eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
626 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰درجات قوای ادویه (دواها) 🌹درجه چهارم داروهای درجه چهار داروهایی هستند که اگر درست مصرف نشوند، می‌توانند باعث هلاکت شوند و اگر درست استفاده شوند، اثر بسیار قوی ایجاد می‌کنند. 🌹داروهای درجه سه و چهار معمولاً به تنهایی مصرف نمی‌شوند و نیاز به مصلح دارند تا اثر سوئی روی یک عضو یا همهء بدن نگذارند. 🌹داروهای درجهء سه اگر درست مصرف نشوند، عوارض جانبی واضحی می‌دهند ولی داروهای درجه یک و دو تقریباً داروهای ایمنی هستند و توصیه می‌شود در ابتدای درمان از آن‌ها استفاده گردد. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 سلام عزیزانم 🍁ٱرزو میکنم در این سه شنبه 🌼زیباااااا 🍁عشق و محبت 🌼مهربانی و سلامتی 🍁شادی وتندرستی 🌼هم نشین شما باشد 🍁روزگارتان خوش 🌼و ایام به کامتان 🍁روزتون_بخیر🌼🍁 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟠حبوبات 🔸حبوبات نسبت به غذاهای دیگر این ویژگی را دارند که سریع‌تر هضم می‌شوند و به سهولت از معده عبور می‌کنند. 🔸بهترین حبوبات از جهت مشابهت به طبیعت انسان، گندم می‌باشد؛ زیرا حرارت آن مشابه حرارت غریزی انسان است. 👈🏻حبوبات با شستن، سردی می‌پذیرند و از خیساندن در آب سردی و تری کسب می‌کنند. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝نکاتی قابل توجه در باب حبوبات 🧂نمک زدن موجب لطیف شدن و خوشمزه شدن حبوبات می‌شود. 🌀خمیر مایه سبب لطیف شدن حبوبات و افزایش سرعت نفوذ آن‌ها می‌شود و احتمال وقوع سدّه با مصرف حبوبات را کمتر می‌کند. 🌀جوشاندن حبوبات سبب برطرف شدن تلخی و عفوصت آن‌ها می‌گردد. 🌀بو دادن (تحمیص)، حبوبات را خشک و غلیظ می‌کند و از نفخ آن‌ها می‌کاهد. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🌾آرد خوب گندم 🌱آردی که به میزان کافی سبوس داشته باشد و خمیر آن نیز به اندازه مناسب و متعادل دارای نمک باشد؛ زیرا خمیر بدون نمک بد هضم است و خمیر شور سبب خشکی معده و تشنگی می‌شود. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟡خمیر بدون خمیر مایه 🌼بدهضم است و موجب سدّه (گرفتگی‌های عروق و مجاری بدن) و درد شکم می‌شود. 🌼از طرف دیگر اگر خمیر مایه زیاد باشد، سبب ترش شدن نان در معده می‌گردد. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا