بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم برنج ایرانی : 2 پیمانه عدس و بلغور گندم درشت : هر کدام 1 پیمانه پیاز کوچک : 3عدد سیب زمینی کوچک : 2 تا 3عدد آلوچه و خرما و کشمش : به میزان لازم این غذای آذری منبع خوبی از آهن و ویتامین C است . به افراد دیابتی توصیه میشود که سیب زمینی را حذف کنند. بدلیل وجود آلو حاوی فیبر بوده و چون خیسانده میشود درپیشگیری و یا درمان یبوست استفاده میشود . 🍳دستور پخت : برنج و بلغور گندم را جداگانه خیس کرده عدس را پخته کنار میگذاریم . پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن زیتون یا کنجد یا دنبه تفت میدهیم . در قابلمه ای آب را جوشانده و برنج را خیس کرده و با سیب زمینی نگینی شده میپزیم . بلغور را افزوده و سپس برنج را آبکش می کنیم. بعد پیاز تفت داده شده و عدس و در صورت دلخواه خرما یا کشمش یا آلوچه را لایه لایه روی برنج ریخته و دم میکنیم . بهتر است بلغور درشت باشد . مقداری طرز طبخ این غذا را تغییر داده اند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh