🟠افرادی که تا مدت زیادی غذا در معدهی ایشان میماند و خودبهخود خارج نمیشود:
🔶درمان: خوردن مواد غذایی قابض مثل رب به بعد از غذا، باعث تحریک خروج غذا از معده ایشان میگردد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معده #ماندن_غذا_در_معده #مواد_غذایی_قابض #رب_به
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️مواد غذایی قابض برای چه کسانی مفید است؟
📌افرادی که در معدهی ایشان، بعد از خوردن غذا، بخار ایجاد شده و به سمت سر صعود کرده و باعث بروز عوارضی مانند انواع سردرد، سرگیجه و صرع میگردد.
📌تناول قابضات بعد از غذا در این افراد، از صعود بخارات جلوگیری میکند. لذا در برخی موارد سردرد و سرگیجه و صرع که غذا عامل محرک بیماری باشد، خورانیدن مقداری رب به و امثال آن به دنبال تناول غذا میتواند مفید واقع شود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#رب_به #میوه_به #سردرد #صرع #سرگیجه #مواد_غذایی_قابض
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟣زمانی که هدف تقویت دهانهی معده باشد
☂درمان: استفاده از شربتهای مقوی معده مانند سکنجبین سفرجلی یعنی سکنجبین تهیه شده از آب به، بعد از غذا مصرف شود. با این منظور که شربت با دهانهی معده به مدت طولانی تماس داشته باشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معده #دهانه_معده #سکنجبین #سکنجبین_سفرجلی #به
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺🍃🌺
🌹ﺧﺪﺍیا
♥️تو را سپاس میگویم
🌹برای نعمتهای بی کرانت
♥️در این جمعه زیبا پاییزی
🌹به همه دوستانم ﺳﻼﻣﺘﯽ
♥️ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ سعادت
🌹توفیق عبادت و بندگیات
♥️و خوشبختی را
🌹عطابفرما
آمیـــن🙏
به برکت صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💚
و خاندان پاک و مطهرش 🌺
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
140.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوای همدیگر را داشتن
نه ابر میخواهد
نه باران و نه یک
برف زمستانی
فقط کافی است
حواسمان به هم باشد
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡تقویت معده و منع صعود بخارات معده با شربتهای مقوی معده
🔆برای این کار بهتر است که دارو بعد از غذا استعمال شود تا سریع از دهانه فوقانی معده نزول ننماید.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تقویت_معده #بخارات_معده #شربتهای_مقوی_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥤تعدیل مزاج گوارش با شربتهای مقوی معده
🔺زمانی که تعدیل مزاج گوارش و یا تلیین شکم منظور نظر باشد، شربتهای مقوی معده باید قبل از غذا مصرف شود تا به عضو مورد نظر برسد و نیز تأثیر آن در اثر مخلوط شدن با غذا کاسته نشود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تعدیل_مزاج_گوارش #شربتهای_مقوی_معده #تلیین_شکم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
💯لزوم کاهش کمیت غذا بعد از سن جوانی
✔️اغلب حکمای طب سنتی توصیه میکنند که بعد از سنین جوانی یعنی بعد از ۳۵ سالگی باید مقدار مصرف مواد غذایی کاهش یابد؛ زیرا با گذشتن سنین جوانی، قوای بدن به تدریج ضعیف میشود و قوای هاضمه کاهش مییابد.
✔️لذا اگر بر طبق عادت قبل مصرف شود، بدن قادر به هضم کامل آن نمیباشد و تولید فضولات و مواد دفعی در بدن افزایش مییابد.
✔️این مواد به تدریج در بدن تجمع یافته و موجب بروز بیماریهای مختلف در بدن میشوند.
✔️توجه به این نکته ضروری است که افراد گرم مزاج از این قاعده مستثنی هستند. این افراد در سنین جوانی به دلیل حرارت بالای معده، اشتهای مناسبی ندارند و حجم کمی غذا مصرف مینمایند؛ ولی با گذشت سن، از حرارت بالای معده کاسته شده و در سنین بالاتر، هضم و اشتها تقویت میگردد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#کمیت_غذا #سن_جوانی #بعد_از_سن_جوانی #قوای_هاضمه #افراد_گرم_مزاج #حرارت_بالای_معده #اشتها
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim