کدام چهرهها و رسانهها آتشبیار معرکه اخیر بودند؟!
مروری بر نقش پایگاه خبری #جماران در دامن زدن به حوادث اخیر ایران/ بخش ۴
@rozaneebefarda
پرسش مشخص آنکه؛
دامن زدن به التهابات اجتماعی که بر زمین ریختن خون عزیزان این سرزمین و هتک حرمت زنان محجبه را به دنبال داشته، با مأموریت پایگاه خبری #جماران (که طبیعتا باید مروج آثار و افکار امام خمینی باشد) چه تناسبی دارد؟
آیا مجلس و دولت محترم حجت شرعی دارند که زمینه استفاده از بیتالمال را برای این قبیل مراکز فراهم آورند؟
آیا این پایگاهها نباید در مقابل فضاسازی گسترده رسانهای که به ایجاد اغتشاشات و گسترش آشوب انجامیده، پاسخگو باشند؟!
@rozaneebefarda
پیام رییس شورای حوزه علمیه تهران پیرامون وقایع اخیر
[صفحه ۱ از ۳]
شگفتآورتر آنکه چرا برخی روحانیون در این حادثه «دچار واکنش عجولانه» و موضعگیریهای غیر اصولی شدند....
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرّحمن الرّحیم.
إنّا لِلّه و إنّا إلیه راجعون
۱ـ «حادثهی تلخ» درگذشت یک بانوی جوان بر اثر ایست قلبی در پایگاه پلیس، «عواطف آحاد جامعهی ما» را عمیقا متاثر ساخت، و بیشک باید این ماجرا «با دقت و سرعت»، بررسی و حقيقت امر روشن گردد، و در «صورت احراز قصور یا تقصیر»، ضمن اعلام صریح و اعلان سریع، «طبق قانون و شرع» با عامل یا عاملان این حادثه «برخورد قاطع» صورت بپذیرد.
۲ـ در پي این واقعه، در خلال چند روز اخیر، از سوی برخی «اشخاص»، «گروههای اجتماعی»، «جناحهای سیاسی»، «جریانهای معاند» و «دولتهای متخاصم» رفتارهایی بروز کرد که «محل تامّل» جدي، و «درخور تذکّر» و «مایهی اعتبار» است.
۳ـ حساب « دشمنان برونمرزی » انقلاب، نظام، دین و مکتب، و « اذناب داخلي آنان » روشن بود؛ «د شمن دشمن است »، از او جز « خصومت و خیانت » توقع نباید برد؛ دشمن همواره در پي فرصت برای ضربهزدن به «کیان و توان» ماست؛ همیشه درکار « دسیسه و دستاندازی » است، و هماره در صدد « دغل و دروغزني » است؛ او گاه از «کاه» «کوه» میسازد و گاه نیز «همهچیز» را «هیچچیز» جلوه میهد، اما: «دوستان» چرا در این واقعه «دشمنسان» سخن گفتند و «دشمنپسند» عمل میکنند!
۴ـ این بسی جای شگفتي است که: برخی «سیاستمداران»، چرا با دشمنان و دژخیمانی همچون: « مشاور امنیت ملي آمریکای غدار »، « وزارت خارجهی رژیم جعلی اسرائیل » (که اولین جايي بود که با دستپاچگي در واقعه موضع گرفت)، « سلطنتطلبان متحجّر»، «سازمان منافقین» (که دستهای پلیدشان تا مِرفق به خون پاک هفدههزار تن از پاکترین فرزندان انقلاب و امام آغشته است)، و دیگر «گروهکهای تروریستي» و «شبکههای رسانهای معاند» همندا و همصدا شدند؟.
حضرات آقایان !
آیا توجه ندارید : در شرائطی که طبقاتی از جامعه از مضایق معیشتي «حاصل از تحریمها»، تحولات جهاني «ناشی از جنگ اوکراین»، و احیانا «سوء مدیریت برخي مسؤولان» رنج میبرند، و «نهاد جامعه ملتهب است»، نباید احساسات آحاد آن را تحریک کرد ؟، تا آنکه ان شاء الله کشور عزیزمان از این تنگهها و تنگناهای بسلامت گذر کند؟
حضرات!
آیا نمیدانستید: در روزهایی که تلاش مسؤولین ذیربط، برای «پیشبرد مذاکرات رفع تحریم»، در شرف نتیجهبخشی است، نباید دشمن و طرفهای بهانهجوی روند مذاکرات را به «آسیبپذیری درونی نظام» امیدوار ساخت؟
آقایان!
آیا شما درک نکردید که: در اوج حماسهای که با «حضور دهها میلیونی پیروان اهل بیت» (سلام الله علیهم) در طریق الحسین (ع)، عالم متوجه مکتب سیدالشهدا (ع) شده است، نباید با «اظهارات ناصواب و غیرمستند»، «دستآورد این حماسهی عظیم» را به باد داد؟ اگر به فضل الاهی و عنایت سالار شهیدان، «دشمنان و دستنشاندگان»، قبل از این حماسهی عظیم «با غوغا و غائله در عراق» نتوانستند مانع وقوع آن بشوند، شما در اوج «وقوع پیروزمندانهی آن»، نباید کام آفرینندگان این «حماسهی سترگ» را تلخ میکردید؟.
حضرات سیاستمدار!
آیا شما توجه ندارید که: درست در ایامی که با پیوستن کشورمان به «پیمان بزرگ شانکهای»، بخشی از تحریمهای جبارانهی غرب غدار و آمریکای جنایتکار «درشرف خنثی شدن» است، نباید این «موفقیت تاریخي» را با «حاشیهسازی» پیرامون یک اتفاق ـ هرچند تلخ ـ تحت الشعاع قرار دهید؟
حضرات آقایان!
آیا شما نمیدانید که: در آستانهی «سفر رییسجمهور» برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل، و بهرهگیری از این بلندگوی جهاني آماده میشود، و «باید مظلومیت و مطالبات ملت» را با قوت و قدرت در آنجا فریاد کند، نباید موضع کشور را در «میدان دیپلماسی» تضعیف کرد؟
۵ـ شگفتآورتر آنکه : چرا برخی روحانیون، در این حادثه «دچار واکنش عجولانه» و موضعگیریهای غیر اصولي گشتند و به صدور «رای بی مبنا و منطق» دست زدند ؟
آقایان روحاني!
چگونه در امری که هنوز «هیچ تحقیقی صورت ندادهاید»؟ «هیچ سندي دال بر قصور و تقصیر» عامل یا عاملان آن در اختیار نداشتید و از تحقق موضوع مطمئن نبودید، با دستپاچگي «بیانیه صادر کردید» و باصطلاح «قضاوت شرعی کردید»؟ و نیروی حافظ امنیت کشور، بلکه «اصل نظام را متهم و محکوم کردید»؟
شما استحضار دارید که: «تهمت زدن و افترا بستن» به هرکس و هرگروهي حرام و جرم است، تهمت و افترا به یک جماعت خادم و یک نظام مقدس، «حرمت مضاعف» دارد و «جرم شدیدتر» بشمار ميرود. و اگر احیانا در آینده اثبات شود کسی در این واقعه مقصر نبوده، امروز در «قبال قانون»، فردا در «مقابل تاریخ»، و در قیامت در «محضر الاهي» باید پاسخگو باشیم؟
@rozaneebefarda
پیام رییس شورای حوزه علمیه تهران پیرامون وقایع اخیر
[صفحه ۲ از ۳]
حضرات آقایان!
اگر عمل شما در این مورد از سر «احساس مسؤولیت شرعی و ملي» و به «انگیزهی دفاع از حقوق مظلوم» بویژه بانوان است، چرا در قبال دهها مورد مشابه مسلم «سکوت کردید» و بیانیه صادر نکردید؟ و «نظر باصطلاح شرعی» ندادید؟
حضرات سیاستمدار! و آقایان اهل علم!
اگر با این هجمهی حجیم، «نهاد حافظ نظم و امنیت» (هرچند در کنار خدمات عظیم و با ایثارها و شهيددادنهایش، از برخی نفرات آن خطايي سرزده باشد ـکه باید طبق قانون با خاطیان برخورد شودـ) «تضعیف گردد»، آیا خانهها و خانوادههای من و شما امنیت خواهند داشت؟ و «جامعه و کشور امن خواهد ماند»؟
آقایان !
نمیبینید این «رفتارهای نسنجیده و نیاندیشیده» به کجا انجاميد و میانجامد؟
دشمن از آب گل آلود آشکارا ماهی «براندازی» میگیرد و «هنجارشکني» میکند، به «اصل انقلاب و اساس نظام» حملهور شده، و مشتي عنصر ناآگاه و شرور، شعار «گشت ارشاد بهانه است، اصل نظام نشانه است» سر میدهند؟، «قرآن میسوزانند؟»، «پرچمهای عزای سیدالشهدا را آتش میزنند»، «مسجد و مزار امامزاده به آتش میکشند؟»، «حجاب از سر زنان عفیف برميدارند؟»، «مامور حافظ امنیت را زنده رنده میسوزانند؟»، «پرچم ایران عزیز را آتش میزنند»، «خسارت میلیاردی به اموال عمومي و بیت المال وارد می کنند؟»، و …؛ «فأین تذهبون»؟
حضرات آقایان!
آیا اکنون نباید بخاطر این رفتار نسنجیده و نیاندیشیده و خسارتبار، «در مقابل شرع و قانون پاسخگو باشید»؟ و آیا نباید تا دیرنشده، « برای جبران رفتار خطاآمیز خود اقدام کنید»؟ و آیا میدانید که مسؤولیت عواقب ناگوار «تحریک جوانان ناآگاه»، و «تشدید تنش و تلاطم» در جامعه، و «آتش تهیه ریختن برای اقدامات افراد شرور»، بر عهدهی کسان و گروههایی است که مرتکب کنشهای زمینهساز هنجارشکنانه و ویرانگر میشوند؟
آقایان!
حجاب یک «قانون شرعي و رسمي» است، نباید با صدور بیانیه، و آشوب و اغتشاش و قانونشکني «با قانون مقابله کرد». و اگر قانون، بد اجرا شده باشد (علی فرض)، باید روش را اصلاح کرد و اصل قانون را نباید زیر سؤال برد؛ اصلاح نیز باید از طرق قانونی و با طی فرایند مقرر صورت بپذیرد، و الا به تعبیر رایج «سنگ روی سنگ بند نمی شود»؛ کما اینکه مدت مدیدی است «اصلاحات روشی کنش نهادهای نظام» در حوزهی عفاف و حجاب و امنیت اخلاقي در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است و اکنون «در شرف نهایی شدن است» و طبعا بزودی از سوی ریاست محترم این شورا به دستگاههای مسؤول ابلاغ خواهدشد.
و علی اي حال: آیا شما میپندارید: «اگر از واجب شرعی حجاب صرف نظر کنید»، مطالبات دشمن تمام میشود؟ و اگر به «برداشتن حجاب حداقلي» تن دردهید، افراد بدخواه و بداندیش که اکنون دست بهآشوب و اغتشاش زدهاند، بدین حد قانع خواهند شد؟ هرگز و هیهات: « وَ لَنْتَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ، قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى، وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لَانَصِيرٍ »(البقره:۱۲۰)
بنده به عنوان «طلبهی کف حوزه» از سوی ارکان حوزهی عظیم و عریق عاصمه، ضمن ابراز تاسف از وقایع رخ داده، اینجا با کمال تواضع «چند توصیه و تقاضا» را معروض میدارم:
یک)قوهی قضائیّه که نهاد اصلي «مقابله با فساد اقتصادی و اداری»، «اقامهی عدل»، «استقرار امنیت»، «استیفای حقوق مستحقین» و «فریادرسی مظلومین» است، بیدرنگ و با قاطعیت مضاعف وارد عمل شود و همزمان و تواما با: « فساد اقتصادی و اداری» و «آسیبزنندگان امنیت کشور» و «متجاوزان حقوق عامه» مقابله کند و مجرمان هر سه عرصه را در ملأ عام و طبق شرع و قانون مجازات نماید، تا جامعه «احساس عدالت و امنیت» کند.
چنان که در مناسبت دیگری عرض کردهام: به دلیل آنکه «اختلاس از اموال عمومی»، از «عوامل گوناگون مشددهی جرم» برخوردار است ( «هنگفت بودن مبالغ» مورد اختلاس، «کثرت مالکان و ذینفعان»، «سوء استفاده از موقعیت» حکومتي، «فریب دادن مقامات مافوق»، «سلب اعتماد عمومی» از نظام، «تضعیف دولت دیني»، و …) و در مواردي مصداق جرم «فساد في الارض» قلمداد میشود، باید مرتکبان آن به «اشدمجازات» محکوم بشوند.
دو)بهعنوان یک تن از هزار مسؤول شؤون فکری و فرهنگی کشور، صادقانه «اذعان میکنم»: دریغا و فسوسا که انذارهای سی سالهی رهبری فطن و فرهیخته انقلاب(دام ظلّه)، در مورد خطرات و مخاطرات «تهاجم فرهنگي»، «شبیخون فرهنگي»، «ناتوی فرهنگي»، «جنگ نرم»، «جنگ روایتها»(جنگ شناختي)، «جهاد تبیین»، و اینک: «فرهنگ مقاومتي»؛ «آنسان که باید و شاید»، از سوی ما مسؤولان ذیربط و ذیدخل «جدی گرفته نشده است»، و اکنون «خطرات و خسارتهای» این تعلل و تساهل در حال بروز است...
@rozaneebefarda
پیام رییس شورای حوزه علمیه تهران پیرامون وقایع اخیر
[صفحه ۳ از ۳]
لهذا اکنون باید «نهادهای فرهنگي و دیني» که غالبا در انجام وظائف سازماني و صنفي، در عرصههای مختلف، از جمله امر حجاب و عفاف، «دچار قصور یا تقصیر» بودهاند، بدون فوت وقت، «با تدبیر و تلاش درخور و فراخور»، به «جبران مافات» همت ورزند.
سه) به عنوان طلبهي کوچکي از طلاب حوزه، از «متولیان محترم شؤون حوزههای» مقدسهی شیعه (صانها الله عن الحدثان) استدعا میکنم: برای «تولید محتوای» غني و تاثیرگذار و «دانشافزايي و مهارتآموزی فضلا و طلاب» عزیز برای خدمت فرهنگي و دینی در عرصهی مختلف « بیش از پیش» اهتمام فرمایند.
چهار) علمای اعلام بلاد و ائمهی محترم جمعه و جماعت، با اقشار مختلف، «خاصه جوانان»، همچنان و همچنان و همچنان «پدرانه رفتار فرمایند». «روحانیت پژواک ندای مظلومیت مردم» و پناه «ستمدیدگان بیپناه» است؛ ما طلاب و دانشآموختگان حوزه، در عین اینکه در «صف اول دفاع از انقلاب و نظام حاضریم»، حق نداریم «سرمایههای تاریخي قویم و گرانسنگ بازمانده از سلف صالح، مانند «اعتماد عمومی به روحانیت» را به پای «ندانمکاریها» و «سوء مدیریت» برخی «مدیران ناصالح» بریزیم.
پنج) نهادهای متولي امور دانشگاهي، مسؤولان و اساتید بزرگوار دانشگاهها، به «جایگاه رکنی» و نقش تعیینکنندهی نظام دانشگاهي کشور در «تولید دانش و تعلیم نسل جوان» تفطن لازم دارند، اما شایسته است بیش و پیش از «تعلیم» به «تربیت اخلاقی و فکری شاگردان جوان» خود اهتمام فرمایند؛ آنچه اکنون در دانشگاهها بین برخی جوانان خودنمایی میکند «ضعف فرهگی و رفتاری» است؛ این نقطهی نفوذ باید مسدود شود.
شش) اساتید حوزه و دانشگاه، طلاب، دانشجویان و جوانان فرهیخته و انقلابي، بیش از پیش به پیگیری «حکم شرعي» صادرشده از ناحیهی زعیم حکیم امت (دام ظله الوارف) دربارهی «جهاد تبیین» اهتمام ورزند. آنک در دورهی دفاع مقدس (جنگ نظامی) ایثارگران و شهیدان «تکلیف خویش را باحسن وجه» صورت دادند و آن «پیروزی عظیم» را به ملت هدیه کردند؛ و اینک در این برههی خطیر، که دورهی «جهاد کبیر» است، نوبت ما اصحاب دانشگاه و حوزه است که در «جنگ روایتها» (جنگ شناختي)، «جهاد تبیین»، و «فرهنگ مقاومتي» فتح المبین دیگری را رقم بزنیم.
حاجت به ذکر نیست که: آنچه عرض شد، هرگز به معنی نادیده انگاشتن خدمات و حسنات بیشمار قوهی قضائیّه، نهادهای فرهنگي و دیني، علمای بلاد، حوزههای علمیه، دانشگاهها، اساتید حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، طي دهههای گذشته نیست.
هفت) کلامی نیز با عموم مردم شریف و باوفای کشور عزیزمان ایران اسلامی عرض میکنم: «گره همهی مشکلات و موانع» در طول بیش از چهاردههی گذشته، هماره به «سرانگشت حضور و همت آحاد مردم» گشوده شده است، اکنون نیز چنین خواهدبود. روز جمعه فردا در سراسر کشور، از سوی نهادهای مسؤول، راهپیمايي اعلام شده است، انتظار میرود مانند همیشه با شور و نشاط برآمده از شعور انقلابی و ملي در این همآيي سیاسی برای اتمام حجت با هنجارشکنان و توهینکنندگان به مقدسات دینی و ملی، و اخطار به جریانهای وابسته و خائن، شرکت فرمایند.
هشت) در پایان فروتنانه و پدرانه «چند توصیهی ویژه» دارم به جوانان انقلابي و جان بر کف حاضر در صحنههای دفاع از دین، انقلاب، نظام و کشور:
اوّلاً: فتنهای دیگر در شرف وقوع است، مراقب باشید در «فضای مهآلود فتنه»، راه را گم نکنید، مواظب باشید دشمن غدار و اذناب طرار او با «شعبدهی رسانهای» و «فنون جنگ شناختي»، جای «جلاد و شهید» را عوض نکنند و «چاه» را «راه» ننمایانند، لهذا چشم به «اشارات ولي امر» بدوزید و سراپا گوش به «فرمان رهبر عزیزمان» باشید.
ثانیاً: بدانید: نظام و نهادهای مسؤول کشور از قدرت و اقتدار لازم برای حفظ امنیت و ثبات برخوردارند، نظام مقتدر اسلامی آن «بیدی نیست که بدین بادهای ناموزون بلرزد»، اینبار نیز مانند همیشه، دشمن «عرض خود میبرد و زحمت ما میدارد».
ثالثاً: جوانان عزیز که در صحنه حاضرید، مراقب باشید از حدود اخلاق، شرع و قانون و مصالح ملی خارج نشوید. بدانید همانگونه که تعلل و تفریط غلط و ناصواب است، تندی و افراط نیز نادرست و نارواست.
رابعاً: در این برهه (و البته همیشه) باید مراقب «اولیّتها» و «عدم جایگزینی مسائل اصلی با فرعی» باشید. و تاکید میکنم: امروز باید خیل عظیم جبههی نیروهای انقلابي و وفاداران صادق نظام اسلامی، همگی از هر جناح و جریانی «در صف واحد به مصاف دشمن» بروند. مباد در «غلیان غوغا و غائله»، به جای مقابله با دشمن اصلي، به «مقابلهی برادر با برادر» گرفتار شویم. و السلام علی من اتّبع الهدی.
علی اکبر رشاد
۳۱، ۶، ۴۰۱ ش، مطابق ۲۶ صفر ۱۴۴۴ق
@rozaneebefarda
کدام چهرهها و رسانهها آتشبیار معرکه اخیر بودند؟!
مروری بر نقش پایگاه خبری #شفقنا در دامن زدن به حوادث اخیر ایران/ بخش ۱
@rozaneebefarda
کدام چهرهها و رسانهها آتشبیار معرکه اخیر بودند؟!
مروری بر نقش پایگاه خبری #شفقنا در دامن زدن به حوادث اخیر ایران/ بخش ۲
@rozaneebefarda
خبرگزاری #شفقنا منتسب به دفتر آیتالله العظمی سیستانی است!
سؤال مشخص آنکه این قبیل اقدامات رسانهای که قطعا در تشجیع آشوبکنندگان مؤثر بوده، چه تناسبی با جایگاه و مأموریتهای آن دفتر در قم دارد؟!
آیا مرجعيت اعلا به این قبیل اقدامات راضی است؟
جناب آقای سیدجواد شهرستانی باید در مورد همسویی این رسانه با اعتراضات اخیر پاسخگو باشد.
@rozaneebefarda
فعالان رسانهای مرتبط با حوادث اخیر مورد پیگرد امنیتی و قضایی قرار گرفتند
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
بخش یازدهم
پیادهنظام مسیح علینژاد در تیم خبرنگاران خبرآنلاین
[صفحه 1 از 2]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
پروژه های اصلی #خبرنگاران خبرآنلاین در #فضای_مجازی
#فیمینیسم به روایت تحریریه خبرآنلاین!
یکی از مهم ترین پروژه های چالش برانگیز در کارنامه تحریریه خبرآنلاین، ترویج آشکار و گسترده فیمینیسم در کشور است.
خبرآنلاین به دو شکل در ترویج #تفکرات_فمینیستی نقش دارد:
۱.از حیث سازمانی
۲.فعالیتهای خارج از سیستم اعضای تحریریه
🔻قبل از بررسی فعالیتهای فمینیستی برخی خبرنگاران خبرآنلاین، یکی از بندهای مرامنامه اخلاقی آن را مرور میکنیم:
"23. هرگونه مشارکت و همکاری تعهدآور با سازمانهای حوزه فعالیت خود (اعم از استخدام، همکاری پارهوقت، انجام پروژههای مشترک و ارائه مشاوره و غیره) از نظر #روزنامهنگاران «خبرآنلاین» مورد پذیرش نیست. چرا که این نوع #وابستگیها به #سازمانهایی که تحت پوشش خبری این رسانه قرار دارند، بدون شک دیدگاهها و نظرات روزنامهنگاران را به مرور زمان تحت تاثیر خود قرار میدهد و از بازده کاری آنان میکاهد."
🔹مسائل زنان از مسائل مهمی است که مناقشه برانگیزی است و انقلاب اسلامی در این بحث نگاه جدیدی به جهان ارائه داد. حضور خبرنگاران خبرآنلاین در گروه هایی که نگاه غربزده، عرفی و #غیراسلامی به مسئله #زنان دارند، علاوه بر متضاد بودن با این بند از #مرامنامه، نشان می دهد که تحریریه خبرآنلاین به دلیل مشارکت در ترویج این مسائل، با مبانی انقلاب اسلامی و نگاه امام خمینی و مقام معظم رهبری فرسنگ ها فاصل دارد. برای اثبات این مدعا، شواهد را در ذیل بخوانید.
دیده بان آزار
🔹بررسی های میدانی نشان می دهد که بعضی از خبرنگاران خبرآنلاین #سرشبکه #جریان_های_فمینیستی در ایران هستند.
یکی از خبرنگاران خبرآنلاین که حضور پر رنگی در آن دارد دبیر کارگروه رسانهای #دیده_بان_آزار است.
خانم الف_میم که متاسفانه به #کشف_حجاب در فضای مجازی نیز پرداخته، هم در بخش مسائل زنان و هم در بخش سیاسی خبرآنلاین فعالیت می کند.
🎞عکس58: خبرنگار خبرآنلاین
دیده بان آزار در معرفی خود می نویسد:
"حال در تابستان سال 1397، این تارنما واسطهای است برای طرح مسئله به صورت گسترده و گفتوگوی عمومی در زمینه آزار و اذیت زنان و دیگر گروههای به حاشیهرانده شده در شهر. در فقدان آموزشهای ضروری در مدارس، در حالیکه رسانه ملی دغدغههای مردمی را نادیده میگیرد و واقعیات جامعه ایرانی را انعکاس نمیدهد، در فضایی که #تفکیک_جنسیتی، #حجاب_اجباری و راندن زنان به حوزه خصوصی، به عنوان تنها راهحل تامین امنیت معرفی میشود، برای مبارزه با باورها و کلیشههای آسیبزایی که اینگونه ما را در مقابل یکدیگر و در موقعیت نابرابر قرار میدهد، راهی به جز شکستن سکوت و گفتوگو نداریم. "
سردبیر دیده بان آزار #غنچه_قوامی است. او شهروند ایرانی #بریتانیایی است که سابقه دستگیری دارد.
🎞عکس59: سردبیر دیدهبان آزار
دادستانی تهران درباره پرونده او اظهار داشت:
" در تاریخ 8/4/1393 با احضار متهم و برخی تحقیقات صورت گرفته، معلوم گردید نامبرده در فعالیتهای تبلیغی علیه #نظام مشارکت داشته و ضمن ارتباط با دستاندرکاران و مرتبطین شبکههای ماهوارهای از جمله شبکهی #بیبیسی_فارسی و اپوزیسیون خارج از کشور، در تجمعات و #راهپیماییهای ضد نظام حضور داشته است."(خبرآنلاین، 27/8/1393)
او که بعد ها آزاد شد، با گروه خود تحت عنوان دیده بان آزار به فعالیت های میدانی زیادی در ایران دست زد.
این گروه های #فمینیستی که از دیدگاه برخی کارشناسان، خود از عوامل اشاعه فحشا و فرهنگ ابتذال و به تبع آن #افزایش #آزار_جنسی هستند، نمونه ای از بازو های جنگ نرم در داخل کشور محسوب می شود و به ترویج #کشف_حجاب و مبارزه با حجاب قانونی می پردازند.
با وجود چنین گروه های و حضور آنها در بدنه رسانه ای کشور، نباید تعجب کرد که چرا جریان #مخالف_حجاب_اسلامی در ایران تا این حد در موج آفرینی رسانهای موفق بوده است.
برنامه های آن ها احتمالا به این موارد محدود نخواهد بود چرا که نشانه ها و شائبه حمایت از #همجنس_بازی نیز در برخی رسانه های آنها دیده می شود.
🎞عکس60: فعالیت های دیدهبان آزار
ارتباط خبرآنلاین با عنصر های فمینیست به اینجا ختم نمی شود؛ از سال 94 از عناصر فمینیستی مثل #هدی_عمید به عنوان وکیل دادگستری و کارشناس حقوقی مسائل زنان نیز استفاده می کردند.
هدی عمید و #نجمه_واحدی دو تن از فعالان فمینیستی که کیفر خواست آنها به اتهام همکاری با دولت متخاصم #آمریکا علیه جمهوری اسلامی در موضوع زنان و خانواده در بهمن 98 صادر شده است(خبرآنلاین، 20/11/1398).
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
پیادهنظام مسیح علینژاد در تیم خبرنگاران خبرآنلاین
[صفحه 2 از 2]
🔹برخی از اعضای تحریریه خبرآنلاین، علاوه برآنکه عامل گسترش تفکرات فمنیستی در فضای مجازی و افکار عمومی هستند، #رسما به #فمینیست_بودن خود #اعتراف دارند و نمودهای عینی فعالیتهای فمینیستی آنها بسیار پررنگ است که فعالیت میدانی و تولید رسانهای در موضوعاتی چون #ورود_زنان_به_ورزشگاه و #حجاب_اجباری از آن جمله است.
🎞عکس 62: خبرنگاران فمینیست
#حجاب_شرعی و #قانونی به روایت خبرآنلاین!
خبرآنلاین در برجسته کردن مخالفت ها با حجاب قانونی و مطرح کردن کلید واژه #حجاب_اجباری به شدت فعال است(خبرآنلاین، 25/11/1396).
این مسئله به طور #چراغ_خاموش از طرف خبرنگاران خبرآنلاین در شبکه های اجتماعی پیگیری می شود.
حمایت مستقیم و غیر مستقیم آنها از #کشف_حجاب های موسوم به #دختران_خیابان_انقلاب و مخالفت هایشان با #حجاب_قانونی، چیزی نیست که بتوان آن را انکار کرد.
🎞عکس64: خبرنگاران خبرآنلاین و حجاب قانونی
🔻بعضی از خبرنگاران زن خبرآنلاین به طور #علنی به انتشار #عکس_بی_حجاب یا نامتعارف خود در صفحه های شبکه های اجتماعی اقدام می کنند. تاکید داریم که این عکس ها در گوشه و کنار و در یک فضای خصوصی نیست. بلکه با اسم و رسم و اشاره به سوابق خبرنگاری افراد منتشر می شوند.
🔹برخی خبرنگاران خبرآنلاین در حمایت از جریان #دختران_خیابان_انقلاب سنگ تمام گذاشتند و آشکار و پنهان به حمایت از کشف حجاب پرداختند.
خبرنگاران این پایگاه شبه دولتی با حمایت و ترویج کشف حجاب ثابت کرده اند که دنباله رو سیاست های رضاخانی هستند. این نشان می دهد دشمن در پروژه ی #حیا_زدایی از زنان مسلمان ایران روی این چنین خبرنگارانی که قدرت رسانه ای دارند حساب باز کرده است.
#ورود_زنان_به_ورزشگاه
یکی از مهمترین دلائلی که مسئله حضور زنان در ورزشگاه بسیار برجسته شد ورود پرحجم رسانه های #گروه_رسانهای_خبر بود. روزنامه خبر ورزشی، خبر ورزشی آنلاین و سایت خبرآنلاین، رپرتاژ رسانه ای وسیعی برای تحت فشار قرار دادن مسئولین متعهد در این مسئله انجام دادند و در ایجاد آتش تهیه برای دفاع از مسئولین دولتی لیبرال بسیار موثر بودند.
🎞عکس65: گروه رسانه خبر و ورود زنان به ورزشگاه
🔹خبرنگارن خبرآنلاین به انتشار خبر ورود زنان به ورزشگاه! بسنده نکردند و #حضور_میدانی نیز در ورزشگاه داشته اند. اگر خبرنگاران رسانه های اقماری گروه رسانه ی خبر و دیگر رسانه های اصلاح طلب و گارگزارانی حضور میدانی در این غائله داشته باشند، این احتمال تقویت می شود که رهبری میدانی این جریان به دست #خبرنگاران رسانه ها بوده است نه مردم عادی!
🎞عکس66: حضور میدانی خبرنگاران خبرآنلاین در ورزشگاه
🔹تکمیل پازل #تجویز_شرعی این غائله ضدفرهنگی #تحریم_شده توسط مراجع عظام تقلید، در یک نهاد حوزوی کلید خورد!
سفارش پروژه فقهی با عنوان "حضور زنان در ورزشگاهها-پژوهش فقهی" توسط دولت، بخشی از پازل رسانهای #فمیسنیم_ایرانی بود.(خبرآنلاین، 5/4/1397).
🔹عجیب آنکه محصول این پژوهش به اصطلاح فقهی که به سفارش #مرکز_بررسی_های_استراتژیک_ریاست_جمهوری و به قلم #جواد_فخارطوسی در پژوهشکده فقه و حقوق #پژوهشگاه_علوم_و_فرهنگ اسلامی، وابسته به #دفتر_تبلیغات_اسلامی_قم، انجام گرفته بود، به ناگاه سر از سایت مرکز بررسی ها درآورد!
در شب 5 تیر 1397 متن کامل این پروژه در ۱۸۴ صفحه، در سایت مرکز بررسیهای استراتژیک منتشر شد و به سرعت مورد استقبال #رسانه_های_معاند و #جریان_غربگرای_داخلی قرار گرفت و #خبرآنلاین نیز به تعریف و تمجید از این کتاب پرداخت و مجیزنامه ای درباره آن نوشت.
🔹فارغ ار هر نوع قضاوت در مورد نیت نویسنده محترم باید گفت متاسفانه محتوای جزوه تئوریزه کننده نظرات یک طیف سیاسی و بخشی از پازل #کلان_پروژه سیاسی/فکری #برجامیان در امور زنان بود.
🔻در شناسنامه این کتاب، کلیه حقوق این کتاب را متعلق به مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری دانسته اند و قطعا طراحی تجویز فقهی برای یک پروژه غیرفرهنگی مورد نهی مراجع عظام تقلید، در تهران صورت گرفت اما پژوهشگاه علوم و فرهنگ، وابسته به دفتر تبلیغات و به ریاست آقای #نجف_لکزایی، با
تئوریزه کردن مسائلی برخلاف نظر صریح مراجع عظام تقلید آنهم در قم، در تکمیل پازل پیچیده یک جریان سیاسی خاص ولو ناخواسته نقش آفرینی کرده و اگر این مرکز، بدون علم و اطلاع از ابعاد پیچیده این عملیات روانی، در چنین پروژه ای همکاری کرده، بایسته است اکنون که ابعاد موضوع تا حدود زیادی روشن شده، نسبت به جبران مافات اقدام نمایند.
ناگفته نماند که بعد از انتشار متن و اعتراض حوزویان، پژوهشگاه رسما اعلان کرد که متن منتشر شده نهایی نیست:
yun.ir/zi46d
این توضیحات قابل تقدیر، از طراحی پیچیده دولتی ها و کلاه گشاد تیم آشنا بر سر پژوهشگاه حکایت دارد!
@rozaneebefarda