بیانیه آقای #آملی_لاریجانی صفحه [صفحه ۲ از ۴]
آخر چرا به خودتان اجازه می دهید به همه توهین کنید . هیچ بررسی کرده اید که علماء و فضلاء در قم ، به آثار شما و به گفته های شما چگونه نگاه می کنند؟ ! چقدر آنها را جدی می گیرند؟ کافی است کسی نیم نگاهی به مکتوبات شما ذیل " کتاب القضاء " مرحوم سید صاحب عروه ، بیندازد تا میزان اثر شما در حوزه معلوم شودو معلوم شود حد تحصیلات جنابعالی و استفراغ وسعتان درباب استنباط احکام. متاسفانه ظاهراً حتی توجه نکرده اید که " کتاب القضاء"سید (برخلاف جلد اول عروه) کتاب استدلالی است ، چقدر آنرا تخریب کرده اید . ایکاش شما صرفاً آنرا ترجمه می کردید که اقلاً خواننده بداند با سخنان چه کسی روبروست.
از کسی که در جلسه شما حضور داشته نقل شده است که جنابعالی برخوردتان در شورای نگهبان با بنده را هم مطرح کرده ، گفته اید آنجا هم حق با شما بوده است و شما را مجبور کرده اند که از من عذرخواهی کنید : من بنا نداشتم راجع به وضعیت شما در شورای نگهبان چیزی در علن بگویم،اما سخنان شما مرا ملزم می کند . آقای یزدی بخدا سوگند در همین مورد هم خلاف می گویید. در شورای نگهبان ، سخنان غیر دقیق ، غیر مستدل و حتی نامربوط شما برای اعضاء روشن است . اگر سکوت می کنند و چیزی نمی گویند ، حرمت پیرمردی شما را پاس می دارند.
شما در آن جلسه کذایی شورا ، بدون اینکه بدانید مساله چیست ، به خیال آنکه هنوز بحث در مساله قبلی است که راجع به آن رای گیری شده و به تصور اینکه بنده بعد از رای گیری مجدداً بر حرف خودم اصرار می کنم ، مثل همیشه شروع کردید به داد و قال کردن و توهین کردن و همه هاج و واج مانده بودند که شما چه می گویید . آیت ا... مدرسی وآقای دکتر کدخدایی به شما تذکر دادند که آقا آن مساله گذشته است و فعلاً بحث بر سر چیز دیگری است . این را هم ظاهراً متوجه نشدید و به توهین کردن های خودتان ادامه دادید و خطاب به آقای جنتی گفتید که رئیس باید جلسه را اداره کند و آیین نامه جلسات رعایت شود .
جناب یزدی ، بنده که طبق نوبت و درمساله جدید بحث می کردم . شما در چه عوالمی بودید؟!
البته اینگونه مشکلات از ناحیه جنابعالی در شورای نگهبان کم نیست . ما از شما فهم کلمات محقق نائینی و محقق عراقی و محقق اصفهانی را نمی خواهیم که انتظارش بی مورد است! اما دقت در همین عبارت های فارسی قوانین مصوب مجلس و دقت در بررسی خلاف قانون و یا خلاف شرع بودن آنها انتظار به حقی است که متاسفانه گاه این هم مفقود است . چه کنیم ، أشکو بثّی و حزنی الی الله .
ثالثاً گفته اید " رئیس دفتری که 10 سال ، جای مهمی را اداره کرده و دستگیر می شود ، بعد اعتراض می کند که چرا گرفتید".
در همین یک جمله دو خلاف واقع گفته اید : اولاً شخصی که دستگیر شده رئیس دفتر اینجانب نبوده ، رئیس دفتر بنده ، آقای خلفی بود که در سلامت نفس و تقوا و فضل ، در میان خاص و عام در قوه قضاییه مشهور بوده و هست . آن آقا که اشاره کرده اید مسئول یکی از ده ها زیرمجموعه حوزه ریاست ، بعنوان معاونت اجرایی حوزه ریاست بود. وی در واقع یکی از معاونت های آقای خلفی بود و نه رئیس دفتر بنده .
ثانیاً اینجانب هیچگاه اعتراض نکرده ام که چرا گرفته اید ، دستگاه قضایی خود باید بگوید .سخن بر سر فضا سازی های رسانه ای است . همه این فضا سازی ها نشان از آن دارد که یک پروژه بزرگتری در پس این القائات نهفته است و آن تخریب اینجانب و شاید هم تخریب های دیگر. مساله همین است. و الا بنده سینه ام خزانه الاسرار اتهامات مجموعه ای از معاونان ، قائم مقامان و آقازاده های مسئولان و شخصیت هاست و ظاهراً امروز هم هزینه ایستادگی در رسیدگی به آنها را می پردازم . اما نکته این است که آیا کسانی که امروز برای شفافیت و مبارزه با فساد سینه چاک می کنند و ماه ها برای دستگیری فردی که نه معاون بنده بوده و نه رئیس دفتر بنده ، بلکه مدیر یکی از اجزاء حوزه ریاست تحت اشراف شخصیتی سالم ، فاضل و شریف چون آقای خلفی بوده ، فضا سازی کرده اند ، آیا همین کار را برای آقای شریفی قائم مقام شهردار اسبق تهران و آقای سیف معاون اقتصادی اطلاعات سپاه و ... کرده اند و فساد آنها را به آقای قالیباف و آقای طائب و دیگران سرایت داده اند؟!وا اسفا از این ظلم و بی عدالتی و بی مروتی .
برای اینکه بنده را تخریب کنند ، اول در فضای مجازی تا توانستند شأن آن متهم را بالا بردند: نه فقط در رسانه های ضد انقلاب ، بلکه در همین رسانه های رسمی داخلی از صدا و سیما گرفته تا خبرگزاری های رسمی . خبرگزاری مهر در این رابطه نوشته بود: "یک مقام ارشد قضایی بازداشت شد" .آخر چرا این دروغ های شاخدار را می پراکنید ؟ اصلاً این آقا مقام قضایی بود تا ارشد باشد ؟ ! در همین رسانه ملی ، برخی خبرنگاران در این باره طوری سخن گفتند که گویی نقش بی بدیلی در مدیریت دستگاه قضایی داشته است.
@rozaneebefarda
ادامه بیانیه در پست بعد👇
بیانیه آقای #آملی_لاریجانی صفحه [۳ از ۴]
و همه اینها دروغی بود فوق دروغ . مدیریت دستگاه قضایی در دست مسئولان عالی قضایی بود: یکی نیست از این خبر گزاری ها و صدا و سیما بپرسد این آقا در تصمیمات کدام مسئول قضایی موثر بوده است ؟
آقای محسنی ، آقای خلفی ، آقای منتظری، آقای کریمی ، آقای ذوالقدر ، آقای امینی ، آقای تویسرکانی و .... اصلاً این مقامات دستگاه قضایی به وی اعتنایی می کردند؟
مدیریت کلی اینجانب بر دستگاه قضایی از ناحیه همین مدیران ارشد و روسای دادگستری ها بوده است. بگویید در کدام مورد بنده توصیه خاصی نسبت به این فرد کرده ام . پس پرده همه این قضایا جز همان پروژه برخی نهاد ها با کمک برخی دیگر نیست که انشاء ا... شرح مفصل آن را در مقام دیگری بیان خواهم کرد.
رابعاً گفته اید " به اسم مدرسه علمیه ، کاخ ساختند ! آیا ارث پدرت بود ، از کجا آوردی ساختی"
واقعاً اینگونه ادبیات تا بحال در حوزه های علمیه در این سطوح سابقه داشته است؟
بنده در همین ساختمان جامعه مدرسین برای نمایندگان طلاب و فضلاء به طور مبسوط مسأله ساختمان مدرسه علمیه ولی عصر را توضیح داده ام و شما حتماً اجمال آن را شنیده اید . یکبار هم که در منزل خودتان حضوری توضیح داده بودم ، ولی گویی بنای شما بر این است که بر مطالب خلاف واقع تان اصرار بورزید و با
اینکه برای شما مساله را توضیح داده ام و حجت را تمام کرده ام ، باز همان خلاف واقع ها را تکرار می کنید. خلاصه آنچه را گفته ام ، برای آگاهی عموم عرض می کنم :
1- استناد دادن ساختمان مدرسه به این جانب خلاف واقع است . مدرسه علمیه ولی عصر وقف است . واقف آن هم مرحوم والد ما ، آیت ا... العظمی میرزا هاشم آملی قد سره بود (که انشاء ا... نمی فرمایید مگر ارث پدرش بود!) متولی این وقف هم امروز ، بنده نیستم . فقط بجهت اینکه امور مدرسه زمین نماند، وکالتی به بنده داده اند. زمانی که مدیر مدرسه وضعیت نابسامان ساختمان قبلی مدرسه را مطرح کردند ، بنده به جهت اشتغال در قوه قضاییه به ایشان گفتم که اینجانب در ساخت مدرسه هیچ دخالتی نمی کنم و این از باب مصالح مختلفی بود که بنای بر رعایت آنها داشتم از جمله همین حرف و حدیث ها که جنابعالی گاه و بی گاه بیان
می کنید . ایشان بعد از مدتی گفت یکی از آشنایان ما که مساجد و ساختمان های مشابهی ساخته است ، حاضر است ساختمان مدرسه را بعهده بگیرد و بانیانی هم برای اینکار بیابد . بنده هم گفتم به شرط آنکه هیچ ارتباطی به اینجانب پیدا نکند ، مانعی ندارد.
حالا جناب آقای یزدی بفرمایید استناد ساخت این مدرسه به بنده چیست ؟ می فرمایید " از کجا آوردی ساختی " آقای عزیز اول استناد ساخت مدرسه به بنده را ثابت کن ، بعد بپرس از کجا آوردی.
ثانیاً مساجد و مدارس علمیه همیشه بانیانی دارد که مساعدت می کنند، چه اتفاق خاصی در این مورد افتاده است که آنهمه مدارس علمیه از پاسخگویی به این سوال مستثنی هستند و این مدرسه باید پاسخگو باشد .
2- با لحنی بی ادبانه گفته اید " آیا ارث پدرت بود"، می گویم نخیر ارث پدرم نبود ! مگر اینهمه مدارس دیگر در قم و سطح کشور ساخته می شود ارث پدرشان است؟ مگر همین ساختمان هایی که حضرتعالی از آنها استفاده می کنید ، از ارث پدرتان ساخته شده است ؟ آخر این چه فهمی است و چه استدلالی ؟!
3- گفته اید " به اسم مدرسه علمیه ، کاخ ساخته اند" . آخر چرا خلاف می گویید: شما یکبار هم که داخل آنرا ملاحظه نکرده اید، چرا نشر اکاذیب می کنید . اگر مقصودتان ظاهر آن است، همین ساختمان هایی که شما از آن استفاده می کردید هم همینطور بود : ساختمان مرکز تحقیقات دبیرخانه خبرگان که با لطایف الحیل
از دست مسئولین آن وقت درآوردید و به عنوان نائب رئیس مجلس خبرگان محل کار خود قرار دادید ، در همین قد و قواره و وزن بود ، نفرمودید کاخ ساخته اند ، بلکه با اشتیاق تمام به آن ساختمان نقل مکان فرمود.
4- مدتی در قم غائله برپا کرده بودند خصوصاً برخی از نمایندگان قم که این ساختمان برخلاف قوانین و ضوابط و با دخالت رئیس قوه ساخته شده است ، که البته همه اش کذب بود . اینجانب کمترین توصیه ای برای نحوه ساخت آن نداشتم ، و بعد از تحقیق کاملی که شرحش را در همان جلسه پیش گفته ، ارائه کرده ام، روشن شد ساختمان مدرسه بر اساس قوانین و ضوابط جاری ساخته شده و هیچ تخلفی صورت نگرفته .
شهردار سابق هم به تفصیل این نکته را تبیین کرده است و اینکه پروانه ساختمان و مجوزهای صادره بر اساس مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری بوده است .
@rozaneebefarda
ادامه بیانیه صفحه بعد👇
بیانیه آقای #آملی_لاریجانی [صفحه ۴ از ۴]
نکته آخری که بدان اشاره می کنم اینکه جنابعالی در سخنانی در هفته پیشتر هم باز به رئیس سابق قوه قضاییه و نحوه کارش پرداخته بودید ، گویی روزتان به شب نمی رسد اگر تعریضی ، توهینی و افترایی نداشته باشید . گفته بودید با آمدن آقای رئیسی قوه قضائیه بحمد الله از رکود خارج شد و دیگر مردم امیدوارند که پروند ها پنج سال طول نکشد.
اینکه رئیس جدید قوه قضاییه بتواند گامی برای ارتقاء دستگاه قضایی بردارد ، خواست همه ما است .
قوه قضاییه ملک شخصی کسی نیست . رکن نظام است و همه باید به ایشان کمک کنند تا بتواند پیشرفتی برای دستگاه قضایی به ارمغان بیاورد . این روشن است . اما تعریض شما به اینکه قوه قضاییه در رکود بود ، کذب است . دستگاهی که در سال 97 قریب هفده میلیون پرونده رسیدگی کرده ، در رکود بوده ؟
طبق آمار مرکز آمار و فناوری اطلاعات،
در طول سالهای متمادی حضور بنده در دستگاه قضایی ، هرسال میزان خروجی پرونده ها یا بیش از ورودی بوده و یا چیزی در حدود آن . با این حساب دستگاه قضایی در رکود بوده است؟ آقای یزدی شما و انصافتان :از خلاف گفتن هاتان برگردید.
در طول این ده سال قریب شش هزار قاضی جذب دستگاه قضایی شده و در نتیجه عدد قضات به بیش از یازده هزار نفر رسیده ، در حالی که کل آنها قبلاً قریب هفت هزار نفر بودند . این رکود است !
در طول این ده سال تشکیلات دستگاه قضایی تحولات بسیاری پیدا کرده ، از جمله تاسیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات که موجب تحولات قابل توجهی شده است ، همینطور تحولات اساسی در سازمان ثبت که رئیس سابق آن آقای تویسرکانی با شجاعت به پیش برده بود . همینطور در معاونت منابع انسانی و معاونت راهبردی و دیوانعالی کشور . تحولات اساسی در ساختار نظارتی قوه قضاییه و تحولات بسیار دیگر که اینجا مجال ذکرش نیست .
به اعتراف رئیس دادگستری وقت تهران که اکنون سخنگوی قوه است ، در طول این ده سال ، بیش از صد سال عدلیه ، امکانات برای دادگاه ها و دادسرا ها فراهم گردیده است . اینهم رکود است ؟ !
جناب آقای یزدی ، با شعار دستگاه قضایی از رکود خارج نمی شود و با تبلیغات سوء ، تحولات چشمگیر سابق، رکود محسوب نمی شود . باید دید شاخص ها چگونه تغییر کرده اند . حضرتعالی چه تحقیق مستقلی انجام داده اید که محرز شده است در ظرف همین چهار پنج ماه اکنون نرخ رشد تعداد پرونده های رسیدگی شده ، بیشتر شده و یا نرخ رشد تعداد قاضی جذب شده ، بیشتر شده و ...
همین دادگاه های مفاسد اقتصادی که برگزاری آنها موجب خوشحالی مردم و تقدیر آنها شده است ، کارهای اصلی اش که همان تحقیقات و رسیدگی های دادسرایی آنها است ، عمدتاً در زمان این حقیر انجام شده است.
پس برگردید از آن قضاوتهای ناصواب و ناعادلانه تان .
جناب آقای یزدی مشکل اصلی جنابعالی این است که فکر می کنید قیم حوزه های علمیه هستید و می خواهید به همه امر و نهی کنید . متاسفانه شما خودتان را در جایگاهی می بینید که نه تنها مرجع تعیین کنید ، بلکه به مراجع بزرگواری که شاید شاگرد آنها هم محسوب نمی شوید ، امرو نهی کنید و این با رویه های حسنه ای که در حوزه علمیه برقرار بود ، هیچ تناسبی ندارد . فاعتبرو یا اولی الابصار. والحمد ولله رب العالمین .
صادق لاریجانی
26/5/98
پایان
@rozaneebefarda
استقبال شیطانی ضدانقلاب از بیانیه تند آقای #آملی_لاریجانی
#من_و_تو چرا باید بیاید روی خط بیانیه رییس مجمع تشخیص مصلحت؟!
آیا مضمون و هنگامه نگارش این بیانیه مطابق مصالح عالیه نظام بود؟!
@rozaneebefarda
انعکاس سخنان آقای #مرتضی_مقتدایی در رسانه ضدانقلاب #من_و_تو
تکذیبیه های دیرهنگام و انفعالی هرگز نمی تواند از دروغ پردازی سریالی فتنه جویان پیشگیری کند.
ایرنا باید پاسخگوی عواقب این تخریب گسترده باشد. البته به شرطی که معاونت حقوقی #جامعه_مدرسین یا شخص آقای #مقتدایی از دروغ نویسان شکایت کنند.
@rozaneebefarda
روزنه
استقبال شیطانی ضدانقلاب از بیانیه تند آقای #آملی_لاریجانی #من_و_تو چرا باید بیاید روی خط بیانیه ر
بازتاب/۱
🔸Ali:
آقای یزدی اول علنی میگه بعد انتظار دارین بقیه جواب علنی ندند و شخصی بگن!!!!!!!!!
حق هم چیز خوبی است.
🔶پاسخ روزنه
اولا ایشان علنی مطلبی نفرموده اند
ثانیا مطالب منتشر شده توسط جامعه مدرسین فاقد سند اعلان شد
ثالثا مگر منتقدان آیتالله یزدی این اظهارات را خلاف مصالح نمی دانستند؟ خب به همان مناط و بل به طریق اولی مطالبی که در یک بیانیه مکتوب انتشار یافته، باید به نظر متتقدان، خلاف مصالح عالیه نظام باشد!
@rozaneebefarda
تحریریه #حریم_امام به خط شده اند!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
همان تیم که در تاییدیه اجتهاد تولیت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام به خط شده بود و تلاش وافری برای اخذ تاییدیه از بعضی رجال حوزوی داشت، با حفظ همان ارتباطات، حالا همان رجال را در ماجرای اخیر وارد کرده اند!
موضع گیری آقایان #سیدجعفر_کریمی و #مسعودی_خمینی، دستپخت همین طیف است.
@rozaneebefarda
فضاسازی رسانههای اصلاحطلب علیه آیتالله یزدی و انتشار جهتدار سخنان منسوب به ایشان، خوراک خوبی برای ضدانقلاب فراهم کرد!
#مسعود_بهنود، نویسنده بدسابقه، تلاش دارد از آب گل آلوده ماهی بگیرد!
بهنود قبلا مدت زیادی بر مواضع و کارنامه مرحوم #هاشمی_رفسنجانی متمرکز بود!
آیا وقت #تشخیص_مصلحت نرسیده است؟!
@rozaneebefarda
روزنه
انعکاس سخنان آقای #مرتضی_مقتدایی در رسانه ضدانقلاب #من_و_تو تکذیبیه های دیرهنگام و انفعالی هرگز نمی
بازتاب/۱
🔸سجاد انتظار:
آقای "مرتضی مقتدایی" جالب نیست.
بزرگان حوزه رو با احترام یاد کنیم
ایشون با غض نظر از مواضع سیاسیشون انسان با تقوا و سلیمی اند...
🔶پاسخ روزنه
از تذکر مؤدبانه تان متشکریم اما:
اولا عناوین و القاب در عصر حاضر از کارکرد تاریخی اش فاصله گرفته و با پدیده جعل القاب حوزوی توسط افرادی خارج از حوزه خاصه اهل سیاست و رسانه، مواجهیم!
علامه سازی مرحوم هاشمی و آیتالله بازی های اصلاحطلبان (غرویان در جماران و انتخاب) بعنوان نمونه قابل ذکرند.
طبعا در چنین شرایطی، همه حضرات انتظار القاب دارند و اگر طبق این فرمان مشی کنیم، ممکن است مراجع خودخوانده را نیز باید #آیتالله_العظمی خطاب کرد!
با همین دغدغه تحریریه روزنه در تمام سالهای فعالیت، در کاربست عناوین و القاب برای همه رجال حوزوی سختگیرانه و البته یکسان عمل می کند. لذا جز برای مراجع عظام و برخی معمرین حوزه، سایر عزیزان تنها با تغییر آقا خطاب می شوند. شاید عدم اطلاع جنابعالی از سابقه و ادبیات روزنه موجبه برداشت نادرست شده است.
دیگر آنکه در حوزه قدیم که عناوین با رویکرد سختگیرانه و به شدت حداقلی استفاده می شد، بازهم گاه آیات عظام را بدون لقب «آیتالله» خطاب می کردند و کسی برداشت بی احترامی هم نداشت.
حاج آقا حسین بروجردی، حاج آقا رضا بهاءالدینی، حاج آقا روح الله(قبل از آغاز نهضت)، آقای بهجت و.... در حوزه هرگز متضمن بی احترامی نبوده است مگر برخی ضدانقلاب و سکولارهای حوزوی که عامدانه نام امام و رهبری را بدون القاب بکار می برند که آنها هم اولا به شدت معدودند و ثانیا چون با استانداردهای دوگانه رفتار می کنند، به زودی مخاطب حوزوی پس زده می شوند.
@rozaneebefarda
ماهی گیری حلقه حامیان محمود #احمدینژاد از فضاسازیهای اخیر اصلاحطلبان که با انعکاس حساب شده و جهت دار بیانات منسوب به آیتالله یزدی و طراحی تله رسانهای برای آقای #آملی_لاریجانی، احساس می کنند به نتیجه مطلوب رسیده اند!
آیا وقت تشخیص مصلحت نظام فرا نرسیده است؟!
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوءاستفاده #بی_بی_سی از انتشار جهتدار بیانات منتسب به #آیتالله_یزدی توسط رسانههای زنجیرهای اصلاحطلبان
گزارش بی بی سی از حواشی این روزهای صادق آملی لاریجانی/۱
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوءاستفاده #بی_بی_سی از انتشار جهتدار بیانات منتسب به #آیتالله_یزدی توسط رسانههای زنجیرهای اصلاحطلبان
گزارش بی بی سی از حواشی این روزهای صادق آملی لاریجانی/۲
حلقه بدسابقه نزدیکان آقای #احمدینژاد با اغتنام فرصت، سر #bbc درآورده اند!
@rozaneebefarda
بازتاب
🔹نحن ننادي يازينب:
سلام علیکم؛أسعد الله أیامکم
خدا خیرتون بده می دونم سرتون چقدر شلوغه اما واقعا ابوذر وار و عمار وار دارید بصیرت افزایی میکنید خدا قوت
إن شاء الله همه این مطالب رو در حد توان نشر بدن تا #بازی_کثیف_رسانه اصلاح طلبان خنثی بشه.
یاعلی
@rozaneebefarda
روزنه
تحریریه #حریم_امام به خط شده اند! @rozaneebefarda 🔻🔻🔻 همان تیم که در تاییدیه اجتهاد تولیت مؤسسه ت
به آقای علوی بگوییم برای مرجعیت زود است/ بپرسیم درس و بحثت کجاست؟!
پیشنهاد آقای #مسعودی_خمینی برای مواجهه با اعلان مرجعیت آقای #علوی_بروجردی و نقد دیدگاه منسوب به آیتالله یزدی
#بازنشر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸 نظر من این است که خود این آقایان با آقای علوی صحبت کنند و بگویند حالا زود است که شما اعلام مرجعیت کنید و باید درس و بحث و تدریس شما معلوم باشد.
مگر من چه کاره ام که آن آقا را از آن جایگاه پایین بیاورم؟ این مسائل صد در صد نتیجه عکس دارد.
@rozaneebefarda
💥سوءاستفاده عناصر آلوده و ضدانقلاب از فضاسازیهای رسانههای اصلاحطلب پیرامون سخنان منسوب به آیتالله یزدی که به بیانیه شدیداللحن آقای #آملی_لاریجانی منجر شد.
آیا وقت تشخیص مصلحت فرا نرسیده است؟!
@rozaneebefarda
بازخوانی توصیه رهبر انقلاب به مسئولین عالی نظام
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔻اختلافات بین مسئولین مضر است؛کشاندن اختلاف میان مردم بدتر/ چیزهای جزئی را مایهی جنجال و هیاهو و خوراک تبلیغاتی تلویزیون های بیگانه نکنید
🔹هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤسای محترم هشدار میدهم... به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند. نه اینکه این نامهنگاریها خیلی مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنویسند؛ کار خودشان را بکنند، اختلافات را به میان مردم نکشانند، چیزهای جزئی را مایهی جنجال و هیاهو و استفادهی تبلیغاتی دشمن و خوراک تبلیغاتی رادیوهای بیگانه و تلویزیونهای بیگانه نکنند، صد تا نامه بنویسند؛ نامه اهمیتی ندارد. مهم این است که همهی ما بدانیم مسئولیتی داریم، همهی ما بدانیم موقعیت حساسی داریم.
۱۳۹۱/۰۸ /۱۰
@rozaneebefarda
May 11
دشمن دنبال استفاده از فضای غبارآلود برای تبدیل نقطه قوت نظام به نقطه ضعف است!
درباره یک پرونده مهم و حواشی آن
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
✍️ دستگاه قضائی، اکبر طبری معاون دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه را بازداشت کرده و در حال رسیدگی به اتهامات و تخلفات اوست.
🔹این نقطه قوت و اعتبار دستگاه قضائی است که از تخلف دانه درشت ها نمی گذرد؛ در معاونت دفتر رئیس پیشین این دستگاه باشد، یا جزو منصوبان و اطرافیان و نزدیکان فلان یا بهمان رئیس جمهور؛ خاتمی باشد یا هاشمی، احمدی نژاد باشد یا روحانی.
♦️اما شبکه فساد سیاسی- اقتصادی و شبکه نفوذ وابسته به دشمن که بارها از قوه قضائیه ضربه خورده، می کوشد همین نقطه قوت نظام را تبدیل به نقظه ضعف و بهانه انتقام جویی و درگیری داخلی کند.
🔹آنها در این مسیر، از حساسیت طیف های مختلف نیز برای برانگیختن فضای مجادله و مبادله ادبیات تند و نا امید کننده استفاده می کنند تا از این طریق بتوانند جریان بروکرات فاقد کارنامه خدمتگزاری (متهم به نفوذ زدگی، سازش در مقابل غرب، و ایجاد خسارت های بزرگ) را از کانون توجه و مطالبه عمومی خارج کنند.
♦️شبکه رسانه ای و سیاسی آلوده، اصرار دارد روی موج درگیری و مجادلات میان چهره های درون نظام سوار شود و ضمنا نسبت به همه طرفین این مجادلات، جدا جدا عقده گشایی کند (چنان که اخیرا درباره آقایان یزدی و آملی لاریجانی دیدیم).
🔹آنها همان قدر که از جبهه پایداری و سعید جلیلی و حزب اللهی های مطالبه گر کینه دارند و عقده گشایی کرده اند، نسبت به جمنا و قالیباف و حامیان سیاسی آنها نفرت پراکنی کرده اند؛ ولو با بهانه های متفاوت.
♦️همان قدر که علیه آیت الله مصباح بدگویی و ترور شخصیت کردند، مشابهش را به شگرد ها و ادبیات دیگر، در ترور شخصیت مرحوم مهدوی کنی روا داشتند؛
🔹و اگر مکررا علیه آیت الله یزدی ترور شخصیت و شانتاژ کرده اند، بارها (به خاطر مقابله با جریان فتنه سال 88) دست به عقده گشایی علیه آقای الله آملی زده اند؛ حالا هم که او رئیس "مجمع" هست و این مرکز مهم را باید بی ثبات یا نا معتبر کرد.
♦️شبکه آلوده به فساد و نفوذ، هر جا که درگیری و مجادله ای میان یکی از این طیف ها و شخصیت های درون نظام در فضای عمومی دیده، فارغ از این که حق با کدام طرف دعوا باشد، بلافاصله هیزم کش دعوا شده و بنزین بر آتش مجادله ریخته اند.
🔹آنچه دیروز و امروز به عنوان اظهارات آیت الله یزدی و پاسخ آقای آملی لاریجانی در فضای عمومی منتشر شد - و آمیخته با تایید و تکذیب ها و کم و زیاد هایی هم بود-، بلافاصله مورد موج سواری محافل هوچی (و مصمم به درگیر کردن نظام و مردم با مجادلات و حواشی غفلت آفرین نسبت به اولویت های کشور) قرار گرفت.
♦️این که یک معاون دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه مرتکب تخلفات و زد و بند هایی شده باشد، اتفاق کوچکی نیست و باید با دقت و قاطعیت رسیدگی شود. کسی هم نمی تواند سد راه پیگرد قضایی شود.
🔹در عین حال، با وجود اهتمامی که الحمد لله در قوه قضائیه و مشی آیت الله رئیسی دیده می شود، نیاز ی به ملتهب کردن افکار عمومی و ایجاد حواشی غیر قضایی ندارد. و اتفاقا در فضای توام با آرامش و وقار و خویشتنداری، حق و عدالت و مصلحت بیشتر مراعات می شود.
♦️برخی نیروهای حزب اللهی، گلایه ها و آزردگی هایی از برخورد ناشایست برخی قضات و دادسراها در دوره ریاست آقای آملی داشته اند، همچنان که نسبت به برخی کوتاهی ها درباره مطالبه عدالت و مبارزه با مفسدان اقتصادی و سیاسی.
🔹اما اکنون زمان آن نیست که آن دلخوری ها -ی ولو بحق- بهانه ملتهب کردن فضای عمومی و ساختن موج هایی شود که بهره بردار نهایی آن دشمنان و بدخواهان هستند.
♦️چاره چیست؟ پرهیز از مبادله ادبیات و اتهامات تند و تمکین در برابر قانون. باید به دستگاه محترم قضایی به ویژه در دوره جدید که با شجاعت و اهتمام فراوان، درگیر پرونده های بزرگ و متعدد شده، مجال داد تا به نوع این پرونده ها و از حمله اتهامات اکبر طبری رسیدگی کند و حکم صادر نماید.
🔹این حکمت سرشار از مصلحت، نامه 66 امیر مومنان (ع) در نهج البلاغه، خطاب به ابن عباس است که با دعوت به پرهیز از هیجان فرمود: «فلا يكن أفضل ما نلت في نفسك من دنياك بلوغ لذة أو شفاء غيظ، ولكن إطفاء باطل أو إحياء حق. برترین چیز نزد تو نباید رسیدن به لذت (مراد دل) و یا خالی کردن خشم (خنک کردن دل)، بلکه باید خاموش کردن باطل و یا زنده کردن حق باشد». سیره امیر مومنان (ع) مالامال از عمل به این تکلیف بزرگ است.
محمد ایمانی
@rozaneebefarda
بازتاب دیدگاه مخاطبان
🔸امیری زاده:
با سلام و خسته نباشید.
به نظر حقیر صحبتهای آیت الله یزدی در مورد آقای لاریجانی درست نبود
مخصوصا اینکه ضد انقلاب داخلی و خارجی به شدت در حال تخریب آقای لاریجانی بعنوان رئیس مجمع تشخیص و عضو شورای نگهبان و رئیس سابق قوه قضائیه بودن،
ولی از سخنان آیت الله یزدی بدتر، بیانیه تند آقای آملی ست که بنظرم به آبروی خودشون به شدت لطمه زد،
این بیانیه قطعا به مصلحت نظام هم نیست و اینکه ایشون بعنوان رئیس مجمع این مطلب رو متوجه نشدن جای تعجب داره،
نکته آخر هم اینکه ادبیات هر دو بزرگوار بسیار زننده و زشت بود و واقعا جای تاسف و تامل داره
@rozaneebefarda
بازتاب دیدگاه مخاطبان/۲
🔹سلم و سلام..:
... اَلا ولایحمل هذا العَلَم
الّا اهل البَصَر و الصّبر...
مناقشه ی آقایان یزدی و لاریجانی به عرصه پرریسک و بی رحم رسانه ای کشیده شد...
گرچه صحبتهای آقای یزدی در جمعی خصوصی بود و معلوم نیست بدست چه کسانی و با چه انگیزه هایی رسانه ای شد،
اما آقای لاریجانی کاملا رسمی و مفصل، پاسخهای تند و شدیداللحن و در برخی موارد حیرت انگیز و تلخی رو دادند...
و گرچه مواردی مانند
تهدید اقای لاریجانی به هجرت به نجف و غایله دستگیری اکبر طبری
و جریان ساخت مدرسه ولیعصر ،
گویا ناشی از اخبار نادرستی بود که به اقای یزدی رسیده بود و بهتر بود که ایشان قبل از اظهارنظر تحقیق جدی و حداکثری میکردند و جناب لاریجانی هم مفصل و شفاف به چند و چون این سه مساله پرداختند،
اما در عین حال گویا ایشان از زیرسوال برده شدن توان و ثمرات علمی شون توسط اقای یزدی، بشدت عصبانی و برافروخته شدند که در چندجای این بیانیه به نحو عجیب، زننده و ناباورانه ای ، ظرفیت علمی و توان نظری آیت الله یزدی را که قریب 30 سال از ایشان بزرگتر هستند و جای پدر ایشان میباشند و ده سال نیز قاضی القضات نظام اسلامی بوده اند را بشدت زیر سوال بردند و حتی به مرز تحقیر و تمسخر کشاندند که بسیار تلخ، تاسف بار، حیرت انگیز و خلاف تقوا و مصالح نظام و جامعه اسلامی و انقلابی است...
همچنین آقای لاریجانی همنوا با موجی که پس از نامه انتقادی آقای یزدی خطاب به جناب شبیری در پاییز 97 شکل گرفته بود، این نامه و موضع گیری بجا و دلسوزانه را بدون ارائه هیچ دلیلی، تخریب و توهین به مرجعیت دانستند که منطقی بنظر نمیرسد و بر اهل تحقیق پنهان نیست که نقد دلسوزانه و مودبانه ی مرجعیت توسط یکی از ارکان و سابقون انقلاب و حوزه ، بهیچ وجه بی ادبی و توهین قلمداد نمیشود و بلکه از باب نصیحت و حفظ نظام اسلامی لازم نیز میباشد...
انشاالله خدای متعال، انقلاب اسلامی را بیش از پیش از گزند دشمنان و غفلت دوستان در امان نگه دارد.
@rozaneebefarda
برخی بر این باورند از آنجا که آقای #آملی_لاریجانی در بیانیه خود اصل نامه به مقام معظم رهبری را تکذیب نکرده و همین ممکن است دلیل بر اثبات اصل خبر نامه نگاری باشد.
@rozaneebefarda
مروری بر عملیات روانی درباره مرجعیت؛
مرجعیت خود خوانده و عملیات فریب رسانه ای
#بازنشر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹در کنار فضای باز علمی، حوزه علمیه نسبت به حرکت های انحرافی و اعوجاجی که مورد نهی مراجع معظم تقلید قرار گرفته است حساس بوده و وظیفه انقلابی خود را فراموش نخواهد کرد.
🔸به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رسا، موضع گیری جدید آیت الله یزدی درمیان طلاب مدرسه معصومیه قم در موضوع مرجعیت و پرهیز دادن برخی افراد از دامن زدن به اعلام مرجعیت که این روزها درمیان طلاب به "مرجعیت خودخوانده" تعبیر می شود و متعاقب آن مصاحبه مشروح آیت الله محسن فقیهی که به صورت شفاف از جایگاه جامعه مدرسین دفاع کرده و با اشاره به سیره سلف صالح در پرهیز از مرجعیت ، از افرادی که به صورت خارج از ضابطه اعلام مرجعیت کرده و رساله عملیه چاپ می کنند لب به انتقاد گشود، بار دیگر بحث مرجعیت را در میان طلاب داغ کرد و طلاب با مرور سیره علمای اعلام گذشته، از برخی نشست های موازی با جامعه مدرسین که بارها تشکیلات خویش را تنها برای امور صنفی معرفی می کردند، اما خروجی آن این روزها حکایت دیگری دارد، انتقاد کردند.
🔸منطق مستحکم و زبان لیّن این دو عضو جامعه مدرسین در تبیین دقیق شرایط خطیر مرجعیت، موجی از اعتراض های خام و همراه با عصبانیت را به همراه داشت که بدون پاسخ به استدلال های منطقی، فقط بر بحث آزادی اعلام و انتخاب مرجعیت تاکید کرده و بدون ذکر دلیل خواستار عدم محدودیت در این زمینه شده بودند و با برچسب زنی "اشخاص تهدید کننده" و "نهادهای حکومتی تحدیدکننده"سخن گفتند.
🔹هشدار آیت الله یزدی البته مسبوق به سابقه بود و این نگرانی پیش تر توسط حضرات آیات مکارم شیرازی و وحید خراسانی مطرح شده بود که مع الاسف با رویکرد گزینشی رسانه های اصلاح طلب مواجه شد و شخصیت های رسانه ای که در جریان نامه آیت الله یزدی به حضرت آیت الله شبیری زنجانی، فریاد "واسلاما" و "وامرجعا" سر دادند، در مورد این تذکر مرجعیت شیعه، سکوت کردند. جالب تر اینکه این افراد و رسانه های متبوعشان این روزها به گونه ای از آزادی مرجعیت دفاع می کنند که گویی اینجا نیز صحنه انتخابات و دموکراسی است که با تکیه بر آزادی، می توانند قلب ها و آرا را به خود جذب کنند.
🔹این در حالی است که سنت مرجعیت در شیعه همواره با دوری گزینی و پرهیز همراه بوده است و از این رو، در کنار اعلمیت مرجع تقلید بر زهد و ورع و تقوی تاکید شده است؛ در تاریخ شیعه کم نبوده اند عالمانی که در افق دانش می درخشیدند اما نه تنها به استقبال مرجعیت نرفته که در مقاطعی با دعوت از دیگر عالمان، ردای مرجعیت را با تحکم به او واگذار کرده اند که می توان به سیره مراجع و بزرگان اشاره کرد که ردای مرجعیت و زعامت را بر دوش شخصیت های برجسته دیگری گذاردند.
🔹امروز نسل جدید طلاب و فضلای حوزه چشم به بزرگان خود دارند و توقع دارند که طلاب به راستی باید مهذب بوده و سختی های روزگار را برای کسب دانش به جان خریده و مرارات ها را تحمل کنند، اساتید نیز از الگوی رفتاری زعمای قوم پیروی کنند و با توجه به نیازهای فکری جامعه، نظریه پردازی کنند و خود را در وسط معرکه اجتماع گذارده و به سوالات مسلمان پاسخ دهند که البته این مهم لزوما نیازمند رساله علمیه نیست.
🔹مع الاسف امروز جایگاه مرجعیت مورد سوء استفاده بدخواهان قرار گرفته و نیات سیاسی و حزبی برخی جریان های خاص موجب شده تا هر از گاهی با ایجاد جریان های خبری، به مقاصد خود برسند؛ که نمونه بارز آن سخنان اخیر منتسب به آیت الله یزدی است.
🔸نکته دیگر اینکه برخی جریان های خاص سیاسی در حوزه علمیه در طول این سال ها به جای پاسخ درخورعلمی در فضای حوزوی، سعی در غوغاسالاری داشته و با کشیدن مساله های درون حوزوی به فضای اجتماعی و رسانه های غیرتخصصی، سعی در ایجاد هجمه برای وادارکردن مخالفین به سکوت کرده اند.
🔹امروز جریان طلاب و فضلای حوزوی پشت سر رهبر معظم انقلاب و مراجع معظم تقلید در حال حرکت است و اختلاف سلیقه ها، نگرش ها و زاویه های فکری لازمه یک محیط علمی پر رونق دانشی است که بدون شک برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و جلسات نقد و نظر ضرورت آن است اما در کنار این فضای باز علمی، حوزه علمیه نسبت به حرکت های انحرافی و اعوجاجی که مورد نهی مراجع معظم تقلید قرار گرفته است حساس بوده و وظیفه انقلابی خود را فراموش نخواهد کرد.
رضا رضوان
منبع: خبرگزاری #رسا
@rozaneebefarda
💥تنفس مصنوعی به پروژه #مرجع_سازی_نامتعارف با #پروپاگاندای_رسانه_ای/۴
🔸 تیتر یک #روزی_نامه #سازندگی ارگان #محمدقوچانی
@rozaneebefarda
💥تنفس مصنوعی به پروژه #مرجع_سازی_نامتعارف با #پروپاگاندای_رسانه_ای/۵
🔸 تیتر جهت دار #روزی_نامه #آرمان ارگان #خانواده_هاشمی
@rozaneebefarda