بسم الله الرحمن الرحیم
#غذای_سنتی
#قابلی
🔸مواد لازم
برنج ایرانی : 2 پیمانه
عدس و بلغور گندم درشت : هر کدام 1 پیمانه
پیاز کوچک : 3عدد
سیب زمینی کوچک : 2 تا 3عدد
آلوچه و خرما و کشمش : به میزان لازم
#خواص
این غذای آذری منبع خوبی از آهن و ویتامین C است .
به افراد دیابتی توصیه میشود که سیب زمینی را حذف کنند.
بدلیل وجود آلو حاوی فیبر بوده و چون خیسانده میشود درپیشگیری و یا درمان یبوست استفاده میشود .
🍳دستور پخت :
برنج و بلغور گندم را جداگانه خیس کرده
عدس را پخته کنار میگذاریم .
پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن زیتون یا کنجد یا دنبه تفت میدهیم .
در قابلمه ای آب را جوشانده و برنج را خیس کرده و با سیب زمینی نگینی شده میپزیم .
بلغور را افزوده و سپس برنج را آبکش می کنیم.
بعد پیاز تفت داده شده و عدس و در صورت دلخواه خرما یا کشمش یا آلوچه را لایه لایه روی برنج ریخته و دم میکنیم .
بهتر است بلغور درشت باشد .
#غذای_تو_داروی_تو
#استاد_مهدوی مقداری طرز طبخ این غذا را تغییر داده اند.
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
#طب_اسلامی_ایرانی
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
#استاد_سعید_مهدوی
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh