#رژیم_لاغری_بهاره💓
شانزدهم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
🔷 #_املت_اسپانیایی 🍳🍳
تخم مرغ :2 عدد
قارچ :2 عدد
کره :25 گرم
فلفل :یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمه :یک دوم
گوجه فرنگی :یک عدد متوسط
ژامبون گوشت یا مرغ :یک ورق
نمک :یک دوم قاشق چای
تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید
@shirini71
🔷 #سوپ_پیاز 🍜 😋
▫️3 عدد پیاز بزرگ خرد شده
▫️5-6 حبه سیر رنده شده
▫️2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد
▫️2-3 قاشق غذاخوری کره
▫️2 قاشق غذاخوری آرد
▫️حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین)
▫️100 میلی لیتر خامه یا شیر
▫️پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری)
🔸پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره.
@shirini71
#تجربه
#فریز_حبوبات_خیس_شده
من همیشه نخود ولوبیا ازقبل خیس میکنم میزارم تو فریزر
برای اینکه نفخش گرفته بشه
هم اینکه سریع هرموقع هوس کردم سریع بتونم ازشون استفاده کنم
مخصوصانخود آماده برای فلافل خیلی بکار میاد،فقط ازیخچال درمیارم،چرخش میکنم
اصلاهم طعمشون عوض نمیشه😍
@shirini71
#غذای_فوری_نونی
#سیب_زمینی_باپیاز_کاراملی
#پوتیتو_با_پیاز_کاراملی
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
پیاز متوسط ۴ عدد
قارچ ۱۰ عدد
جعفری خشک ۱ ق س
نعنا خشک ۱ ق چ
کره ۵۰ گرم
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پوره فلفل قرمز بسته به ذائقه
نمک
روغن کنجد ۲ ق س
اول سیب زمینیها رو میشوریم و پوست میگیریم و حلقه حلقه برش میزنیم و با یک فنجون آب و با یک ق چ نمک دریا میزاریم بپزه.
تو این فاصله پیاز ها رو خلالی میکنیم و با دو قاشق روغن کنجد سرخ میکنیم با شعله خیلی کم ، تا نرم بشه و رنگش یه مقدار طلایی بشه حالا قارچهای خورد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و با شعله متوسط تفت میدیم و مرتب هم میزنیم تا پیاز ها نسوزه . حالا هم قارچها سرخ میشن و هم پیازها کاراملی میشن بعد نمک و زردچوبه و پوره فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
حالا سیب زمینی پخته شده رو پوره میکنیم و با کره و زردچوبه و نعنا تفت میدیم تا سبک و کشدار بشه . از روی حرارت برمیداریم کمی جعفری خشک بهش اضافه میکنیم و روش فلفل سیاه میسابیم .
موقع سرو داخل یه کاسه پوره رو میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و قارچ و پیاز رو داخلش میریزیم و دوباره روش فلفل سیاه میسابیم .
لاکچری آماده میباشد😋😋
نوش جان😋
@shirini71
#دسر_عربی
✅مواد لازم:
_پودر کرم کارامل یک بسته
_پودر نسکافه یک عدد
_شیر دو لیوان
_پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
_آب سرد یک سوم لیوان
_بیست عدد بیسکوییت پتی بور
_خامه دو قاشق غذاخوری
✅طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط و سپس بن ماری کنید (رو بخار کتری بذارید) تا کاملا شفاف بشه.
پودر نسکافه، پودر کرم کارامل و شیر رو باهم ترکیب و سر آخر ژلاتینِ آب شده رو هم اضافه کنید، رو گاز بذارید و هم بزنید تا کاملا حل بشه، در حدی ک مواد گرم بشن کافیه، و از رو گاز بردارید. (به هیچ عنوان نذارید بجوشه)
بیسکوییت پتی بور رو به مواد اضافه کنید و یک الی دو دقیقه بمونه تا بیسکوییت ها با حرارتش نرم بشن.
سپس با همزن برقی یا میکسر، مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد خامه رو هم اضافه کنید.
(تو دستور اصلیش یک پاکت خامه صورتی هستش اما من دو قاشق سر پر ریختم، شما میتونید بیشتر بریزید اما پیشنهاد میکنم نریزید چون دلُ میزنه)
مواد رو تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید یخچال تا ببنده(من تو فریزر گذاشتم ۹۰ دقیقه ای سفت شد)
🔴چون تو مواد، خامه وجود داره نیازی ب چرب کردن قالب نیست راحت در میاد ، فقط باید حاشیه قالب رو آزاد کنید و برگردونید.
با سس کارامل که تو همون بسته کرم کارامل هستش دسرتون رو خوشگل کنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.😍😘
@shirini71
#ژله_بستنی
✅مواد لازم:
_سه بسته پودر ژله
_بستنی وانیلی لیوانی سه تا
_آبجوش
🌸
✅طرز تهیه:
هر بسته پودرِ ژله رو با یکُ نیم لیوان آبجوش روی حرارت غیر مستقیم(بخار کتری مثلا) حل کنین؛ وقتی کامل حل شد از رو حرارت بردارین و بذارید خنک شه.
یک عدد بستنی لیوانی که یک ساعت قبل بیرون گذاشتید و کمی نرم شده رو به هر ظرفِ حاوی ژله اضافه کنید.
قالبتون رو کمی چرب کنید با برس(البته چون بستنی داره نیازی به انجام اینکار نیس، بازم راحت درمیاد اگه چرب نکنید) به دلخواه هر رنگی ک میخواین رو بریزید تو قالب و برای اینکه ژلتون کج ببنده، وقتی میذارینش تو یخچال یا فریزر زیرش یه ظرفی بذارین تا قالبتون کج بشه. اگه مقدار ژله ای ک ریختید تو قالب و یخچاله، کم باشه، خیلی سریع میبنده اون موقع قالبتون رو از یخچال در بیارین و مقداری از ژله بستنی دیگه رو اضافه کنید باز کج بذارید تو یخچال...
بقیه ژله بستنی هارو هم به مراتب اضافه کنید. در این حین اگه ژله تو محیط موند و کمی سفت شد میتونید رو بخار کتری بذارید تا باز آب بشه، البته وقتی میخواین به قالب اضافه کنید حتما باید از گرما افتاده باشه وگرنه ژله قبلی رو آب میکنه.
وقتی ژله تو یخچاله نذارید خیلی بمونه و سفتِ سفت بشه و بعد ژله رو اضافه کنید. اینجوری ممکنه ژله ها بهم نچسبند...
برای جدا کردنش از قالب هم فقط کافیه حاشیه قالب رو با چاقو آزاد و برگردونید...
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
از کاپ کیک ؛ کیک تولد درست کنید😉
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیراشکی_گیاهی
#غذاهای_خمیری
شیر 1 لیوان
اب 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مخمر 2 ق غ خ
نمک 1 ق چ خ
شکر 3 ق غ خ
ارد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه
برای رومال
زرده تخم مرغ 1 عدد
سیاهدانه و کنجد
مواد میانی:
سیب زمینی پخته شده بزرگ 2 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
1 ق غ خ رب گوجه فرنگی
فلفل قرمز نمک فلفل سیاه روغن زیتون
جعفری 2 ق غ خ
طرز تهیه: برای تهیه خمیر ابتدا مخمر را با شکر و اب گرم مخلوط کرده و ده دقیقه زمان میدیم تا مخمر عمل بیاد. داخل یه ظرف دیگه شیر، روغن مایع، نمک و مخمر عمل اومده را باهم مخلوط می کنیم و سپس کم کم ارد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه و جمع بشه. خمیر را چند دقیقه ورز میدیم تا نرم و لطف بشه و روی خمیر را پوشونده و 1 ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. برای مواد میانی هم پیاز را تفت میدیم تا طلایی بشه بعد رب گوجه را تفت داده و بعد ادویه و سیب زمینی له شده را اضافه می کنیم. در اخر کمی جعفری خرد شده و دو قاشق اب اضافه می کنیم تا مواد کاملا یکدست بشه و میذاریم مواد خنک بشه. از خمیر به اندازه نارنگی درشت برداشته و باز کرده، لبه خمیر یک قاشق از مواد گذاشته و مثل فیلم سمت دیگه خمیر را برش داده و خمیر رو جمع میکنیم و رومال زرده تخم مرغ زده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی بشه
@shirini71