فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
گرم شکر: یه استکان
آب یا گلاب: ۱ استکان
شربت بار یا عسل: ۱ ق غ
آرد: ۲ استکان پر
روغن: 2 سوم استکان
بیکینگ پودر: ۱ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
هل
🔹نکات مهم:
➖تخممرغ و شکر رو پنج دقیقه با دور تند هممیزنیم
➖آب و روغن و آرد رومیریزیم روش و ۳۰ ثانیه هم میزنیم
➖سپس داخل قالبها خالی میکنیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت دمپا شلوار
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز خوش رنگ شدن قیمه
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند کاربردی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خانگی
🌭🌭🌭
🔹مواد لازم:
مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
سير: ۶ حبه
نمك: ٢ ق غ
🔸ادويهها:
فلفل سياه: ١ ق چ
پودر زنجفيل: ١ ق چ
هل آسياب شده: نصف ق چ
پودر پياز: ١ ق م
جوز هندی: نصف ق چ
آويشن: ١ ق چ
پودر خردل: ١ ق چ
دارچين؛ نصف ق چ
پاپريكا دودی: ١ ق غ
اسانس دود: ٢٠ قطره
🔸پودرهای خشک:
آرد گندم: ۵۰ گرم
شير خشك شور: ۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ٣ ق غ پر
گلوتن: ١ ق غ پر
🔹نکات مهم:
➖ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ حسابی مزه دار و از تخم مرغ زهم گيری بشه.
➖در همه مراحل بايد دمای مواد پايين باشه.
➖زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه.
➖حتما زمان كاور زدن ۱۵ سانت از لبه كاوز برگردونيد تا برای هواگيری فضا داشته باشيد.
➖ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهانی بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد.
➖بعد از شوک يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيسهاست از سر و ته مجدد كاور بپيچونيد و با بند محكم كنيد.
➖تنها مواردی كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است.
➖همه اين مواد از لوازم قنادی به راحتی
ميتونين تهيه كنين.
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پنبهای
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
ماست: ۵۰ گرم
وانیل: ۱/۴ ق چ
روغن مایع: ۵۰ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
بکینگپودر: ۱/۵ ق چ
🔸مواد لازم کرم مخصوص
شیر: ۱۲۵ گرم
شکر: ۳۵ گرم
نشاسته ذرت: ۱۲ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
اسانس موز: چند قطره
پودر ژلاتین: ۳ گرم
آب: ۲۰ گرم برای ژلاتین
خامه فرم گرفته: ۱۰۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖دمای فر: ۱۸۰ درجه
➖سایز قالب: ۲۴ ارتفاع ۷ سانت
➖حتما کرم رو چند ساعت استراحت بدین تا به غلظت برسه
➖روی حرارت کم هم بزنین تا نشاسته کامل بپزه وخوشمزه بشه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی شاپرک
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه قاشق روغن یک کیلو بادمجون سرخ کن
🍆🍆🍆
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چرخ خیاطی سردوز بزن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نخود بدون آرد
🥠🥠
🔸مواد لازم:
نخود پخته: ۱پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
سیر: یک حبه(جایگزین سبزیجات معطر خشک)
بکینگ پودر: ۱ ق چ
نمک کمی
ترکیب مغز افتابگردان، کدو و کنجد و سیاهدونه برای روی نان
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی
🧵🪡
کد رنگ نخها
صورتی پر رنگ: ۲۰۱
صورتی کم رنگ: ۲۰۴
برگها: ۹۴
برای دوخت گل و برگها از نخ ۳ تار استفاده کردم.
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه چرخ خیاطی شل میدوزه یا صدا میده این ترفند رو تست کن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک سرخ کردن شامی و کتلت
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نسکافهای
🥧🥧
🔸مواد لازم:
جو دوسر: ۱ پیمانه
خمیر خرما: ۱ ق غ
موز: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
نسکافه: ۲ ق غ
🔹طرز تهیه:
➖پودر قهوه رو توی شیر خوب حل کنید.
➖همه مواد رو توی میکسر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
➖ظرف مورد نظرتون رو با ارده چرب کنید از مواد روش بریزید.
➖اگه دوست داشتید بین کیک و روش شکلات تلخ بذارید.
➖به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید.
➖حتما با خلال دندون یا چاقو چک کنید که کامل پخته باشه
🔹خمیر خرما:
خرماهای تازه، را شسته، پوست و هسته آنها را جدا کنید و در انتها گوشت خرما را له کنید.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری پاپیون ببند
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت نقاب حجاب دار
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک سیبزمینی
یه خوراکی خوشمزه و عالی
✨ @nasim_crafts ✨