال آیت الله ناصری
🎞 فیلم جلسه در آپارات: aparat.com/v/ReOz5
🔺 @nasery_ir
44.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری #الگو #آیت_الله_ناصری
🎥 بررسی جایگاه الگوها در قرآن با تاکید بر سیره مرحوم آیت الله ناصری
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ: ۱۴۰۱/۷/۱۲
⏱ زمان: ۴۰ دقیقه
📍مدرسه علمیه صاحب الزمان علیهالسلام اصفهان، مراسم اربعین ارتحال آیت الله ناصری
🎞 آپارات: aparat.com/v/ReOz5
🔺 @nasery_ir
*#برزخ #شعر #حافظ
🔻 در برزخ وقتی میگویند عمر فلانی چند سال است؟ مثل دنیا نیست که بگویند پنجاه یا شصت سال است. [یعنی میزان عمری که در دنیا کرده را محاسبه نمیکنند] بلکه منظور این است که میزان ماندگاری او چقدر است؟ خودش از دنیا رفته، ولی چقدر ماندگار است؟ راه رسیدن به حداقلهای ماندگاری در برزخ چیست؟ یک نفر است که صد سال عمرش است، یک نفر دویست سال عمرش است.
🔸 راه پیدا کردن به ماندگاری از کجا شروع میشود؟ اگر کمی از زندگی حیوانی خارج شویم، خدای متعال راه ماندگاری را به ما نشان میدهد. هم علم آن را میدهد، هم توفیق و ماندگاری آن را میدهد.
🔹 فقط به این نیست که فرض کنید گاهی اوقات برخی نفوس تنگی و بیحوصلگی میکنند، خیلی هم استعداد یا شتاب دارند و یا خیلی میخواهند اوج بگیرند، شعر حافظ را میگیرند و خیلی هم با آن اُنس پیدا میکنند، ولی میگویند اگر بنا به شعر باشد که حافظ گفته، من هم می توان مثل او شعر ماندگار بگویم.
🔸 در حالی که این حرفها نیست، زوایای ماندگاری در عالَم منحصر به یک زاویه نیست، اصلاً در خود باب شعر، هزاران زاویه است. چرا من اینطور به شعر و حافظ و دیگری نگاه کنم؟ هر کسی یک خروجی دارد.
🔹 شرایط ماندگاری در خروجی با چینش کردن الفاظ و شعر گفتن متفاوت است. ماندگاری باطن میخواهد و پشتوانه نیاز دارد.
<کد 5822>
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @nasery_ir
🔸 واتساپ: wa.me/989338010649
الهادی
*#برزخ #شعر #حافظ 🔻 در برزخ وقتی میگویند عمر فلانی چند سال است؟ مثل دنیا نیست که بگویند پنجاه یا ش
به مناسبت روز بزرگداشت حافظ علیهالرحمة
🔻ولادت نبی اکرم صلی الله علیه و آله و امام جعفر صادق علیه السلام بر همه محبین ایشان مبارک باد.
🔺 @nasery_ir
* #نبی_اکرم
🔻همه کمالات به صورت یک جا برای حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) است. بروید و زندگی پیغمبر خدا (صلی الله علیه و آله) را نگاه کنید.
🔸همه جای زندگی پیامبر معجزه است. ما که با خودمان تعارف نداریم. زن و زندگی هم داریم و در امور مختلف همیشه عقب هستیم. یا افراط می کنیم و یا تفریط. یا زیاد می رویم و یا کم می گذاریم. اما برای رسول خدا (صلی الله علیه و آله) حدود نه نفر زن بودند سه چهار تا زن ديگر هم که به علت هایی به صورت کوتاه مدت در خانه رسول خدا (صلی الله علیه و آله ) زندگی می کردند؛ بودند. همه هم در یک خانه بودند.
🔹امیر المومنین (علیه السلام) می فرماید که شبی صبح نمی شد که یک وعده غذا در خانه ایشان اسراف شده باشد. خوب این مگر کم است؟ بعضی ها در اداره و تعامل با یک زن هم می مانند دو تا که هیچ. ولی يک نفر با هشت، نُه نفر دارند زندگی می کنند در حالی که در اوج حالات معنوی هستند.
🔸بعضی وقت ها می فرماید: کَلِّمینی یا حُمَیراء... یعنی ای حمیرا با من حرف بزن. اوج جذبه او را دارد به سمت عوالم غیب می برد. ممکن است كه مَرکب این راکب را تحمل نکند و جذب بشود. لذا خودش را مشغول می کند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @nasery_ir
🔸 واتساپ: wa.me/989338010649
#حضرت_ابوذر #حضرت_سلمان #ایمان
🔻 سوال: در مورد حضرت اباذر در روایت دارد که «لَو عَلِمَ أَبُوذَر مَا فِي قَلبِ سَلمان لَقَتَله» (اگر اباذر آنچه در قلب سلمان است را می دانست، او را می کشت) چرا اباذر سلمان را تکفیر میکرد؟ بر چه اساسی؟
🔸 جواب: چون ابوذر در یک پایهای از ایمان است و از یک راه رفته است، ابوذر صدق داشت، گذشت داشت، دنیاگریزی داشت و راههای خاص برای رفتن داشت و سلمان معنای دیگری و راه دیگری است. جناب سلمان با علم و با معارف رفته است و روشن شده است.
🔹 سلمان جنب اهل بیت (علیهم السلام) قرار دارد و همهی مسائل را میداند اما جناب اباذر با زهد و با دنیاگریزی رفته است، این حالات خود را دارد، آن حالات خود را دارد. جناب اباذر این نوع حرکت را نداشته است.
🔸 هر کدام در پله ای از ایمان قرار داشتند و نسبت پلهی هشتم ایمان تا دهم نسبت بین هشت تا ده نیست که بگوئیم دو پله فاصله است بلکه نسبت بین هر پله نسبت بین زمین و آسمان است که این بخشی از پلهی آن است. در این مقایسه خیلی خلط است.
🔹 با این چینشی که بعضی بین مراتب ایمان میکنند ما فکر میکنیم بین کسی که در مرتبه هشت است، با آن کسی که مرتبه نُه گفته اند یک عدد فاصله است که فقط کافی است پای خود را از اینجا بردارد و آنجا بگذارد؛ این نیست. آنکه در یک مرحله بالاتر است یک شخصیت دیگری است، ابزار حرکتی او ابزار دیگری است.
🔸 این روایت نمیگوید که اگر اباذر سِیر میکرد و در حد سلمان میرسید او را می کشت؛ نه بلکه می گوید اگر اباذر یک دفعه سر خزینة الجواهر حضرت سلمان میرسید آن وقت برای او قابل تحمل نبود. چون که از حد خود دارد به آنجا نگاه میکند؛ لذا برای او مشکل میشود، یعنی از پایهی هشتم یک سِری جواهرات سلمانی را میبیند و لذا اذیت میشود. همین یک پایه کافی است که عدم تحمل را از دانی به عالی موجب بشود.
🔹 اصلاً رسیدن به خدا «بعدد أنفاس الخلائق» (به تعداد مخلوقات الهی) راه دارد. او راه دیگری داشته است و این راه دیگری دارد. اهل بیت این مطلب را نسبت به مقام سلمانی مدام اشاره میکردند. حضرت ابوذر هم بزرگ بوده اما او یک نوع از میوهی این شجرهی طیبه است ولی سلمان یک چیز دیگر است، یک سبک دیگر است، داشتههای او چیزهای دیگر است، راه او راه دیگری بوده است، نصیب او، بلندی روح او خیلی متفاوت بوده است.
🔸 این روایت از روایات پیچیده اهل بیت (علیهم السلام) است که خود آن ترجمه و تفسیر میخواهد ولی این را میخواهم عرض کنم که مسیر حرکتی این دو (اباذر و سلمان) [که فرض شد یکی در پایه هشتم و دیگری نهم است] از پایهی یکم تا پایهی هشتم کاملا با هم مشترک نیستند بلکه او از پایهی یکم یک مسیر رفته است و این از پایهی یکم یک مسیر دیگر رفته است.
کد8417
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @nasery_ir
🔸 واتساپ: wa.me/989338010649
#قرآن #فطرت
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
1401.7.24 سخنرانی حجت الاسلام ناصری .mp3
6.62M
#سخنرانی_صوتی #سلوک #آیت_الله_ناصری
🎧 قواعد سلوک همراه با ذکر خاطراتی از مرحوم آیت الله ناصری
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ: ۱۴۰۱/۷/۲۴
⏱ زمان: ۲۷ دقیقه
🔺 @nasery_ir