الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️علم رجال بخشی از فرآیند درایه است! 👌در مبانی موجود رجالی-اعم از وثوق سندی و وثوق صدوری- علم رجال
⚡️مروری بر پرسش های نظریه رجالی وثوق صدور به معنای تکاملی
بسم الله الرحمن الرحیم
👌احتراماً به اطلاع علاقه مندان به گفتگوهای فقهی #فقه_النظام می رساند که در مباحثات مرتبط با نظریه رجالی وثوق صدور به معنای تکاملی ۱۲ دسته بحث مطرح است؛ که تبویب مباحثات رجال را منظم می کند. عناوین شش بخش از این مباحثات رجالی به شرح زیر است:
👌بخش اول؛ بازخوانی مفهوم رجال بر اساس قاعده بیان مبتنی بر انفتاح است؛ که نتیجه اش تغییر لغت افتتاح از بررسی سند به بررسی ایفای نقش در ساختار هدایت است. (تبیین لغت افتتاح علم رجال)
👌بخش دوم؛ تولید پرسش های اصلی احراز صدور بر اساس لغت افتتاح جدید است و در این بخش به پنج پرسش اصلی شامل: ۱- بررسی مصدر و منابع روایت، ۲- بررسی جایگاه سند در ساختار متصلِ اتکاء به اشراف(ساختار هدایت)، ۳- تبیین ساختار اتکاء فرد به اشراف ، ۴- تبیین فرآیند هدایت مرتبط با روایت و ۵- تبیین جایگاه روایت در تکمیل فرآیند هدایت پرداخته شده است. (دفترچه احراز صدور)
👌بخش سوم؛ تبیین ۱۳ دسته روایات برای استفاده در فرآیند بررسی صدور مانند روایات عَرضه، روایات کتب، روایات توثیق خاص، روایات توثیق عام و... است؛ که بر اساس این روایات قرائن جبیره برای ضعف سند سازمان دهی می شود. (جدول ساماندهی قرائن جبیره)
👌بخش چهارم؛ بررسی مقدمات کتابهای مصدر و کتابهای منبع بر اساس قاعده اصولی نظام مقایسه و بررسی علل تبویب های متفاوت در اصل، مصدر و منبع.(تبیین قواعد تبویب حدیث)
👌بخش پنجم؛ بررسی پیش فرض های فقهی رجالیون بزرگ در توثیق و تضعیف روات و روایات با تاکید بر بررسی پیش فرض های فقهی کتاب رجالی ابن غضائری
👌بخش ششم؛ بررسی استظهاری ابعاد ساختار متصلِ اتکاء به اشراف و بررسی نقش هر یک از ارکان این ساختار در فرآیند ظهور گیری یک فقیه؛ به عنوان مثال بررسی آثار عمل یک فقیه در فرآیندِ کشف و استظهار او... (تبیین نقطه آغاز تفقه)
دائره پژوهش مدرسه هدایت - پنج شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹ - قم مبارک
#پیوست_رجالی
#شناسنامه_صدور
#فقه_الصدور
@olgou4
نظریه فقهی سلطان- ۲ مرداد ۱۳۹۹- شهرکاشان.mp3
47.16M
🔉تبیین اجمالی نظریه فقهی سلطان (نظریه علم آینده) دوم مرداد ۱۳۹۹ - شهر کاشان
#نظریه_سلطان
#علم_آینده
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🎬 فیلم کامل نشست تخصصی " الگوی جدید ارزیابی غذا و بررسی اشکالات کُدِکس آلیمنتاریوس"
نشست تخصصی بررسی و تبیین «الگوی جدید ارزیابی غذا و بررسی اشکالات کُدِکس آلیمنتاریوس (Codex Alimentarius)» در خبرگزاری حوزه برگزار شد. 👇
hawzahnews.com/news/911017
⚡️شهر مشهد میزبان نشست های تخصصی الگوی پیشرفت اسلامی
👌احتراماً به اطلاع علاقه مندان به گفتگوهای فقهی الگوی پیشرفت اسلامی می رساند؛ شهر مبارک مشهد در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (۶، ۷ و ۸ مرداد ۱۳۹۹) میزبان نشست های تخصصی تبیین ۱- الگوی جدید ارزیابی غذا، ۲- الگوی جدید زیارت و ۳- نظریه مدرسه هدایت است.
دائره تضارب - یک شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹ - ورامین
#گفتگو_مناسک_دارد
#الگوی_جدید_زیارت
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
@olgou4
👌دیدار و گفتگو با مدیر عامل، رئیس هیئت مدیره و کارشناسان موسسه کیفیت رضوی با موضوع تبیین الگوی فقهی ارزیابی غذا - صبح چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹- مشهد مبارک
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#مزج_اختیاری
@olgou4
۲.mp3
33.36M
🔉 تبیین الگوی فقهی ارزیابی غذا در جمع کارشناسان موسسه کیفیت رضوی - صبح چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹- مشهد مبارک
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#مزج_اختیاری
@olgou4
👌دیدار و گفتگوی صمیمانه با جمعی از کارشناسان طرح و برنامه حوزه خراسان درباره فوائد الگوی ساخت و نقد اجمالی مدل های مدیریت راهبردی..../ عصر چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹ - حوزه خراسان
#مشهد_آینده
#حوزه_خراسان
#الگوی_ساخت
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌الگوی جدید ارزیابی غذا را طراحی کرده ایم.....
#مزج_اختیاری
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#غذا_زیرساخت_تزکیه
@olgou4
👌بررسی فقهی الگوی دولت اسلامی ..../ دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ساعت ۱۸ - موسسه فتوح اندیشه...
⚡️پیشخوان نشست:
http://nro-di.blog.ir/1399/01/11
#دولت_سازی_فقهی
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4
⚡️محوطه های امدادی چیست؟/ با اجرای هدف یازدهم سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ در شهرهای ایران مخالف هستیم.
👌در گذشته و در مباحثات نظریه مدیریت شهری گفته ایم: کالبد همه محله های فعلی -به دلیل تبعیت از برنامه های هبیتات (UN-Habitat)- متناسب با تعریف فقهی محله نیست و لذا زمینه تامین نیازهای تفریحی، شغلی، آموزشی و روزمره در این محله ها امکان ندارد.
👌بنابراین در این شرایط و برای ترمیم اضطراری کالبد این نوع از محله ها و مجتمع های ساختمانی، زمین های مجاور این محلات را به عنوان "محوطه امداد محله" انتخاب و کالبد محله را به صورت "غیر پیوسته" ترمیم می کنیم.
👌محوطه های امدادی، محلی برای طراحی و ساخت، بازارهای موقت، باغچه های طیبات، مسجدهای تمدنی، باشگاه اسب دوانی و تیراندازی و سایر طرح های تسهیل کننده روابط انسانی است.
👌در شرایط مطلوب کالبد محله را با پیوستگی فضائی و تابع نیازهای چهارگانه خانواده طراحی می کنیم. (رجوع شود به نظریه فقهی مدیریت شهری محله محور)
حجت الاسلام علی کشوری- مباحث مقدماتی دوره سوم مدیریت شهری محله محور- دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹- قم مبارک
#مدیریت_شهری_محله_محور
#محله_های_اضطراری
#محوطه_های_امدادی
@olgou4