معرفی اجمالی الگوی فقهی ارزیابی غذا ۲۲تیر۱۳۹۹.mp3
28.44M
🔉صوت سخنرانی حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) در نشست تخصصی تبیین الگوی فقهی ارزیابی غذا در محل خبرگزاری حوزه های علمیه - یک شنبه ۲۲ تیرماه ۱۳۹۹ - قم مبارک
⚡️⚡️بررسی اشکالات کُدِکس آلیمنتاریوس (Codex Alimentarius) و نقد عملکرد سازمان غذا و دارو
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#مزج_اختیاری
#غذا_زیرساخت_تزکیه
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
🔉صوت سخنرانی حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) در نشست تخصصی تبیین الگو
👌الگوی فقهی ارزیابی غذا در مبانی نظری و تعاریف، در استانداردهای بخشهای کشاورزی، دامداری و باغداری و در کُدِکس پخت و مصرف با کُدِکس پوزیتویستی آلیمنتاریوس (Codex Alimentarius) تفاوت دارد.
⚡️متن کامل خبر در خبرگزاری حوزه
#مزج_اختیاری
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#غذا_زیرساخت_تزکیه
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️استفاده ترکیبی از نظریات فقهی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در فرآیند نظام سازی... 👌یکی از مباحثات پیچ
⚡️جدول جانمائی چه می گوید؟
👌همزمان با آغاز دوران پردازش الگوی پیشرفت اسلامی، پرسش های جدیدی برای کارشناسان این موضوع مطرح شده است؛ که چگونگی استفاده ترکیبی از نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی در مرحله پردازش، از مهمترین این پرسش ها محسوب می شود. در مباحثات جدول جانمائی به این پرسش پاسخ می دهیم.
👌در گام اول باید بدانیم؛ که محل اجرای همه نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی در محله است و اگر به دلیل نامناسب بودن کالبد محله و یا گسست در روابط انسانی محله، شرایط اجرای تام یک نظریه در محله آماده نباشد؛ در گام بعد، یا در طراحی برنامه ها از نظریات بخشی الهام می گیریم و یا به صورت بخشی آنها را در محله اجرائی می کنیم.
👌بنابراین در مجموع -تابع شرایط کالبدی و ظرفیتی- سه نوع محله خواهیم داشت. ۱- محله های مولد؛ که قابلیت اجرای همه نظریات بخشی در آنجا وجود دارد. ۲- محله های وابسته؛ که فقط بخشی از نظریات فقهی الگو در آنجا اجرائی می شود و ۳- محله های اضطراری؛ که برنامه هایش الهام گرفته از نظریات فقهی الگو خواهد بود.
👌به فضل الهی در روزهای آینده نشست تولد نظریه برای مباحثات حیاتی جدول جانمائی را برگزار خواهیم نمود.
حجت الاسلام علی کشوری - حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها - سه شنبه ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹
#مرحله_پردازش_الگو
#جدول_جانمائی
#کالبد_محله
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️جدول جانمائی چه می گوید؟ 👌همزمان با آغاز دوران پردازش الگوی پیشرفت اسلامی، پرسش های جدیدی برای ک
👌در نقشه الگوی پیشرفت سه نوع استفاده ترکیبی از نظریات بخشی الگو وجود دارد/ تبیین نظم مطلوب، مهمترین هدف الگوی پیشرفت است.
👌در مباحثات جدول جانمائی نظریات بخشی الگو، سه بحث بسیار مهم در پاسخ به سه پرسش بسیار مهم وجود دارد.
👌بحث اول "جدول جانمائی" ارتباط تئوریک و پژوهشی نظریات فقهی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی را بیان می کند. به عبارت دیگر در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی؛ هدایت دارای کارکردهای فردی، اجتماعی و اخروی است و برای آن ۹ زیرساخت استنباط شده است. همچنین در راستای پردازش این زیرساخت های نه گانه، مجموعاً ۱۰۰ امر نامتوازن با این زیرساخت ها شناسائی گردیده است. نمایشگاه تخصصی الگوی پیشرفت اسلامی، تبیین نظم پژوهشی و استنباطی الگوی پیشرفت اسلامی را به عهده دارد. (جانمائی استنباطی )
👌بحث دوم در "جدول جانمائی"، ارتباط نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی با نظم موجود است. در این بخش نوع "استفاده ترکیبی" از این نظریات به شکلی است که ارتباط الگوی پیشرفت اسلامی با جامعه موجود برقرار شود و الگو به عنوان راه حل برای معضلات فعلی نظم موجود در اذهان تثبیت گردد. این نوع از جانمائی در تبویب نقشه الگوی پیشرفت اسلامی به کار رفته است و نظریات بخشی در سه دسته کلی موضوعات مرتبط با ولی فقیه (جهت گیری نظام)، موضوعات مرتبط با ساختارهای اداره کننده جامعه (بخش دولت به معنای عام) و موضوعات مرتبط با حوزه و دانشگاه (پشتیبانی علمی از نظام) دسته بندی شده اند. (جانمائی پرورشی و تفاهم محور)
👌بحث سوم در "جدول جانمائی"، ارتباط نظریات بخشی با "نظم مطلوب" الگوی پیشرفت اسلامی را تبیین می کند. در این بخش، نظریه مدیریت شهری محله محور، وظیفه ایجاد تغییرات کالبدی و شرایط ظرفیتی برای اجرای سایر نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی را به عهده دارد. به عبارت دیگر همه نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی در ظرف محله پیاده سازی و اجرا می شود. چگونگی پیاده سازی نظریات بخشی الگو در قالب محله را در سه سطح اضطراری، وابسته و مُوَلِّد در این بخش بحث می کنیم. (جانمائی پردازشی)
حجت الاسلام علی کشوری- مباحث مقدماتی دوره جدول جانمائی- پنج شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۹ - قم مبارک
#جدول_جانمائی
#مرحله_پردازش_الگو
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
مدرسه هدایت.pdf
244.6K
👌نمودار تولد نظریه مدرسه هدایت
🏔 جلسه تولد نظریه فقهی مدرسه هدایت در روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مصادف با ۸ رمضان الکريم ۱۴۴۱ در شهر انقلابی کرمانشاه برگزار شد.
#نظریه_فقهی_مدرسه_هدایت
#تحول_درحوزه
@olgou4
⚡️قم در روز های آینده میزبان نشست تخصصی مقررات فقهی ساختمان است/ ۹ گونه قاعده فقهی برای ساختمان استنباط کرده ایم...
👌به فضل الهی در روز های آینده نشست تخصصی مقررات فقهی ساختمان را برگزار خواهیم کرد.
👌مقرارت اصلی ساختمان با نگاه استظهاری ۹ گونه قاعده است؛ که به متناسب شدن ساختمان با اصل روابط انسانی کمک می کند. ساختمان مهمترین بخش کالبدی یک تمدن است و بدون طراحی صحیح آن، قدرت تنظیم صحیح روابط انسانی را نخواهیم داشت.
👌مقرارت ملی ساختمان در شرایط فعلی ۲۲ بخش است؛ که به تنظیم صحیح روابط انسانی کمک نمی رساند و نیازمند بازتعریف جدی است. گسترش گفتگوهای فقهی درباره ماهیت ساختمان، الگوی حاکم بر ساخت ساختمان در طرح های ملی را تغییر خواهد داد.
حجت الاسلام علی کشوری- گفتگوهای مقدماتی مقررات فقهی ساختمان - شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۹- قم
#مقررات_فقهی_ساختمان
#مقررات_ملی_ساختمان
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌 چرا برخی از مسئولین از اسناد بین المللی استقبال می کنند؟!
#توسعه_محرومیت_زاست
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#سند_۲۰۳۰
@olgou4
هدایت شده از رادیو الگو
ارتباط نشست مشهد.mp3
6.64M
👌 گفتگوی حجت الاسلام علی کشوری با خبر رادیو درباره الگوی جدید نگهبانی از نظام/ یک شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#هجوم_اسناد
@radioolgou
👌تغییر در طبقه بندی بیکنی علوم، از لوازم نظام سازی فقهی محسوب می شود...
#نظریه_سلطان
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4
⚡️شناسنامه صدور چیست؟
👌به فضل الهی از امروز (چهار شنبه اول مرداد ۱۳۹۹) به بخش شناسنامه محتوائی محصولات مکتوب مدرسه هدایت، برگه شناسنامه صدور افزوده می شود.
👌شناسنامه صدور شامل ۱- معرفی تعداد روایاتِ مورد استظهار در یک نظریه فقهی، ۲- معرفی منابع روایات ۳- معرفی مصدر روایات به نحو عام و ۴- معرفی مصادر موجود روایات مورد استناد است.
👌کارکرد اصلی شناسنامه صدور، ثبت ذهنی مصادر اولیه روایات و بالتبع بررسی تبویب متفاوت مصادر بر اساس قاعده نظام مقایسه و سایر قواعد فقه البیان است.
👌شایان ذکر است که در بخش شناسنامه محتوائی محصولات مکتوب مدرسه هدایت، نظام سوالات، نظام اصطلاحات و نظام ارجاعات یک نظریه فقهی تجمیع شده است و برای آشنائی اجمالی پژوهشگران با ابعاد یک نظریه بسیار مفید است.
حجت الاسلام علی کشوری - چهارشنبه اول مرداد ۱۳۹۹ - قم
#شناسنامه_صدور
#پیوست_رجالی
#وثوق_صدور_به_معنای_تکاملی
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
👌تغییر در طبقه بندی بیکنی علوم، از لوازم نظام سازی فقهی محسوب می شود... #نظریه_سلطان #نظام_سازی_فق
⚡️نقش قواعد تقدیر در دریافت و انتشار علم چیست؟/ طبقه بندی فعلی علم، جهت دار ترین معادله تمدن مدرنیته است.
👌"نظریه سلطان" یکی از نظریات فقهی مطرح در اولین نقشه الگوی پیشرفت اسلامی (مفاد خانه ۲-۲-۲ نقشه الگو) است.
👌در این نظریه مسائل اصلی حوزه علم؛ مانند طبقه بندی علم، روش تحقیق و دریافت، روش انتقال علم، تاریخ علم در اقوام اولین و آخرین و .... بررسی می گردد. برخی از پرسش های این نظریه به شرح زیر است:
👌 آیا تلاش برای اسلامی کردن علوم شامل مفهوم مهم طبقه بندی علوم هم می شود؟ اساساً به چه دلیل باید طبقه بندی فعلی علوم را امضاء کنیم؟ به عبارت روشن تر طبقه بندی علوم را جهتدار ترین معادله تمدن مدرنیته می دانیم و به محققان فاضل فلسفه فرهنگستان درباره پذیرش این طبقه بندی در مباحثات جهت داری علوم اعتراض داریم. نقطه آغاز تحول در علم را تحول در طبقه بندی علم می دانیم.
👌 همچنین در نظریه سلطان، مباحثاتی استظهاری درباره نحوه دریافت و انتقال علم مطرح کرده ایم. در این بخش نقش قواعد تقدیر در حوزه علم را برجسته می دانیم. به عنوان مثال بر اساس روایات و آیات داشتن نیت صحیح، عمل به دانسته ها، زیارت معصومین علیهم السلام و عمل به ساختار فقهی تفصیل از عوامل تقدیر در حوزه علم محسوب می شوند و توجه به این قواعد، به تاسیس الگوئی جدید برای آموزش و پژوهش و تبلیغ علم منجر می شود!
👌یکی دیگر از مباحثات این نظریه فقهی، بررسی استظهاری وضعیت علم در میان اقوام اولین و اقوام آخرین؛ خصوصاً وضعیت علم در دوران قبل از ظهور و دوران بعد از ظهور است.
حجت الاسلام علی کشوری- مباحثات مقدماتی نظریه فقهی سلطان - چهارشنبه اول مرداد ۱۳۹۹- قم مبارک
#نظریه_سلطان
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️علم رجال بخشی از فرآیند درایه است! 👌در مبانی موجود رجالی-اعم از وثوق سندی و وثوق صدوری- علم رجال
⚡️مروری بر پرسش های نظریه رجالی وثوق صدور به معنای تکاملی
بسم الله الرحمن الرحیم
👌احتراماً به اطلاع علاقه مندان به گفتگوهای فقهی #فقه_النظام می رساند که در مباحثات مرتبط با نظریه رجالی وثوق صدور به معنای تکاملی ۱۲ دسته بحث مطرح است؛ که تبویب مباحثات رجال را منظم می کند. عناوین شش بخش از این مباحثات رجالی به شرح زیر است:
👌بخش اول؛ بازخوانی مفهوم رجال بر اساس قاعده بیان مبتنی بر انفتاح است؛ که نتیجه اش تغییر لغت افتتاح از بررسی سند به بررسی ایفای نقش در ساختار هدایت است. (تبیین لغت افتتاح علم رجال)
👌بخش دوم؛ تولید پرسش های اصلی احراز صدور بر اساس لغت افتتاح جدید است و در این بخش به پنج پرسش اصلی شامل: ۱- بررسی مصدر و منابع روایت، ۲- بررسی جایگاه سند در ساختار متصلِ اتکاء به اشراف(ساختار هدایت)، ۳- تبیین ساختار اتکاء فرد به اشراف ، ۴- تبیین فرآیند هدایت مرتبط با روایت و ۵- تبیین جایگاه روایت در تکمیل فرآیند هدایت پرداخته شده است. (دفترچه احراز صدور)
👌بخش سوم؛ تبیین ۱۳ دسته روایات برای استفاده در فرآیند بررسی صدور مانند روایات عَرضه، روایات کتب، روایات توثیق خاص، روایات توثیق عام و... است؛ که بر اساس این روایات قرائن جبیره برای ضعف سند سازمان دهی می شود. (جدول ساماندهی قرائن جبیره)
👌بخش چهارم؛ بررسی مقدمات کتابهای مصدر و کتابهای منبع بر اساس قاعده اصولی نظام مقایسه و بررسی علل تبویب های متفاوت در اصل، مصدر و منبع.(تبیین قواعد تبویب حدیث)
👌بخش پنجم؛ بررسی پیش فرض های فقهی رجالیون بزرگ در توثیق و تضعیف روات و روایات با تاکید بر بررسی پیش فرض های فقهی کتاب رجالی ابن غضائری
👌بخش ششم؛ بررسی استظهاری ابعاد ساختار متصلِ اتکاء به اشراف و بررسی نقش هر یک از ارکان این ساختار در فرآیند ظهور گیری یک فقیه؛ به عنوان مثال بررسی آثار عمل یک فقیه در فرآیندِ کشف و استظهار او... (تبیین نقطه آغاز تفقه)
دائره پژوهش مدرسه هدایت - پنج شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹ - قم مبارک
#پیوست_رجالی
#شناسنامه_صدور
#فقه_الصدور
@olgou4
نظریه فقهی سلطان- ۲ مرداد ۱۳۹۹- شهرکاشان.mp3
47.16M
🔉تبیین اجمالی نظریه فقهی سلطان (نظریه علم آینده) دوم مرداد ۱۳۹۹ - شهر کاشان
#نظریه_سلطان
#علم_آینده
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🎬 فیلم کامل نشست تخصصی " الگوی جدید ارزیابی غذا و بررسی اشکالات کُدِکس آلیمنتاریوس"
نشست تخصصی بررسی و تبیین «الگوی جدید ارزیابی غذا و بررسی اشکالات کُدِکس آلیمنتاریوس (Codex Alimentarius)» در خبرگزاری حوزه برگزار شد. 👇
hawzahnews.com/news/911017
⚡️شهر مشهد میزبان نشست های تخصصی الگوی پیشرفت اسلامی
👌احتراماً به اطلاع علاقه مندان به گفتگوهای فقهی الگوی پیشرفت اسلامی می رساند؛ شهر مبارک مشهد در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (۶، ۷ و ۸ مرداد ۱۳۹۹) میزبان نشست های تخصصی تبیین ۱- الگوی جدید ارزیابی غذا، ۲- الگوی جدید زیارت و ۳- نظریه مدرسه هدایت است.
دائره تضارب - یک شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹ - ورامین
#گفتگو_مناسک_دارد
#الگوی_جدید_زیارت
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
@olgou4
👌دیدار و گفتگو با مدیر عامل، رئیس هیئت مدیره و کارشناسان موسسه کیفیت رضوی با موضوع تبیین الگوی فقهی ارزیابی غذا - صبح چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹- مشهد مبارک
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#مزج_اختیاری
@olgou4
۲.mp3
33.36M
🔉 تبیین الگوی فقهی ارزیابی غذا در جمع کارشناسان موسسه کیفیت رضوی - صبح چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹- مشهد مبارک
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#مزج_اختیاری
@olgou4
👌دیدار و گفتگوی صمیمانه با جمعی از کارشناسان طرح و برنامه حوزه خراسان درباره فوائد الگوی ساخت و نقد اجمالی مدل های مدیریت راهبردی..../ عصر چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹ - حوزه خراسان
#مشهد_آینده
#حوزه_خراسان
#الگوی_ساخت
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌الگوی جدید ارزیابی غذا را طراحی کرده ایم.....
#مزج_اختیاری
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#غذا_زیرساخت_تزکیه
@olgou4
👌بررسی فقهی الگوی دولت اسلامی ..../ دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ساعت ۱۸ - موسسه فتوح اندیشه...
⚡️پیشخوان نشست:
http://nro-di.blog.ir/1399/01/11
#دولت_سازی_فقهی
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4
⚡️محوطه های امدادی چیست؟/ با اجرای هدف یازدهم سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ در شهرهای ایران مخالف هستیم.
👌در گذشته و در مباحثات نظریه مدیریت شهری گفته ایم: کالبد همه محله های فعلی -به دلیل تبعیت از برنامه های هبیتات (UN-Habitat)- متناسب با تعریف فقهی محله نیست و لذا زمینه تامین نیازهای تفریحی، شغلی، آموزشی و روزمره در این محله ها امکان ندارد.
👌بنابراین در این شرایط و برای ترمیم اضطراری کالبد این نوع از محله ها و مجتمع های ساختمانی، زمین های مجاور این محلات را به عنوان "محوطه امداد محله" انتخاب و کالبد محله را به صورت "غیر پیوسته" ترمیم می کنیم.
👌محوطه های امدادی، محلی برای طراحی و ساخت، بازارهای موقت، باغچه های طیبات، مسجدهای تمدنی، باشگاه اسب دوانی و تیراندازی و سایر طرح های تسهیل کننده روابط انسانی است.
👌در شرایط مطلوب کالبد محله را با پیوستگی فضائی و تابع نیازهای چهارگانه خانواده طراحی می کنیم. (رجوع شود به نظریه فقهی مدیریت شهری محله محور)
حجت الاسلام علی کشوری- مباحث مقدماتی دوره سوم مدیریت شهری محله محور- دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹- قم مبارک
#مدیریت_شهری_محله_محور
#محله_های_اضطراری
#محوطه_های_امدادی
@olgou4
⚡️الگوی شرط بندی حلال را طراحی کرده ایم/ مطابق برخی گزارش های غیر رسمی گردش مالی قمار و شرط بندی حرام روزانه یک میلیارد تومان است!
👌مطابق برخی آمارهای غیر رسمی گردش اعتبارات در حوزه قمار و شرط بندی روزانه در حدود یک میلیارد تومان است و هر روز بر تعداد مال باختگان این حوزه افزوده می شود.
👌مشهور ترین پیشنهاد مسئولین برای مواجهه با این آسیب اجتماعی پایه، اعمال ماده ۷۰۵ قانون مجازات جمهوری اسلامی ایران و مواد قانونی مشابه است؛ که تاکنون این رویه در مدیریت این معضل ناکارآمد بوده است
👌پیشنهاد اصلی شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی برای مواجهه با این آسیب اجتماعی؛ ترمیم محیط زندگی افراد بر اساس قاعده تَعَرُّف است و راه اندازی شرط بندی حلال می تواند نقطه آغازی برای اجرای این قاعده محسوب شود.
👌توضیح بیشتر اینکه در شرط بندی با موضوع اسب دوانی و تیراندازی به دلیل وجود سه مزیت ۱- تفریح هیجانی، ۲- کسب درآمد و ۳- ارتقای آمادگی های جسمی برای نفی سبیل ؛ عملاً یک الگوی جذاب شرط بندی در مقایسه با الگوی های حرام قمار و شرط بندی به وجود خواهد آمد.
👌طراحی غیر متمرکز و محله ای "الگوی حلال شرط بندی"، علاوه بر کاهش استقبال از شرط بندی و قمار حرام، به تدریج به ترمیم الگوی معیوب ورزش کشور و اصلاح مباحث اقتصادی این حوزه کمک می کند.
حجت الاسلام علی کشوری - مباحث مقدماتی الگوی فقهی مواجهه با آسیب های اجتماعی - دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - قم مبارک
#شرط_بندی_حلال
#الگوی_فقهی_مواجهه_با_آسیب_های_اجتماعی
#مدیریت_شهری_محله_محور
@olgou4