✏️ این نقاشی که "قايق #لجبازي و مجادله" نامگذاری شده نمایش رفتار همسرانی است که میخواهند حرف خودشان را به کرسی بنشانند و به خواسته های همدیگر توجه نمیکنند!
⛵️اما هیچ مقصدی در انتظار قایق لجبازی و مجادله نیست!!!
👌حالا یک بار دیگه حدیث بالا رو با دقت می خونیم:
مجادله زیاد سبب دشمنی و کینه توزی است.
☝️ببینید از حدیث برداشت می شه که دو نفر که بینشون مشکل بزرگی وجود نداره و با هم خوب هم هستند، اگر مجادله کنند دشمنی بینشون به وجود میاد.
💞یعنی وقتی یک زوج خوشبخت دارند با هم زندگی می کنند نباید با #مجادله و در واقع به خاطر هیچ و پوچ، این رابطه رو خراب کنند
✅بلکه باید همسران یاد بگیرند که مشکلات و خواسته های خودشون رو به صورت مستقیم و در فضایی آرام مطرح کنند و نباید حالت جنگ بگیرند و هر موقع گفتگو رنگ جدال گرفت دیگه نباید صحبت ها ادامه دار بشه چون مجادله زیاد باعثِ... (بقیه اش رو خودتون می دونید و هر کسی حتما در زندگی تجربه کرده)
✨باید در روز 10 دقیقه وقت گذاشته بشه که فقط در مورد مشکلات صحبت بشه و دیگه در زمان های دیگر، از مشکلات حرفی به میون آورده نشه یا اینکه بعضی صحبت ها در نوشته مطرح بشه 👌
#همسرداری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔺ختم الله علی قلوبهم و علی سمعهم و علی ابصارهم😔
#اغتشاشات
#شاهچراغ
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
⁉️وقتی به بچهها حق #انتخاب نمیدیم...
🔸هرکس در وجودش توانمندیهایی منحصربهفرد داره که اگه در مسیر اونها حرکت کنه، روزبهروز به #رشد و شکوفایی نزدیک میشه.
🔸گاهی #پدر و #مادر ها برای بچههاشون #تصمیم میگیرن و مسیر رسیدن به #موفقیت رو در بچهها بهتعویق میندازن.
🔸اونها نیت بدی ندارن؛ اما تأثیر مثبتی هم نمیذارن.
#فرزندپروری #تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰 در مقابل لجبازی کودکان اینجوری رفتار کنید!
🔻اولین چیزی که در تربیت بچههای ۲ تا ۶ سال خود را نشان میدهد، تقابل یا لجبازی است.
چون تا قبل از آن کارهایشان توسط #پدر و #مادر انجام میشده اما بعد از این سن، کم کم به #استقلال نسبی میرسند و حس میکنند بعضی کارها را خودشان میتوانند انجام دهند. لذا به تقابل روی میآورند.
♨️ این خصلت یعنی اینکه من، انسان و آزادم.
درست است که این نشان دهنده انسان بودن است، اما لازم است توجه کنیم این #آزادی باید در چارچوب باشد، وگرنه لجام گسیختگی و بیتربیتی ایجاد میشود.
❓حال سوال این است که چکار کنیم تا تقابل اتفاق نیفتد؟ نکتهای که لازم است توجه کنیم، ارضاء حس کنجکاوی است.
✴️ بچهها در این دوره، #دوست دارند همه چیز را لمس کنند. اجازه دهیم این حس ارضاء شود. مثلا دوست دارد شکر را روی زمین بریزد تا ببیند چه اتفاقی میافتد؟
در مرحله اول اجازه دهیم، روی زمین بریزد. بعد با هم با شکر بازی کنیم. بعد از چند دفعه که حس کنجکاویش ارضاء شد و ما هم با او هم بازی شدیم، میگوییم اگر میخواهی با شکر بازی کنی، با مقدار مشخصی از شکر و در محدوده مشخصی باشد.
مثلا یک سینی بیاورد و درون آن بازی کند. یعنی ایجا جایی است که پدر و مادر باید ورود کنند.
⭕️ حال اگر در دفعات بعدی بازی، حس لذت نیز اضافه شود، چکار باید بکنیم؟
یعنی بازی با شکر برای حس کنجکاوی نیست، بلکه فقط چون دارد لذت میبرد انجام میدهد. در این مرحله باید، جایگزین برای بازیش ایجاد کنیم.
مثلا او را به #خمیر_بازی سوق دهیم.
🎙دکتر سعید عزیزی
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #بازی #کنجکاوی #لجبازی_کودک
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
#با_همسر_لجباز_چطور_برخورد_کنیم⁉️
💞 اول اینکه در مقابل #همسر #لجباز ، لجبازی به خرج ندین.
💞 دوم اینکه چون معمولا لجبازها توی لحظه اوج #لجبازی اصرار دارن بگن دارند درست میگن اون لحظه اصرار بر #اثبات اشتباهشون نداشته باشین.
💞 سوم اینکه اون لحظه باهاشون بحث نکنین. سعی کنین #بحث در این مورد رو بذارین واسه لحظه ای که آروم تر شدین. در مجموع میخوام بگم اون لحظه بگذارید و بگذرید ...
#همسرداری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔵 نکاتی درباره رفتار با پسران
🔸نوجوانی یکی از حساسترین و بحرانی ترین دوره های زندگی است که اگر نوجوان، توانایی و #مهارت کافی برای گذر از آن را نداشته باشد، آیندهاش به خطر میافتد. چیزی که در این میان مهم است، #نقش_والدین در گذر صحیح و سالم #نوجوانان از این دوران بحرانی است. شاید بتوان یکی از مهم ترین مسؤولیتها یی که #والدین در مقابل نوجوانان خود دارند را وظیفه ی تربیتی آنها به شمار آورد. وظیفهای که اگر خوب و درست از عهده آن برآیند، نتیجهاش آیندهای درخشان و مطمئن برای فرزندان است.
🔸نکته ی دیگر اینکه فرزندان #پسر نسبت به دختران محدودیت کمتری دارند و به اصطلاح آزادترند، خطر بیشتری هم تهدیدشان میکند و این تهدید، مسؤولیت #پدر و مادرها را سنگینتر میکند.
🔸اگر میخواهید به عنوان والدینی دلسوز و مسؤول، آینده جسمی و روانی #پسران خود را تأمین کنید، رعایت این نکات را فراموش نکنید:
1- پدر و #مادر قبل از هر #دوست ناباب یا جامعه ناسالمی میتوانند رفتارهای پرخطر را به فرزندانشان بیاموزند. نتیجه تازهترین تحقیقات روی بیش از 2000 نوجوان که به مصرف #سیگار و مواد مخدر و... #اعتیاد داشتند، نشان داده که 40 تا 60 درصد از این نوجوانان، برای اولین بار نحوه استعمال مواد دخانی را در خانه و توسط والدین خود آموختهاند؛ بنابراین اولین گام در دور نگه داشتن فرزندان از مواد مخدر، استعمال نکردن آنها توسط والدین و بویژه در منزل است.
2- شما نمیتوانید از نوجوانتان توقع داشته باشید که مدام در محیطهای آلوده و در مجاورت افراد معتاد قرار داشته باشد و هیچ تمایل یا حس #کنجکاوی نسبت به مصرف مخدرها از خود نشان ندهد؛ بنابراین از رفت و آمد با دوستان یا اقوامی که اقدام به مصرف مخدرها جلوی اعضای #خانواده میکنند، خودداری کنید.
3- با پرهیز از رذایل اخلاقی مانند #دروغگویی ، #خشم و #عصبانیت بیموقع یا ناسزاگفتن، الگوی رفتاری مناسبی برای نوجوانتان باشید.
4- بسیاری از پدران دوست دارند آیندهای را که برای خود متصور بودهاند و به آن نرسیدهاند برای پسرانشان ترسیم کنند، اما خیلی از افسارگسیختگیها و فاصلههای بین والد و فرزند از همین جا شروع میشود. شما به عنوان یک پدر خوب، فقط وظیفه شناساندن راههای صحیح و غلط به فرزندتان و مشورت کردن با او در مورد علاقهمندیهایش را دارید و بهتر است انتخاب نهایی را به عهده فرزندتان بگذارید.
5- بسیاری از پسران از گوش دادن به نصیحتها و توصیههای همیشگی گلهمندند و فکر میکنند که #نصیحت بیش از حد یعنی عدم اعتماد خانواده و کوچک شمردن آنها. میتوانید با خریدن انواع کتابها یا فیلمهای آموزنده، فرزند خود را از نوجوانی درباره مسائل و مشکلات موجود در جامعه به طور غیرمستقیم آگاه کنید.
6- پسران در سنین نوجوانی علاقه خاصی به #استقلال، جدا شدن از خانواده و پیوستن به گروه همسالان دارند و نگرانی بسیاری از والدین، از ناشناخته بودن دوستان فرزندشان نزد آنهاست. برای اینکه هم فرزندتان را خوشحال کنید و هم با دوستان جدیدش بیشتر آشنا شوید، میتوانید هر چند وقت یک بار، یک مهمانی دوستانه ترتیب دهید و دوستان فرزندتان را هم با خانوادههایشان به صرف یک عصرانه ساده دعوت کنید. میتوانید برای تسلط بیشتر بر روابط فرزندتان هم، ماهی یک بار، یک برنامه کوهنوردی با دوستان
فرزندتان و خانواده آنها بچینید.
#تربیت_نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
✅ مرکز مشاوره ⭐️روشنان⭐️ با حضور اساتید متبحر، آماده ارایه خدمات است:
1️⃣ دکتر مجید همتی:(کارشناس پرسمان تربیتی رادیو معارف و مشاور صدا و سیما) مشاور تخصصی کودک و نوجوان
2⃣ جناب آقای محمدعلی شاطری: زوج درمانگر با رویکرد طرحواره و CBT
مشاوره فردی (توسعه فردی، اعتماد به نفس، اضطراب، افسردگی، شکست عاطفی و ...)
3⃣ دکتر زهرا برجعلی: زوج درمانگر، مشاور خانواده، درمانگر اختلالات خلقی، اضطرابی و جنسی(سکستراپی) با رویکرد طرحواره
4⃣ دکتر عبدالاحد اسلامی: مشاور تحصیلی، شغلی، پیشاز ازدواج
5⃣ دکتر نوید خاکبازان: مشاور پیشاز ازدواج، زوجدرمانگر، درمانگر اختلالات اضطرابی، افسردگی
6⃣ خانم حورا شاهجعفری: مشاور فردی و خانواده
7⃣ جناب آقای عزتطلب: مشاوره پیش از ازدواج، زوجدرمانگر،
مشاور نوجوان، درمانگر اختلالات اضطرابی
8⃣ دکتر ابوالفضل قدوسی: (کارشناس پرسمان خانواده رادیو معارف)زوجدرمانگر، خانوادهدرمانگر، درمانگر اختلالات اضطرابی با رویکرد روان تحلیلگری
9⃣ دکتر سید مهدی خطیب: زوج درمانگر، خانوادهدرمانگر، درمانگر اختلالات خلقی و اضطرابی(افسردگی، وسواس، اضطراب و...)
0⃣1⃣ دکتر زهرا قیصری: مشاور کودک و نوجوان، مهارتهای زندگی
1⃣1⃣ دکتر زهرا وافر: روانشناس بالینی، درمانگر اختلالات اضطرابی، وسواس، افسردگی
☎️ شمارههای تماس جهت دریافت نوبت حضوری یا تلفنی:
۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ و ۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷
#معرفی_مشاوران
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🚨خشونت در تربیت فرزند
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
📚تاثیر کتابخوانی والدین
🔹کتاب خواندن #والدین باعث #رشد و تکامل ذهنی و رفتاری کودکان میشود. این مهم بایستی با سن کودک تناسب داشته باشد. کتاب خواندن والدین برای کودکان تنها برای خواباندن آنها نیست، بلکه برای بیدار کردن و آگاهی بخشی آنها باید به کار رود. این کار نه تنها برای امروز کودک مفید است بلکه روی #شخصیت آینده وی نیز تاثیر مستقیم دارد. بهطوری که کارشناسان ادبیات معتقدند خواندن داستان و #قصه نقش بسیار مهمی در تکوین شخصیت کودک دارد.
#کتاب
#کتاب_خوانی
#مطالعه
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔹با اینکه هر بچهای هر از چند گاهی در انجام #تکالیف شب مشکل دارد، اما اگر یک حوزه خاص از #یادگیری به طور مداوم مشکل ساز شود، این میتواند نشان دهنده یک #اختلال_یادگیری باشد.
🔸کودکان دارای ناتوانی در یادگیری می توانند موفق شوند و موفق نیز می شوند.
🔺مواجهه با این احتمال که کودک شما یک اختلال یادگیری دارد بسیار دشوار است. هیچ #پدر و مادری نمی خواهد رنج فرزند خود را ببیند. ممکن است از خود بپرسید که این چه معنایی می تواند برای آینده فرزند شما داشته باشد ، یا نگران باشید که چگونه #مدرسه را پشت سر بگذارد. شاید نگران این باشید که به دلیل مشکلات یادگیری فرزندتان ، ممکن است به او بر چسب "کند ذهن" بزنند یا او را به #کلاس ضعیف تری ببرند.
ادامه دارد...
#فرزندپروری
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe