📝تدابیر مهم بیماری کرونا:
قسمت اول...
🔹اسپری مداوم گلاب به صورت و سینه باعث تقویت قلب میشود. گلاب غمزدا و مفرح است.
🔹دمکردهی گل گاوزبان شادیآور و مقوی حرارت غریزی و اعضای رئیسه (قلب، مغز و کبد) است و برای خشونت سینه و سرفه به خصوص سرفهی خشک، تنگی نفس، درد گلو و سینه مؤثر است.
❗️افراد مبتلا به فشارخون گل گاوزبان را همراه با لیمو عمانی دم کنند.
🔹خرما موافق سینه است. غیر جنوبیها یک عدد در روز میل کنند.
#کرونا
#سرماخوردگی
#گلاب
#گلگاوزبان
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
📝تدابیر مهم بیماری کرونا:
قسمت دوم...
🔹بادکش پشت و روی قاعدهی ریه مفید و مقوی ریه است و در پیشگیری و درمان بیماریهای ریوی مؤثر است.
🔹مصرف هفتهای یک تا دو وعده شوربای ماش
🔹نخود یک پاک کنندهی ریه از اخلاط است و جهت درد سینه نافع است.
#کرونا
#سرماخوردگی
#بادکش_ریه
#نخود
📚منبع:
دکتر علی یوسفی، تدریس دورهی مقدماتی مبانی علم شریف طب، اندیشکدهی سبک زندگی و خانوادهی صدای حکیم.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍲سوپ توصیه شدهی استاد یوسفی در بیماری کرونا:
❇️ شلغم + پیاز + هویج + ماش + سبزی (جعفری، گشنیز، ریحان کوهی یا تره خراسانی) + کمی پرسیاوشان + روغن زیتون یا روغن دنبه + تخم گزنه
🌿پرساوشان هم لطیف کنندهی اخلاط است و هم گرفتگیها را باز میکند و هم اخلاط ناباب را آمادهی دفع میکند؛ حل کننده و خشک کننده و پاک کنندهی ریه است و تنگی نفس را رفع میکند.
🌿تخم گزنه هم لطیف کنندهی اخلاط لزج است و هم پاک کنندهی ریه.
🌿پیاز پخته با روغن دنبه هم برای پاکسازی ریه از اخلاط بسیار مفید است.
✅ این سوپ برای سرماخوردگی نیز مفید است.
#کرونا
#سرماخوردگی
#سوپ
📚منبع:
دکتر علی یوسفی، تدریس دورهی مقدماتی مبانی علم شریف طب، تدابیر کرونا، اندیشکده سبک زندگی و خانوادهی صدای حکیم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌷💫دوشنبه تون عالی
💓✨دلتون شاد
🌼💫و روزگارتون پراز
🌷✨معجزات خداونــد
💓💫آرزومندیم امــروز
🌼✨عزمت راسخ
🌷💫نیرویت بی پایان
💓✨سلامتیات پایدار
🌼💫کامیابیات روز افزون
🌷✨دست یاری دهندهات
💓💫پرتوان باشــد
🌼✨روزتون پراز
🌷💫موفقیت و کامیابی
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🚰قواعد نوشیدن آب:
قسمت اول...
🔹در صورت وجود عطش صادق آب بنوشید.
🔹وقت نوشیدن آب در مزاج اعتدال، حدودا یک ساعت بعد از خوردن غذا باشد. به جز گرم مزاجها که میتوانند بعد از غذا آب بخورند تا از سوختن غذا جلوگیری شود.
🔹در حین خواب اگر دچار تشنگی شدید، باید قدری صبر کنید. سپس قدری آب را مضمضه کنید و بعد اندکی میل کنید.
🔹نوشیدن آب ناشتا به ویژه آب سرد ناشتا بسیار غلط است.
🔹در سرد مزاجان و افرادی که معدههای بلغمی دارند، بین و بلافاصله بعد از غذا نوشیدن آب ممنوع است. آب باعث فاصله انداختن بین ذرات غذا و خاموش کردن حرارت غریزی در معده میشود و در نتیجه باعث اختلال در هضم میشود.
🔹در هنگام ورزشهای سنگین و فعالیتهای سنگین به دلیل گرم بودن اعضای بدن، جذب سریع اتفاق میافتد؛ پس باید کمی آب را مزه کرده و دور ریخته و یک جرعه میل کرد.
#نوشیدن_آب
#عطش
#تشنگی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🚰قواعد نوشیدن آب:
قسمت دوم...
🔹پرهیز از مصرف آب در حین و بعد از آمیزش زناشویی
🔹پرهیز از نوشیدن آب بلافاصله بعد از حمام یا در حین استحمام مخصوصا اگر معده خالی باشد.
🔹پرهیز از مصرف آب بعد از استفاده از مسهلها
🔹آب خوردن بعد از غذاهای شور، ترش شیرین وگرم باعث سستی و ضعف اعضا و اعصاب و معده و روده و کبد میشود.
🔹آب خوردن بعد از میوه مخصوصا میوههای تر مثل شلیل، آلو، نارنگی، پرتقال
باعث فساد هضم میشود.
🔹در زمان تشنگی و گرسنگی زیاد به یکباره آب مصرف نکنید.
#نوشیدن_آب
#استحمام
#تشنگی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠بهترین ظروف برای طبخ غذا:
🥘بهترین ظروف چینی و آبگینه (پیرکس) است.
🥘ظرف مسی تازه قلع شده/ ظرف چدنی روسی (مقوی مثانه و اعضاء تناسلی هستند)/ ظروف سفالی لعابدار
🥘ظروف سنگی (دقت در شستشو)
🥘در حین پختن غذا درب ظرف را
کامل نبندید تا بخارات سمی آن خارج شود.
🥘پخت غذا در دیگ زود پز را به حداقل ممکن برسانید.
#ظرف_غذا
#طبخ_غذا
#زودپز
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️چه عواملی باعث میشوند که غذای خوب حتی باعث ضرر و زیان در بدن شود؟
پاسخ👇🏻
1⃣ کم یا زیاد خوردن غذا: «بدن ما به ⅓ آنچه که میل میکنیم، نیاز دارد.»
2⃣ بیموقع غذا خوردن: «یعنی تا اشتهای صادق ایجاد نشده، غذا میل نکنید».
3⃣ عادت نداشتن به غذای خوب
4⃣ اشتها آور نبودن غذا
5⃣ عدم تناسب غذا و سن فرد
6⃣ ناسازگاری غذا و مزاج شخص
7⃣ عدم رعایت برخی از مسائل. مثل: «ورزش و استراحت قبل و بعد از غذا»
#غذا
#غذای_نامناسب
#شرایط_غذا_خوردن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim