eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🦊🦊 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
✅در زمان سرماخوردگی و سرفه های شدید ، آب آنـــــاناس بخورید ! 👈آب آناناس ۵ بـــــــرابر قوی تر از شربت سینه عمل میکنه و از سرماخوردگی و آنفولانزا هم جلوگیری میکنه ! @shirini71
اول سینه مرغ رو آب پز کنین با کمی نمک و یدونه فلفل دلمه ای . هویج و سیب زمینی نگینی هم بریزین تا بپزه. سینه مرغ رو با همزن ریش ریش کنین و کنار بذارین. بلغور گندم یا جو رو با آب بذارین با یدونه پیاز و یک حبه سیر خوب خوب بپزه و لعاب بده . کمی آرد ذرت رو با کره تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه. حالا کم کم بهش آب مرغ رو اضافه کنین تا گلوله نشه. بلغور پخته شده و مرغ ریش ریش هم اضافه کنین . پیاز و سیر رو با گوشکوب برقی له کنین و به سوپ اضافه کنین. بذارین کامل جا بیفته . شیر رو داغ کنین در ظرفی جدا و یک بسته خامه توش حل کنین و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارین. وقتی سوپ جا افتاد در آخر ترکیب شیز رو بهش اضافه کنین و بعد از رسیدن به غلظت دلخواهتون زیرشو خاموش کنین و در آخر آبلیمو بزنین. آبلیمو رو زودتر اضافه نکنید چون شیر میبره. از زردچوبه هم استفاده نکنین تا سفید بمونه سوپتون. اگر خواستین قارچ و ذرت هم میتونین توش بریزین. با جعفری تزیین کنین و نوش جان کنید. @shirini71
دو سوم لیوان جو یک عدد سیب زمینی متوسط یک عدد هویچ کوچک یک مشت جعفری خرد شده ۳لیوان شیر ۱۰۰گرم خامه ۲۰۰گرم قارچ خرد شده یک چهارم سینه مرغ یک و نیم عدد عصاره ی مرغ جو رو از چند ساعت قبل خیس میکنیم بعدتویه قابلمه متوسط میزاریم با مرغ و سیب زمینی رنده شده بپزه وقتی پخت مرغ رو ریش ریش میکنیم هویج رنده شده جعفری خرد شده و قارچ خرد شده که بخارپز کردیم و عصاره ی مرغ رو اضافه میکنیم یه ربع بعد شیر رو اضافه و هم میزنیم ومیزاریم نیم ساعت با شعله ملایم بجوشه بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم خامه رو تو پیاله با چنگال میزنیم و به سوپ اضافه و هم میزنیم تا مخلوط شه @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازک ورقه ورقه کنید) کره۲۵گرم آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه) شیر ۲ونیم لیوان جوپرک ۸۰گرم آرد سفید ۱ق غ خامه صبحانه ۲ق غ هویج رنده شده ۱عدد متوسط(هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده) نمک وفلفل سیاه به میزان لازم جعفری تازه ولیموترش برای سرو کره را داخل قابلمه ذوب کرده،قارچ ورقه شده را بریزید وبهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنیدوخوب تفت دهیدتاآبش کشیده شه.آرد رو بهش اضافه کنید،خوب تفت دهیدتابوی خامیش گرفته شه.وآب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه.هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه،فلفل سیاه هم بزنیدوبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه را نبدید✔نیمه باز باشه)بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره.درآخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید وبه سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید. نکات👇👇 حتما شیر را بجوشونید وبعد به سوپ اضافه کنید وگرنه میبره اگه سوپ شیر را با آبلیمو دوست دارید موقع سرو بهش اضافه کنید چون آبلیمو باعث بریده شدن شیر میشه ازشیرمحلی استفاده کنیدنه پاستوریزه، خیلی خوشمزه تره جعفری خردشده عطرخیلی خوبی بهش میده موقع پخت کمی اضافه کنید خیلی خوب میشه به جای جو پرک میتونید جو پوست کنده بریزید ولی قبلش حتما خیس کنید مقدار هویج وقارچ بستگی به سلیقه خودتون داره من داخل سوپ آب مرغ ریختم وچون آب مرغم نمک داشت تو کلیپ نمک اضافه نکردم،داخل سوپ سینه مرغ پخته ریش ریش شده هم میریزن که اونم خیلی خوشمزه میشه فقط خیلی زیاد نباشه فلفل سیاه رو حتما به مقدار زیاد بریزید طعم فوق العاده ای ب سوپ میده خامه قابل حذفه ولی من با خامه بیشتر میپسندم .خامه بایدهم دمای محیط باشه. اگر آب مرغ نداشتید میتونید عصاره مرغ بریزیدولی با آب مرغ خیلی خوشمزه تره.آب مرغی که برای این سوپ تهیه میکنید زردچوبه نداشته باشه چون در رنگ نهایی سوپ تاثیر میزاره اگر موقع سوپ بیش از حد غلیظ شدباشیر یا آب مرغ رقیق کنید بعدازاضافه کردن خامه سوپ اصلا نباید بجوشه وگرنه خامه میبره موقع سرو با کمی جعفری تازه تزیین کنید ونوش جان @shirini71
سوپ جو ,سوپ شیر ,سوپ قارچ ,تقریبا" همه شون یکین منتها هر کی یه جور درست میکنه ولی همه جوره اش خوشمزه هست 😋👌 👆
_تخمه _آفتابگردان 🌻🌻 بلغور گندم ريز _يك ليوان سيب زمينى _دو عدد پياز _ يك عدد آرد ٤ قاشق غذاخورى رب گوجه نصف قاشق غذاخور نعنا خشك يك قاشق غذاخورى تخم مرغ يك عدد بزرگ آرد _چهار قاشق غذاخوری سير رنده شده_ دو حبه نمك و فلفل و زردچوبه ابتدا سيب زمينى رو آبپز کنید بعد رنده یا با گوشتکوب له كنيد بلغور را داخل ظرفى ريخته آب جوش اضافه كنيد تا روى بلغورها رو بگيره بعد بذاريد رو گاز وقتى آب داخل بلغور كشيد و نرم شد سيب زمينى ها و پياز رنده شده و آب گرفته شده و سير و اضافه كنيد مايه حتما خنك باشه،تخم مرغ و رب رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد، آخر هم نمك و فلفل زردچوبه و نعنا و چهار قاشق آرد بریزید خوب با دست ورز بدین تا کاملا مخلوط بشه بعد دستتون رو با آب خيس كنيد و كوكو هارو شكل بدين بزارین داخل روغن و روشن تخمه بپاشید بعد سرخ كنيد کوکوی خیلی خوشمزه ای هس اصلا روغن به خودش جمع نمیکنه @shirini71
مواد لازم : مرغ يك عدد تكه شده ماست چكيده يا خامه اي يك كيلو كره پنجاه گرم پياز يك عدد زعفران غليظ سه ق غ نمك و فلفل به اندازه كافي پودر هل سبز يك ق چ طرز تهيه: پياز را خرد كرده با كره تفت دهيد سپس مرغ را اضافه كرده و همراه با پياز تفت داده و نمك وفلفل و هل و زعفران و دو ليوان اب را اضافه كنيد و با حرارت كم مرغ را بپزيد وقتي مرغ پخته شد و مقدار كمي اب مرغ باقي ماند مرغ را برداشته و به اب مرغ ، ماست را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا ماست كمي داغ شود ولي نجوشد سپس از روي حرارت برداشته در ظرف مورد نظر بريزيد و مرغ ها را روي ماست بچينيد و مقداري از مواد ماستي را روي مرغ بريزيد و كمي پياز داغ و زرشك روي مرغ ها بريزيد و با برنج سرو كنيد 😍 @shirini71😍
♨️مرغسوخاری با یه روش جدید 👇 🛑👈مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ ، پیازچه ، هویج نگینی شده ، آرد و ادویه دلخواه مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید. 😍 @shirini71😍
و 😍 میرزاقاسمی بدون تخم مرغ عالیه👌 👈واسه کباب که اول پیاز رو. رنده کردم آبش رو. گرفتم ریختم روی گوشت با نمک و زردچوبه خوب ورز دادم بعد زدم سر سبخ های کوچیک و. توی ماهی تابه با کمی زعفرون گذاشتم بپزه و سرخ بشه. واسه میرزاقاسمی هم که بادمجون کبابی داشتم تو. فریزر و گوجه رو کبابی کردم، چند حبه سیر رنده کردم ریختم توی ماهی تابه، کمی زرچوبه زدم و فلفل قرمز کمی طلایی که شد بادمجون رو اضافه کردم و خوب که سرخ شد، گوجه کبابی رو که ساطوری کرده بودم ، ریختم روش و کذاشتم یکم جا بیفته بعد که جا افتاد ریختم تو ظرف و کباب ها رو چیدم. دوست داشتین میتونین کمی کره آب شده داغ رو بریزید روشون ولی من نریختم دیگه خیلی چرب میشد 😍 @shirini71😍
شیرینی رسپیری👇👇👇👇👇👇👇😍
مواد لازم: آرد سفید: سه چهارم پ،کره(یا مارگارین، یا روغن جامد): 110 گرم، وانیل: 1 چهارم ق چ ،پودر قند: 1 سوم پ،نشاسته ذرت: 1 سوم پ، پودر قهوه یا نسکافه(قابل حذف): 2 ق چ، آب جوش:1 ق غ،شکلات چیپسی: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا کره، وانیل و پودر قند رو با هم مخلوط و با دور تند همزن میزنیم تا کرمی رنگ بشه. نسکافه و آب جوش رو هم با هم مخلوط و هم میزنیم،به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم تا یکدست بشن.سپس پودر نشاسته ذرت رو اضافه و هم میزنیم و بعد در سه مرحله ، آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. برای پخت بدون فر👇🏻 تابه(یا قابلمه)رو ده دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار میدیم تا تابه گرم بشه.در این فاصله خمیر رو داخل قیف ریخته با ماسوره دلخواه، روی دو کاغذ روغنی که اندازه کف تابه برش داده بودیم ،شکوفه میزنیم، روی هر شکوفه به دلخواه شکلات چیپسی قرار میدیم. کاغذ رو به کمک سینی به داخل تابه انتقال میدیم و درب تابه رو دمکنی میزاریم،حدود یک ساعت زمان میدیم تا شیرینی ها با حرارت ملایم پخته بشن.در این فاصله درب تابه رو اصلا باز نکنید.سپس اجازه بدید وقتی خنک شدن از روی کاغذ روغنی بردارید. برای پخت داخل فر👇🏻 در فر از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه با درجه حرارت 170 قرار بدید. @shirini71
‌ 🎀 پن کیک ساده 🎀 ‌ مواد لازم : ‌ آرد : ۱ لیوان ‌ تخم مرغ : ۲ عدد کوچک یا ۱ عدد بزرگ ‌ ب پ : ۱ ق چ سَر پُر ‌ شکر : نصف لیوان ‌ خامه صبحانه : ۳ ق غ ‌ روغن مایع : ۳ ق غ ‌ شیر : نصف لیوان ‌ وانیل : ۱/۴ ق چ ‌ طرز تهیه : ‌ آرد و ب پ را سه بار الک کرده و کنار می گذاریم. ‌ تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا حجمش دو برابر شده و رنگش روشن و کشدار شود. ‌ خامه صبحانه، روغن مایع و شیر را به موادمان اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. ‌ سپس مخلوط آرد و ب پ رو به مواد اضافه کرده و مایع پن کیکمون آماده هست ... ‌ حالا داخل ماهی تابه گرم شده یک ملاقه از مواد رو برداشته و داخلش می ریزیم. ( کوچکی و بزرگی پن کیک ها سلیقه ای هست ) ‌ وقتی سطح روی پن کیک حباب زد، طرف دیگرش را بر می گردانیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم. ‌ پن کیک ها را روی توری می گذاریم تا خمیر نشوند ‌ ✔ نکات : ‌ 👈 ماهی تابه نیاز به چرب شدن ندارد. ‌ 👈 پن کیک هامون رو میتونیم کلفت یا نازک درست کنیم، سلیقه ای هست. ‌ 👈 تزئین پن کیک هامون سلیقه ای هس ‌ 👈 می توان با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید من با سس شکلاتی تزیین کردم. ‌ @shirini71
مواد لازم :زرده ی تخم مرغ ۳ عدد شیر سه لیوان شکر یک لیوان سرخالی خامه ی صبحانه ۱ قوطی (۲۰۰ گرم) زعفران دم کرده ۵ ق غ خلال پسته ۳۰ گرم پودر ژلاتین ۳ ق غ طرز تهیه: شیر و نمی از شکر را روی حرارت بزارید تا شکر کاملا حل شود زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید در یک ظرفی زرده ی تخم مرغ و مابقی شکر رو با هم زن خووووووب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود خامه ی صبحانه را اضافه کرده و کمی دیگر بزنید شیر داغ را کم کم به مایع تخم مرغ اضافه کنید و همین طور با هم زن بزنید پودر ژلاتین بنماری شده و خلال پسته را اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و دریخچال به مدت ۴ ساعت بزارید تا ببنده و آماده شده در آخر سر که از قالب خارج کردید با کمی خلال پسته و زعفران ناساب روی دسر رو تزیین کنید مواد لازم: ماست خامه ای شیرین. ۳۰۰ گرم خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم شیر ۳۵۰ گرم اناناس خورد شده یک پیمانه اب اناناس یک دوم پیمانه پودر ژلاتین ۲ ق سوپخوری طرز تهیه: اول ژلاتین رو با اب اناناس روی بخار کتری بن ماری کنید ؛ بزارید کنار ؛ شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته تا فقط شکر حل شود ماست ؛ خامه را با هم زن بزنید تا یکدست بشه بعد شیر و شکر که ولرم شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ژلاتین بن ماری شده رو هم اضافه کنید ، و در اخر سر اناناس تکه شده رو بریزید قالب سیلیکونی یا پلاستیکی رو با فرچه خیلیییی کم چرب کنید و مایع دسر رو بریزید و بزارید ۴ ساعت در یخچال تا کاملا ببندد دسر خیلیییی خوشمزه و عالی و به واسطه ی داشتن خامه و ماست خیلییییی لطیفه @shirini71
ارد برنج ۲۵۰گرم پودرقند ۹۰ گرم گلاب یک چهارم پیمانه کره ۱۰۰ گرم بهتره نصف روغن جامد نصف کره استفاده بشه من امروز فقط روغن جامد ک ذوب کرده بودم و مجدد گزاشته بودم یخچال استفاده کردم برنجم خوودم اسیاب کردم سفیده تخم مرغ نصف یک عدد زرده ۱ عدد هل یک دوم قاشق چای خوری اول سفیده تخم مرغو بزنین تا کاملا سفت بشه بزارین کنار بعد پودرقند کره و روغن جامد و هل رو انقد بزنین تا پوک و کرم رنگ بشه بعد زرده رو اضافه کنین مجدد بزنین و بعدم گلاب رو بریزین با همزن بزنین سفیده تخم مرغو نصفشو ب مواد اضافه میکنین و با لیسک مخلوط میکنین و در اخر ارد رو کم کم اضافه کنین حتما اردو کم کم اضافه کنین بعد یک ساعت استراحت تو محیط و بعدم داخل قیف میریزیم ماسورع میزنیم تو فر ۱۷۵ درجه ده تا ۱۲ دیقه میزاریم بپزن اگه موادتون سفت بود یکم گلاب بزنین زیاد نه پس از همون اول ارد رو کم کم اضافه کنین خمیرتون نباید سفت بشه باید قابل ماسوره زدن باشه @shirini71
سلام سلام چطورین بچه ها چه خبرا ببینید چی آوردم براتون سریعترین نون در کل جهان🤣🤣 یه نون سریع و بسیار خوشمزه در کمتر از چند دقیقه درست میشه بچه ها که خیلی دوست داشتن 🥞نان ملاقه ای فوری فقط در پنج دقیقه مواد لازم تخم مرغ یک عدد ماست چهار ق غ آب یک چهارم لیوان نمک یک ق چ بکینگ پودر یک ق چ آرد یک لیوان سر خالی همه مواد به غیر آرد رو مخلوط میکنیم یکدست شد آرد میزنیم خمیر نون باید غلظت ماست داشته باشه اگر خیلی غلیظ بود کمی آب بزنید اگر هم شل شد یکم آرد بزنید تابه نچسب رو خوب بزارید روی شعله بزرگ با حرارت ملایم داغ بشه از مواد خمیر داخلش بریزید و خوب پخش کنید من کمی کنجد هم روش زدم در تابه رو بزارید سه چهار دقیقه طول میکشه بپزه بعد بر گردانید طرف دیگه هم بپزه دو دقیقه باشه آماده میشع به همین راحتی نون آماده میشه فیلم براتون میزارم استوری نکته ..بافت این نون شبیه نون تافتون یا لواش نیست شبیه کرپ @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 پیتزا خمیر جادویی .موارد مصرف،پیراشکی.نان.پیتزا.یک خمیر همه کاره عالی مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ق چ طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است. نکته: وقتی از این خمیر برای درست کردن پیتزا یا پیراشکی استفاده کردید شکر رو حذف کنید خمیر رو توی ظرف چرب شده پهن کردم وروش پودر آویشن ,فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاشیده وسس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا(که خودم اماده کردم و دستورش تو پستهای قبلی گذاشتم بمالید )ومرغ وقارچ وفلفل دلمه وگوجه خرد شده (فقط فیله گوجه)ریخته وپنیر پیتزا ریخته وداخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت نیم ساعت بزارید تا بپزه و پنج دقیقه اخر فربالا را روشن کنیدتاروش طلایی شه.(یک نکته این که من قارچ وفلفل دلمه روتو روغن تفت میدم بعد روی پیتزا میریزم امتحان کنید خیلی عالی میشه وقارچ دیگه آب نمیندازه وپیتزاتونو خمیری نمیکنه) من موادو دو برابر کردم و ۵ پیتزای متوسط داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🐾🐾 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
با آموزش یه نوشیدنی آرامشبخش همراهتون هستیم که‌ سرو کردنش رو برای تایم شب توصیه می‌کنیم . 📄 چیا لازم داریم؟ ۱) شیر – یک فنجون ۲) عسل – یک قاشق چایخوری ۳) عصاره وانیل – دو الی سه قطره ۴) پودر دارچین – سر قاشق چایخوری . 🔵 شیر رو کاملا داغ می‌کنیم. عسل و وانیل رو به شیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. ترکیب رو توی فنجون مورد نظر سرو کرده و پودر دارچین و روی نوشیدنی می‌ریزیم. نوش جان 😍 @shirini71
اول یک پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم و توی روغن تفت دادم تا طلایی بشه. بعد اندازه نصف سینه مرغ که خرد کرده بودم رو اضافه کردم. نمک و کمی زردچوبه و فلفل و خیلی کم پودر زنجبیل(که اختیاری هست) زدم و با شعله متوسط گذاشتم تا مرغ کمی تفت بگیره و نیم پز بشه بعد حدود ۱۵ عدد قارچ رو ورقه ای خرد کردم و بهش اضافه کردم. قارچ اب میندازه و مرغ هم تو این مدت میپزه. سس بشامل رو میتونید جدا درست کنید و به ترکیب بالا اضافه کنید که شامل یک قاشق ارد گندم و نصف لیوان شیر و کمی کره هست. اول ارد رو تو ظرفی جدا خیلی کم تفت میدیم که بوی خامی اش بره بعد کره رو اضافه میکنیم. اب که شد شیر سرد رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا ارد و شیر کاملا مخلوط بشن و گلوله ای نباشه. بعد که غلظتش شبیه فرنی شد خاموش میکنیم و به ترکیب مرغ و قارچ اضافه میکنیم. اما من از تنبلی سس رو جدا درست نکردم و به همون ترکیب بالا ارد رو اضافه کردم و کمی که تفت دادم شیر رو اضافه کردم 😆 ولی جدا باشه بهتره. خب بعد از اضافه کردن سس بشامل و کاملا مخلوط کردن، دو تا سه قاشق خامه صبحانه هم به موادمون اضافه میکنیم و از روی اجاق برمیداریم. برای کنارش هم سیب زمینی سرخ شده استفاده میشه. من یک سری رو با رنده خلالی ریز کردم. و با اب کاملا شستم و نمک هم زدم و گذاشتم خوب خشک بشه بعد توی روغن که کمی بیشتر هم باید باشه سرخ کردم و دایم هم میزدم تا همه اش طلایی بشه و به هم نچسبه. دقت کنید اگه هم نزنید به هم میچسبه. @shirini71
😋😋😋 مواد لازم تخم مرغ ۴عدد آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه شکر یک پیمانه هویج سه عدد متوسط گردو خرد شده نصف پیمانه روغن مایه سه چهارم پیمانه پودر هل نصف قاشق چای خوری پودر دارچین یک قاشق مرباخوری بکین پودر یک قاشق غذا خوری ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکین پودر،دارچین،پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم و‌مواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم نوش جان 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃