eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
@shirini71 مواد لازم: آرد 3 پیمانه کره 100گرم روغن مایع 100گرم پودر شیر خشک قنادی یا شیر خشک مخصوص بزرگسالان 2 پیمانه (مارک نیدو عالیه) ؛ شکر 3 پیمانه (من کمی کمترمیریزم) آب 1پیمانه گلاب1 پیمانه پودر هل 2 ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم طرز تهیه: ابتداآرد را تفت میدهیم تا از حالت خامی درآید و کمی تغییر رنگ پیدا کند (حدود نیم ساعت با شعله خیلی ملایم طول میکشه) بعد از خنک شدن آردآن را الک میکنیم بعد آرد و پودر شیر خشک را مخلوط میکنیم. نیازی نیست پودر شیر خشک را با ارد تفت بدید چون در اون صورت گوله میشه آب و شکر راحدود 7 دقیقه میجوشانیم و شعله را خاموش میکنیم و زعفرون و پودر هل را به شربت اضافه میکنیم. کره و روغن را در ظرفی آب میکنیم (دقت کنید که نجوشد)مخلوط کره و روغن را به آرد و شیر خشک اضافه میکنیم. بعد کمی تفت میدهیم (حدود بیست دقیقه طول میکشه)نباید زیاد تغییر رنگ دهد برای چک کردن رنگ حلوا، یک مقدار خیلی کوچک از مخلوط ارد را در یک بشقاب بریزید و کمی شربت روی آن بریزید. اگر رنگ دلخواه را پیدا کرد، مقدار تفت دادن آرد کافیست از روی شعله بر میداریم و شربت و گلاب را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . اگر حلواتون گوله شد میتونید کمی با گوشتکوب برقی مواد رو مخلوط کنیددوباره مواد رو روی گاز میذاریم و خوب هم میزنیم تا حلوا جمع شده و آماده گردد. نباید زیاد خشک شود. باید طوری باشد که وقتی با کفگیر حلوا را بلند میکنید به حالت کشدار پایین بریزد. نکته: بهتره کره و روغن رو روی گاز اضافه نکنید بعد که روغن زدید هم بزنید و بذارید روی گاز اونوقت دیگه گلوله گلوله نمیشه نکته: من اگر لازم باشه کمی روغنشو بیشتر میریزم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 مواد لازم: آرد 3 پیمانه کره 100گرم روغن مایع 100گرم پودر شیر خشک قنادی یا شیر خشک مخصوص بزرگسالان 2 پیمانه (مارک نیدو عالیه) ؛ شکر 3 پیمانه (من کمی کمترمیریزم) آب 1پیمانه گلاب1 پیمانه پودر هل 2 ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم طرز تهیه: ابتداآرد را تفت میدهیم تا از حالت خامی درآید و کمی تغییر رنگ پیدا کند (حدود نیم ساعت با شعله خیلی ملایم طول میکشه) بعد از خنک شدن آردآن را الک میکنیم بعد آرد و پودر شیر خشک را مخلوط میکنیم. نیازی نیست پودر شیر خشک را با ارد تفت بدید چون در اون صورت گوله میشه آب و شکر راحدود 7 دقیقه میجوشانیم و شعله را خاموش میکنیم و زعفرون و پودر هل را به شربت اضافه میکنیم. کره و روغن را در ظرفی آب میکنیم (دقت کنید که نجوشد)مخلوط کره و روغن را به آرد و شیر خشک اضافه میکنیم. بعد کمی تفت میدهیم (حدود بیست دقیقه طول میکشه)نباید زیاد تغییر رنگ دهد برای چک کردن رنگ حلوا، یک مقدار خیلی کوچک از مخلوط ارد را در یک بشقاب بریزید و کمی شربت روی آن بریزید. اگر رنگ دلخواه را پیدا کرد، مقدار تفت دادن آرد کافیست از روی شعله بر میداریم و شربت و گلاب را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . اگر حلواتون گوله شد میتونید کمی با گوشتکوب برقی مواد رو مخلوط کنیددوباره مواد رو روی گاز میذاریم و خوب هم میزنیم تا حلوا جمع شده و آماده گردد. نباید زیاد خشک شود. باید طوری باشد که وقتی با کفگیر حلوا را بلند میکنید به حالت کشدار پایین بریزد. نکته: بهتره کره و روغن رو روی گاز اضافه نکنید بعد که روغن زدید هم بزنید و بذارید روی گاز اونوقت دیگه گلوله گلوله نمیشه نکته: من اگر لازم باشه کمی روغنشو بیشتر میریزم
یکی از غذاهای راحت و خوشمزه بخصوص مواقعی که فرصت چندانی برای آشپزی ندارید همین فیله مرغ ترش هست. فیله های مرغ رو توی یک ظرف گود بریزید و یک عدد پیاز ریز خورد شده و چند ق مغز گردو چرخ یا رنده شده و چند ق رب انار و آب دو عدد لیمو ترش تازه و نمک و کمی فلفل سیاه و دو سه ق روغن زیتون به فیله ها اضافه کنید و مخلوط کنید و روشو بپوشونید و دو ساعت یا بیشتر توی یخچال بذارید و توی سینی فر یا تابه نچسب بریزید و کباب یا سرخ کنید اگه از تابه استفاده میکنید فقط یکی دو ق روغن بریزید و با حرارت نسبتا بالا سرخ کنید و اگه تو فر می ذارید با دمای دویست درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه آماده میشه من اون مخلفاتی که مرغ توش خوابونده شده یه گوشه سینی فر میریزم و با فیله ها سرو میکنم خیلی خوشمزه ست در حین سرخ شدن یا کباب شدن یکی دو بار فیله ها رو زیر و رو کنید من از آون توستر استفاده میکنم و طبقه وسط می ذارم و هر دو المنت بالا و پایینو روشن میکنم...توجه داشته باشید که فیله خیلی زود میپزه پس به موقع از فر بیرون بیارید که خشک نشه @shirini71
جوری بشقابتون رو نقاشی کنید که کسایی که همیشه بهتون اعتراض میکنن که رژیم هستین هم دلشون بخواد از غذای شما بخورن 💪💪💪 پ.ن: دستور پخت خاصی نداره ماهی رو از صبح توی مواد (آبلیمو +نمک+زردچوبه+فلفل+آویشن+زنجبیل+سیر له شده +پودر پیاز+به دلخواه ماست) بپلکونید😁 ظهر ماهی رو بذارید داخل فول و به مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه داخل فر بذارید با دمای ۱۹۰ به هیچ روغنی احتیاج نیست ماهی خودش روغن داره من داخل هواپز میپزم و عالی میشه برنج رو هم روغن یک قاشق غذا خوری بزنید هیچ اتفاقی نمیفته زود از رو گاز بردارید تهدیگ نشه و هنگام دم کشیدن کم آب بگیرید @shirini71
فیله ماهی ,روغن مایع, آبلیمو آب پیاز ,زعفران دم کرده ,پودر سیر نمک و فلفل,زردچوبه طرز تهیه: مواد را مخلوط کرده و ماهی را داخل مایه بریزید و حداقل دو الی سه ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها رو داخل سیخ ماهی بگذارید(سیخ ماهی را از قبل با روغن زیتون چرب کنید تا ماهی راحتتر جدا بشه) و روی شعله گاز بگیرید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود. نوش جان⁦☺️⁩ @shirini71
🔷 غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم. میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید. . یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته. کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون @shirini71
👇 آرد : ۲ پیمانه شیر ولرم : ۳/۴ پیمانه شکر : ۱ و ۱/۴ پیمانه روغن مایع : ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ : ۳ عدد نمک : نوک قاشق چایخوری وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید. سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید. با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند. بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید. شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید. در مرحله بعدی پخت کیک بدون استفاده از فر، آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آرد را به کمک قاشق و یا لیسک با مایه کیک مخلوط کنید توجه داشته باشید که نباید مخلوط آرد و مایه کیک را زیاد هم بزنید. بعد از تهیه مایه کیک قابلمه ای که کف ضخیمی دارد را برای پختن کیک انتخاب کنید, سپس کف و دیواره های قابلمه را با کمک کره و یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قابلمه بریزید. سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت کم گاز به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. @shirini71❤️
💝: 💝@shirini71 تخم مرغ ۴ عدد آرد سه پیمانه پیمانه شکر یک و نیم پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای ریز خرد شده نصف پیمانه مغز دلخواه (فندق یا گردو یا بادام خرد شده نصف پیمانه) بکینگ پودر ۳ ق م وانیل یک سوم ق چایخوری رنده ی پوست پرتقال یا لیمو یا دارچین کمی در صورت دلخواه شکر و تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه در این مرحله روغن رو اضافه میکنیم ارد سفید و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و یک سوم آرد را اضافه میکنیم و با قاشق هم می زنیم. و بعد یک سوم شیر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنم و بهمین ترتیب تا شیر و آرد تمام شود در اخرچیپس شکلاتی و مغز دلخواه را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰درجه میپزیم 💝:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده طرز تهیه پیتزای لقمه با قالب یخ😳😋 فینگر فود متفاوت پیتزایی خواستین اینو از دست ندید👌 واسه‌ تولد عالیه خیلی متنوع میتونین درست کنید👍 @shirini71
مواد لازم : آرد ۱لیوان ونیم شکر ۳چهارم لیوان ماست ۳چهارم لیوان روغن نصف لیوان تخم مرغ ۲عدد بکینگ پودر ۱ق غ خوری هل ۱ق چ خوری زعفران ساییده ۱ق چ خوری وانیل نصف ق چ خوری روش پخت : برای تهیه کیک هل و زعفران ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک می کنیم. تخم مرغ ها و وانیل را به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن می زنیم که حجمش دو برابر بشه  و پف کنه. ماست و زعفران و هل را مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده روغن و شکر را اضافه  کرده و کمی با قاشق هم زده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام در چند مرحله اضافه کرده تا گلوله نشه و یکدست بشه. مواد را در قالب ریخته و در فر که یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می گذاریم به مدت ۴۰۰ دقیقه بپزه. البته دمای هر فری فرق می کنه بعد از نیم ساعت چک کنید با سیخ چوبی اگه بهش نچسبید  کافیه. نکات : ریختن وانیل اختیاریه چون این کیک هل داره اصلا بوی تخم مرغ نمیده. مقدار هل رو بیشتر نریزد چون تلخ میشه. نوش جان @shirini71