eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
409.4هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سرد 🌯🌯🌯 🔸مواد لازم: خیار شور فلفل دلمه ژامبون ذرت نان باگت پنیر خامه ای نمک و فلفل @nasim_crafts
37.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک عصرانه 🥮🥮🥮 🔸مواد لازم: آرد: ۲۷۰ گرم تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۲۲۰ گرم وانیل: یک هشتم ق چ بکینگ پودر: ۲ ق چ شیر: ۱۸۰میلی لیتر (یا گرم) روغن: ۱۵۰ میلی لیتر پودر کاکائو: ۱۰گرم پودر قهوه: ۷گرم 🔹روش کلی تهیه گاناش ➖خامه رو روی شعله ملایم بزاریم تا کم کم ذوب بشه، وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد ➖شکلات خرد شده را داخلش بریزید، شعله رو خاموش کنید و مدام هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب بشه و کرم یک دستی درست بشه . @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی 🍪🍪🍪 🔸مواد لازم: کره: ۱ پیمانه شکر قهوه‌ای: ۱ پیمانه شکر سفید: ۱/۲ پیمانه موز رسیده بزرگ: ۲ عدد تخم مرغ: ۲ عدد عصاره وانیل: ۱ ق چ آرد: ۳ فنجان جوش شیرین: ۱ ق چ نمک: ۱/۲ ق چ شکلات چیپسی: ۱ فنجان کارامل یا تافی برای مغز کوکوی 🔹طرز تهیه ➖فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی را کاغذ روغنی بپوشانید. ➖در یک کاسه، موز را له کنید. کره، شکر و شکر قهوه‌ای را اضافه کنید تا یکدست شود. ➖تخم مرغ و عصاره وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. ➖آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند. ➖شکلات چیپسی ها را داخل خمیر کوکی بریزید. ➖خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. ➖خمیر را مانند کلیپ باز کرده و داخلش رو با تافی پر کنید. ➖روی کاغذ روغنی قرار دهید حداقل 30 دقیقه یا یک شب قبل از پخت، استراحت کند. ➖شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود بپزید. مراکز هنوز باید کمی نرم باشند. ➖شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه روی سینی فر خنک شوند و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انجیر این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره. از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده Part1 ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انجیر این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره. از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده Part2 ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شکم پر 🥟🥟🥟 🔸مواد لازم برای خمیر آرد: ۵ پیمانه خمیر مایه: ۱ ق غ شکر: ۱ ق غ نمک: نصف ق غ سفیده تخم مرغ: ۱ عدد روغن؛ نصف پیمانه شیر ولرم: ۲ پیمانه 🔹نکات مهم ➖همه مواد رو با هم مخلوط کنید خمیر نرمی بدست میاد بذارید توی محیط خوب استراحت کنه تا عمل بیاد. 🔸مواد میانی سینه مرغ: ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، ادویه‌های دلخواه سس مایونز، سس خردل، سس ساندویچ هرکدام یک ق غ زرده تخم مرغ: ۱ عدد 🔹نکات مهم ➖دمای فر: ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه. ➖میتونید برای تعداد کمتر مواد رو نصف کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شربتی مجارستانی 🥧🥧 🔸مواد خمیر: آرد سفید: ۶۰۰ گرم شیر گرم: ۲۰۰ میلی گرم شکر: ۳ ق غ خمیر مایه: ۱۰ گرم روغن: ۱۰۰ میلی لیتر نمک: ۱/۲ ق غ تخم مرغ: ۲ عدد 🔸مواد میانی: مارگارین هم دمای محیط: ۵ ق غ شکر: ۸ ق غ پودر نارگیل چرب: ۵۰ گرم همه مواد را با هم مخلوط کنید. 🔸مواد شربت: شیر: ۱ لیوان شیر عسلی: ۱/۲ قوطی ➖شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط و بزارید روی حرارت، چند جوش که زد و کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید. 🔹طرز تهیه خمیر ➖مواد خشک را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسطش گودی ایجاد کنید و مابقی مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود، سپس به میز کار انتقال دهید و خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد. ➖روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. ➖خمیر را انتقال دهید روی میز کار و به شکل مستطیل باز کنید و سطح آنرا با مواد میانی کامل بپوشانید و خمیر را رول کنید. ➖طبق ویدئو با یک نخ به اندازه های مساوی برش بزنید و با فاصله‌ در سینی فر بچینید و کمی پودر نارگیل بریزید و ۵۰ دقیقه دیگر استراحت دهید. ➖در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه بپزید. ➖در آخر بعد از پخت بزارید کمی خنک شود و شربت ولرم را اضافه کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه و مجلسی 🍗🍗 🔸موادلازم: مرغ تکه شده: ۱ عدد لیمو تازه سیب زمینی تکه شده پیاز خلالی فلفل دلمه خوردشده 🔸ادویه‌ها: پولبیبر فلفل سیاه ادویه مخلوط زردچوبه نمک 🔹نکات مهم: ➖یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه، چون حرارت فرها متفاوته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنید، ➖وقتی پخت فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه بزارید گریل بشه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخت شلوار زیبای بچه‌گانه 🧵🪡🧵🪡🧵 بدون الگو و مراحل پیچیده خیاطی یه شلوار خوشگل بدوزید. @nasim_crafts
28.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باکس زیبای پارچه‌ای 🧵🪡🧵🪡🧵🪡 ارگانایزر پارچه‌ای بدوزید و به لوازم شخصیتون یه نظم اساسی بدین. @nasim_crafts
28.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان ترکیه 🥐🥐🥐 🔸مواد لازم: آرد: ۳ پیمانه و یک سوم نمک: ۱ ق چ بیکینگ پودر: ۱ ق غ آب : نصف لیوان شیر: سه چهارم لیوان ماست: ۳ ق.غ سر پُر گوشت: ۳۰۰ گرم پیازچه: ۴ عدد جعفری و گشنیز هر کدام: یک دسته نمک و فلفل به مقدار لازم کره: ۱۰۰ گرم روغن مایع: ۵ ق غ 🔸رومال: زرده تخم‌ مرغ: ۱ عدد شیر 🔹نکات مهم: ➖دمای ماکروفر و فر ۲۰۰ به مدت ۴۵ دقیقه ➖دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه در همه چند دقیقه آخر گریل هم روشن بشه ➖خمیر چون مخمر نداره نیاز به استراحت طولانی نداره به همین سبب بعد از پخت خیلی پف نمیکنه پس نگران نباشید. @nasim_crafts
26.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی باگت با عطر شیر 🥖🥖🥖 🔸مواد لازم: آرد نان: ۲۵۰ گرم ارد گندم کامل :۵۰ گرم (۱۷درصد) نمک: ۴ گرم شکر:۸ گرم مخمر: ۶ گرم شیر: ۱۲۵گرم تا ۱۵۰ گرم روغن مایع: ۲۰ گرم 🔹نکات مهم: ➖همه مواد خشک را باهم ترکیب کنید شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر جمع شود و روغن مایع را اضافه کنید. ➖خمیر که صاف شد، چونه بگیرید. استراحت اولیه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه ➖بعد از استراحت چونه ۶۰گرمی بگیرید و مجددا ده دقیقه استراحت میانی بدین هر چانه را روی سطحی که کمی چرب کردین پهن کنید و طبق تصویر رول کنید. ➖درز خمیر رو فیکس کنید و در سینی فر به خمیرهاتون استراحت بدین حدودا ۴۰ دقیقه ➖آرد پاشی کرده با تیغ تند و تیز خط بیاندازید و در فر با دمای ۲۳۰ ده دقیقه با بخار و‌ده دقیقه بدون بخار پخت کنید. @nasim_crafts