eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
410.2هزار دنبال‌کننده
231 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و‌ دارچین 🥮🥮 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۱ پیمانه آرد: ۲ پیمانه روغن مایع: ۱/۲ پیمانه ماست پر چرب: ۱ پیمانه وانیل: کمی بیکینگ پودر: ۱ ق.چ سیب: ۲ عدد دارچین: ۲ ق چ گردو: به میزان لازم 🔹نکات مهم: ➖دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۱ ساعت ➖اندازه قالب قطر ۲۲ سانت بود ➖حتما حین همزدن تخم مرغ چند مرتبه مواد رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ از بین بره. ➖این کیک یه کم لطیف و‌ مرطوب اجازه بدین کیک از دما بیفته و خنک‌تر بشه؛ بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید. ➖اگر دیدین کیک پخته ولی روش هنوز طلایی نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک هم طلایی بشه. ➖من برای خوشمزه تر شدنش بعد از پخت روی‌ کیک رو مقداری شیرعسلی ریختم @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی دبی 🍮🍮 مواد لازم: کادایف: ۶۰۰ گرم کره: ۶۰ گرم کره یا کرم پسته: ۲ تا ۳ ق غ مواد کرم: پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم شکلات سفید: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم مواد گاناش: خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم شکلات: ۲۰۰ گرم طرز تهیه: ➖ابتدا کادایف‌ها را خرد کرده و با کره‌ی آب شده مخلوط کنید و در سینی فر بریزید. ➖بذارید داخل فری که روی 180 ورجه گرم شده و هر ده دقیقه زیرو رو کنید تا کادایف‌ها خوب طلایی بشن. ➖می‌تونین در تابه هم تفت بدید. ➖بعد از اینکه کادایف ها خنک شدن با کره‌ی پسته خوب مخلوط کنید. ➖برای کرم ابتدا شکلات سفید رو به روش بنماری آب کنید و بذارین تا خنک بشه. ➖تمام مواد کرم را خوب با همزن مخلوط کنید. ➖برای گاناش خامه را گرم کنید و بعد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل بشه و کنار بذارین تا خنک بشه. ➖داخل ظرفهای سرو ابتدا دو قاشق مواد کادایفی بریزید، بعد با قیف روی کادایف‌ها کرم بریزید و صاف کنید و روی کرم گاناش بریزید و بعد از اینکه گاناش بسته شد با بقیه کادایف‌ها تزئین کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پراتیک (کیک صبحانه و عصرانه) 🥮🥮 🔸مواد کیک تخم مرغ: ۳ عدد کره: ۱۰۰ گرم (۱/۲پیمانه ) آرد: ۱۸۰ گرم (ا و ۱/۳ پیمانه ) شکر: ۱۸۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه ) شیر: ۴۰ گرم بکینگ پودر: ۱ ق م نمک: نوک ق چ وانیل: نصف ق چ زعفران: ۲ ق غ 🔸مواد رویه: گردو: نصف پیمانه (میتونید از پرک بادام و یا ترکیب گردو و بادام استفاده کنید ) پودر نارگیل: ۱/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای: ۲ ق غ پودر دارچین: ۱ ق م @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده اصیل بدون منقل 🧆🧆🧆 🔸مواد لازم: قلوه گاه گوساله چرخ شده: ۱ کیلو پیاز آب گرفته: ۲۵۰ گرم نمک: ۱۵ گرم یا ۴ تا ق چ فلفل سیاه: نصف ق چ جوش شیرین: نصف ق چ کره و زعفران: به مقدار لازم ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پای نارگیل 🥧🥧🥧 مواد لازم برای رویه نارگیل: پودر قند: ۲۲۰ گرم پودر نارگیل چرب: ۱۳۰ گرم سفیده تخم مرغ: ۱۳۰ گرم روغن مایع: ۱۲۰ گرم 🔸مواد کیک شکلاتی: تخم‌مرغ: ۲ عدد وانیل: یک سوم ق چ شکر: ۱۱۰ گرم روغن مایع: ۷۰ گرم شیر گرم: ۱۷۰ گرم آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرم بیکینگ پودر: یک و نیم ق چ پودر کاکائو: ۳۰ گرم 🔹نکات مهم: ➖حتما تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند. ➖روغن مایع روی حرارت ملایم کاملا داغ شود و طی سه مرحله به مواد نارگیلی اضافه و تند تند هم بزنین تا سفیده نبندد. ➖فقط یک سوم حجم قالب ها رو از مواد کیک شکلاتی پر کنین و گرنه مواد در فر سرریز میشود. ➖فر از نیم ساعت قبل کاملا داغ شده باشد. ➖دمای فر گازی: ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه ➖با سیخ چوبی پخت کیک چک شود ➖اگر کیک پخته بود ،فر رو خاموش و چند ثانیه گریل رو روشن کنین تا سطح کیک طلایی شود. @nasim_crafts