eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ایشون کوکو لوبیا سبز سفارشی بودند که جزو جدایی ناپذیر سفره مهمونی ما تبریزی هاست. دستورش رو میذارم حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. کوکوی لوبیا سبز لوبیا سبز نیم کیلو گوشت چرخ کرده 150 گرم سیب زمینی 3 عدد بادمجان 2عدد تخم مرغ 2 الی 3 عدد پیاز 2 عدد گردو مقداری زعفران وادویه جات به مقدار لازم لوبیا سبز رو ریز خرد کرده باکمی آب و نمک بذارید بپزه, بعد آبکش کنید. سیب زمینی و پیاز و بادمجان رو نگینی خرد میکنیم وهمه روجداگانه در روغن تا حد طلایی شدن سرخ میکنیم, در آخر گوشت چرخ کرده مون رو تو روغن سرخش میکنیم نمک و فلفل و زدچوبه و زعفران دمکرده اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم و در تابه رو میذاریم تا بپزه وقتی آبش کشیده شد لوبیا ها رو اضافه میکنیم و کمی تف میدیم تا آبش کشیده بشه و لوبیا ها مزه دار بشن. حالا تمام مواد که درروغن سرخشون کرده بودیم رو تو ظرفی ریخته و تخم مرغ هامونو یکی یکی در موادمون میشکنیم ونمک و زعفران و ادویه جات اضافه کرده و تابه یا قالب رو خیلی کم روغن میزنیم(چون کل موادمون با روغن تف داده شدند به حدکافی روغن جذب میکنند) و میذاریم روی شعله گاز تا روغن کاملا داغ بشه مواد کوکو مونو داخل تابه ریخته رو حرارت میگذاریم کمی که زیرش برشته شد کافیه(من اینبار قالب کاپ کیک رو چرب کردم و ده دقیقه گذاشتم تو فر با صدو هشتاد درجه تا داغ بشه بعد در آوردم و از موادم توش ریختم و روش رو صاف کردم و سی دقیقه گذاشتم تو فر) برای تزیین روش هویچ و سیب زمینی رو با رشته کن خرد کردم و تو روغن سرخ کردم و روی کوکو ها ریختم با این مقدار حدود بیست تا کوکو اندازه کاپ کیک خواهید داشت. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد تخم مرغ حدودا 5 عدد هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه نکته: 💐موادمون رو بعد از سرخ و یا ابپز کردن حتما از ابکش رد میکنیم تا اصلا روغن و اب نداشته باشه 💐اینبار کوکومون رو تو قالب کمربندی بیضی درست کردم که تنوع بشه😉😄 💐اگه از این قالب استفاده میکنین حتما زیرش سینی بذارین تا روغن اگه پس بده به فرتون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبیا سبز خرد شده  700 گرم هویج نگینی شده 4 عدد پیاز خرد شده بزرگ  1عدد گوشت چرخ کرده 300گرم سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط 4عدد تخم مرغ 5-6عدد زرشک 2/3 پیمانه نمک و ادویه  به میزان لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که  آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.  گوشت را به پیاز  سرخ  اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید، سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید. در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو را داخل قالب ریخته و روی ان را با فویل بپوشانید به مدت 45 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه قرار بدین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبیاسبز خرد شده: یک کاسه متوسط پیاز: یک عدد هویج خرد شده: نصف پیمانه قارچ خرد شده: یک پیمانه گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم سیب‌زمینی خرد شده: نصف پیمانه تخم‌مرغ: سه عدد روغن: به مقدار لازم زعفران دم شده: دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم برای رهایی از دغدغه ناهار چی درست کنم کوکوی لوبیاسبز یک پیشنهاد جذاب است. برای تهیه این کوکوی خوشمزه، لازم است در ابتدای کار، همه مواد را به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. حالا گوشت چرخ شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. در یک تابه دیگر سیب‌زمینی‌های نگینی را سرخ کنید. بعد سیب زمینی را خارج کرده و لوبیا سبز را در تابه بریزید تا مقداری سرخ شود. برای گرفتن بوی زخم لوبیا، در این مرحله می‌توانید مقداری دارچین به آن اضافه کنید. لوبیای سرخ شده را از تابه خارج کنید و به همین ترتیب هویج و قارچ را هم تفت دهید. حالا همه موادی که تفت داده‌اید را به ملات گوشت چرخ شده اضافه کنید و سه عدد تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید. در آخر زعفران دم شده را اضافه کرده و ملات کوکو را در تابه دوطرفه بریزید تا با روغن کم سرخ شود. کوکو لوبیاسبز آماده است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویژه رمضان 🌙 شیر 2 لیوان آرد برنج 2 قاشق سوپخوری پُر شکر 4 قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه خودتون میشه شکر رو بیشتر ریخت) گلاب 4 قاشق سوپخوری خامه صبحانه2 قاشق مرباخوری(به دلخواه،میتونید به جای خامه مقداری کره اضافه کنید ولی به نظرم با خامه طعمش خیلی خوشمزه تره) . شیر سرد را در شیر جوش بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل بشه و هیچ گوله ای از آرد باقی نمونه. بعد شکر را هم اضافه کنید. شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید. حرارت حتما ملایم باشه تا آرد برنج در شیر خوب پخته بشه و مزه خامی نداشته باشه. حتما مدام هم بزنید وگرنه آرد برنج سریع تهنشین میشه و در شیر تکه تکه میشه و فرنی شما یکدست نمیشه. وقتی غلظت فرنی به حد دلخواهتون رسید نوبت اضافه کردن گلاب هست،گلاب رو هم اضافه و دوباره روی حرارت هم بزنید . در آخر به دلخواه میتونید کمی خامه صبحانه اضافه کنید تا فرنی شما کِرِمی و خوش طعم تر بشه. فرنی را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سه قسمت کنید. یک قسمت آنرا ساده بگذارید . به قسمت دوم مقداری پودر کاکائو حل شده در آب جوش اضافه کنید(من 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کردم ) به ظرف سوم مقداری زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید. . ترتیب ریختن فرنی ها به سلیقه خودتون بستگی داره. من ابتدا مقداری فرنی سفید کف ظرفها ریختم و صبر کردم تا رویه ببنده... در این فاصله هر از گاهی مواد فرنی زعفرانی و شکلاتی را هم بزنید تا رویه نبنده. و بعد از اینکه فرتی سفید رویه بست،فرنی شکلاتی و در پایان فرنی زعفرانی در ظرفها ریختم..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
يه دسر بي نظير و معركه است مخصوصا واسه ماه رمضون عطر هل و گلاب خيلي فوق العاده اش كرده طعم خامه هم محشرش كرده 😍😍 برنج ١/٢ پيمانه شير ١ ليتر گلاب ٢ ق غ شكر ٣ ق غ خامه ٥٠ گرم كره ١٥ مرم پودر هل ١/٨ ق چ برنج رو بشورين و با شير نيم ساعت خيس كنين بعد اين تايم روي حرارت قرار بدين تا دونه هاي برنج كاملا وا برن دقيقا مثل شله زرد اگر ميزان شير كم بود ميتونين بيشتر استفاده كنين كره، شكر،خامه، گلاب و هل رو اضافه كنين موادتون تقريبا بايد غليظ باشه تو ظرف مورد نظرتون بريزين و بزارين تو يخچال تا خنك بشه
برنج 3/4پیمانه(من دانه ریز استفاده میکنم) اب 2 پیمانه پوست پرتقال رنده شده 1 ق سوپخوری شیر 3 پیمانه چند دانه هل و یک چوب دارچین پودر ژلاتین 1/5 ق مرباخوری اب سرد 3 ق سوپخوری خامه صبحانه 100 گرم یا نصف قوطی گلاب نصف پیمانه در صورت تمایل شیر عسلی نصف قوطی برنج رو شسته به مدت 3 ساعت با 2 پیمانه اب خیس کرده با همان اب روی حرارت ملایم قرار داده کمی که پخته شد بتدریج شیر رو اضافه کرده با دانه های ها وچوب دارچین که یه عطر عالی بهش میده(بعد از پخت برمیداریم)زیر شعله رو کم کرده تا وقتی که برنج مغز و نرم شد رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و خامه رو هم خوب با چنگال زده و گلاب و همچنین شیر عسلی را هم اضافه در اخر پودر ژلاتین رو که در 3 ق اب سرد اسفنجی و بن ماری کردیم اضافه و خاموش میکنیم پ ن:من تو قالبهای تارت تکنفری ریختم تو یخچال گذاشته خودش رو که گرفت از قالب جدا کردم با شیره انگور هم که عااالی میشه @shirini71
چند نکته در مورد شیر برنج برای پخت شیر برنج حتمااااااااا از برنج ایرانی مرغوب استفاده کنید 😍برنج هندی وپاکستانی 🚫 دقت کنید شیرنج بعد از اینکه سرد شه سفت میشه وقتی گاز رو خاموش میکنید به این نکته توجه کنید. سعی کنید از شیر پر چرب استفاده کنید خیلی خوشمزه تره اگر شیر پر چرب نداشتید اواخر پخت یک قاشق خامه صبحانه رقیق کرده بهش اضافه کنید اگر شیر برنجتون رقیق بود یک قاشق سر خالی آرد برنج رو با کمی آب یا شیر رقیق کرده اواسط بهش اضافه کنید یک پیمانه برنج ایرانی حدود چهار پیمانه شیر ودو پیمانه آب نیاز داره نسبت شیر بیشتر از آب باشه یک پیمانه برنج رو چند ساعتی با شیر وکمی گلاب خیس کنید به جای شیر هم میتونید از آب اسنفاده کنید ولی با شیر خوشمزه تره برنج خیس خورده رو با مخلوط شیر واب بزارید بپزه یک تکه چوب دارچین بزنید آگه نداشتید اشکال نداره موقع سرو پودر دارچین روش بپاشید موقع پخت پودر دارچین نزنید رنگش شیر برنج تیره میشه شعله رو کم کنید تا برنج مغز پخت بشه اما مثل شله زرد له نشه کمی دونه هاش مشخص باشه یک قاشق چایخوری نمک هم بزنید ما شیر برنج تقریبا شیرین دوست داریم این ذایقه آی خواهرام اصلا شکر نمیریزن نمک میزنن آگه خواستید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید اونم آخر پخت چون شکر باعث میشه روند پخت برنج متوقف شه عزیزانی که با زیره‌سیاه دوست دارن موقع پخت کمی زیره بریزن باشیره انگور یا مربای گل عالی میشه @shirini71
شیر برنج ,یا پودینگ برنج ,برای صبحونه,عصرونه ,افطاری ,عالیه 👌 به عنوان دسر هم میشه استفاده کرد ,مقوی برای کسایی که در بستر بیماری بودن و نیاز دارن بنیه خودشون رو بدست بیارن ,برای بچه های کوچیک یه غذای خوبه ,اگه میخوایید رژیمی باشه از شیر کم چرب استفاده کنید ,می تونید شکر رو حذف کنید عسل بریزیید از طعم دهنده هایی مثل دارچین ,گلاب,هل ,وانیل,رنده پوست پرتقال می تونید استفاده کنید ,می تونید به صورت ساده وزعفرونی بهش تنوع بدید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا