🔰درجات قوای ادویه (دواها)
🌹درجه چهارم
داروهای درجه چهار داروهایی هستند که اگر درست مصرف نشوند، میتوانند باعث هلاکت شوند و اگر درست استفاده شوند، اثر بسیار قوی ایجاد میکنند.
🌹داروهای درجه سه و چهار معمولاً به تنهایی مصرف نمیشوند و نیاز به مصلح دارند تا اثر سوئی روی یک عضو یا همهء بدن نگذارند.
🌹داروهای درجهء سه اگر درست مصرف نشوند، عوارض جانبی واضحی میدهند ولی داروهای درجه یک و دو تقریباً داروهای ایمنی هستند و توصیه میشود در ابتدای درمان از آنها استفاده گردد.
📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران
#درجات_قوای_ادویه #هلاکت #مصلح #درمان
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 سلام عزیزانم
🍁ٱرزو میکنم در این سه شنبه
🌼زیباااااا
🍁عشق و محبت
🌼مهربانی و سلامتی
🍁شادی وتندرستی
🌼هم نشین شما باشد
🍁روزگارتان خوش
🌼و ایام به کامتان
🍁روزتون_بخیر🌼🍁
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟠حبوبات
🔸حبوبات نسبت به غذاهای دیگر این ویژگی را دارند که سریعتر هضم میشوند و به سهولت از معده عبور میکنند.
🔸بهترین حبوبات از جهت مشابهت به طبیعت انسان، گندم میباشد؛ زیرا حرارت آن مشابه حرارت غریزی انسان است.
👈🏻حبوبات با شستن، سردی میپذیرند و از خیساندن در آب سردی و تری کسب میکنند.
📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران
#حبوبات #گندم #حرارت_غریزی_انسان #خیساندن_حبوبات
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
📝نکاتی قابل توجه در باب حبوبات
🧂نمک زدن موجب لطیف شدن و خوشمزه شدن حبوبات میشود.
🌀خمیر مایه سبب لطیف شدن حبوبات و افزایش سرعت نفوذ آنها میشود و احتمال وقوع سدّه با مصرف حبوبات را کمتر میکند.
🌀جوشاندن حبوبات سبب برطرف شدن تلخی و عفوصت آنها میگردد.
🌀بو دادن (تحمیص)، حبوبات را خشک و غلیظ میکند و از نفخ آنها میکاهد.
📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران
#حبوبات #نمک #خمیر_مایه #جوشاندن_حبوبات #بو_دادن_حبوبات #نفخ_حبوبات
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌾آرد خوب گندم
🌱آردی که به میزان کافی سبوس داشته باشد و خمیر آن نیز به اندازه مناسب و متعادل دارای نمک باشد؛ زیرا خمیر بدون نمک بد هضم است و خمیر شور سبب خشکی معده و تشنگی میشود.
📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران
#آرد_خوب_گندم #گندم #سبوس #نمک #خشکی_معده #تشنگی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟡خمیر بدون خمیر مایه
🌼بدهضم است و موجب سدّه (گرفتگیهای عروق و مجاری بدن) و درد شکم میشود.
🌼از طرف دیگر اگر خمیر مایه زیاد باشد، سبب ترش شدن نان در معده میگردد.
📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران
#خمیر_بدون_خمیر_مایه #خمیر_مایه #گرفتگی_عروق #درد_شکم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim