👧تدابیر دختر شدن جنین در طب سنتی:
🎀قرار دادن تصویر دختر در اتاق
🎀استفاده از رژیم غذایی با مزاج سرد
🎀استفاده از میوههای سرد مثل مرکبات، انار، آلو، هندوانه، آلبالو، گیلاس، زردآلو
🎀کاهش میوههای گرم
🎀استفاده از گوشت مرغ و ماهی آبپز
🎀استفاده از سماق، لیمو ترش و نارنج هنگام مصرف گوشتها سبب تعدیل مزاج گرم میشود.
🎀افزایش استفاده از لبنیات
🎀استفاده از محلول رقیق شدهی آب و سرکه برای شستشوی دستگاه تناسلی جهت ایجاد محیط اسیدی (محیط اسیدی واژن احتمال دختر شدن جنین را افزایش میدهد.)
👈🏻تدابیر به صورت کلی گفته شده است؛ سرد مزاجان جانب احتیاط را رعایت کنند.
📚منبع:
قسمتی از تدریس خانم دکتر مشهدی در تدابیر دوران بارداری و تعیین جنسیت فرزند، دوره متوسطه، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#دختر_شدن_جنین
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌷سلامی به
🌷برآن صبح سیمای
💗تابنده تان
🌷الهی چنان شاد باشید
💗زدل که تا شب بماند
🌷به لب خندهتان
💗صبحتون زیبـا
🌷وپر از اتفاقات خوب
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
❤️امام سجاد علیه السلام :
مردم زمان غیبت او (امام مهدی علیهالسلام) كه معتقد به امامت وى هستند و منتظر ظهور او هستند، از مردم تمام زمان ها بهترند، زيرا خداوند عقل و فهمى به آن ها داده كه غيبت در نزد آن ها حكم مشاهده را دارد!
♦️خداوند آن ها را در آن زمان مثل كسانى میداند كه با شمشير در پيش روى رسول خدا (ص) (عليه دشمنان دين) پيكار كردهاند.
♦️آن ها مخلصان حقيقى و شيعيان راستگوى ما هستند كه مردم را به طور آشكار و نهان به دين خدا میخوانند.
📚 بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۲۲
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍱تدابیر تغذیه در دوران بارداری:
🍡مقدار غذا در دوران بارداری باید به میزان متوسط باشد تا به راحتی توسط دستگاه گوارش هضم شود.
🍡غذای زن باردار باید سبک باشد و به راحتی هضم شود به ویژه نزدیک زمان زایمان که باید از مصرف غذاهای حجیم که هضم سختی دارند پرهیز شود.
🍡لازم است زن باردار غذای خود را در چند وعده میل کند و در هر وعده حجم کمتری غذا بخورد و به تدریج میزان غذا را بیشتر کند.
📚منبع:
قسمتی از تدریس خانم دکتر مشهدی در تدابیر دوران بارداری، دوره متوسطه مبانی طب سنتی، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#تدابیر_تغذیه
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥘خوراکیهای مناسب دوران بارداری:
🔸نانی که از گندم خوب تهیه شده و به خوبی پخته باشد.
🔸مصرف غذاهایی جهت لینت مزاج؛ مثل سوپها و آشهای رقیق
🔸مصرف گوشتهای لطیف و دارای هضم راحت؛ مثل مرغ خانگی، بره و بزغاله چاق یک ساله
🔸مصرف مویز، سیب میخوش (ترش و شیرین)، به، انار میخوش، گلابی و بادام
📚منبع:
قسمتی از تدریس دکتر مریم مشهدی در تدابیر دوران بارداری، دوره متوسطه مبانی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#خوراکیهای_مناسب_بارداری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🚫نبایدهای غذایی در دوران بارداری:
♦️عدم مصرف چند نوع ماده غذایی و متفاوت در یک وعده
♦️پرهیز از گرسنگی و پرخوری
♦️پرهیز از مصرف خوراکیهای خیلی شیرین و خیلی چرب
♦️پرهیز از مواد غذایی و آشامیدنی خیلی گرم و خیلی سرد در دوران بارداری
♦️پرهیز از مصرف سرکه
♦️پرهیز از مواد غذایی که باعث یبوست میشوند.
♦️پرهیز از مواد غذایی نفاخ، تند، تلخ و مدر مانند: لوبیا، باقلا، کبر، نخود، کنجد، کرفس، ترب، سیر خام و پیاز خام، زیتون خام، فلفل، سداب، رازیانه، شنبلیله، قرطم (گلرنگ) و شبدر
♦️پرهیز از بوهای تند و تیز
📚منبع:
تدریس دکتر مریم مشهدی در تدابیر دوران بارداری، دوره متوسطه مبانی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#بارداری
#پرهیزات_غذایی_در_بارداری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه تون شاد و بینظیر
💓قلبتون جایگاه عشق
🌸و مهربانی
🌷دستتون روزی دار
💓و سخاوتمند و بخشنده
🌸سفره تون همیشه بازو پربرکت
🌷جمالتان شاد
💓وهدیه دهنده لبخند
🌸خداوند یار و نگهدار تون
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت اول...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل طبیعی رُس میزنه و عسل تقلبی شکرک
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
هیچ تفاوتی بین رُس زدن و شکرک زدن وجود ندارد. همه انواع عسل اعم از طبیعی، وحشی، تغذیهای، ارگانیک و تقلبی زنبور ندیده بعد از مدتی بسته به نوع ترکیب قندی بافت جامد و بلوری به خود میگیرد!
#عسل
#شکرک_زدن
#رُس_زدن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت دوم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل طبیعی رُس میزنه و عسل تقلبی شکرک
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
رُس بستن یا شکرک زدن یک ویژگی فیزیکی محلولهای اشباع از قند است و ارتباطی به کیفیت عسل ندارد. بر اساس رُس بستن عسل نمیتوان هیچ اظهار نظری در مورد کیفیت عسل داشت. افراط در مباحث علمی اشتباه است!
#عسل
#ویژگی_عسل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌷💫دوشنبه تون عالی
💓✨دلتون شاد
🌼💫و روزگارتون پراز
🌷✨معجزات خداونــد
💓💫آرزومندیم امــروز
🌼✨عزمت راسخ
🌷💫نیرویت بی پایان
💓✨سلامتیات پایدار
🌼💫کامیابیات روز افزون
🌷✨دست یاری دهندهات
💓💫پرتوان باشــد
🌼✨روزتون پراز
🌷💫موفقیت و کامیابی
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت سوم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
رُس بستن از پایین ظرف شروع میشه، شکرک زدن از بالای ظرف.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
فرآیند رُس زدن همه عسلها از پایین ظرف شروع میشه. با تشکیل هستههای بلور و بزرگ شدن بلورها به تدریج تهنشین میشن. در موارد خاص که عسل فاسد شده باشه، رُس زدن در بالای ظرف است و بافت اسفنجی دارد.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت چهارم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل طبیعی حتما بایستی رُس بزنه.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
مدت زمان رُس بستن عسلها بسته به منشا گیاهیشون میتونه از چند روز تا چند سال متغیر باشه. خیلی از عسلها مثل عسل کنار و اقاقیا به ندرت رُس میزنن و نمیشه صرفا بر اساس رس بستن، طبیعی بودن رو تعیین کرد.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
ژ🌺🍃یک ســــلام
🌷🍃باعطر گلهای بهشتی
🌺🍃به دوستان مهربون
🌺🍃یک ســــلام
🌷🍃از سر عشق و دوستی
🌺🍃به همه دوستهای نازنین
🌺🍃با آرزوی داشتن روزی
🌷🍃زیبا و پراز خیر و برکت
سه شنبه تـون عالی🌺🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت پنجم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
بافت عسلِ رُس بسته نرمه و تو دهان زود آب میشه اما عسل شکرک زده مثل دونه شکره.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
بافت عسل رُس بسته ارتباط به ترکیب قندی و منشا گیاهی عسل داره و هیچ ارتباطی به کیفیت عسل ندارد. بافت عسلهای رُس بسته میتونه از نرم و کرهای تا سفت، از درشت و شنمانند تا ضخیم و زمخت متفاوت باشه.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت ششم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل رو بعد از برداشت حرارت بده تا دیگه رُس نزنه و تو فروش به مشکل نخوری.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
حرارت باعث کاهش کیفیت عسل میشه و تضمینی برای عدم رُس بستن عسل نیست. هر چه مدت زمان و دمای حرارتدهی بیشتر باشه، کیفیت عسل بیشتر کاهش پیدا میکنه؛ اون وقت دیگه اون عسل نیست و یک سم شیرینه!
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت هفتم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
با اضافه کردن برخی مواد از رُس بستن عسل جلوگیری کن تا تو فروش مشکل نداشته باشی.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
رس بستن یک ویژگی کاملا طبیعی عسلهاست. به تصمیم طبیعت و زنبور عسل احترام بذاریم و با دستکاریِ عسل این ماده شفابخش رو نابود نکنیم. عسل به همان شکلی که زنبور عسل تولید کرده ارزشمنده؛ نه کمتر و نه بیشتر.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯نتیجهگیری نهایی درباره عسل
📝سخنی با همکاران زنبوردار:
تنها راه مواجه اصولی با رُس بستن، فرهنگسازی و اطلاعرسانی برای مصرف عسل رُسبسته است.
📝قبول داریم که جامعه نسبت به عسل رُسبسته نگرش خوبی نداره و رس بستن عسل یک معضل جدی واسه فروش عسله اما بپذیریم چارهای جز اطلاعرسانی و فرهنگسازی اصولی و علمی برای فروش و عرضه عسل رسبسته نداریم.
قبول داریم زمانبر و هزینه برداره اما قطعا به تدریج نتایج رضایتبخشی دارد.
💥عسل طبیعی کوه های زاگرس، محصول زنبورستان صدای حکیم
جهت سفارش پیام به👇👇👇
@sabtenam_2020
جهت پیگیری تماس با 👇👇👇
09190912297
سعید یوسفی
⚜لینک کانال جهت معرفی به دوستان
💠https://eitaa.com/joinchat/2359034146Ce0f055df3a
ارسال با ضمانت ۱۰۰ در ۱۰۰ انجام میشه👌
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
امروز یک حال خوب🥰
یک آرامش پایدار و همیشگی 🌸🍃
یک دل پر از امید و اطمینان🌸🍃
آرزوی امروز من برای شماست🌸🍃
چهارشنبه تون پر از دلخوشی 🌸💞🌸
صبحتون بخیر🌸🍃🌸
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•