eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
637 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟡خواص و فواید به (سفرجل): ✨نشاط آور ✨مقوی معده ✨مقوی قلب ✨مقوی مغز ✨رب به نافع برای گوارش‌های ضعیف است. ✨رب به نافع برای نزله‌های سرد است. ✨رب به تحریک کننده اشتها است.   🌟شربت به و شربت به‌لیمو در نشاط آوری و تقویت قلب بی‌نظیر است.🌟 ❌از مصرف بِه غیرشیرین اجتناب کنید❌ ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥫طرز تهیه رب به: 🔅به شیرین را شب تا صبح در ظرف آبی خیس کنید، صبح کاملا بشویید و کرک‌هایش را پاک کنید. سپس با پوست تکه کرده و دانه‌هایش را جدا کنید و به را در آب‌میوه‌گیری ریخته آبش را بگیرید. آبِ به را در ظرف مناسبی روی حرارت غیر مستقیم و ملایم قرار دهید. می‌توانید یک شعله پخش کن روی شعله‌ی کوچک اجاق گذاشته و ظرف را روی آن قرار دهید و اجازه بدهید به آرامی به غلظت رب برسد. چند ساعت طول می‌کشد، کفی که روی آبِ به جمع می‌شود را با قاشق بردارید و دور بریزید. زمانی که به غلظت رسید، رنگ آلبالویی بسیار خوشرنگی می‌شود، از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در یک ظرف شیشه‌ای دَردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. (هر ۵ کیلو به یک شیشه کوچک مربا رب می‌دهد.) 🔅تفاله‌های به را می‌توانید خشک کنید و چای به درست کنید. دانه‌های به را هم خشک کرده و از لعاب به‌دانه هنگام سرفه‌های خشک، خشونت حلق، تسکین حرارت معده، تب‌ها، سوزش زبان و دهان به صورت جرعه جرعه و با فاصله مصرف کنید. 🔅رب به اگر به این شیوه آماده شود، هنگامی که در دهان گذاشته می‌شود، حالت قبض و جمع‌کنندگی بسیاری دارد مثل حالتی که با خوردن خرمالوی گس در دهان و روی زبان ایجاد می‌شود؛ این همان خاصیت رب به است که باعث جمع شدن دهانه‌ی معده شده و از بروز ریفلاکس جلوگیری می‌کند. ✅رب به یکی از بهترین مقویات معده در رفع اختلالات گوارشی و هضم و تهوع در دوران بارداری است. ⏰بهترین زمان مصرف رب به در تقویت هضم، معده و اختلالات گوارشی یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری بعد از هر وعده‌ی غذا است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢خواص پسته (فستق): 🌱افزاینده منی 🌱مقوی قوه باه 🌱حافظ و مقوی مغز و قلب‌ 🌱رافع خفقان و تپش قلب 🌱رافع حالت تهوع ❌در برخی منابع مغز پسته بالخاصیه مضر معده شمرده شده است. ✅ مصلحات پسته: ✔️انار ترش ✔️برگه قیسی ✔️سرکه 📚منبع: دکتر علی یوسفی، تدریس دوره‌ی مقدماتی مبانی علم شریف طب، اندیشکده‌ی سبک زندگی و خانواده‌ی صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟣خواص و فواید انجیر: 🔮نافع مصروعین 🔮چاق کننده 🔮رافع خشونت نای و حنجره 🔮ملین 👈🏻برای رفع یبوست: ۴ تا ۵ عدد انجیر را شب در گلاب یا شیر خیسانده و ناشتا میل شود. 📚منبع: دکتر علی یوسفی، تدریس دوره‌ی مقدماتی مبانی علم شریف طب، اندیشکده‌ی سبک زندگی و خانواده‌ی صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرّحمن الرّحیم🌺 روز را خورشید میسازد🌸 و روزگار را ما ما را قلب زنده نگه میدارد و قلب را عشق پس روزگار را عاشقانه بساز و عشق را عاقلانه شادو عاشق باشید🍃 الهی به امید تو ...... @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝تدابیر مهم بیماری کرونا: قسمت اول... 🔹اسپری مداوم گلاب به صورت و سینه باعث تقویت قلب می‌شود. گلاب غم‌زدا و مفرح است. 🔹دمکرده‌ی گل گاوزبان شادی‌آور و مقوی حرارت غریزی و اعضای رئیسه (قلب، مغز و کبد) است و برای خشونت سینه و سرفه به خصوص سرفه‌ی خشک، تنگی نفس، درد گلو و سینه مؤثر است. ❗️افراد مبتلا به فشارخون گل گاوزبان را همراه با لیمو عمانی دم کنند. 🔹خرما موافق سینه است. غیر جنوبی‌ها یک عدد در روز میل کنند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝تدابیر مهم بیماری کرونا: قسمت دوم... 🔹بادکش پشت و روی قاعده‌ی ریه مفید و مقوی ریه است و در پیشگیری و درمان بیماری‌های ریوی مؤثر است. 🔹مصرف هفته‌ای یک تا دو وعده شوربای ماش 🔹نخود یک پاک کننده‌ی ریه از اخلاط است و جهت درد سینه نافع است. 📚منبع: دکتر علی یوسفی، تدریس دوره‌ی مقدماتی مبانی علم شریف طب، اندیشکده‌ی سبک زندگی و خانواده‌ی صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍲سوپ توصیه شده‌ی استاد یوسفی در بیماری کرونا: ❇️ شلغم + پیاز + هویج + ماش + سبزی (جعفری، گشنیز، ریحان کوهی یا تره خراسانی) + کمی پرسیاوشان + روغن زیتون یا روغن دنبه + تخم گزنه 🌿پرساوشان هم لطیف کننده‌ی اخلاط است و هم گرفتگی‌ها را باز می‌کند و هم اخلاط ناباب را آماده‌ی دفع می‌کند؛ حل کننده و خشک کننده و پاک کننده‌ی ریه است و تنگی نفس را رفع می‌کند. 🌿تخم گزنه هم لطیف کننده‌ی اخلاط لزج است و هم پاک کننده‌ی ریه. 🌿پیاز پخته با روغن دنبه هم برای پاکسازی ریه از اخلاط بسیار مفید است. ✅ این سوپ برای سرماخوردگی نیز مفید است. 📚منبع: دکتر علی یوسفی، تدریس دوره‌ی مقدماتی مبانی علم شریف طب، تدابیر کرونا، اندیشکده سبک زندگی و خانواده‌ی صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim