#املت_سبزیجات_ایتالیایی
#غذای_فوری
هرنوع سبزیجاتی که داشتید میتونید استفاده کنید ولذت ببرید.من از ذرت،نخود فرنگی،هویج،فلفل دلمه ای رنگی،کدو،گوجه گیلاسی،پیاز حلقه شده استفاده کردم و وقتی همه رو تفت دادم با روغن زیتون،تخم مرغ هارو با نمک وفلفل وزرد چوبه زدم تا از لختگی در بیاد وتو ماهیتابه روی سبزیجات ریختم،و روی همشون کمی پنیر پیتزا اضافه کردم که خیلی هم عالی شد😊💪
@shirini71
#دسر_شیر_کاکاعو_وقهوه
دسر خوشمزه ما دسر_شيركاكائو و قهوه 😋واسه درست كردنه اين دسر خوشمزه يك ليوان و نيم شير سرد رو با سه ق غ كاكائوويك ق غ قهوه مخلوط ميكنيم روي حرارت به هم ميزنيم نصف ليوان شكر مخلوط و دو ق غ پودر ژلاتين بن ماري شده رو به مواد اضافه و مخلوط و حرارت رو خاموش ميكنيم در انتها بعد از خاموش كردنه حرارت چهار ق غ خامه خوب مخلوط مواد ميكنيم و داخل ظرفاي سرو ميريزيم و داخل يخچال ،دسري بسي خوشمزه وخوش عطر
@shirini71
#دسر_قهوه
ابتدا دو لیوان شیر را داخل قابلمه ریختم وقتی داغ شد یک قاشق غذاخوری پودر قهوه اضافه کردم، پودر ژلاتین رو تقریبا دو قاشق غذاخوری با شیر اضافه کردم وقتی شیر یک جوش زد حرارت را خاموش کردم تا کمی خنک بشه. مقداری خرما پوست و هسته گرفته را با مقداری گردو داخل مخلوط کن ریختم و سپس شیر را اضافه کردم و مخلوط کردم. مواد را داخل قالب ریختم و حدود 5 ساعت زمان دادم. تا دسر ما آماده بشه.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یکی از پلوهای بی نظیر ایرانی و بطور خاص استان فارس و شهر شیراز #دم_پخت_سیر _شیرازی 😍😍
الان که فصل سیر و ریحون و ترخون تازه ست ،حیف این دم پخت نوستالژی و بی نظیر رو از دست بدین.
متاسفانه این پلو حتی تو شیراز هم در حال فراموش شدنه .
نگم براتون از عطر و طعم و مزه ش.
نکمبراتون از خواص بی نظیرش که بخاطر داشتن برگ سیر فراوون و بوته های پخته شده ی سیر چقدر می تونه تو این روزای کرونایی به دادمونبرسه.
نگم براتون از ترکیب مواد جور وا جورش
خوشبختانه این دمپخت هم تابستونیه هم زمستونی .
هم با ماست هم با ترشی مخصوصا ترشی کلم و موسیر سرو می شه که محشریه واسه خودش 👍🏼
هم با مرغ هم با گوشت و حتی پلو خالیش هم بی نظیره .
حتما درستش کنیبن و حالش رو ببرین .
از شربت ها و عرقیات معجزه آسای شیرازی غافل نشین.
با توجه به طبع و ذائقه تون از این ترکیبات استفاده کنین.
مواد اولیه و طرز تهیه ی #دمپخت_سیرشیرازی:
برنج محلی (کامفیروزی) یا برنج معمولی ۴تا ۵ پ
عدس پخته ۱پ
پیاز ۱عدد
نرگسی یا زردک یا هویج ۳ عدد
کلم برگ نیم کیلو
برگو غده ی سیر تازه نیم کیلو
سبزی ,شوید وریحان وترخان وجعفری
نیم کیلو
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم یا مرغ (رون با سینه ) به تعداد
زرچوبه ۱ق غ
فلفل سیاه ۱ق غ
ادویه پلویی ۱ق غ
نمک
روغن
طرز تهیه :
اول برنج رو خیس کنیین.
عدس رو با کمی نمک و در باز بپزید تا دو پوست نشه.
مرغ ها رو مثل همیشه بپزید.
نرگسی یا زردک یا هویج فرنگی رو مکعبی خرد کنیبن و با کمی آب نیم پز کنیبن .
پیازها رو خرد کنیبن ،با کمی روغت نفت بدین زرچوبه بزنیبن ، برگسیر و سیزیهای معطر رو خرد کرده به پیاز و ادویه اضافه کنیین ، همچنان تفت بدین .
کلم ها رو هم رشته ایی خرد کنیبن و به مخلوط بالا اضافه کنیین.
عدس رو از آبش جدا کنیین و به این ترکیب اد کنیین .
هویج نیم پز رو هم اضافه کنیبن 😍
برنج خیس کرده رو همراه با آب گوشت یا مرغ که برای پلو پختین رو به این مواد اضافه کرده با کمی روغن و نمک اجازه بدین جوش بیاد . کنار قابلمه تون غده های سیر کوچولو بزارید و حرارت رو کم کنید تا دم بکشه.
ده دقیقه ی آخر ادویه پلویی رو روی پلو بپاشین 👍🏼
در نهاییت روغن حیوانی روش بدین و با مرغ زعفرانی نووووش جان کنین.
پ ن : شیرازیهای محترم این دم پخت رو با برنج کامفیروزی طبخ می کنن .
پ ن : برنج کامفیروزی نوعی برنج است که در استان فارس کشت میشود به خاطر عطر و طعم خوشش معروف است.
@shirini71
#فالوده_هندوانه
#ترفند_آشپزی
هندوانه رو با کمی شکر میکس کنین و یک ساعتی بذارین توی فریزر و بعد با قاشق مخصوص بستنی اون رو سرو کنین😍
به خصوص وقتی هندوانه می خریید شیرین نیست این ترفند عالیه😍👌
@shirini71
#فالوده_انبه
#نوشیدنی_کافی_شاپی
محتویات: پوره انبه ۱ فنجان
انبه خرد شده ۱/۲ فنجان
شیر ۲ فنجان
بستنی وانیلی ۲ اسکوپ
تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری
رشته آماده فالوده ۲۵ گرم
ابتدا تخم شربتی را در ۱ فنجان آب برای ۳۰ دقیقه بخیسانید و سپس آب آنرا دور بریزید.
برای آماده کردن فالوده ۱۲۰ میلی لیتر آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و سپس فالوده را به آن بیافزایید و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد. حال آن را خارج کرده و در آب سرد بریزید. در صورت دلخواه می توانید رشته های فالودهرا خرد نمایید.
اکنون در لیوان مورد نظر تخم شربتی، فالوده، پوره انبه، انبه خرد شده و شیر را بریزید. در انتها لیوان را با بستنی پر نمایید. برای زیباتر شدن لیوان سرو میتوانید مواد را به صورت لایه لایه بریزید.
@shirini71
#فالوده_طالبی🍈🍸
طالبی بزرگ 1 عدد
یخ قالبی 1 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
عرق نسترن 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)
گل سرخ برای تزیین
طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هستههایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپساز، شروع کنید به خارج کردن توپهای طالبی. این توپها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.
طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فالوده_شیرازی_بانودل
_شكر........۳ ليوان
_اب............٤ليوان
_گلاب ..........یک سوم لیوان
_رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)
_اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )
_حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد
تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید
_حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
_🔴 نکته: شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور روکم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه
_🔴سعی کنید فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه
_ دنبال درست کردن رشته ی فالوده تو خونه نباشید چون دستور درست و امتحان شده ومطمئن پیدا نمکنید ،اگرم پیدا کنید بعدش باید برید دستگاه رشته کن بخرید ، همین رشته های نشاسته ای که در لوازم قنادی میفروشن خیلی خوبه ،طعمش مثل همین رشته های فالودهست یه بسته شو بخرید در نهایت اندازه ی دو کیلو فالوده خواهید داشت ،که میتونید هر بار نصفشو درست کنید
@shirini71
#فالوده_کرمانی
فالوده کرمانی طعم خوبی دارد و از بافت لطیفی نیز برخوردار است. این خوراکی میتواند در روزهای گرم عطش را از بین ببرد. طرز تهیه فالوده کرمانی چندان سخت نیست و فقط به کمی زمان و حوصله نیاز دارد.
بااین روش که درست کنید قووول میدم یه فالوده ناب و خوشمزه درست کنید ولذت ببرید.
مواد لازم برای ۳ نفر
نشاسته ۱ پیمانه +۱پیمانه آب سرد برای حل شدن
آب ۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه +۱ پیمانه آب سرد برای شربت
گلاب یا عرق نعنا یا بیدمشک به میزان دلخواه نشاسته را به همراه آب سرد داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
۵ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و روی شعله ی گاز قرار دهید تا به جوش آید.
نشاسته ی حل شده را به یک باره داخل آب جوش بریزید و با ملاقه به سرعت و به صورت مداوم هم بزنید
بعد از ۱۵ دقیقه نشاسته پخته شده و مایع غلیظ می شود. بعد از ۳۰ دقیقه مدام هم زدن، مایه فالوده آماده است. باید اجازه بدین یا نشاسته از داغی بیفته و گرم باشه . یعنی بتونیم دست بهش بزنیم نسوزیم ولی گرماش رو حس کنیم.
داخل کاسه ای بزرگ، مقدار زیادی یخ بریزید. روی کاسه ی آب و یخ یک آبکش قرار دهید. به هیچ عنوان آبکش نباید با آب درتماس باشه. مایه فالوده را داخل آبکش بریزید و با کمک ملاقه یا دست از آن رد کنید.
مایه را حدودا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل آب یخ نگه دارید.
۷- سپس فالوده را داخل آبکش بریزید و آن را از یخ ها جدا کنید. فالوده را به کاسه منتقل کنید
مرحله دوم: درست کردن شربت فالوده کرمانی
۱- شکر را به همراه آب سرد داخل ظرفی بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه و پس از یک قل زیر آن راخاموش کنید اصلا نیازی نیست شربت غلیظ شود.
۲- بعد از آن که شربت کاملا خنک شد، آن را روی فالوده بریزید و گلاب یا نعنا یا بیدمشک اضافه کنیدو نوش جان کنید.
@shirini71
اینم آموزش کامل خوشمزه جانی به اسم فالوده 👆👌
با میوه های دم دستتون انواع فالوده رو می تونید درست کنید و از خوردنش,تو هوای گرم لذت ببریید😘👌
#انواع_فالوده
#فالوده_شیراز👆
#شیشلیک
#کباب_شیشلیک
بشدت نرم و پنبه ای و خوشمزه و آبدار
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
مواد لازم برای شیشلیک:
دنده ی گوسفندی ۱۲ عدد
پیاز بزرگ سه عدد
کره ۱۰۰ گرم
آبلیموی تازه ۸ قاشق غذاخوری
روغن ۸ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ دم کرده سه قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
اول دنده ها رو طعم دار کردم، یه ظرف جادار انتخاب کردم ، دنده ها رو توش قرار دادم، پیاز ها رو با رنده ی ریز رنده کردم و آبشون رو کامل با فشار دست گرفتم و فقط آب پیاز رو به ظرف دنده ها اضافه کردم، در ادامه آبلیمو، زعفران، روغن و نمک و فلفل رو اضافه کردم و خوب با دست ماساژ دادم که همه قسمت هاش طعم دار بشه ، در ظرف رو بستم و ۱۲ ساعت توی یخچال استراحت دادم تا دنده ها نرم بشه و بعد برای به سیخ کشیدن از یخچال خارج کردم ، دونه دونه دنده ها رو با بیفتک کوب کوبیدم و به سیخ کشیدم ، به همین سادگی😋
نکته🌟: برای سیخ کشیدن از #سیخ بزرگ استفاده کنین
نکته🌟: حتمااااا با حرارت ملایم زغال طبخ بشه تا یکدست بپزه
نکته🌟: در طول پخت مرتب با کره ی آب شده روی دنده ها بمالین
@shirini71
#شارلوت_بادمجان
#پشغذا_با_بادمجان
#پیش_غذا
#بادمجون و مثل لایه های نازک برش بزنید، بعد سرخش کنید یا کبابی درستش کنید
یه قالب تقریبا گرد بردارید و مثل عكس دورش بچینید، داخلش بستگی به سلیقه خودتون داره،
گوشت،قارچ، فلفل دلمه ایی
یا موادی ك برای سالاد ماکارونی استفاده میکنید 😀
از قبل مواد و اگه لازمه تفت بدین
بزاریدش تو فر
@shirini71