فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
از کاپ کیک ؛ کیک تولد درست کنید😉
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیراشکی_گیاهی
#غذاهای_خمیری
شیر 1 لیوان
اب 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مخمر 2 ق غ خ
نمک 1 ق چ خ
شکر 3 ق غ خ
ارد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه
برای رومال
زرده تخم مرغ 1 عدد
سیاهدانه و کنجد
مواد میانی:
سیب زمینی پخته شده بزرگ 2 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
1 ق غ خ رب گوجه فرنگی
فلفل قرمز نمک فلفل سیاه روغن زیتون
جعفری 2 ق غ خ
طرز تهیه: برای تهیه خمیر ابتدا مخمر را با شکر و اب گرم مخلوط کرده و ده دقیقه زمان میدیم تا مخمر عمل بیاد. داخل یه ظرف دیگه شیر، روغن مایع، نمک و مخمر عمل اومده را باهم مخلوط می کنیم و سپس کم کم ارد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه و جمع بشه. خمیر را چند دقیقه ورز میدیم تا نرم و لطف بشه و روی خمیر را پوشونده و 1 ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. برای مواد میانی هم پیاز را تفت میدیم تا طلایی بشه بعد رب گوجه را تفت داده و بعد ادویه و سیب زمینی له شده را اضافه می کنیم. در اخر کمی جعفری خرد شده و دو قاشق اب اضافه می کنیم تا مواد کاملا یکدست بشه و میذاریم مواد خنک بشه. از خمیر به اندازه نارنگی درشت برداشته و باز کرده، لبه خمیر یک قاشق از مواد گذاشته و مثل فیلم سمت دیگه خمیر را برش داده و خمیر رو جمع میکنیم و رومال زرده تخم مرغ زده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی بشه
@shirini71
#پیتزا_قیفی_بانان_ترتیلا
#فست_فود
#لقمه
سینه ی مرغ دو عدد
نان ترتیلا ۱۰ عدد
تخم مرغ یک عدد
پودر سیر ۲ ق چ
پودر پیاز ۲ ق چ
پودر پاپریکا ۲ ق چ
فلفل و نمک به میزان لازم
آرد یک پیمانه
در ابتدا نان ها را طبق ویدیو برش داده و با خلال دندان به شکل قیف در آورده و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در فر قرار داده تا کمی ترد شود و فرم بگیرد . مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با تمام ادویه ها و تخم مرغ و دو قاشق آرد کاملا مخلوط کنید سپس به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه اجازه دهید در یخچال استراحت کند سپس با آرد مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید و با سسی که دستورش رو در ادامه می نویسم کاملا ترکیب کرده و به همراه کاهو داخل قیف ها ریخته و نوش جان کنید 😋😍
مواد لازم برای تهیه سس:
_سه ق غ مایونز
_دو ق چ خردل
_دو ق چ سس گوجه فرنگی
_چهار ق چ خیارشور رنده شده
_نصف قاشق چایخوری پیاز رنده شده
_یک ق چ پودر پیاز
_نصف ق چ پودر سیر
_یک ق چ پودر آویشن
نصف قاشق فلفل قرمز
همه ی مواد رو یک الی دو ساعت قبل مخلوط کنید تا خوشمزه تر بشود 😋😍
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
💖💋هفدهم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری)
#دمنوش_خارخاسک
#نوشیدنی_گرم
مشکلات دفع ادرار
تصفیه خون
درمان مشکلات کلیوی
معرق و تب بر
دفع سنگ های کلیه و مجاری ادرار
افزایش دهنده قوای جنسی
تسکین قولنج
پادزهر سموم مارها
درمان کننده زخم محاری ادرار
کمک به درمان سوزاک
درمان زخم های لثه، دهان و حلق
کاهش دهنده فشار خون
قاعده آور
شیر افزا
ضد تب
ضد نفخ
مقوی معده
گشاد کننده رگ ها
کرم کش
نحوه ی آماده سازی و مصرف :
۵۰ تا ۱۰ گرم میوه (خار) به خوبی نرم و یا پودر نموده، سپس با یک لیوان آب جوش در قوری ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. آن را صاف کرده و میل کنید.
@shirini71
#فتیر
آرد:به مقدار لازم
شکر:500گرم
شیر:یک کیلوگرم
تخم مرغ:سه عدد
سیاه دانه:یک ق غ
کنجد:یک ق غ
مایع خمیر:یک ق غ
نمک:یک ق م
زرد چوبه:یک ق م
روغن مایع:نصف لیوان
طرز تهیه:
شکر، شیر، روغن مایع وتخم مرغ روی حرارت باهم مخلوط میکنیم وآنقدر هم میزنیم تا شکر حل ومخلوط ولرم شود
آردراکم کم به آن اضافه کرده
سیاه دانه، کنجد، مایع خمیر، نمک وزردچوبه رااضافه میکنیم وورز می دهیم تا به دست نچسبد وخمیر نرم ویکدستی شود
روی خمیر را با سلفون پوشانده ودوتاسه ساعت در جای گرم میگذاریم
پس از ور آمدن پف خمیر را با ورز دادن گرفته وچونه های یک اندازه از خمیر جدا کرده با و ردنه آن را با قطر یک سانت پهن کرده
با قاشق یا چنگال روی خمیر را تزئین کرده وسوراخ می کنیم
روی خمیر را با مخلوط تخم مرغ و رد چوبه رومال میکنیم
کف سینی را چرب کرده خمیر ها را داخلش گذاشته ودر فر که با دمای 200درجه سانتی گراد گرم شده می پزیم
@shirini71
#ته_انداز_مرغ
🔴از خانم حوریا
من هر موقع حوصله غذا درست کردن ندارم ته انداز میزارم رون مرغ یا حتی با و کتف با پوست ک خیییلی هم از رون خوشمزه تر میشه
اول داخل مایتابه گرد یا رژیمی زعفران دمکرده غلیظ رو با نمک میریزم و سیب زمینی درشت خورد شده و مرغ رو توش میغلطونم بعد روغن اضافه میکنم و دوباره مرغا رو میغلطونم اگه از اول روغنم بریزی مرغا رنگه زعفرون رو کمتر جذب میکنن بعد شعله رو روشن و دو طرف مرغا و سیب زمینی رو یه تفت کوچیک میدم اگه این کارم نکردی بازم اشکال نداره ب همونصورت ک خام هستن برنج آبکش شده یا کته ای ک آبش کشیده شده و میخای دم بزاری رو روی مرغا و سیب زمینی میریزی و دم میزاری حتما شعله پخش کن بزار و اول شعله زیاد ۵ دیقه ک گذشت و بخار افتاد شعله کم و حدود ۱ ساعت دم میزاری
برنج رو یه خرده زنده باید برداری ک شفته نشه و یه کوچولو هم با قاشق فشرده میکنی ک موقع برگردوندن وا نره
@shirini71