eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 شانزدهم فروردین 1399 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
🔷 🍳🍳 تخم مرغ :2 عدد قارچ :2 عدد کره :25 گرم فلفل :یک دوم قاشق چایخوری فلفل دلمه :یک دوم گوجه فرنگی :یک عدد متوسط ژامبون گوشت یا مرغ :یک ورق نمک :یک دوم قاشق چای تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید @shirini71
🔷 🍜 😋 ▫️3 عدد پیاز بزرگ خرد شده ▫️5-6 حبه سیر رنده شده ▫️2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد ▫️2-3 قاشق غذاخوری کره ▫️2 قاشق غذاخوری آرد ▫️حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین) ▫️100 میلی لیتر خامه یا شیر ▫️پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری) 🔸پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره. @shirini71
من همیشه نخود ولوبیا ازقبل خیس میکنم میزارم تو فریزر برای اینکه نفخش گرفته بشه هم اینکه سریع هرموقع هوس کردم سریع بتونم ازشون استفاده کنم مخصوصانخود آماده برای فلافل خیلی بکار میاد،فقط ازیخچال درمیارم،چرخش میکنم اصلاهم طعمشون عوض نمیشه😍 @shirini71
سیب زمینی متوسط ۴ عدد پیاز متوسط ۴ عدد قارچ ۱۰ عدد جعفری خشک ۱ ق س نعنا خشک ۱ ق چ کره ۵۰ گرم زردچوبه ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ پوره فلفل قرمز بسته به ذائقه نمک روغن کنجد ۲ ق س اول سیب زمینیها رو میشوریم و پوست میگیریم و حلقه حلقه برش میزنیم و با یک فنجون آب و با یک ق چ نمک دریا میزاریم بپزه. تو این فاصله پیاز ها رو خلالی میکنیم و با دو قاشق روغن کنجد سرخ میکنیم با شعله خیلی کم ، تا نرم بشه و رنگش یه مقدار طلایی بشه حالا قارچهای خورد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و با شعله متوسط تفت میدیم و مرتب هم میزنیم تا پیاز ها نسوزه . حالا هم قارچها سرخ میشن و هم پیازها کاراملی میشن بعد نمک و زردچوبه و پوره فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . حالا سیب زمینی پخته شده رو پوره میکنیم و با کره و زردچوبه و نعنا تفت میدیم تا سبک و کشدار بشه . از روی حرارت برمیداریم کمی جعفری خشک بهش اضافه میکنیم و روش فلفل سیاه میسابیم . موقع سرو داخل یه کاسه پوره رو میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و قارچ و پیاز رو داخلش میریزیم و دوباره روش فلفل سیاه میسابیم . لاکچری آماده میباشد😋😋 نوش جان😋 @shirini71
✅مواد لازم: _پودر کرم کارامل یک بسته _پودر نسکافه یک عدد _شیر دو لیوان _پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری _آب سرد یک سوم لیوان _بیست عدد بیسکوییت پتی بور _خامه دو قاشق غذاخوری ✅طرز تهیه: ابتدا ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط و سپس بن ماری کنید (رو بخار کتری بذارید) تا کاملا شفاف بشه. پودر نسکافه، پودر کرم کارامل و شیر رو باهم ترکیب و سر آخر ژلاتینِ آب شده رو هم اضافه کنید، رو گاز بذارید و هم بزنید تا کاملا حل بشه، در حدی ک مواد گرم بشن کافیه، و از رو گاز بردارید. (به هیچ عنوان نذارید بجوشه) بیسکوییت پتی بور رو به مواد اضافه کنید و یک الی دو دقیقه بمونه تا بیسکوییت ها با حرارتش نرم بشن. سپس با همزن برقی یا میکسر، مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد خامه رو هم اضافه کنید. (تو دستور اصلیش یک پاکت خامه صورتی هستش اما من دو قاشق سر پر ریختم، شما میتونید بیشتر بریزید اما پیشنهاد میکنم نریزید چون دلُ میزنه) مواد رو تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید یخچال تا ببنده(من تو فریزر گذاشتم ۹۰ دقیقه ای سفت شد) 🔴چون تو مواد، خامه وجود داره نیازی ب چرب کردن قالب نیست راحت در میاد ، فقط باید حاشیه قالب رو آزاد کنید و برگردونید. با سس کارامل که تو همون بسته کرم کارامل هستش دسرتون رو خوشگل کنید. امیدوارم خوشتون اومده باشه.😍😘 @shirini71
✅مواد لازم: _سه بسته پودر ژله _بستنی وانیلی لیوانی سه تا _آبجوش 🌸 ✅طرز تهیه: هر بسته پودرِ ژله رو با یکُ نیم لیوان آبجوش روی حرارت غیر مستقیم(بخار کتری مثلا) حل کنین؛ وقتی کامل حل شد از رو حرارت بردارین و بذارید خنک شه. یک عدد بستنی لیوانی که یک ساعت قبل بیرون گذاشتید و کمی نرم شده رو به هر ظرفِ حاوی ژله اضافه کنید. قالبتون رو کمی چرب کنید با برس(البته چون بستنی داره نیازی به انجام اینکار نیس، بازم راحت درمیاد اگه چرب نکنید) به دلخواه هر رنگی ک میخواین رو بریزید تو قالب و برای اینکه ژلتون کج ببنده، وقتی میذارینش تو یخچال یا فریزر زیرش یه ظرفی بذارین تا قالبتون کج بشه. اگه مقدار ژله ای ک ریختید تو قالب و یخچاله، کم باشه، خیلی سریع می‌بنده اون موقع قالبتون رو از یخچال در بیارین و مقداری از ژله بستنی دیگه رو اضافه کنید باز کج بذارید تو یخچال... بقیه ژله بستنی هارو هم به مراتب اضافه کنید. در این حین اگه ژله تو محیط موند و کمی سفت شد میتونید رو بخار کتری بذارید تا باز آب بشه، البته وقتی میخواین به قالب اضافه کنید حتما باید از گرما افتاده باشه وگرنه ژله قبلی رو آب می‌کنه. وقتی ژله تو یخچاله نذارید خیلی بمونه و سفتِ سفت بشه و بعد ژله رو اضافه کنید. اینجوری ممکنه ژله ها بهم نچسبند... برای جدا کردنش از قالب هم فقط کافیه حاشیه قالب رو با چاقو آزاد و برگردونید... @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیر 1 لیوان اب 1 لیوان روغن مایع نصف لیوان مخمر 2 ق غ خ نمک 1 ق چ خ شکر 3 ق غ خ ارد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه برای رومال زرده تخم مرغ 1 عدد سیاهدانه و کنجد مواد میانی: سیب زمینی پخته شده بزرگ 2 عدد پیاز خرد شده 1 عدد 1 ق غ خ رب گوجه فرنگی فلفل قرمز نمک فلفل سیاه روغن زیتون جعفری 2 ق غ خ طرز تهیه: برای تهیه خمیر ابتدا مخمر را با شکر و اب گرم مخلوط کرده و ده دقیقه زمان میدیم تا مخمر عمل بیاد. داخل یه ظرف دیگه شیر، روغن مایع، نمک و مخمر عمل اومده را باهم مخلوط می کنیم و سپس کم کم ارد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه و جمع بشه. خمیر را چند دقیقه ورز میدیم تا نرم و لطف بشه و روی خمیر را پوشونده و 1 ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. برای مواد میانی هم پیاز را تفت میدیم تا طلایی بشه بعد رب گوجه را تفت داده و بعد ادویه و سیب زمینی له شده را اضافه می کنیم. در اخر کمی جعفری خرد شده و دو قاشق اب اضافه می کنیم تا مواد کاملا یکدست بشه و میذاریم مواد خنک بشه. از خمیر به اندازه نارنگی درشت برداشته و باز کرده، لبه خمیر یک قاشق از مواد گذاشته و مثل فیلم سمت دیگه خمیر را برش داده و خمیر رو جمع میکنیم و رومال زرده تخم مرغ زده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی بشه @shirini71