بسم الله الرحمن الرحیم
چند نکته از صفحه 14 قرآن کریم
1* ادیان الهی، یکدیگر را تصدیق می کنند، نه آنکه در برابر هم باشند. {مُصَدِّقٌ}
2* به هر استقبالی نباید تکیه کرد. با آنکه یهودیان در انتظار پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله سالیانی در مدینه سکنی گزیدند، ولی در عمل کفر ورزیدند. {كَانُوا مِن قَبْلُ...كَفَرُوا بِهِ}
3* شناخت حقّ و علم به آن کافی نیست. چه بسا افرادی که حقّ را فهمیدند، ولی به خاطر لجاجت کافر شدند. {فَلَمَّا جَاءَهُم مَّا عَرَفُوا كَفَرُوا}
4* گاهی حسد، مایۀ کفر است. بنی اسرائیل آرزو داشتند پیامبر موعود از نژاد آنان باشد و چون به آرزوی خود نرسیدند، حسادت ورزیده و کافر شدند. {بَغْيًا أَن يُنَزِّلَ}
5* نارضایتی انسان ها، تأثیری در الطاف حکیمانه خداوند نسبت به دیگری ندارد.
6* بدترین معاملات آن است که انسان هستی خود را بدهد و غضب الهی را بخرد. {بِئْسَمَا اشْتَرَوْا...غَضَبٍ، عَذَابٌ مُّهِينٌ}
7* یکی از عوامل کفر کفّار، نژاد پرستی و تعصّبات قومی است. {نُؤْمِنُ بِمَا أُنزِلَ عَلَيْنَا وَيَكْفُرُونَ بِمَا وَرَاءَهُ}
8* ملاک ایمان، حقّانیّت آیین است نه نژاد. {وَهُوَ الْحَقُّ}
9* انجام احکام و دستورات الهی، نیازمند قدرت، جدّیّت، عشق و تصمیم است و با شوخی و تشریفات، سازگاری ندارد. دینداری، با ضعف و مسامحه و سازشکاری سازگار نیست.{خُذُوا مَا آتَيْنَاكُم بِقُوَّةٍ}
10*عشق و علاقۀ مُفرِط، خطرناک است. اگر دل انسان از علاقه به چیزی پر شود، حاضر نمی شود حقایق را بپذیرد. {أُشْرِبُوا فِي قُلُوبِهِمُ الْعِجْلَ} چنانکه گفته اند: (حُبُّ الشَّیءِ یُعمی و یُصَمّ) عشق به هر چیز، انسان را کور و کر می کند و انسان دیگر حاضر نیست عیب های آن را ببیند یا بشنود.
11*رفتار، بهترین بیانگر افکار و عقاید انسان است. {بِئْسَمَا يَأْمُرُكُم بِهِ إِيمَانُكُمْ}
#تفسیر_قرآن_کریم
#صفحه_14
#قرائتی
#نان زعفرانی
مواد لازم:
1-شیر 1 پیمانه
2-روغن مایع نصف پیمانه
3-تخم مرغ 1 عددسفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال
4-نمک نصف قاشق چای
5-شکر 2 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ا قاشق غ
6-آب ولرم 1/4پیمانه
7-خمیرمایه1 قاشق غذاخوری
8-آرد حدود 5 پیمانه
9-گردو خرد شده نصف لیوان
طرزتهیه:
خمیر مایه و آب ولرم و شکر را مخلوط دربش رو گذاشته در جای گرم تا عمل بیاد و پف کنه.
در ظرف دیگه تخم مرغ شیرروغن و نمک و 1 قاشق زعفران غلیظرا مخلوط و خمیر مایه عمل آمده وآرد را کم کم اضافه تا خمیری لطیف بدست بیاد یکربع ورز میدیم داخل ظرف وروش سلفون کشیده 1 ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر را به شکلهای مختلف میتونیم شکل بدیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردیم با فاصله میزاریم چون خمیر پف میکنه و بزرگ میشه روی خمیر کمی زرده تخم مرغ وزعفران رومال کرده و کنجد یاتخم آفتابگردان ریخته ودوباره روش پارچه کشیده و استراحت 10دقیقه میدیم وبعد در فر روشن 180 درجه مدت 25 تا 30 میپزیم
این نان بسیار لطیف و خوش عطر برای صبحانه و ماندگاریش هم داخل ظرف تا 4.5 روز بیات نمیشه.
دوستان اگه تمام نکات را رعایت کنید نانهاتون عالی میشه.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
من خمیررو از شش طرف برش زدم و هرطرف برش زده رو به هم چسبوندم تا به شکل آفتابگردان دراومد.
@shahidMohammadAliHeydari
۞ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج۞
#_نان_لواش
موادلازم📝
آرد ۴۵۰ گرم حدودا ۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱۲ گرم حدودا ۱ ق غ سر خالی
نمک ۸ گرم حدودا یک ق چ سر خالی
روغن مایع ۵۰ گرم ۴ ق غ
اب ۲۴۰ گرم ۱ پیمانه و ۱/۳ پیمانه
✍طرزتهیه :
*میتوانید به جای بیکینگ پودر از ۸ گرم مخمر در این خمیر استفاده
کنید .
*اگر از ارد سفید قنادی استفاده میکنید میتونید برای این رسپی تا ۱۰ گرم سبوس اضافه کنید
همه مواد را مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا زمانی که خمیرمون یکدست بشه .
۲۰ دقیقه استراحت میدیم
چونه میکنیم . اندازه چونه ها بستگی به ظرف مورد نظری داره که میخواین داخلش پخت کنید . ضخامت نان حدودا ۳ میلیمتر باشد .
دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به چانه ها استراحت میدهیم .
با وردنه باز کرده و داخل ماهی تابه یا هر ظرف دیگری که میخواهید پخت کنید از قبل گرم شده انتقال میدهیم . * بهترین ارد برای این نان ارد خبازی ، ارد ستاره یا نان فانتزی
@shahidMohammadAliHeydari
۞ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج۞