eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
410.3هزار دنبال‌کننده
231 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان دانمارکی 🔸مواد لازم: سفیده تخم مرغ: ۱ عدد تخم مرغ کامل: ۱ عدد شیر: ۳/۴ پیمانه شکر: ۲ ق س مخمر: ۱ ق چ آرد: ۲ و ۱/۳ پیمانه نمک: ۱ ق چ کره نرم: ۳۵ گرم 🔸مواد رومال: زرده تخم مرغ: ۱ عدد شیر یا خامه: ۲ ق غ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرمفیل 🍫🍫🍫 🔸مواد لازم: شیر: ۴۰۰ گرم: آرد گندم: ۱۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم وانیل: ۱ ق چ خوری شکلات تخته‌ای: ۶۰ گرم 🔹نکات مهم: ➖اگر میخوای ماسوره بزنین باید بیشتر روی گاز بذاری تا غلیظ تر بشه و بعد که به غلظت مورد نظرت رسیدی شکلات رو اضافه کنی. ➖اگر برای داخل دونات و پیراشکی میخوای کمی آب جوش بریز که رقیق تر و روون تر بشه. ➖اگه رنگ بهتر و مزه‌ی تلخ تر میخوای همراه آرد یکی دو قاشق پودر کاکائو الک کن. ➖اگه کرمفیل سفید میخوای شکلات سفید اضافه کن ➖مدام هم بزنید که گوله نشه ➖شعله‌ گاز باید خیلی کم باشه تا آرد به مدت ۱۵ دقیقه خوب بپزه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و‌ دارچین 🥮🥮 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۱ پیمانه آرد: ۲ پیمانه روغن مایع: ۱/۲ پیمانه ماست پر چرب: ۱ پیمانه وانیل: کمی بیکینگ پودر: ۱ ق.چ سیب: ۲ عدد دارچین: ۲ ق چ گردو: به میزان لازم 🔹نکات مهم: ➖دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۱ ساعت ➖اندازه قالب قطر ۲۲ سانت بود ➖حتما حین همزدن تخم مرغ چند مرتبه مواد رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ از بین بره. ➖این کیک یه کم لطیف و‌ مرطوب اجازه بدین کیک از دما بیفته و خنک‌تر بشه؛ بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید. ➖اگر دیدین کیک پخته ولی روش هنوز طلایی نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک هم طلایی بشه. ➖من برای خوشمزه تر شدنش بعد از پخت روی‌ کیک رو مقداری شیرعسلی ریختم @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی دبی 🍮🍮 مواد لازم: کادایف: ۶۰۰ گرم کره: ۶۰ گرم کره یا کرم پسته: ۲ تا ۳ ق غ مواد کرم: پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم شکلات سفید: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم مواد گاناش: خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم شکلات: ۲۰۰ گرم طرز تهیه: ➖ابتدا کادایف‌ها را خرد کرده و با کره‌ی آب شده مخلوط کنید و در سینی فر بریزید. ➖بذارید داخل فری که روی 180 ورجه گرم شده و هر ده دقیقه زیرو رو کنید تا کادایف‌ها خوب طلایی بشن. ➖می‌تونین در تابه هم تفت بدید. ➖بعد از اینکه کادایف ها خنک شدن با کره‌ی پسته خوب مخلوط کنید. ➖برای کرم ابتدا شکلات سفید رو به روش بنماری آب کنید و بذارین تا خنک بشه. ➖تمام مواد کرم را خوب با همزن مخلوط کنید. ➖برای گاناش خامه را گرم کنید و بعد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل بشه و کنار بذارین تا خنک بشه. ➖داخل ظرفهای سرو ابتدا دو قاشق مواد کادایفی بریزید، بعد با قیف روی کادایف‌ها کرم بریزید و صاف کنید و روی کرم گاناش بریزید و بعد از اینکه گاناش بسته شد با بقیه کادایف‌ها تزئین کنید. @nasim_crafts