🍞انواع مختلف نان در طب سنتی
👈🏻نانها بر اساس میزان گرفتن سبوس گندم به چندین نوع تقسیم میشوند:
🌼نان سمیذ: نانی است که آرد آن از گندم نرم شسته و پوست کنده تهیه شده است.
🌼نان حواری: نانی است تهیه شده از آردی که در گرفتن سبوس آن زیادهروی شده است.
🌼نان خشکار: نانی است که آرد آن از گندم نشسته و سبوسدار تهیه شود.
🔆نان سمیذ و حواری جزو نانهای دیر هضم و دیر دفع هستند و سبب نفخ شکم، تولید گاز، انسداد مجاری کبدی و سنگ کلیه میشوند. بنابراین افرادی که مستعد نفخ، یبوست، گرفتگیهای مجاری صفراوی، سنگینی طحال، سنگ کلیه و مثانه هستند باید از این دو نوع نان پرهیز کنند.
✅مصلح این نانها انیسون، رازیانه و شکر است.
📚منبع:
مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#نان
#نان_سبوسدار
#انواع_نان
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠خواص و مصلح نان جو در طب سنتی
🔸طبیعت جو سرد و خشک است؛ لذا نان جو به علت سردی تولید نفخ و باد میکند.
🔸نان جو مناسب گرم مزاجان است و برای سرد مزاجان و افرادی که سودا در مزاج دارند و همچنین افرادی که نفخ شکم دارند، مضر است.
✅مصلح نان جو برای این افراد در صورت مصرف، عسل، خرما، دنبه، آبگوشت و غذاهای پرادویه است تا از درد مفاصل و قولنج روده در امان باشند.
📚منبع:
محمد بن زکریای رازی، منافع الاغذیه و مضارها
#نان_جو
#عسل
#درد_مفاصل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح بوی زندگی
بوی دوست داشتن
وبوی عشق ومهربانی می دهد
الهـی
زندگیتون مثل صبح
پرازعطرخوش باشد.
صبحتون بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍲ترید یا شرید:
👈🏻ترید یا تیلیت (نانی که در آب غذاهایی مثل آبگوشت خیسانده میشود)
🔆در بعضی از خوراکی های مایع موجب نفخ شدید و ضعف معده میشود.
🔆مناسب گرم مزاجان است و مضر سرد مزاجان.
#انواع_نان
#تیلیت_کردن
#نفخ_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔴مصلحات نان برنج در طب سنتی
♦️نان برنج نسبت به نان گندم دیر هضم و دیر دفع است. به همین علت باید همراه با یکی از مصلحات: نمک، چربی بسیار، شیر و یا سیر مصرف شود تا موجب قولنج روده نشود.
📚منبع:
محمدبن زکریای رازی، بهداشت غذایی (منافع الاغذیه و مضارها)
#نان_برنج
#قولنج_روده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺زیباتریڹ گل ها همیشه ….
🌸مختصِ بهترینهاست
🌺زندگیتون مثل گلها
🌸زیبا و خوش آب و رنگ
🌺و هر جایی که هستین
🌸دعا ميڪنم
🌺خـدا پناهتان باشد
🌸صبح بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔥فواید نان تنوری در طب سنتی:
🔸هضم سریعی دارد و زود دفع میشود.
🔸کمتر تولید نفخ و گرفتگیهای مجاری میکند.
🔸از نانی که روی ساج و یا درون فر پخته شود و یا از نان کماج سریعتر هضم میشود.
#نان_تنوری
#زود_هضم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍛خورش مُطَنجِن، غذای لذیذ زمستانی:
🌼در اصل مُطجِن به معنی در تابه پخته شده است. یکی از خورشهای لذیذ، پرخاصیت و مناسب فصل زمستان که در منابع طب سنتی ایران از آن یاد شده است و جزو غذاهای محبوب ساکنان استانهای شمالی ایران است که در هر منطقه به گویش خاص همان منطقه تلفظ میشود و نامی دارد از قبیل شیرین خورش، آلو قیسی خورش و مطنجن.
#غذای_زمستانی
#خورش_مطنجن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim