eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شکلاتی بینهایت خوشمزه مواد لازم آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه یک قاشق چای خوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه روش تهیه اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه. حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید و برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید. نکته: شکر بهتره پودری باشه. شکر های دانه درشت کامل توی مایع حل نمیشن و موقع پخت بوی سوختگی شکر به مشام میاد که اصلا خوشایند نیست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمیدونم این نوشیدنی خوشمزه هندی رو تست کردید یا نه ولی من شخصا در این روزهای گرم حتما روزی یک لیوان از این نوشیدنی رو ساعت گرم روز و در مابین کار حتما میخورم. من مقدار مواد و برای یک لیوان میگم شما هر چقدر خواستید میتونید بعدا چند برابر کنید. در رسپی های مختلف کمی تفاوت میبینید مثلا در رسپی هندی پودر هل و زعفرون استفاده میشه ولی در رسپی المانی هیچ طعم دهنده ای نمی زنن.یا در رسپی هندی شیر استفاده میشه در رسپی المانی آب گاز دار. ولی بیس همه ماست و انبه ست. مواد لازم شیر سرد50گرم شکر 1قاشق غذاخوری انبه خرد شده 100گرم زعفران حل شده 1قاشق مرباخوری پودر هل 1قاشق چایخوری سر خالی ماست پرچربی و بدون اب100گرم پودر پسته و کمی زعفران برای تزیبن من شخصا شکر نریختم. مقدار هل و زعفرون رو میتونید کم و زیاد کنید.همه مواد و بریزید تو بلندر و مخلوط کنید تا یک دست بشه.داخل لیوان بریزید و با کمی پودر پسته و زعفران تزیین کنید. بهتره که انبه ها رو پوست بگیرید از هسته جدا کنید و با گوشتکوب برقی پوره کنید بعد در کیسه فریزر بریزید و صاف کنید و فریز کنید هر وقت خواستید لاسی درست کنید به راحتی انبه یخ زده رو با ماست داخل بلندر بریزید اینطوری نوشیدنی شما بسیار خوشمزه وخنک و غلیظ میشه. من معمولا آخر هفته انبه ها رو آماده میکنم که در طول هفته راحت و سریع لاسی و تهیه و همراه خودم میبرم سرکار، منتها در یخچال نگهداری کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍈🍓🍸 مواد لازم پوره توت فرنگی توت فرنگی یخزده: 200 گرم شربت افرا: 1 قاشق سوپ خوری (جایگزین: انواع شیره مثل شیره انگور یا شیره خرما) مواد لازم لاسی خربزه خربزه: 300 گرم انبه: 2 عدد ماست نارگیل: 300 گرم (جایگزین: ماست یونانی) روش تهیه 1_ ابتدا توت فرنگی های یخزده به همراه شیره ی دلخواه در بلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم و در دو لیوان برای سرو به نسبت مساوی می ریزیم 2_ بعد از آن، خربزه و انبه ها را دربلندر ریخته ومخلوط می کنیم تا صاف و کاملا مخلوط شوند 3_ سپس ماست را به این مخلوط افزوده و چند پالس کوتاه می زنیم تا مواد مخلوط شوند 4_ حالا لاسی خربزه را در دو لیوان و روی پوره های توت فرنگی به نسبت مساوی می ریزیم 5_ با یک قاشق به آرامی کمی مواد را هم می زنیم تا حالت و ابر وبادی پیدا کند و روی ظرف ها را با میوه های تازه تزئیین کرده و سرو می کنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:زردآلو سه کیلو نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری زردآلو رو تمیز شست و شو دهید،سپس درون یک قابلمه بزرگ بریزید تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و به راحتی گوشت زرد آلو له شود.سپس بگذارید کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن دست شما نسوزد.سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف کنید،سپس بگذارید دوباره بجوشد، به اندازه ای که آب زرد آلوها کامل بخار شود و مثل بقیه رب ها کمی سفت شود.در حین پخت نمک دریا را بریزید. پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛برای اینکه کپک نزند روی آن کمی روغن ارده کنجد بریزید. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رب_زردالو مواد لازم:زردآلو سه کیلو نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری زردآلو رو تمیز شست و شو دهید،سپس درون
مواد لازم:زردآلو سه کیلو نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری زردآلو رو تمیز شست و شو دهید،سپس درون یک قابلمه بزرگ بریزید تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و به راحتی گوشت زرد آلو له شود.سپس بگذارید کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن دست شما نسوزد.سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف کنید،سپس بگذارید دوباره بجوشد، به اندازه ای که آب زرد آلوها کامل بخار شود و مثل بقیه رب ها کمی سفت شود.در حین پخت نمک دریا را بریزید. پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛برای اینکه کپک نزند روی آن کمی روغن ارده کنجد بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم گوشت پانصد گرم روغن مايع به میزان لازم فلفل دلمه ای یک عدد سس کچاپ 2 ق غ پیاز 2 عدد نمک و فلفل و آویشن خمیر يوفکا 1 بسته تخم مرغ یک عدد کنجد یا سیاه دانه در صورت تمایل ابتدا پیاز را داخل کمی روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و نمک و فلفل و آویشن و سس کجا و را اضافه کنید و خاموش کنید (اگر جعفری خواستید اضافه کنید تو این مرحله اضافه کنید و خاموش کنید که من نريختم) مایه را کنار بگذارید تا خنک شود روغن یا آب اضافی هم نباید داشته باشه یک لایه خمیر يوفکا را با برس روغن بمالید و از مواد روی لبه طولی خمیر ریخته و رول کنید و به این صورت ده رول آماده کنید بعد از آماده شدن رولها تخم مرغ را با چنگال بزنید تا یکدست شود یک ورق يوفکا را روی سینی فر چرب شده باز کنید و رویش با برس چرب کنید و لایه دیگری خمیر روی آن قرار دهید این بار روی خمیر تخم مرغ بمالید و چهار عدد از رولها را روی خمیر قرار دهید و روی رولها تخم مرغ بمالید و سه تا از رولها رو روی اونها چیده و باز تخم مرغ بمالید و بعد دو عدد روی سه تای قبلی و باز تخم مرغ و بعد رول آخر راس بقیه رولها قرار دهید و تخم مرغ بمالید.حالا از یک سمت خمیر دو لایه زیری را به روی رولها برگردانده و رویش تخم مرغ بمالید و اینکار را با سمت دیگر هم.انجام دهید طوری که کل رولها با خمیر يوفکا محصور شوند.حالا روی بورک تخم مرغ رومال بزنید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید. @shirini71