eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
411.9هزار دنبال‌کننده
229 عکس
6.1هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۱ عدد گرم شکر: یه استکان آب یا گلاب: ۱ استکان شربت بار یا عسل: ۱ ق غ آرد: ۲ استکان پر روغن: 2 سوم استکان بیکینگ پودر: ۱ ق چ وانیل: ۱ ق چ هل 🔹نکات مهم: ➖تخم‌مرغ و شکر‌ رو پنج دقیقه با دور تند هم‌میزنیم ➖آب و روغن و‌ آرد رو‌میریزیم روش و‌ ۳۰ ثانیه هم‌ میزنیم ➖سپس داخل قالب‌ها خالی میکنیم و میزاریم‌ داخل فر از قبل گرم‌ شده با دما ۱۸۰ درجه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خانگی 🌭🌭🌭 🔹مواد لازم: مرغ بدون استخوان: ۱ عدد تخم‌مرغ: ۲ عدد سير: ۶ حبه نمك: ٢ ق غ 🔸ادويه‌ها: فلفل سياه: ١ ق چ پودر زنجفيل: ١ ق چ هل آسياب شده: نصف ق چ پودر پياز: ١ ق م جوز هندی: نصف ق چ آويشن: ١ ق چ پودر خردل: ١ ق چ دارچين؛ نصف ق چ پاپريكا دودی: ١ ق غ اسانس دود: ٢٠ قطره 🔸پودرهای خشک: آرد گندم: ۵۰ گرم شير خشك شور: ۵۰ گرم نشاسته ذرت: ٣ ق غ پر گلوتن: ١ ق غ پر 🔹نکات مهم: ➖ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ حسابی مزه دار و از تخم مرغ زهم گيری بشه. ➖در همه مراحل بايد دمای مواد پايين باشه. ➖زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه. ➖حتما زمان كاور زدن ۱۵ سانت از لبه كاوز برگردونيد تا برای هواگيری فضا داشته باشيد. ➖ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهانی بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد. ➖بعد از شوک يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيس‌هاست از سر و ته مجدد كاور بپيچونيد و با بند محكم كنيد. ➖تنها مواردی كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است. ➖همه اين مواد از لوازم قنادی به راحتی ميتونين تهيه كنين. ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پنبه‌ای 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۲۰۰ گرم ماست: ۵۰ گرم وانیل: ۱/۴ ق چ روغن مایع: ۵۰ گرم آرد: ۲۰۰ گرم بکینگ‌پودر: ۱/۵ ق چ 🔸مواد لازم کرم مخصوص شیر: ۱۲۵ گرم شکر: ۳۵ گرم نشاسته ذرت: ۱۲ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد اسانس موز: چند قطره پودر ژلاتین: ۳ گرم آب: ۲۰ گرم برای ژلاتین خامه فرم گرفته: ۱۰۰ گرم 🔹نکات مهم: ➖دمای فر: ۱۸۰ درجه ➖سایز قالب: ۲۴ ارتفاع ۷ سانت ➖حتما کرم رو چند ساعت استراحت بدین تا به غلظت برسه ➖روی حرارت کم هم بزنین تا نشاسته کامل بپزه وخوشمزه بشه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نخود بدون آرد 🥠🥠 🔸مواد لازم: نخود پخته: ۱پیمانه تخم‌مرغ: ۲ عدد سیر: یک حبه(جایگزین سبزیجات معطر خشک) بکینگ پودر: ۱ ق چ نمک کمی ترکیب مغز افتابگردان، کدو و کنجد و سیاهدونه برای روی نان @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی 🧵🪡 کد رنگ نخها صورتی پر رنگ: ۲۰۱ صورتی کم رنگ: ۲۰۴ برگها: ۹۴ برای دوخت گل و برگ‌ها از نخ ۳ تار استفاده کردم. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه چرخ خیاطی شل میدوزه یا صدا میده این ترفند رو تست کن 🧵🪡 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نسکافه‌ای 🥧🥧 🔸مواد لازم: جو دوسر: ۱ پیمانه خمیر خرما: ۱ ق غ موز: ۲ عدد تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ نسکافه: ۲ ق غ 🔹طرز تهیه: ➖پودر قهوه رو توی شیر خوب حل کنید. ➖همه مواد رو توی میکسر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه. ➖ظرف مورد نظرتون رو با ارده چرب کنید از مواد روش بریزید. ➖اگه دوست داشتید بین کیک و روش شکلات تلخ بذارید. ➖به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. ➖حتما با خلال دندون یا چاقو چک کنید که کامل پخته باشه 🔹خمیر خرما: خرماهای تازه، را شسته، پوست و هسته آنها را جدا کنید و در انتها گوشت خرما را له کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا