فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 چرا #اجاره_بها بی حساب زیاد میشود؟ دولت کجاست؟
🔸ثابتی: مردم در عمل، افزایش قیمت را میبینند. سقف 25 درصد افزایش در بازار یک #شوخی_تلخ است!
🔹بهادری جهرمی #سخنگوی_دولت: در دوران شیوع کرونا، برخی سیاستها موجب ثابت نگه داشتن نسبی قیمت اجاره بها شد ولی حالا این #فنر_فشرده، رها شده است به خاطر همین دولت با ابزارهایی درصدد #کنترل_وضعیت است؛ دولت طرف مستاجران است و به نفع دهکهای پایین ورود کرده ...
🆔 @sedayehowzeh
#صدای_طلاب
▫️سلام برادر / نسبت به این خبر (جزئیات «طرح هدفمندی خدمات» مرکز خدمات حوزههای علمیه) عرایضی داشتم...
1️⃣ کافی است به عنوان "بهبود و تحول سازمانی #مرکز_خدمات" کمی دقت کنید. حتما مثل من لبخند به لبهایتان خواهد نشست!
2️⃣ اولین پرداختی هدفمندی که سال گذشته انجام شد به ازای هر امتیاز 30هزار تومان بود. قطعا مستحضرید که این نوع واریزهای کلان و جمعی با در نظر گرفتن توان و بودجه مرکز است نه سر از بی برنامگی. حال سؤال این است که با وجود افزایش بودجه امسال مرکز، چرا به ناگاه ضریب هر #امتیاز به یک پنجم کاهش یافته است؟
3️⃣ اساسا به نظر میرسد رویکرد مرکز خدمات "رفع تکلیف" باشد تا "برداشتن بار" و "پرکردن خلاء" از زندگی طلبه.
4️⃣ این امتیازات همگی "با قیود و شروط فراوان" و دارای محدودیت و سقف هستند. حال اگر طلابی را که استثنائا سقف تمام امتیازات را دارند در نظر نگیریم و تنها به جمعیت "غالب" #طلاب که امتیاز متوسط دارند توجه کنیم احتمالا و در حالتی خوشبینانه, 100امتیاز خواهند داشت یعنی مجموعا 600هزار تومان که دستمزد دو روز کارگری "بدون هیچ قید و شرطی" است!
5️⃣ این در حالی است که از #طلبه با "دوره های تحصیلی طولانی و سنگین" و "نقش آفرینی مؤثر تبلیغی و دعوت به دین" و "رسالتهای فراوان و پیچیده و سنگین فردی و اجتماعی " و توقعِ "تحقق رسالت انبیاء و برداشتن بار ثقیل حاکمیت تمدنی دین" را داریم. البته به جاست که با این سطح انتظارات از طلبه, طلبه نیز انتظار "حفظ شأن #روحانیت لااقل توسط متولیانِ خدمت به روحانیت" را داشته باشد; چیزی شبیه ضرب المثل معروف حفظ حرمت امامزاده و متولی اش!
5️⃣ اولا اگر بناست به طلبه کمک شود این همه قیود و شروط نمیخواهد. سلمنا که برای ارائه خدمات بهتر امتیاز بندی و ... لازم باشد, آخر این مبلغ ناچیز که ارزش این همه تلاش را ندارد. اگر مرکز توان کمک بیش از این را ندارد بهتر است با تغییر عنوان, طرح جدید تصویب نکند و همان کمک #معیشتی ماهانه ای که به کارت پارسیان واریز میشد را ادامه دهد. شاید الآن معنای لبخند ابتدای کلامم بیشتر روشن شده باشد!
6️⃣ پیشنهاد میکنم مرکز خدمات, مانند شهرداری کرمان و ... با پیشقدم شدن و طلایه داری #شفافیت و لبیک به این قانون, میزان "#بودجه سالانه" و "موارد هزینه کرد و مصرف" و حتی حقوق ماهیانه "مدیران و کارکنان" خود را اعلام کند تا طلاب نیز بیش از آن انتظار نداشته باشند.
▫️البته این نکات به معنای نادیده گرفتن تلاشهای مخلصانه و مجدانه ی آقایان نیست بلکه درخواستی صرفا جهت "#تنویر _فکار طلاب" و "واقعی شدن توقعات و انتظارات" و "دفع هرگونه سوء تفاهم و برداشت نادرست" خواهد بود تا در این زمانه ای که فشارها و حملات ناجوانمردانه ی #رسانه های_بیگانه و نفوذیهای داخلی بر حوزه و روحانیت زیاد شده و موضوع سخنرانیهای بزرگان را به سمت "جایگاه روحانیت و منزلت اجتماعی آنها" کشانده, خود مسئولین برای "دفع دخلهای مقدر" و "رفع شبهات و ابهامات مطرح" دست به #جهاد_تبیین بزنند.
🔹ناگفته پیداست که مقتضای "جهاد" تبیین, "تلاش ویژه و چندین برابرِ"حالت عادی است نه صرفا برگزاری یکی دو نشستِ "یکطرفه" ی خبری!
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش فرهیختگان از افزایش 96 درصدی #صادرات ایران به کشورهای همسایه در 8 ماه اول #دولت_رئیسی
🔺گزارش کیهان به مناسبت سالگرد #انتخابات:
عبور 10 ماهه دولت #رئیسی از #میدان_مین دولت غربگرا
🔻گزارش اعتماد از پاسخ سازمان برنامه به نامه 61 اقتصاددان:
منتقدان راه جایگزینی ندارند
🔻گزارش آرمان ملی از تبدیل وضعیت پرستاران از قراردادهای 89 روزه:
پرستاران، این بار قربانی پوشش #بخش_خصوصی
🆔 @sedayehowzeh
📢 ساعت صفر به وقت ایران و اسرائیل
🔺زمان به نفع اسرائیل و ایالات متحده و متحدانش نیست!
🔹افزایش تنش بین #رژیم_صهیونیستی و ایران بسیاری از رسانه ها را متوجه شرایط طرفین کرده است. حالا برخی رسانه ها از آغاز جنگ بین طرفین سخن گفته و از نبرد #آرماگدون سخن می گویند.
🔸پایگاه خبری هیل در گزارشی که اخیرا نوشته به این موضوع پرداخته است. نویسنده گزارش، مارک توث (Mark Toth) معتقد است ایران و اسرائیل به #ساعت_صفر نزدیک می شوند و ممکن است به زودی وارد چالش جدی با یکدیگر شوند.
🔹نویسنده هیل ضمن اشاره به ماجرای #برجام و نابودی آن ( بر اثر خروج آمریکا از آن) و نیز افزایش غنی سازی هسته ای جمهوری اسلامی در ماه های اخیر مدعی است مقامات ایالات متحده نیز به نوعی در مورد فعالیت #هسته_ای جمهوری اسلامی هشدار داده است و از این رو، به نوعی همسو با مقامات اسرائیلی است.
🔸مارک توث در این رابطه می نویسد: ” پنتاگون کاملا متوجه است که زمان به نفع اسرائیل و ایالات متحده و متحدانش نیست. در ماه مارس، ژنرال بازنشسته مککنزی، فرمانده وقت سنتکام، در جلسه سنا اعلام کرد جمهوری اسلامی دارای «۳۰۰۰ موشک بالستیک» است و این موشک ها از زمره موشک هایی است که میتوانند به تل آویو برسند. همچنین مقامات آمریکایی مدعی شده اند که طی چند هفته ایران می تواند به توان کامل هسته ای برسد.”
🔹تحلیلگر هیل معتقد است هرگونه عملیات نظامی یا هوایی اسرائیل علیه تأسیسات هسته ای ایران به جنگی بزرگ تبدیل خواهد شد.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=43992
🆔 @sedayehowzeh
27.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ استاد علیدوست به اظهارات عابدینی در مورد #تغلیظ_دیه در ماههای حرام و عدم طهارت #مشرکان
🎙 نسبت به درخواست نقد نوشتههای ایشان، اینجانب به حکم مسئولیتی که در کرسیهای #نوآوری و #نظریهپردازی و انجمن علمی #فقه و حقوق حوزه دارم از ایشان دعوت به #گفتگو در فضای کاملا علمی مینمایم!
▫️مدتی است در شبکههای اجتماعی کلیپهایی از سوی آقای احمد عابدینی با موضوعات مختلف فقهی و ... منتشر شدهاست؛ استاد محترم آیتالله ابوالقاسم علیدوست که مسئول کرسیهای نوآوری و نظریهپردازی و انجمن علمی فقه و حقوق حوزه هم هستند، در واکنش به این مطالب به شکل تصویری و متنی پاسخ داده اند.
مشروح متن ارسالی استاد علیدوست:
🌐 http://v-o-h.ir/?p=44006
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔍 پدیدگی اجتماعی سلام فرمانده (2)؛
📢 تأملی در نسبت نشاط اجتماعی و پدیده “سلام فرمانده”
🔺در نوشتار پیشین، کوشیدم یافتههای شخصیام از مهمترین زمینههای اجتماعی که باعث امتداد اجتماعی «#سلام_فرمانده» شده بود را واگویه کنم. در این همسخنی، برآنم تا پیرامون برخی ظرفیتهای مهمی که میتواند به تبدیلشدن این «دانش ضمنی» به «دانش عینی» یاری رساند، بیاندیشم.
🔹تا اینجای کار، سه محور، ذهنم را درگیر خود کرده است: «#نشاط_اجتماعی»، «#پویش_اجتماعی» و «#فنآوری_اجتماعی».
🔻تحقیقاتی در ایران، پیرامون نشاط اجتماعی (با همان تعاریف و مؤلفههایی که در #جامعهشناسی بحث میشود) انجام شده، که فراتحلیل صورتگرفته از آن، یافتههای قابلاستفادهای دارد.
▫️در این فراتحلیل، «چهار متغیر» در قالب «چهار نظریه»، صورتبندی شده که گویا در ایران، نمود بیشتری دارند: «#رضایت از زندگی»، «عزّت نفس»، «#دینداری» و «ارتباط اجتماعی».
🔸#اینگلهارت، تطابق وضعیت عینی انسانها با آرزوها و توقعاتشان از خود و دیگران را، باعث «نشاط» میداند. برایناساس جهت تولید نشاط اجتماعی، باید انسانها را در موقعیتی قرار داد که بیشترین رضایتمندی را از «خود»، «محیط» [و «فَراخود»] داشتهباشند.
مشروح یادداشت + بخش نخست:
🌐 v-o-h.ir/?p=43998
🌐 v-o-h.ir/?p=43655
✍️ حجت الاسلام عبدالحسین مشکانی
🆔 @sedayehowzeh
📢 ماجرای زندگی رهبر معظم انقلاب در کانکس چه بود؟
🔹در یکی از برنامههای شبکه افق سیمای جمهوری اسلامی ایران، مسئلهای در خصوص محل سکونت حضرت آیتالله خامنهای در اوایل ایام انتخاب ایشان به عنوان رهبر انقلاب مطرح شد.
🔸در این برنامه تلویزیونی، میهمان برنامه به نقل از یکی از محافظان #امام_خمینی (ره) نقل میکند: «رهبر انقلاب در ساختمان دولتیِ متعلق به ریاست جمهوری زندگی میکردند، عدهای میخواستند برای آقا ساختمانی احداث کنند که با مخالفت رهبری مواجه شدند و آقا سه، چهار سال اول رهبری را در کانتینر (کانکس) زندگی میکردند». نقل این موضوع، واکنشهایی را در پی داشت. محمد هاشمی رفسنجانی رئیس اسبق سازمان #صداوسیما درباره اینکه حضرت آیتالله خامنهای چند سال ابتدای رهبریشان را در کانکس زندگی میکردند، گفت: بنده اصلاً به یاد ندارم که رهبری در کانکس زندگی کرده باشد؛ اصلا نمیتوانم چنین چیزی را تأیید کنم! بنده اطلاع دقیقی از این ماجرا ندارم، اما تا جایی که مطلعم اصلاً چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.
🔹محمدحسین خوشوقت، مدیرکل اسبق مطبوعات و رسانههای خارجی دولت #اصلاحات، طی گفتوگویی با پروژه تاریخ شفاهی ایرنا در سال ۱۳۹۷ ضمن بیان خاطره ازدواج همشیره خود با فرزند #رهبر_انقلاب اشارهای به محل زندگی حضرت آیتالله خامنهای میکند که مطالب مطرح شده در رسانهها درباره این موضوع را شفاف میکند: «این وصلت سال ۱۳۷۲ اتفاق افتاد. پدر مقید بودند که فرزندانشان با خانوادههایی متدین و هم سنخ از نظر فرهنگی و اجتماعی ازدواج کنند... این مراسم در یک خانه پیش ساخته ساده برگزار شد! منزل مقام معظم رهبری در همین کانکس بود! غرب منطقه ریاست جمهوری در خیابان آذربایجان، یک فضای خالی بود که در آنجا با کانکس یک ساختمان یک طبقهای درست کرده بودند. محل کار مقام معظم رهبری هم در همین سازه قرار داشت. داخل کانکس نشسته بودیم؛ ناگهان یک صدای تکاندهنده از سقف فلزی به گوشمان رسید که همه جا خوردیم. یک میوه کاج رها شده بود و روی سقف فلزی کانکس افتاده بود.
➖پیش خود گفتم، این سازه، در عین سادگی بیش از حد، نا ایمن هم است. نکند خدای نا خواسته، اتفاقی برای رهبری و خانوادشان بیفتد! دو تخته فرش ماشینی هم، کف این سالن حدود ۴۰ متری پهن بود...»/ جوان آنلاین
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قرارداد مستاجرین بصورت اتوماتیک تمدید خواهد شد و نیازی به تخلیه وجود ندارد!
قاسمی؛ وزیر راه و شهرسازی:
🔺بر اساس مصوبات صورت گرفته کلیه قراردادهایی که #مستاجرین با #موجرین دارند بصورت #اتوماتیک تمدید خواهد شد و نیازی به تخلیه وجود ندارد در تهران و بقیه کلان شهرها ۲۵ درصد افزایش اجاره بها و در بقیه شهرها این میزان ۲۰ درصد خواهد بود.
✍️ ممنونیم ازتون #وزیر_راه عزیز که خیلی پرتلاش و محکم پای کار هستی، اما متوجه نمیشیم اینکه می فرمایید بطور اتوماتیک تمدید خواهد شد یعنی چی دقیقا؟!
🔹یعنی صاحبخونه ای که تا دیروز به مستاجرش گفته خالی کن خونه رو، از امروز بصورت اتوماتیک زنگ میزنه میگه نمیخواد خالی کنی و فقط کافیه 25 درصد به اجاره بها اضافه کنی و اگر غیر این بگه GAME OVER میشه؟
🔸یعنی #دولت_الکترونیک به معنای واقعیش اجرایی شده و با لمس یک دکمه مصوبات اجرایی می شه و ما خبر نداریم؟!
#طلبه_خبرنگار
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 حج مستحبی یا امورات مردم، مسأله اینست!
▫️شنیدهها حاکی از این است که تعداد قابل توجهی از مقامات ارشد استانی قصد تشرف به زیارت حج دارند.
🔺مساله ای که سابقا در حیات امام عظیمالشأن(ره) نیز رخ داده بود و تعداد زیادی از #نمایندگان_مجلس وقت، قصد داشتند به سفر حج مشرف شوند که ناباورانه با واکنش تند امام مواجه شدند!
🔻امام عزیز در فرمایشات خود میفرمایند: چند روز است که مکرّر به من خبر دادهاند مملکت به جهت توجه آقایان به سفر حج، دارد فلج میشود!
🔸امروز هم التفات مسئولین به مسائل عبادی #مستحبی، آن هم در حین #مسئولیت خطیر اجتماعی، نه مورد تایید رهبری است و نه حتی با رویکرد فعلی دولت مطابقت دارد. کمااینکه در روزهای ابتدایی دولت سیزدهم، رئیس دولت از سفر برخی از اعضای #کابینه به زیارت اربعین ممانعت کرده و بدنه دولت را به کار در جهت رفع مشکلات مردم مامور کردند.
🔹حال باید از این #مسئولان سوال کرد که درموقعیت کنونی کشور، آیا سفر #حج ارجح است یا رَتق و فتق کردن امورات مردم؟! /صراط
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
پایگاه خبری صدای حوزه
🔍در روزهایی که مهربانی با همدیگر به امری ضروری تبدیل شده است؛ 📢واکنش های توئیتری به اقدام صاحب خانه
#صدای_طلاب
1️⃣ لطفا یکطرفه به قاضی نرید. صاحبخونه هم مالش داره از بین می ره. من 5 سال پیش خونه رو 40 ملیون رهن دادم که باهاش می شد بیست تا موتور 125 خرید. امسال 300 تومن رهن دادم که باهاش حتی ده تا موتور هم نمی شه خرید. اما حقوق #مستأجر و درآمدش حداقل 10 برابر شده. اونموقع 2 میلیون حقوق داشت الان 20 میلیون!!
2️⃣ #صاحب_خونه من یکی از فضلاست که دو تا منزل داره و ما با یک دهم قیمت منزلشون هستیم، ان شاء الله سالم باشن
3️⃣ من پارسال ۵۰ میلیون و ۲ میلیون #اجاره دادم، الان تماس گرفته میگه ۱۰۰ تومن و ۴ تومن اجاره .وضع مالی خیلی خوبی هم داره؛ واقعا اذیت کننده شده؛ راضی هستیم به رضای خدا...
4⃣ زیاد شنیدم که یکی از عاملان افزایش #اجاره_بها در قم مالکان روحانی هستند؛ گاه خودم هم به چنین مواردی برخوردم و اما در مقابل، موارد زیادی هم دیدم یا شنیدم که #مالک خونه #طلبه هست و خودشم یه جای دیگه اجاره نشینه اما خیلی پایینتر از قیمت رائج منزلش رو اجاره داده... کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم!
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🎥 چرا امتحانات شفاهی حوزه، اینقدر ترسناک و ناعادلانه هستند؟! 🎙پاسخ از حجت الاسلام بنیادی، نائب رئیس
#صدای_طلاب
1️⃣ متاسفانه بعضی از طلاب از مهربانی و دلسوزی مجموعه مرکز مدیریت و اساتید ممتحن #شفاهی سو استفاده میکنند و برای استان هزینه ساز می شوند
اگر این عزیزی که پیام داده، راست میگوید که حق ایشان تضییع شده بیاید اعتراض کند و اصلا مجددا بعد تعیین محدوده فقط 10 دقیقه مانند قم فرصت مطالعه داده شود ببینم باز هم اعتراض میکند؟
2️⃣ اصل وجود مصاحبه شفاهی و تایید شدن علمیت #طلاب توسط اساتید دارای صلاحیت برای اخذ #مدارک_علمی، امر ضروری و بسیار با برکتی است که خوشبختانه در این زمینه حوزه علمیه پیشتاز بوده است؛ دلیل ضرورت این است که امتحان کتبی به سبب محدودیت ها و نواقص ذاتی ای که دارد به تنهایی نمی تواند علمیت طلبه برای دریافت مدرک علمی را اثبات کند؛ تجربه نشان داده است برخی که از نظر علمی و تلاش تحصیلی در رتبه پایینی هستند، در ایام #امتحانات به لطف تلخیص ها و نمونه سئوالات سنوات گذشته نمره بالایی می گیرند؛ حتی بعضا بالاتر از ممتازینی که شب امتحان به هر دلیلی نتوانسته اند مطالب درس را مرور کنند.
➖از طرفی #امتحانات_شفاهی همانطور که برخی از عزیزان اشاره کردند دارای یک بی عدالتی غیر قابل اغماض است چرا که شرایط برای تمام طلاب امتحان دهنده یکسان نیست؛ مثلا اساتید امتحان گیرنده محترم از جهات مختلف همچون دقت و سخت گیری با یکدیگر تفاوت دارند؛
پیشنهاد می شود که برای بی اثر شدن برخی از این تفاوت ها، اولا نمرات در امتحان شفاهی حذف شود و در امتحان شفاهی تنها کفایت سطح علمی طلبه تایید شود ثانیا لیستی از اساتید دارای صلاحیت و مورد اطمینان ارائه شود که طلاب بتوانند برای اخذ #گواهی_علمی به ایشان مراجعه کنند؛ البته انتخاب اساتید به اختیار خود طلاب و صرفا از میان همان لیست اساتید مورد تایید از طرف حوزه باشد؛ با متعدد شدن و قابل انتخاب شدن ممتحنین، استرس نوبت گرفتن برای امتحان شفاهی و یا تکرار آن در ماه های آتی نیز از بین می رود و تا حدود زیادی معضل امتحان شفاهی _ان شاءالله_ حل می شود.
3️⃣ اولاً گرچه خود ایشان در برخورد با طلاب بسیار حفظ ادب و احترام میکنند اما بنده در میان همین اساتید ممتحن فعلی سراغ دارم که اصلا برخورد محترمانه ای ندارند و متأسفانه اهل تحقیر کردن هم هستند.
ثانیاً با اینکه آیین نامه مخصوصی برای نمرات امتحان شفاهی هست ولی ظاهرا بیشترین تأثیر را بر #متن_خوانی(بخوانید ادبیات عرب) میدهند حال آنکه حتی برخی از خود این اساتید ممتحن در مقام تدریس, اصلا به این کیفیت تدریس نمیکنند.
ثالثا بحث فقط در کیفیت امتحان شفاهی نیست بلکه مسئله "سنجش رشد علمی" طلبه است و پرسش شفاهی یکی از راه های این سنجش است و نباید راه انحصاری باشد; بلکه مقالات علمی طلبه, تالیف کتب و ... میتواند جایگزین یا لااقل راه های بسیار خوب و ضابطه مند دیگری باشد. مثلا بجای هشت امتحان شفاهی فقه و اصول درس خارج, به همین تعداد مقالات علمی پژوهشی که زیر نظر استاد #درس_خارج نوشته شده, میتواند ملاک قرار بگیرد.
رابعا بیشترین تلاش و هدفگذاری در امتحانات شفاهی, سنجش "قدرت و کیفیت بیان شفاهی" طلبه است و چنین هدفی فقط به درد طلبه ای میخورد که به دنبال کرسی تدریس و بیان باشد اما طلبه ای که اهل قلم و #پژوهش یا حتی شئونات مختلف دیگر طلبگی است اصلاً در این شیوه ی ناقص امتحان, ارزیابی نخواهد شد.
خامسا حتی برای کسانی که به هر دلیلی از امتحانات شفاهی میترسند یکی از بهترین اقدامات خارج کردن نمره این امتحانات از کارنامه طلاب است. بنده غالب نمرات کتبی را بالا 17 نمره گرفتم ولی نمره امتحانات شفاهی معدل بنده را به شدت پایین آورد.
4️⃣ در امتحان شفاهی هایی که در #دارالشفا قم گرفته میشه متاسفانه طلبه هرچقدر هم خوب باشد و سوالهارو جواب بدهد و متن رو خوب بخواند و توضیح دهد ، حداکثر ۱۴ الی ۱۵ میگیرد، آقایان بالاتر از این نمرات ظاهرا به هیچ کسی نمی دهند! بعضی ممتحنین هم تعامل خوبی با طلاب ندارند و بیشتر جلسه امتحان را به جلسه #بازجویی شباهت داده اند!
5️⃣ هفته گذشته در مرکز #جمکران، برای امتحان شفاهی حاضر شدم و واقعا قبل از امتحان اضطراب و ترس از غول خود ساخته ی امتحان شفاهی داشتم اما به لطف خدا هم برخورد دو ممتحن بزرگوار بسیار عالی بود و هم محیط و فضای مطالعه ی پیش از امتحان. به نظرم این که سخته و ترسناک و این حرفا شاید قبلا بوده، اما الان به لطف خدا نیست
فقط یک نکته میمونه و اون اینه که گاهی بعضی ممتحنین در نمره دادن خیلی سختگیری می کنند، بنابر آیین نامه سوال علمی، سه نمره داره اما ظاهرا بعضی ممتحنین این نکته رو رعایت نمی کنند.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️محمدعلی کریمخانی، خواننده قطعه مشهور «آمدم ای شاه پناهم بده» ساعتی پیش در ۷۱ سالگی درگذشت.
🆔 @sedayehowzeh
@sedayehowzeh.mp3
4.43M
🎙بشنوید| زیرک ترینِ مردم و احمق ترینِ آن ها چه کسانی هستند؟
آیت الله #ضیاء_آبادی
#صدای_اخلاق
🆔 @sedayehowzeh