#بستنی_زعفرونی
یه بستنی خوشمزه راحت بدون اسانس و مواد نگهدارنده 😊😊
مواد لازم
خامه ۲۰۰ گرم (۱بسته)+ شکر ۱/۲پیمانه
نشاسته۱قاشق مرباخوری
شکر ۱قاشق غداخوری
شیر۱/۲پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
پسته خرد شده حدود ۲ قاشق
طرز تهیه
نشاسته رو با ۱ قاشق شکر مخلوط میکنیم و بعد شیر روبهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم
و مدام هم میزنیم تا غلیظ و پودینگی بشه بعد تو یه پیاله میریزیم میزاریم یخچال تا خنک شه حالا قالب بستنی رو کمی چرب کنیدو کمی پودر پسته بپاشین
سپس خامه و ۱/۲پیمانه شکر گلاب و پسته و زعفران رو با پودینگ مخلوط میکنیم تا شکر حل شه
بستنی رو تو قالبای بستنی و چوب بستنی رو بزارین داخلشبرای ۲۴ ساعت تو فریزر باشه موقع استفاده کمی قالبها رو تو اب گرم بزارین تا بستنی ااتون راحت خارج شه
این بستنی بافت خامه ای و نرمی داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید
پ.ن اگه قالب بستنی ندارید از لیوان ۱ بار مصرف استفاده کنید
پ. ن میتونید مقدار پودینگ رو دوبرابر کنید اینجوری بستنی تون رژیمی تر میشه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_سنتی
شیر پرچرب 🔹4 لیوان
من 3 لیوان شیر پرچرب+1 لیوان خامه صبحانه همیشه استفاده میکنم.
گلاب مرغوب 🔹1/3 لیوان
زعفران دمکرده غلیظ 🔹2 قاشق سوپخوری پُر
شکر 🔹300 تا 350 گرم(من 300 گرم حدود 1 و 1/3 لیوان استفاده کردم)
ثعلب مرغوب🔹 2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
👈ثعلب را از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید اگه ثعلب درجه یک نباشد بستنی یخی شده و کشدار نمیشود.
نصف پاکت خامه صبحانه برای تهیه خامه یخ زده+مقداری پودر پسته(به دلخواه)
.
شکر+ثعلب را در کاسه ریخته و با همزن خوب میکس میکنیم.
شیر را در قابلمه رو حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید و ثعلب و شکر را کم کم اضافه و مدام و سریع با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب و شکر کاملا حل شده و ثعلب گلوله نشود.
در آخر برای 3 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیر کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید.
خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شده و کم کم به محتویات قابلمه اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس گلاب +زعفران غلیظ را بیفزائید و هم بزنید.
◀اگر دوست دارید شکلاتی شود در این مرحله پودر کاکائو را الک و به مواد اضافه کنید،میزان پودر کاکائو به سلیقه شما بستگی دارد.
سپس مایه بستنی را صاف کرده و در کاسه ترجیحا استیل ریخته و در کاسه یخ قرار دهید.
👈برای انتقال بهتر سرما توسط یخ بهتر است روی یخها مقداری نمک بپاشید.
گاهی هم بزنید تا بستی کاملا خنک شده و کمی خودش را بگیرد.
سپس ظرف بستنی را در فریزر قرار دهید و هر 30 تا 45 دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده و از اطراف ظرف شروع به همزدن کنید.
👈این عمل آنقدر تکرار میشود تا همه محتویات ظرف بستنی کاملا سرد شده و بستنی خودش را بگیرد و در زمان همزدن از کاسه جدا شود.این مرحله ممکن است 4 تا 5 ساعت طول بکشد.
👈بعد از اینکه بستنی خودش را کمی گرفت انواع مغز+خامه یخ زده تکه تکه شده را به بستنی اضافه و مخلوط کنید.
بستنی را در ظرف در دار بریزید و حدود 6 تا 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
✔️.نکته.می تونید بستنی سنتی رو بدون خامه هم درست کنید. مشکلی پیش نمیاد.
@shirini71
#بستنی_زعفرونی_فوری_بابستنی_حاضری
🌸 بستنی وانیلی (لایت و کم وانیل باشه بهتره)
پسته خام خرد شده
زعفران با مقدار آب خیلی کم دم کنید
گلاب
خامه
🌺🌺مقدار همه مواد به دلخواه میباشد، زعفران و پسته و خامه هر چقدر بیشتر خوشمزه تر خواهد بود .
🌺🌺 ۱) در یک بشقاب یک کاغذ روغنی قرار دهید و خامه را به قطر ۲ میلیمتر پهن کنید و داخل فریزر بگذارید.( صفحه دوم)
۲) بستنی را کمی در فضای باز گذاشته تا کمی نرم شود، سپس به آن زعفران و گلاب و پسته خرد شده را اضافه کرده و یک دست مخلوط شود
۳) خامه وقتی سفت شد از فریز در آورده و با کارد خرد کنید و به مواد بستنی اضافه کرده
۵) بستنی را در فریزر مجدد بگذارید وقتی سفت شد در ظرف با پسته تزیین کنید.
@shirini71
#بروکلی_پنیری
غذای فوق العاده راحت و آسون با بروکلی و پنیر 👌👌👌
مواد لازم :
٣ پيمانه كلم بروكلي
١عدد تخم_مرغ بزرگ
١.٥ پيمانه موزارلا 🧀
١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده
٢عدد سير
١/٢ قاشق چاي خوري پونه
نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم
٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده
طرز تهيه :
همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش )
بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه.
بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه.
در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم .
بروكلي_ پنيري شما آمادست .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_سبزیجات
🔴مواد لازم:
خمیر پیتزا ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی از هرکدام 1 عدد
قارچ خردشده 2 پیمانه
کره 50 گرم
سیر رندهشده 1 حبه
گوجه فرنگی حلقه ای شده 2 عدد
سس گوجهفرنگی به میزان دلخواه
پیاز داغ 1قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه.
.
🔴طرز تهیه:
.
▫️میتونین خمیر پیتزا رو خودتون درست کنین و یا اینکه آماده تهیه کنین.
▫️اگر از خمیر خونگی استفاده میکنین روش رو کمی با روغن چرب کنین و 10دقیقه تو فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده ،بذارین تا نیم پز بشه. بعد که آماده شد اول کمی سیر و کره رو با هم تفت بدین تا کره مزه سیر رو بگیره ولی حالا پیازداغ رو هم به کره و سیر اضافه میکنیم و شعله گاز رو خاموش میکنیم.
.
▫️فلفل دلمه ای های رنگی رو خرد کنین و در ابه تفت بدین،بعد قارچ های خرد شده رو با کمی کره و نمک تفت بدین.در آخر هم گوجه فرنگیا رو تفت بدین.
.
▫️حالا مواد پیتزا آمادس. برای مرحلۀ آخر آمادهسازی اول مخلوط سیر و پیازداغ رو روی سطح خمیر پخش کنین. دورتادور خمیر رو به اندازه یک سانتیمتر خالی بذارین. حالا سس گوجهفرنگی رو هم روی سطح خمیر پخش کنین و نمک بپاشین.
.
▫️بعد همۀ سبزیجاتی رو روی سطح خمیر میچینیم. درنهایت روی مواد پنیر پیتزا میریزیم و نیم ساعت پیتزا رو با دمای ۱۸۰ درجه سانیتیگراد تو فر بذارین، در دقیقه های آخر هم میتونین باز مقداری روش پنیر بریزین و با اسفناج یا سبزی دلخواهتون تزیین و سرو کنین.
.
⚠️پیتزا سبزیجات رو با مواد دیگه ای مثل بادمجان، کدو، ذرت، زیتون و… میتونین درست کنین.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
💖💖پانزدهم خرداد 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
#حلوا_تخم_مرغ
زرده تخم مرغ ٢عدد
شكر ١ليوان
آرد سفيد ١ليوان
گلاب نصف ليوان
روغن مايع نصف ليوان
كره ٢٥گرم
پودر هل نوك ق چ خ
زعفران آب شده غليظ ٢ق غ
ابتدا زرده تخم مرغ وشكر و گلاب و هل و زعفران رو مخلوط كرده و در حد حل شدن شكر هم ميزنيم.
كره و روغن رو درون قابلمه ريخته روي حرارت قراردهيد ،آرد رو اضافه كرده و همبزنيد و تفت دهيد تا خامي ارد گرفته بشه و رنگ نخودي شود.
سپس از روي حرارت برداشته و به مدت ١٠دقيقه اجازه دهيد كمي خنك شود سپس مواد تخم مرغي مخلوط شده رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود و روي حرارت قراردهيد و حلوا دائم هم بزنيد تا زماني كه حلوا جمع شده و از قابلمه جدا شود.
حلوا رو درون ظرف سرو ،بريزيد و سطح حلوا رو صاف كرده و با خلال پسته و بادام و...تزيين كنيد.من کمی هم نرم تر برداشتم که داخل کاسه بریزم .
اين حلوا كشدار و خيلي خوشمزست ...
@shirini71
#سوپ_خامه_ایی_کرفس
مواد لازم:
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ: یک عدد خردشده
سیر: 3 حبه خردشده
کرفس تازه: یک کیلوگرم خردشده
آب مرغ: 4 پیمانه
سیبزمینی متوسط: یک عدد خردشده
جعفری تازه: 1/2 پیمانه خردشده
نمک و فلفل سیاه گلها: به مقدار لازم
📌این سوپ خامه ندارد و به علت بافت لطیفش به اسم سوپ خامهای معروف است.
طرز تهیه:
در یک قابلمه با سایز متوسط روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که نرم شود در آن تف دهید.
سپس سیر خردشده را هم با پیاز چند دقیقه تف دهید.
کرفس خردشده، آب مرغ، سیبزمینی خردشده و جعفری را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند.
درپوش قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. بگذارید سوپ حدود نیمساعت ریزجوش بزند تا سیبزمینی و کرفس بپزند.
قابلمه را از روی حرارت بردارید. کمی از مایع سوپ را بردارید و کنار بگذارید. مقداری از کرفس را هم جدا کنید و نگه دارید.
با یک گوشتکوب برقی یا میکسر، مواد سوپ را مخلوط کنید تا پوره شوند. کمکم مایعی که قبلا برداشتید را به آن اضافه کنید تا سوپ به غلظت دلخواه برسد. همچنین، نمک و فلفل را اضافه و اندازه کنید.
سوپ را داخل ظرف سرو بریزید و کرفسهای پوره نشده را برای تزئین روی آن بریزید.
@shirini71
#غذای_نونی
#موجور_بادمجان
موجور بادمجون يكي از غذاهاي تركي هستش به نظر من خوشمزه ست🤗
💜طرز تهیه موجور بادمجون .
چهار عدد بادمجان درشت را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و يك لیوان آب بپزید. وقتی رنگش عوض شد و نرم شد آبکش کنید و توي سبد بريزيد با فشردن قاشق ، آب اضافی بادمجان را بگیرید. بادمجان های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و سه عددتخم مرغ ، آرد سوخاري چهار قاشق غذا خوري ، جعفری خرد شده ، يك قاشق مرباخوري بکینگ پودر ، نمک ، فلفل سیاه و صد گرم پنیر صبحانه ( فتا يا لبنه) خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و گرم شود سپس باقاشق غذاخوری از مواد داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید..
@shirini71
کیک_خیس_شکلاتی
آرد سفید یا قنادی 2پیمانه(300گرم)
بکینگ پودر 2ق چ
جوش شیرین 1و1/2ق چ(من نریختم به جاش به همین اندازه بکینگ پودر اضافه کردم)
نمک 1/4ق چ
پودر کاکائو 3/4پیمانه
تخم مرغ درشت 2عدد
روغن مایع 1/2پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر یک تا یک و نیم پیمانه
وانیل 1/4ق چ
آب جوش یک پیمانه
فر را در دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید
قالب گرد 25سانت،یا میان تهی 27تا 30سانت رو با روغن چرب و با پودر کاکائو کاور کنید.
آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو وجوش شیرین (من نزدم) را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم.
در ظرفی تخم مرغ ها وشکر ووانیل را ریخته و3دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود. سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با دور متوسط همزن بزنید. حالا شیر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه ی دیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با لیسک خیلی آروم هم میزنیم در حدی که مواد یکدست شود کافیه. زیاد هم نزنید کیک سفت میشود.
مایه ی کیک رو در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه. تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود.
برای سس شکلات:
یک لیوان شیر ویک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و دو قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند. کیک که آماده شد از فر خارج میکنیم و 5دقیقه صبر کنید سپس دور تا دور کیک رو آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود.
سپس با خلال چوبی سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سس گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا سس جذب کیک شود سپس کیک را بلافاصله از قالب جدا کن
#شیرینی
#فینگر_شکلاتی
آرد 115 گرم (2/3پ)
پودر کاکائو 2 ق س
عسل 20 میلی لیتر یا 4ق سوپ خوری
کره نرم 50 گرم
شکلات 50 گرم
____________________
کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد
اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید.
خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل2×8 هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم
15 دقیقه تو فر
بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم
خیلی آسون و خوشمزه هست
نوش جون😋
@shirini71
#شیرینی_کاسترد
مواد لازم :
کره (روغن صاف قنادی) 50 گرم
پودرقند 20 گرم
پودر کاسترد 20 گرم
آرد 50 گرم
وانیل 1/8 ق چ
نمک 1 پنس
طرز تهیه :
کره و پودرقند و وانیل را در ظرفی ریخته و ابتدا با قاشق به آرامی مخلوط کنید سپس برای چند دقیقه با همزن بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
سپس پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید.
در آخر آرد و نمک الک شده را اضافه و با مواد ترکیب کنید و کمی با همزن بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
خمیر نرم و لطیفی که حاصل شده با دست جمع و گلوله کنید.
خمیر را داخل نایلون برای 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس بین دو نایلون یا کاغذ روغنی آرد پاشی شده به قطر 3 تا 5 میل باز کنید و کاتر بزنید و در سینی فر بچینید.
سینی را برای 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
در صورت تمایل برای تزیین مقداری شکلات بن ماری کنید و به صورت نامنظم با قیف روی شیرینی بریزید و ترافل های رنگی بپاشید.
قلب طلایی، با شکلات سفید بن ماری شده داخل قالب سیلیکونی آماده شده و در آخر با رنگ پودری طلایی رنگ آمیزی شده و با شکلات سفید به شیرینی چسبانده شده است.
با این میزان مواد 5 شیرینی در ابعاد بزرگ یا حدود 10 تا 15 شیرینی در ابعاد کوچک خواهید داشت. تعداد شیرینی بستگی به سایز کاتر شما دارد.
@shirini71