eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای قالب به قطر 23 سانت و ارتفاع 10 سانت : تخم مرغ 6 عدد وانیل نوک قاشق چایخوری آرد 2 پیمانه ( 300 گرم ) شکر دانه ریز 1 و 1/3 پیمانه ( تقریبا 300 گرم ) آب جوش نصف پیمانه ( بوی تخم مرغ و میگیره ) بکینگ پودر یک قاشق چایخوری فرتون و روشن کنید تا گرم شه زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره بعد 1/3 پیمانه شکر و به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا سفت بشه و از ظرف برنگرده بعد بزارید یخچال ، زرده و یک پیمانه شکر و وانیل و با دور تند همزن بزنید تا حجیم بشه این قسمت خیلی مهمه باید خوب بزنید بعد آب جوش و اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا تخم مرغ تو آب جوش نپزه یه وقت حدود دو سه دقیقه هم بزنید بعد همزن و خاموش کنید ، آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و سه بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید نصف آرد و که اضافه کردین یکم از سفیده اضافه کنید و آردم فولد کنید بعد باقی آرد و کم کم اضافه کنید و فولد کنید و بعدم باقی سفیده رو اضافه کنید و فولد کنید . کف قالبتون کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید دقت کنید دیواره رو اصلا چرب نکنید چون باعث میشه کیکتون گنبدی شه پس فقط کف قالب چرب شه و زاویه دور قالب . مایع کیک و بریزید تو قالب بعد یه ضربه بزنید به قالب و بزارید تو فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه تو این مدت اصلا فر و باز نکنید بعد این زمان خلال بزنید اگه تمیز در اومد کیکتون پخته فر و خاموش کنید و بلافاصله کیک و از فر بیارید بیرون و رو توری فلزی برگردونید تا خنک شه . . ✔ اگر دوست دارید کیکتون شکلاتی بشه دو قاشق از آرد کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو و اگر مایل بودین نصف قاشق پودر نسکافه اضافه کنید ✔ کیک من 9 تخم مرغیه یعنی یک و نیم برابر دستور @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍‌دستور یه کیک اسفنجی رو براتون میزارم همونطور که توی کلیپها می بینید هم خیلی خوش قد و بالا تشریف داره ، هم خوش رنگ و لعابه 👌 🔷️ مواد لازم : .👈 8 عدد تخم مرغ بزرگ . .👈 240 گرم شکر دانه ریز . 👈170 گرم آرد . .👈70 گرم نشاسته ذرت . .👈 نمک یک پینچ . .👈وانیل 1 قاشق چایخوری . 👈بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . . ◀️ طرز تهیه : . سفیده های تخم مرغ را با سرعت زیاد همزن به مدت 7-8 دقیقه با نیمی از شکر مخلوط می کنیم در یک کاسه دیگر ، زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده به مدت 3-4 دقیقه با دور تند هم میزنیم . مواد خشک را الک کرده و به مخلوط زرده تخم مرغ کم کم، به مدت چند دقیقه با سرعت کم همزن اضافه می کنیم. سپس سفیده تخم مرغ را با لیسک یا همزن دستی در ۳ یا ۴ مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم . سپس مایع را درون یک قالب سایز 23 که کف آن کاغذ روغنی گزاشته ایم ریخته و در فر 160 درجه که از قبل گرم شده به مدت 35-40 دقیقه می پزیم . در آخر کیک اسفنجی پخته شده را از فر خارج کرده و با چرخاندن آن به صورت وارونه روی توری سیمی سرد کنید . @shirini71
برای درست کردن یک کیک تولد که مثل کیکهای قنادی بشه ,شما نیاز داریید به یک کیک اسفنجی عالی 🚫کیک اسفنجی رو بدون خامه کشی نمی شه خورد 🚫نکات پخت کیک اسفنجی رو رعایت کنید تا کیک عالی داشته باشید 🚫می تونید دو سه زود قبل کیک رو درست کنید وتو یخچال نگه داریید بعد خامه کشی کنید 🚫می تونید برای مدت چند ماه کیک رو تو فریزر نگهداریید 🚫🚫از ارد و مواد قنادی درجه یک استفاده کنید 🔴🔴برای راحتی کار شما دوستان رسپی ها به تعداد تخم مرغ جداگونه گذاشته شده 👆 🔴🔴🔴اگر کیک اسفنجی کاکاعویی( شکلاتی ) بخوایید بعد اندازه گیری هر چقدر پودر کاکاعو بخوایید بریزیید به همون مقدار از ارد کم کنید به فرض اگه دو قاشق پودر کاکاعو می ریزیید دو قاشق از ارد برداریید به همین سادگی👌 🍰🧁🎂👆 آموزش خامه کشی کیک رو در پستهای بعد دنبال کنید☺️☺️☺️☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان شیرین و کوچک (یک کیلو) گوشت چرخ کرده (۱۵۰گرم) پیاز متوسط (یک عدد) روغن، نمک، زردچوبه،آویشن، فلفل قرمز، به مقدار دلخواه پنیر پیتزا (۵۰گرم) قارچ و‌ نخودفرنگی‌ (دلخواه) بادمجون‌ها رو از وسط بادمجون‌ها رو به دو‌ نیمه مساوی قاچ می‌زنیم و توی بادمجون‌هامون رو‌ خالی می‌کنیم.با یه برس و روغن روی سطح بادمجونارو روغن می‌زنیمو در فر میگذاریم. توی بازه‌ای که بادمجون‌هامون می‌پزن برای صرفه‌جویی توی زمان، پیازها‌مون رو نگینی خرد می‌کنیم و توی روغن تفت می‌دیم. زردچوبه و فلفل (یا هر ادویه ای که دوست دارید) اضافه می‌کنیم و در حد چند ثانیه تفت می‌دیم تا بوی عطرشون فضای خونه رو بگیره. گوشت چرخ کرده رو به این مواد اضافه می‌کنیم، کمی صبر می‌کنیم تا رنگ گوشت حالت پختگی به خودش بگیره و رب را اضافه میکنیم بادمجون‌ها رو بیرون میاریم و یک لایه نازک پنیر پیتزا توش میریزیم. بعد توی بادمجون‌ها رو با مواد گوشتیمون پر می‌کنیم و باز روش پنیر پیتزا میریزیم و تو فر میذاریم. @shirini71