eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم برنج یک پیمانه آلوبخارا200گرم روغن مایع به مقدارلازم سبزی خرد شده 300گرم گوشت چرخ کرده 400گرم گوشت چرخ کرده مرغ 150گرم باقلا سبز نگینی شده 300 گرم تخم مرغ دوعدد پیازداغ یک پیمانه زعفران ساییده و حل شده در اب جوش دوقاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدارلازم استاک گوشت پنج پیمانه پیاز خلالی یک عدد بزرگ طرزتهیه : برنج را یکی دوساعت خیس نمایید سپس آب روی برنج را خالی کنید و مقداری آب جوش روی برنج ریخته و روی حرارت قرارمیدهیم تا آب برنج درحدی کشیده شود که سطح برنج کمی خیس باشد برنج را کنار گذاشته تا کاملا سرد شود آلو را نیزازیک ساعت قبل درمقداری آب خیس نموده و هنگام مصرف آبکش نمایید تا هیچ آبی نداشته باشد درتابه ای حاوی روغن سبزی را چنددقیقه تفت بدین تا آب ان کشیده شود درظرفی گوشت های دوبار چرخ شده ؛ سبزی، باقلا، نصف پیمانه پیازداغ؛ تخم مرغ نیمی از زردچوبه نیمی از زعفران نمک و فلفل را اضافه کرده بخوبی ورز داده تاحالت چسبندگی پیداکند کوفته هارا درصورت تمایل وزن نمونده (من هرکوفته رو 175گرم درنظرگرفتم) سپس مواد را کف دست باز نموده و داخل آن تعدادی آلو و پیازداغ قرار داده و به شکل گلوله درآورید و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم دراین فاصله یک عددپیازبزرگ را خلالی یانگینی نموده درمقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود و زردچوبه را هم به پیاز اضافه کرده سپس استاک گوشت یا پنج پیمانه آب جوش به اضافه ی دوعدد قرص عصاره ی گوشت و آب آلوها و زعفران باقی مانده را به پیاز اضافه کرده و منتظرمیمانیم تا بجوش آید کوفته هارا آرام آرام بافاصله به آب درحال جوش افزوده و بعد از پنج دقیقه حرارت را ملایم میکنیم تا کاملا بپزد دقت کنید پس از پخت باید حدود دوتا سه پیمانه از آب کوفته ها باقی بماند . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شيربرنج از خوشمزه هاى كم طرفدار سفره ى افطار تو خونه ى ماست،فقط خودم دوستش دارم، اونم به شدت😉 روش من براى پخت شیربرنج اينطوريه: یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتیم خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم ميريزم😋 من دوپاكت خامه ريخته بودم،اُف برمن 🤦‍♀️😅 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : عدس پخته ۱ و ۱/۲ پیمانه هویج ریز خرد شده ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رشته اش ریز خرد شده نصف بسته گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک برنج نیم دانه خیس شده ۵ ق س ارد ۱ ق س نمک و فلفل به مقدار کافی اب گوشت ۴ پیمانه ماست پر چرب ۱ کیلو تخم مرغ ۱ عدد سیر رنده شده ۲ حبه طرز تهیه : پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید اب گوشت ، عدس پخته ، هویج ریز خرد شده نمک و فلفل و مقداری اب جوشیده اضافه کنید بعد از جوش امدن حرارت را کم کنید به گوشت چرخ شده نمک و فلفل و پیاز رنده شده و برنج نیم دانه خیس شده و یک ق س ارد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد چسبندگی پیدا کند از مواد کوفته ریزه هایی به اندازه مغز فندق درست کنید و در ارد بغلطانید و به اش در حال جوش اضافه کنید ، هنگامی که کوفته ریزه ها نیم پز شدند ( ۱۵ دقیقه) به اب اش توجه کنید اگر کم بود مقداری اب جوش اضافه کنید و بعد رشته اش را اضافه کرده و اش را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند ، تا جا افتادن اش به پخت ادامه دهید تخم مرغ و سیر را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود شعله را خاموش کنید و مخلوط ماست را به اش در حال هم زدن اضافه کنید اش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز سرخ شده و تلخون داغ و فلفل داغ تزیین کنید تهیه رشته: تخم مرغ یک عدد اب یک چهارم پیمانه نمک ۱ ق چ ارد به مقدار کافی طرز تهیه : دو پیمانه ارد در ظرف مناسب بریزید و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید و کم کم اب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست اید( اگر ارد نیاز بود اضافه کنید ) خمیر را یک ساعت استراحت دهید از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته روی سطح ارد پاشی شده با کمک وردنه به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و برش های نگینی یا رشته ای بزنید از این رشته می توانید داخل اش استفاده کنید اگر از این رشته برای اش استفاده می کنید نیازی نیست خشک شود بعد از برش زدن داخل اش بریزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم کار خوب یکی از کدبانو های کانال👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم سفره و نون یکی دیگه از کدبانو های کانال👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
، بعد از افطار برایتان لازم است حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.😋 مواد لازم برای چای ترش نعنایی :  چای ترش خشک نصف فنجان  برگ نعنايک مشت  آب ۴ فنجان  شربت نعنایک سوم تا سه چهارم فنجان 🍋مواد لازم برای لیموناد:  آب لیمو ترش تازه يک فنجان آب۴ و نیم فنجان  شربت نعناسه چهارم تا ۱ فنجان 🍹مواد لازم برای سیروپ نعنا: شکريک و نیم فنجان  آب يک و نیم فنجان برگ نعنایک چهارم فنجان چای ترش و برگ های خرد شده نعنا را در قابلمه ای بزرگ ریخته و ۴ فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید بماند. چای را از صافی رد کنید و به اندازه‌ی دلخواه شربت نعنا بزنید. با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه‌ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید. آب لیمو، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن می‌توانید شربت بیشتری اضافه کنید. لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود. 🍀برای تهیه شربت نعنا در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ‌های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را ۱۵-۱۰ دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید و گرنه ۱۰ دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد. شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود. داخل لیوان ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان ها را با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنید‌. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک_گوشت مواد لازم جهت تهیه خمیر: تخم مرغ ۴ عدد ماست ۱ لیوان آرد الک شده ۲ لیوان روغن ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم مواد میانی : پیاز درشت ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم من ازسینه مرغ هم استفاده کردم قارچ به مقدار لازم فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار لازم فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه: ۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۲- طرز تهیه مواد میانی: ۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی) ۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید ۵- مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم. ۶- فر ر از قبل گرم کردیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گل زعفران: 3 تا 4 گرم زعفران دم کشیده: یک قاشق مرباخوری هل: 2 الی 3 عدد گلاب: یک قاشق مرباخوری آب جوش: یک لیوان روش تهيه: گل زعفران را در لیوان آب جوش ریخته و زعفران دم کشیده را به آن اضافه می کنیم. سپس گلاب و هل را در آب‌جوش دم کشیده و به لیوان اضافه کرده و در لیوان را به مدت 3 دقیقه بسته نگه داشته و دم می‌کنیم. فوت آشپزی: در روشی آسان‌تر می‌توانید تمامی مواد را داخل صافی قوری بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید سپس بگذارید به مدت حداقل 10 د قیقه دم بکشد و آماده شود. نکته سلامت: دم کرده زعفران حاوی موادی است که به آن کروستین می‌گویند که فشار خون را پایین می‌آورد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يه پياز متوسط را نگيني خود كرده و با روغن ميذاريم تفت بخوره و سبك بشه ، صد گرم پيازچه به همراه ساقه هاش به پياز اضافه و با حرارت بالا هم ميزنيم ، دويست گرم اسفناج را خردميكنيم و به پياز و پيازچه اضافه ميكنيم و ميذاريم بپزه و آبش كشيده بشه ، سيصدگرم سينه مرغ را به قطعات متوسط خرد ميكنيم و جدا تو روغن سرخ ميكنيم ، كمي هم نمك و فلفل و زردچوبه ميريزيم تا رنگش طلايي بشه ، وقتي سبزيجات تفت خورد مرغها رو اضافه ميكنيم ، نصف استكان زعفران دم كرده و يك ليوان آب هم ميريزيم و ميذاريم خورش جابيفته ، ده دقيقه آخر حدود ده تا يا بيشتر آلو ميريزيم و درانتها با كمي آبغوره مزه دار ميكنيم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز چهارم ماه رمضان 🌸🌙 🌞افطاری: چای☕️ دارچین کم رنگ + یک قاشق مرباخوری عسل🍯 + یک کاسه سوپ جو🍜 + یک کف دست نان سنگک یا بربری🥐+ سبزی🥗 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 3 عدد میوه 🍎+ یک پیاله ماست🥣 + 1 عدد گردو 🌓شام تا سحر: 3 عدد انجیر خشک + چای☕️ کم رنگ + 5 عدد مغز 🌰🥜+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب لیمو 🌔سحری: 10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق آب مرغ + یک عدد ران کوچک مرغ 🍗+ 1 پیاله ماست 🥣+ سبزی🥗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: خرمای بدون هسته 25 عدد کره 1و1/4 فنجان شکر 1و1/4 فنجان آب جوش 1 و 1/4 فنجان تخم مرغ 2عدد آرد سفید 2و1/2 فنجان گردوی خرد شده در صورت تمايل 2 فنجان بیکینگ پودر 2قاشق مرباخوری وانیل كمي طرز تهیه: ابتدا آب جوش را روی خرما بریزید و با چنگال خوب له کنید. شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب بزنید تا به طور کامل غلیظ شود. آن گاه کره را اضافه کرده و کمی هم بزنید . سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را با خرمای له شده در مایه ریخته و با دور ملایم هم بزنید. این کار را هم چنان ادامه دهید تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود . پس از آن همزن را کمی تند کنید تا مایه یکدست و صاف شود . سپس نصف مغز گردو را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط نمایید. حالا این مایه را در قالبی که قبلاً در آن کاغذ چرب شده انداخته اید بریزید و باقی مانده گردو را روی سطح آن بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت یک ساعت بگذارید بپزد. براي روي كيك ،هم ميتونيد سس كارامل درست كنيدو يا از بريلوي كارامل آماده استفاده كنيد 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🌙ــــان مناسبـــ سفره افطار❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم شير. دو پيمانه شكر. نصف پيمانه خامه صبحانه. ٢٥٠ ميل گلاب. يك چهارم پيمانه پودر ژلاتين. بيست گرم يا دو بسته كوچك (حدود دو ق غ خونگي سر پر ) اب سرد. يك چهارم پ زعفران دم كرده غليظ. سه ق س (البته بسته به رنگ زعفران متفاوت هست طرزتهيه ... ژلاتين و اب را مخلوط كرده روي حرارت غير مستقيم گذاشته تا ژلاتين حل شود ! شير و شكر و خامه رو داخل قابلمه ريخته و هم زدم ، روي حرارت ملايم گذاشتم و مرتب هم زدم تا شروع به جوشيدن كرد ،زعفران و گلاب رو اضافه كردم ، و باز هم زدم،سپس حرار ت رو خاموش كرده و ژلاتين رو اضافه كردم و باز مواد رو هم زدم و داخل قالب سليكون ريختم و گذاشتم يخچال تا ببنده. نوش جونتون😍 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🌙ــــان مناسبـــ سفره افطار❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا