فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و دارچین
🥮🥮
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
ماست پر چرب: ۱ پیمانه
وانیل: کمی
بیکینگ پودر: ۱ ق.چ
سیب: ۲ عدد
دارچین: ۲ ق چ
گردو: به میزان لازم
🔹نکات مهم:
➖دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۱ ساعت
➖اندازه قالب قطر ۲۲ سانت بود
➖حتما حین همزدن تخم مرغ چند مرتبه مواد رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ از بین بره.
➖این کیک یه کم لطیف و مرطوب اجازه بدین کیک از دما بیفته و خنکتر بشه؛ بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.
➖اگر دیدین کیک پخته ولی روش هنوز طلایی نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک هم طلایی بشه.
➖من برای خوشمزه تر شدنش بعد از پخت روی کیک رو مقداری شیرعسلی ریختم
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت دستگیره نوستالژی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره سیب خانگی
🍏🍏
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دوخت کیف خرید
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی دبی
🍮🍮
مواد لازم:
کادایف: ۶۰۰ گرم
کره: ۶۰ گرم
کره یا کرم پسته: ۲ تا ۳ ق غ
مواد کرم:
پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم
پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم
شکلات سفید: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
مواد گاناش:
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
➖ابتدا کادایفها را خرد کرده و با کرهی آب شده مخلوط کنید و در سینی فر بریزید.
➖بذارید داخل فری که روی 180 ورجه گرم شده و هر ده دقیقه زیرو رو کنید تا کادایفها خوب طلایی بشن.
➖میتونین در تابه هم تفت بدید.
➖بعد از اینکه کادایف ها خنک شدن با کرهی پسته خوب مخلوط کنید.
➖برای کرم ابتدا شکلات سفید رو به روش بنماری آب کنید و بذارین تا خنک بشه.
➖تمام مواد کرم را خوب با همزن مخلوط کنید.
➖برای گاناش خامه را گرم کنید و بعد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل بشه و کنار بذارین تا خنک بشه.
➖داخل ظرفهای سرو ابتدا دو قاشق مواد کادایفی بریزید، بعد با قیف روی کادایفها کرم بریزید و صاف کنید و روی کرم گاناش بریزید و بعد از اینکه گاناش بسته شد با بقیه کادایفها تزئین کنید.
#دسر
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا نوار اریب رو با این ترفند بهم وصل کن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روش جالب برای نگهداری آبلیمو و آبغوره
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پراتیک (کیک صبحانه و عصرانه)
🥮🥮
🔸مواد کیک
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۱۰۰ گرم (۱/۲پیمانه )
آرد: ۱۸۰ گرم (ا و ۱/۳ پیمانه )
شکر: ۱۸۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه )
شیر: ۴۰ گرم
بکینگ پودر: ۱ ق م
نمک: نوک ق چ
وانیل: نصف ق چ
زعفران: ۲ ق غ
🔸مواد رویه:
گردو: نصف پیمانه (میتونید از پرک بادام و یا ترکیب گردو و بادام استفاده کنید )
پودر نارگیل: ۱/۴ پیمانه
شکر قهوهای: ۲ ق غ
پودر دارچین: ۱ ق م
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این دیزاین سالاد و کیک مرغ و خوشگلتر کن
🥕🥕
#سالاد
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه یه چتر خراب داری این ویدئو رو ببین
🪛🔧
#تعمیرات
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت کیف مثلثی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده اصیل بدون منقل
🧆🧆🧆
🔸مواد لازم:
قلوه گاه گوساله چرخ شده: ۱ کیلو
پیاز آب گرفته: ۲۵۰ گرم
نمک: ۱۵ گرم یا ۴ تا ق چ
فلفل سیاه: نصف ق چ
جوش شیرین: نصف ق چ
کره و زعفران: به مقدار لازم
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا رو با ساندویچ ساز درست کن
🧇🧇🧇
#شیرینی
✨ @nasim_crafts ✨
27.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی غنچه
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با فر خانگی میوه خشک درست کن
🍌🍏🍓🥝
#تنقلات
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت زیر بشقابی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نکته برای نگهداری طولانی مدت خردکن
🪛🔧
#تعمیرات
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پای نارگیل
🥧🥧🥧
مواد لازم برای رویه نارگیل:
پودر قند: ۲۲۰ گرم
پودر نارگیل چرب: ۱۳۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۱۳۰ گرم
روغن مایع: ۱۲۰ گرم
🔸مواد کیک شکلاتی:
تخممرغ: ۲ عدد
وانیل: یک سوم ق چ
شکر: ۱۱۰ گرم
روغن مایع: ۷۰ گرم
شیر گرم: ۱۷۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر: یک و نیم ق چ
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖حتما تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
➖روغن مایع روی حرارت ملایم کاملا داغ شود و طی سه مرحله به مواد نارگیلی اضافه و تند تند هم بزنین تا سفیده نبندد.
➖فقط یک سوم حجم قالب ها رو از مواد کیک شکلاتی پر کنین و گرنه مواد در فر سرریز میشود.
➖فر از نیم ساعت قبل کاملا داغ شده باشد.
➖دمای فر گازی: ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه
➖با سیخ چوبی پخت کیک چک شود
➖اگر کیک پخته بود ،فر رو خاموش و چند ثانیه گریل رو روشن کنین تا سطح کیک طلایی شود.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨