🍱تدابیر تغذیه در دوران بارداری:
🍡مقدار غذا در دوران بارداری باید به میزان متوسط باشد تا به راحتی توسط دستگاه گوارش هضم شود.
🍡غذای زن باردار باید سبک باشد و به راحتی هضم شود به ویژه نزدیک زمان زایمان که باید از مصرف غذاهای حجیم که هضم سختی دارند پرهیز شود.
🍡لازم است زن باردار غذای خود را در چند وعده میل کند و در هر وعده حجم کمتری غذا بخورد و به تدریج میزان غذا را بیشتر کند.
📚منبع:
قسمتی از تدریس خانم دکتر مشهدی در تدابیر دوران بارداری، دوره متوسطه مبانی طب سنتی، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#تدابیر_تغذیه
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥘خوراکیهای مناسب دوران بارداری:
🔸نانی که از گندم خوب تهیه شده و به خوبی پخته باشد.
🔸مصرف غذاهایی جهت لینت مزاج؛ مثل سوپها و آشهای رقیق
🔸مصرف گوشتهای لطیف و دارای هضم راحت؛ مثل مرغ خانگی، بره و بزغاله چاق یک ساله
🔸مصرف مویز، سیب میخوش (ترش و شیرین)، به، انار میخوش، گلابی و بادام
📚منبع:
قسمتی از تدریس دکتر مریم مشهدی در تدابیر دوران بارداری، دوره متوسطه مبانی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#خوراکیهای_مناسب_بارداری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🚫نبایدهای غذایی در دوران بارداری:
♦️عدم مصرف چند نوع ماده غذایی و متفاوت در یک وعده
♦️پرهیز از گرسنگی و پرخوری
♦️پرهیز از مصرف خوراکیهای خیلی شیرین و خیلی چرب
♦️پرهیز از مواد غذایی و آشامیدنی خیلی گرم و خیلی سرد در دوران بارداری
♦️پرهیز از مصرف سرکه
♦️پرهیز از مواد غذایی که باعث یبوست میشوند.
♦️پرهیز از مواد غذایی نفاخ، تند، تلخ و مدر مانند: لوبیا، باقلا، کبر، نخود، کنجد، کرفس، ترب، سیر خام و پیاز خام، زیتون خام، فلفل، سداب، رازیانه، شنبلیله، قرطم (گلرنگ) و شبدر
♦️پرهیز از بوهای تند و تیز
📚منبع:
تدریس دکتر مریم مشهدی در تدابیر دوران بارداری، دوره متوسطه مبانی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#پرهیزات_غذایی_در_بارداری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه تون شاد و بینظیر
💓قلبتون جایگاه عشق
🌸و مهربانی
🌷دستتون روزی دار
💓و سخاوتمند و بخشنده
🌸سفره تون همیشه بازو پربرکت
🌷جمالتان شاد
💓وهدیه دهنده لبخند
🌸خداوند یار و نگهدار تون
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت اول...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل طبیعی رُس میزنه و عسل تقلبی شکرک
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
هیچ تفاوتی بین رُس زدن و شکرک زدن وجود ندارد. همه انواع عسل اعم از طبیعی، وحشی، تغذیهای، ارگانیک و تقلبی زنبور ندیده بعد از مدتی بسته به نوع ترکیب قندی بافت جامد و بلوری به خود میگیرد!
#عسل
#شکرک_زدن
#رُس_زدن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت دوم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل طبیعی رُس میزنه و عسل تقلبی شکرک
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
رُس بستن یا شکرک زدن یک ویژگی فیزیکی محلولهای اشباع از قند است و ارتباطی به کیفیت عسل ندارد. بر اساس رُس بستن عسل نمیتوان هیچ اظهار نظری در مورد کیفیت عسل داشت. افراط در مباحث علمی اشتباه است!
#عسل
#ویژگی_عسل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌷💫دوشنبه تون عالی
💓✨دلتون شاد
🌼💫و روزگارتون پراز
🌷✨معجزات خداونــد
💓💫آرزومندیم امــروز
🌼✨عزمت راسخ
🌷💫نیرویت بی پایان
💓✨سلامتیات پایدار
🌼💫کامیابیات روز افزون
🌷✨دست یاری دهندهات
💓💫پرتوان باشــد
🌼✨روزتون پراز
🌷💫موفقیت و کامیابی
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•