eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
720 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🍞انواع مختلف نان‌ در طب سنتی 👈🏻نان‌ها بر اساس میزان گرفتن سبوس گندم به چندین نوع تقسیم می‌شوند: 🌼نان سمیذ: نانی است که آرد آن از گندم نرم شسته و پوست کنده تهیه شده است. 🌼نان حواری: نانی است تهیه شده از آردی که در گرفتن سبوس آن زیاده‌روی شده است. 🌼نان خشکار: نانی است که آرد آن از گندم نشسته و سبوس‌دار تهیه شود. 🔆نان سمیذ و حواری جزو نان‌های دیر هضم و دیر دفع هستند و سبب نفخ شکم، تولید گاز، انسداد مجاری کبدی و سنگ کلیه می‌شوند. بنابراین افرادی که مستعد نفخ، یبوست، گرفتگی‌های مجاری صفراوی، سنگینی طحال، سنگ کلیه و مثانه هستند باید از این دو نوع نان پرهیز کنند. ✅مصلح این نان‌ها انیسون، رازیانه و شکر است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠خواص و مصلح نان جو در طب سنتی 🔸طبیعت جو سرد و خشک است؛ لذا نان جو به علت سردی تولید نفخ و باد می‌کند. 🔸نان جو مناسب گرم مزاجان است و برای سرد مزاجان و افرادی که سودا در مزاج دارند و همچنین افرادی که نفخ شکم دارند، مضر است. ✅مصلح نان جو برای این افراد در صورت مصرف، عسل، خرما، دنبه، آبگوشت و غذاهای پرادویه است تا از درد مفاصل و قولنج روده در امان باشند. 📚منبع: محمد بن زکریای رازی، منافع الاغذیه و مضارها ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح بوی زندگی بوی دوست داشتن وبوی عشق ومهربانی می دهد الهـی زندگیتون مثل صبح پرازعطرخوش باشد. صبحتون بخیر @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲ترید یا شرید: 👈🏻ترید یا تیلیت (نانی که در آب غذاهایی مثل آبگوشت خیسانده می‌شود) 🔆در بعضی از خوراکی های مایع موجب نفخ شدید و ضعف معده می‌شود. 🔆مناسب گرم مزاجان است و مضر سرد مزاجان. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔴مصلحات نان برنج در طب سنتی ♦️نان برنج نسبت به نان گندم دیر هضم و دیر دفع است. به همین علت باید همراه با یکی از مصلحات: نمک، چربی بسیار، شیر و یا سیر مصرف شود تا موجب قولنج روده نشود. 📚منبع: محمدبن زکریای رازی، بهداشت غذایی (منافع الاغذیه و مضارها) ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺زیباتریڹ گل ها همیشه …. 🌸مختصِ بهترینهاست 🌺زندگیتون مثل گلها 🌸زیبا و خوش آب و رنگ 🌺و هر جایی که هستین 🌸دعا ميڪنم 🌺خـدا پناهتان باشد 🌸صبح بخیر @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥فواید نان تنوری در طب سنتی: 🔸هضم سریعی دارد و زود دفع می‌شود. 🔸کمتر تولید نفخ و گرفتگی‌های مجاری می‌کند. 🔸از نانی که روی ساج و یا درون فر پخته شود و یا از نان کماج سریع‌تر هضم می‌شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍛خورش مُطَنجِن، غذای لذیذ زمستانی: 🌼در اصل مُطجِن به معنی در تابه پخته شده است. یکی از خورش‌های لذیذ، پرخاصیت و مناسب فصل زمستان که در منابع طب سنتی ایران از آن یاد شده است و جزو غذاهای محبوب ساکنان استان‌های شمالی ایران است که در هر منطقه به گویش خاص همان منطقه تلفظ می‌شود و نامی دارد از قبیل شیرین خورش، آلو قیسی خورش و مطنجن. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim