-4022222 پیاله اربعین.pdf
538.7K
🔻۴۰ پیاله از جام اربعین
💥40 نکته از فرمایشات آیت الله مصباح پیرامون اربعین
❄️اختصاصی کانال حوزوی روزنه
@rozaneebefarda
💥فوری/اختصاصی
وضعیت مرز خسروی صبح امروز ۹۸/۷/۲۰ بسیار بغرنج و نزدیک به #بحران است.
کمبود نیروهای هدایتگر و کنترل کننده، عدم اطلاع رسانی، بلاتکلیفی و عصبانیت فزاینده مردم را به دنبال داشته است.
برخی از مردم اینجا از صبح دیروز منتظرند و اگر امروز هم نتوانند از مرز بگذرند زن و بچه مردم شدیدا دچار مشکل خواهند شد.
@rozaneebefarda
38.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥فوری/اختصاصی
🎥وضعیت نابسامان مرز خسروی صبح امروز ۹۸/۷/۲۰
@rozaneebefarda
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥فوری/اختصاصی
🎥وضعیت نابسامان مرز خسروی صبح امروز ۹۸/۷/۲۰
وضعیت نابسامان ورودی اول مرز خسروی مشکلات جدی را برای خردسالان و کهنسالان ایجاد کرده است.
با این وجود مأمورین زحمت کش انتظامی از جان و دل برای زائران اباعبدالله الحسین تلاش می کنند.
@rozaneebefarda
ارسالی از مخاطبان
سلام علیکم
ما الان با خانواده مرز شلمچه هستیم. شلوغ نیست. موکب هم زیاد هست.
الحمدلله خیلی راحت رد شدیم. اتوبوس و کامیون هم زیاد هست.
اتوبوس ۲۰دینار میگیرن تا نجف. ۴۰ تا میگیرن میبرن سامرا ، کاظمین، نجف.
التماس دعا.
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
پویش #نذر_قلم
خلق روایتهای کاملا شیعی از زیارت اربعین
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
پدیده اعجاب آور پیادهروی اربعین، موضوع بحثهای فراوانی در داخل و خارج از جهان اسلام واقع شده است.
سالهاست که تیم های مطالعاتی کاملا حرفهای از برخی کشورهای غربی در ایام اربعین حضور می یابند و به خلق روایتهای خاص از این ماجرا می پردازند.
گروههای رسانهای و تیم های شناسایی و مطالعاتی سرویسهای امنیتی را نیز به این جمع اضافه کنید.
در این صورت با تعداد بیشماری گروه مطالعاتی مواجه هستیم که علیرغم عدم اعتقاد به تشیع و حتی اسلام، با انگیزه های مختلف به روایت اربعین می پردازند.
گرچه برخی نگاه مثبتی به این روایتهای متکثر توسط #دیگراندیشان دارند اما واقعیت آن است که این جماعت حتی اگر #امکان_فهم_درست از حقیقت پدیده اربعین داشته باشند، #تعهدی به انعکاس واقعیتهای آن ندارند و در این سالها، با حجم انبوهی از روایتهای مغرضانه مواجه بوده ایم که درصدد ضربه به این ماجرای بینظیر برآمدهاند.
مهم ترین راه مواجهه با #روایتهای_ناروای_دشمنان و #دگراندیشان، دست به قلم شدن زائرین و خلق روایتهای واقعی از ابعاد پیدا و پنهان پدیده اربعین است.
از همه زائرین اربعین دعوت میشود به پویش #نذر_قلم بپیوندند و گزیدهای از روایتهای خود را جهت انتشار، برایمان بفرستید.
سفرنامه شما به عنوان یک #میراث_معنوی برای همیشه باقی میماند و انشالله در دنیا و آخرت مشمول لطف خاص سیدالشهداء علیه السلام واقع میگردد.
@rozaneebefarda
دستگیری سرکرده دست چندم تروریسم رسانهای علیه جمهوری اسلامی
مخالفان فیلم گاندو، حالا با #گاندوی_واقعی روبرو شده اند و حتمن گنجینه اطلاعات زم، سرپل های داخلی این جریان فاسد و مفسد را مشخص میکند.
از حالا باید منتظر دفاع ضمنی ضدانقلاب داخلی از عنصر وابسته و مزدور مفلوک باشیم.
@rozaneebefarda
آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی؛ نمادی از مرجعیت طراز در عصر حاکمیت جمهوری اسلامی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹آیتاللهالعظمی ناصر مکارمشیرازی، در روزهای گذشته در بیمارستان بستری شد و عیادت رهبر معظم انقلاب اسلامی از ایشان، موجب توجه ویژه افکار عمومی گردید و بعد از آن سیل عیادت رجال مذهبی و سیاسی از ایشان شروع شد و جلوه ای جالب از روابط مستحکم مقامات مذهبی و کارگزاران سیاسی با این شخصیت حوزوی را به نمایش عمومی گذارد.
در فضای مطلوب فعلی، نگاهی اجمالی به کارنامه و خدمات ایشان، کمترین ادای حق به ساحت آن جناب است.
🔻نبوغ و هوش و تلاش مطلوب در عصر طلبگی موجب شد که ایشان در مدت کوتاهی بعنوان چهرهای ممتاز شناخته شود.
اندکی بعد، در کنار تحصیل و تدریس عمیق دروس سنتی، اندیشه ارائه دین در قالب های نوین، این استاد سطوح عالیه را به کار ژورنالیستی کشاند که با همراهی جمعی از فضلای وقت از جمله آقایان سبحانی و دوانی، به نشر مجله #مکتب_اسلام ختم شد.
🔻ورود در عرصه نقد مکاتب، به انتشار آثار مشهوری چون #جلوه_حق(در نقد صوفیگری) و #فیلسوفنماها(در نقد مارکسیسم) انجامید.
🔻دهه چهل و پنجاه، به اقتضای تحولات جهانی، منطقهای و ملی، دوران رونق #تفسیر_قرآن و سایر متون دینی بود.
و در این میانه، #علم_زدگی و #قرآن_بسندگی، بعنوان دو آفت عمومی عرصه تفسیر در جهان اسلام مطرح شدن بود.
در این دوران بود که حلقه #تفسیر_نمونه شکل گرفت که جناب استاد #قرائتی تنها یکی از خروجیهای آن حلقه است.
#پیام_امام هم در شرح نهجالبلاغه انتشار یافت و هر دو اثر از زمان نشر تا کنون، مورد استفاده عام و خاص واقع شدهاند.
🔻گرچه تمرکز بر مسائل فرهنگی موجب شده بود که ایشان (جز در برخی مقاطع خاص ابتدایی) کمتر در مبارزات سیاسی نهضت امام حضور یابند اما انتشار مجموعه مقالات سیاسی، در ماههای منتهی به پیروزی، نشان داد که ایشان همه آموختههای قبلی را به میدان دفاع از نهضت آورده و یا خواهد آورد.
حضور فعال در مجلس خبرگان قانون اساسی، در تابستان و پائیز ۵۸، تجلی خدمت صادقانه در عصر استقرار جمهوری اسلامی بود.
دقیقا در همین دوران حساس بود که مسیر ایشان از استادش که حالا کم کم در مسیر تقابل مستقیم با امام و انقلاب قرار گرفته بود، به کلی جدا شد تا آنجا که در نخستین جلسه #جامعه_مدرسین با امام خمینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، عدم دعوت ایشان و یکی دیگر از فضلای وقت قم، مورد تذکر امام واقع شد و از آن زمان تا کنون، حضور ایشان در تشکیلات اصیل جامعه مدرسین، موجب برکات فراوانی بوده است.
🔻ورود در عرصه اداره و سیاستگذاری حوزه علمیه، آنهم با اندک امکانات مادی، مصداق مجاهده بود و صدالبته که برخی مسائل این دوران، زخم زبان معاندین بدسگال و طعنه دوستان بیاطلاع را نیز بدنبال داشت. از ماجرای دورغین شکر گرفته تا مواجهه با یک روشنفکر مشهور حوزوی؛ از واکنش به سخنان آقای رحیم پور تا برخورد مدبرانه و محکم با تشکیلات نوپدید حوزوی موسوم به #نشست_اساتید، که هر کدامشان شرح و بسط خاص خود را دارد.
🔻روزآمدی، پیشگامی در موضوع شناسی، رصد وقایع و دغدغهمندی و دلسوزی کمنظیر و مایه گذاشتن از آبرو در مسائل حساس سیاسی و فرهنگی، از ویژگیهای ممتاز آیتالله مکارم شیرازی است که زبان دشنام و تهمت و اهانت دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی را بر ایشان گشوده است و دقیقا همین صفات است که موجب میشود از ایشان بعنوان مرجعی در طراز حاکمیت جمهوری اسلامی یاد شود.
کسی که ضمن حفظ شؤون روحانیت و مرجعیت، نه سیاست را از مرجعیت و نه حوزه علمیه مقدسه را از نظام اسلامی، جدا نمیداند؛ درست برخلاف خود مرجع پندارهای تازه به دوران رسیده ای که مهر رساله شان خشک نشده، بر طبل افتراق در حوزه از یک سو و تضعیف ولایت فقیه و نظام اسلامی از دیگر سو میکوبند و حتما در روزگار فقدان فقیهان روشن اندیش و سلیم النفس همچون آیتالله مکارم، باید منتظر شعله کشیدن زبانه های انشقاق و اختلاف از سوی یک جماعت بداندیش حوزوی باشیم و این است که باید برای سلامتی و طول عمر امثال آیتالله مکارم دعا کنیم و گذشته از نقدونظرهای معمول طلبگی، قدردان خدمات و زحماتش باشیم.
بامداد پنجشنبه ۲۵ مهرماه ۱۳۹۸ (۱۸ صفر)، پیاده راه نجف/کربلا، عمود ۶۸۳.
@rozaneebefarda
May 11
کج فهمی های فرهنگی به سبک مسیح مهاجری
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مسیح مهاجری در مطلبی که 28 مهر در روزنامه اطلاعات چاپ شده است. مطلبی را راجع به مسائل فرهنگی و پیاده روی اربعین نگاشته است.
هرچند نویسنده خود اقرار دارد که تحلیل واقعی بین نمود های فرهنگی و باطن قضایا بسیار کار سختی است امَّا سرانجام اینگونه قضاوت کرده است که «مجموع این افراد (افرادی که به پیاده روی اربعین رفته اند)فقط به زیر ۵ درصد جمعیّت کشور میرسند. قطعاً اعمال و رفتار و افکار ۵ درصد یک جامعه را نمیتوان به کل آن جامعه تعمیم داد ! » و نویسنده با کنایه های صریح و غیر صریح تبلیغ کنندگان و ترغیب کنندگان مردم برای پیاده روی را غافل از حقایق اجتماعی و زیر پوستی جامعه بر می شمرد!
در بررسی گفتار ایشان لازم است تایید و تاکید کنیم که نباید به ظواهر پرداخت و باطن حقایق دینی را فراموش کرد. و قطعا باید بدنبال حیات طیبه همه جانبه در جامعه باشیم.
امَّا توجه به چند نکته لازم است:
1- اگر مشت نمونه خروار نیست! چرا دوستان شما در دولت و روزنامه های دیگر اصرار داشتند جمیعت بسیار محدود زنان حاضر در ورزشگاه آزادی را «آزادی کل زنان ایران» و نجات کل ایران قلمداد کنند! و البته تبلور کلِّ هنر و توانایی دولت فعلی در 6 ساله گذشته جز این نبوده است!
راستی آنروز شما خواب بودین؟
2-در دوران پر هیاهوی رسانه های ضد دین و اخلاق امروز و سرمایه گذاری های عظیم آنها برای اضمحلال فرهنگ ها ، آیا حضور بیش از سه میلیون ایرانی ، نشانه بلوغ فرهنگی نیست؟!
3-پیاده روی اربعین نه تفریح صرف است چون ورزشگاه رفتن که دولت بخواهد کرایه مجانی به آنها بدهد و نه ضد اخلاق است چون لاکچری های آقا زاده های مرفه و بی درد! که مشمول صدای ملت شود تا آزادانه و رها اجازه تبلیغ داشته باشند!
پیاده روی اربعین مشقت نفس و جسم و هزینه دادن از مال است برای یک امر معنوی و متکامل! و بر فرض اگر 5 درصد یک جامعه چنین باشند ، قطعا آن جامعه از یک طراز بسیار عالی فرهنگی برخوردار خواهد شد.
4- سفر اربعین چون سفر معنوی و عمیق است ، قطعا می توانیم بگوییم اگر سه میلیون نفر به زیارت اربعین رفته باشند، چند میلیون خانواده درگیر این قضیه فرهنگی شده اند و اگر زیارت جاماندگان را اضافه کنیم به یک آمار بسیار بزرگتر می رسیم که می توانیم به راحتی ادعا کنیم ، اکثر خانواده های ایرانی ، از شمیم زیارت اربعین استشمام کرده اند. حال سوال این است: جناب عالم چگونه به آمار 5 درصد رسیده اید؟!
5- اشاره کرده اید که آمار طلاق و فساد ها در جامعه امروز ما مطلوب نیست! امَّا چرا در تحلیل ریشه ها و علت ها ناصواب رفته اید؟!
براستی چرا هیچ گاه حضرت شما و دوستان ژورنالیست و دولتی شما با در دست داشتن بودجه های عظیم بیت المال و تریبون های مختلف نخواسته اند ریشه های فسادها را درست بشناسند تا ترمیم و اصلاح شوند؟! سیاست های غلط فرهنگی دولت ها بخصوص دولت های اصلاحات و سازندگی در بهم زدن بافت های سنتی ، درست کردن طبقه مرفهین بی درد ، الگو سازی های غلط فرهنگی امثال برخی بازیگران و ورزشکاران کم سواد و بی اخلاق ، بیکاری ، زمینه سازی برای رانت و فساد های دولتی و ... ، اینها منشا طلاق و فساد در جامعه است جناب مهاجری!
چقدر شما روزنامه داران به این مسائل پرداخته اید؟! چقدر امثال شما آدرس غلط به مردم داده اید و اذهان عمومی را مشوش کرده اید؟!
6-اصلاح فرهنگ اولا امر تدریجی است نه یک شبه! دوما چند وجهی است ؛ از دولت و مجلس و قوِّه قضائیه گرفته تا دانشگاه و حوزه و روزنامه ها هم مسئولند! یکی از ابعاد اصلاح فرهنگی ترویج و ترغیب مردم به آشنایی با بزرگان دین و صد البته اتصال محبتی با آن بزرگان است.آیا می خواهید این اصل مهم فرهنگی را هم به عنوان دوستی با دول کفر و از باب همراهی با اکثریت رسانه ها ، ذبح کنید؟!
7- امید است مسئولان امور فرهنگی در راس آنها کسانی که بیت المال و رسانه بدست آنهاست از این جمعیت میلیونی و چندین میلیون خانواده شان بیاموزند و واقعیات جامعه متدین ایرانی را ببینند شاید افکار و رفتار شان کمی رنگ و بوی معنویت و اخلاق بگیرد تا بتوانند ریشه های فساد در جامعه را بشناسند و بسوزانند، اگر نه، لااقل در ترویج و توجیهش سهیم نباشند.
تحلیل مبتنی بر واقعیتها و گسترش فرهنگ متعالی پیادهروی اربعین را موجب می شود که جان و قلب و روح مردم و جامعه ایرانی با کاروان کربلا پیوند بخورد و با زیارت سید شهیدان ، رنگ و بوی جهاد، گذشت و اخلاق و دین به خود بگیرد.
اکنون جامعه ایرانی از عطر روح افزای اربعین عطرآگین است، و معلوم نیست برخی قلم بدستان روشن فکرمآب (مکلا باشند یا معمم) دقیقا چرا و از چه چیز ناراحتند؟!!
جعفر بحرینی
@rozaneebefarda
💥همایش #مجتهد_شهید
«سیری در آثار علمی و سیره سیاسی آیتالله سیدمصطفی خمینی»
با حضور #علامه_مصباح_یزدی
و قرائت پیام برخی آیات عظام
با سخنرانی حضرات آقایان: اراکی، رحیمیان و سیدحمید روحانی
زمان: چهارشنبه یکم آبان ماه ۱۳۹۸
بعد از نماز مغرب و عشا
مکان: سالن همایشهای مؤسسه امام خمینی(ره)
@rozaneebefarda
⚡️جرقهای که شاه را بر انداخت!
🔰گزارشی درباره نقش آیتالله سیدمصطفی خمینی در نهضت اسلامی مردم ایران، از نگاه آیتالله خامنهای
🔍بخوانید👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=27935
@rozaneebefarda